valsam 0 Report post Posted January 2, 2009 (edited) Φιλε επισκεπτη "valsam",εχω την εντυπωση οτι σου διαφευγει κατι παρα πολυ σοβαρο,αυτο το φορουμ που σε ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ανηκει στονΕλληνικο Συλλογο Τουριστικης Χιονοδρομιας και καμμια μα καμμια σχεση εχει με τον site που αναφερεις πιο πανω!!!!!! Εαν δεν σου αρεσει η φιλοξενια μας φιλε μου τοτε μπορεις να πληροφορησε για τα παντα απο το αλλο site,αλλιως οφειλεις να σεβεσε τους κανονισμους που σιγουρα διαβασες πριν γραφτεις εδω. Καλη χρονια σου ευχομαι και συντομα μελος στον ΕΣΤΟΥΧ,εχουμε αναγκη ολων τις φωνες ,τις σκεψης ,τις ιδεες ,αλλα παντα με σεβασμο στον απεναντι μας!!!!!!!!!!!!!!!! Καλη χρονια και σε'σενα και σ'ολους με υγεια! Ισα-ισα εγω ανεφερα το αλλο site σαν παραδειγμα για την πληροφορηση που δινουν μερικοι, και ορισμενοι θυχτικαν με αυτα που εγραψα! Και ενταξει σορρυ που βγηκαμε λιγο οφ-τοπικ! Εγραψα πουθενα οτι δεν μου αρεσει η φιλοξενια αυτου του φορουμ????? Εγω κραζω το αλλο site και εσυ με ρωτας εαν δεν μου αρεσει η φιλοξενια αυτουνου του site!!! Που κολαει αυτο??????????? Edited January 2, 2009 by valsam Quote Share this post Link to post Share on other sites
valsam 0 Report post Posted January 2, 2009 ΔΕΝ θα μεταφέρουμε τους καυγάδες από άλλα fora εδώ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Θα συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα από κάθε άλλον, την ενημέρωση και την αξιολόγηση για τα χιονοδρομικά μέσω των εμπειριών των ίδιων των χιονοδρόμων που τα επισκέπτονται. O.K τελος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 2, 2009 O.K τελος. Σωστος.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted January 2, 2009 (edited) Αυτό λέμε άνθρωπε μου ότι παρότι χιονίζει το χιόνι ακόμα δεν επαρκεί... Κανείς από εμάς δεν είπε σε όλο τον κόσμο ανεβείτε στο βουνό κάντε σκι-σανιδα άφοβα γιατί δεν έχει πέτρες...ίσα ίσα λέμε προσοχή θέλει και άλλο χιόνι είναι καλά σε κάποια σημεία αλλα σε άλλα όχι...πάρτε παλιό εξοπλισμό ..κλπ δλδ σήμερα που στο snowreport έδινε κλειστό το διπλό και τελικά άνοιξε γιατί δεν παραπονιέσαι ..για παραπληροφόρηση? Εγώ γράφω στο forum του snowreport εδώ και πολύ καιρό και ενώ ήμουν και εδώ μέλος έγραψα 2-3 φορές και είδα πως δεν έχει συμμετοχή για βασιλίτσα και απλά σταμάτησα.. αλλά φέτος είπα πως θα ήταν καλό να ενημερώνω και στο snowclub μιας και το ότι μένω κοντά σε σχέση με τα περισσότερα μέλη είναι ένα πλεονέκτημα.. Αν θες μπορείς να διαβάζεις τις ενημερώσεις μου και να τις πιστεύεις ή όχι..όποιος θέλει μπορεί να με πιστέψει εμένα ή ακόμα και τα υπόλοιπα άτομα που ενημερώνουν…και όποιος δεν θέλει μπορεί να δεί μόνος του και να κρίνει.. αλλά και πάντα θα υπάρχουν δυστοκίες σε αυτά που γράφονται και λέγονται απλά χρειάζεται να έχεις καλή διάθεση.. και μια τελευταία ερώτηση αφού είδες πως έχει πέτρες σε κάποια σημεία γιατι δεν πήγες να νοικιάσεις σανίδα ?? Όσο για το παράδειγμα με το μαγιο που είπες αν έβαζες την φωτο με το μαγιο και την παραλία και έλεγες «πολύ ωραία στην παραλία ΄»θα ήταν διαφορετικό με το να λες «πολύ ωραία στην παραλία όμως είχε -5C» DimisZ είπαμε, τέλος με την αντιπαράθεση αυτή. Edited January 2, 2009 by Χρήστος Λάππας Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted January 2, 2009 (edited) Βασιλίτσα 2-01-09 Το πρωί χιόνιζε αρκετά αλλά μετά από κάποια ώρα σταμάτησε.. Οι πίστες στην Ελίμεία είχαν 5-10 cm φρέσκο χιόνι και το διπλό δεν άνοιξε από το πρωί λογο της ομίχλης στην αρχή της ημέρας.. μετά ο καιρός άνοιξε και το διπλό άνοιξε και οι τεράστιες ουρές που υπήρχαν σε τριπλό και ελιμεια μεταφέρθηκαν στο διπλό.. η συνέχεια ήταν όλο στα οff road του διπλού που ήθελαν προσοχή και από τα μεγάφωνα ενημέρωσα μαζί με την λειτουργία του διπλού και την επικείμενη προσοχή στα εκτός πίστας..(αλλά και στα εντός πίστας σε κάποια σημεία) ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ Edited January 2, 2009 by DimisZ.. Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 2, 2009 Λογικά θα δεχθεί πολύ χιόνι η Βασιλίτσα τις επόμενες μέρες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
valsam 0 Report post Posted January 3, 2009 Καλα ρε παιδια εδω Θεσ/νικη βρεχει ασταματητα και στις καμερες φαινετε οτι δεν χιονιζει πουθενα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 3, 2009 Εν τω μεταξύ, στην Βάρκιζα που είμαι αυτή τη στιγμή για καφεδάκι έχουμε καλοκαίρι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 3, 2009 Μην ανησυχεις, και στη Σουβαλα (οχι την παραθαλασσια) που ειμαι τωρα, στη βεραντα για τσιγαρο βγαινω με το πουκαμισακι... Εχει ομως ομιχλη.... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 3, 2009 Κάποιοι σνοουκλαμπίτες από Αθήνα, ήταν πάνω σήμερα. Αύριο λένε περιμένουν τις πούδρες... Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted January 4, 2009 Βασιλίτσα 4-01-09 Σχετικα με το κόσμο στην Ελιμεία η ούρα δεν ήταν σχετικά μεγάλη, στο διπλό επίσης.. μόνο στο τριπλό είχε πάρα πολύ κόσμο λόγο της χιονόπτωσης γιατί φοβόντουσαν να ανέβουν στο πάνω παρκιγκ. Απο χιόνι τώρα έριχνε τρελό χιόνι άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε.. Παρά τον άστατο καιρό το διπλό ανοιχτό(επιτέλους άρχισαν να καλύπτονται οι πέτρες.. Και τα καλά νέα είναι πως μάλλον (ανάλογα με το χιόνι που θα πέσει)θα ανοίξουν και την γουμάρα την τρίτη(Φώτα) Τέλος πολύ δύσκολες συνθήκες για να κάνεις σκι η σανίδα μιας και γέμιζε συνέχεια η μάσκα χιόνια και δεν έβλεπες..καθως και η χιονοκουρτήνα ήταν πάρα πολύ πικνή!! Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 4, 2009 Κάποιοι σνοουκλαμπίτες από Αθήνα, ήταν πάνω σήμερα.Αύριο λένε περιμένουν τις πούδρες... Και οι πούδρες ήρθαν, δυστυχώς το ανελέητο σφυροκόπημα του αέρα σήμερα Κυριακή δεν μας επέτρεψε να τις φάμε όλες όπως θα θέλαμε, προσοχή στον δρόμο όσοι θα ανέβουν αύριο και των Φώτων διότι το βουνό φόρτωσε πολύ χιόνι. Τα υπόλοιπα από αύριο γιατί τώρα πάω για ύπνο μετά από 7 ώρες ταξίδι. Υ.Γ. Ισχύει η έκπτωση για τα μέλη του συλλόγου μας Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted January 5, 2009 (edited) Βασιλίτσα 5-01-09 Επιτέλους έχει αρκετό χιόνι σε όλες τις πίστες χωρίς ούτε μια πέτρουλα..(Εκτός διπλού κάτω από τα λιφτ). Έχει σε σημεία πολύ περισσότερο από 1μ χιόνι και τώρα χιονίζει πάνω..!! Σήμερα είχε στα απάτητα λίγο βαρύ χιόνι.. ενώ τα πατημένα κομμάτια ήταν αρκετά καλά πατημένα εκτός από 1 σημείο στο διπλό προς ελιμεία.!! Είχε άπνοια και ανά διαστήματα λίγη ομίχλη... Τα θετικά νέα είναι πως πατούσαν τον μιγδάνη λογικα και Τυμφαία και αύριο από οτι είπαν ανοίγει ολόκληρο το χιονοδρομικό κέντρο..(Μιγδάνης,Τυμφαία,Συνδετικός) Πάτημα Μιγδάνη (11.30) Γράμμος Σμόλικας (φανταστική θέα) Δρόμος επιστροφής από Βασιλίτσα μέσο του νέου δρόμου προς Σαμαρινα-Φιλιπαίους Edited January 5, 2009 by DimisZ.. Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 12, 2009 Το χωριό Σμίξη πόσο μακρυά είναι από το Χ.Κ.Β;Μπαίνει λεωφορείο προς το Χ.Κ.Β ή ζητάω πολλά; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 12, 2009 ειναι αρκετα κοντα για λεωφορειο δεν ξερω .. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 12, 2009 H Σμίξη απέχει 9-10 Χλμ περίπου,ούτε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.Λεωφορείο για το ΧΚ από ότι ξέρω δεν υπάρχει. Πρέπει να περνα κάποιο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Γρεβενών για τα κοντινά χωριά. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted January 12, 2009 Αυτό λέμε άνθρωπε μου ότι παρότι χιονίζει το χιόνι ακόμα δεν επαρκεί...Κανείς από εμάς δεν είπε σε όλο τον κόσμο ανεβείτε στο βουνό κάντε σκι-σανιδα άφοβα γιατί δεν έχει πέτρες...ίσα ίσα λέμε προσοχή θέλει και άλλο χιόνι Επαυξάνω. Στα 3-5 πηγάδια το ΄φαγα το πέδιλό μου. Και είναι και καινούργιο. Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 18, 2009 κλαησπέρα σε όλλους!!!!Η Βασίλο εινια ακατάλληλη για χιονοδρομία πρέπει να χιονίσει όπως διποτε . Ολο το βουνό ειναι παγος και σε σθνδιασμο με το τραγικό στροσημο των πιστών κανει την χιονοδρομια επικινδυνη.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted January 21, 2009 Το Σαββατο 17/1 που ημουν στο βουνο το χιονι ηταν παγωμενο, σε καμια περιπτωση ακαταλληλο και το στρωσιμο των πιστων πολυ καλο εκτος τον Μιγδανη που ηταν χαλια στρωμενο. Γενικα χρειαζοταν σκληρο πεδιλο και αρκετη προσοχη. Στο διπλο καλυτερα απ' οπουδηποτε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 22, 2009 (edited) Βασικα ξεχνας κατι.. Σε ολεσ τισ πιστεσ ειχε 3 λωριδες τουλαχιστον , ηταν να μην κανεις το λαθος και αλλαξεις μερια!!! Μισό μετρο συρθικα και εχω ακομη αναμνησεις Πανω μου, και για την ακρήβια πισω δεξί γλουτό :( Edited January 22, 2009 by WhiteNoise Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted January 22, 2009 Βασικα ξεχνας κατι.. Σε ολεσ τισ πιστεσ ειχε 3 λωριδες τουλαχιστον , ηταν να μην κανεις το λαθος και αλλαξεις μερια!!! Μισό μετρο συρθικα και εχω ακομη αναμνησεις Πανω μου, και για την ακρήβια πισω δεξί γλουτό Συγνωμη, μηπως πηγες σε αλλο βουνο? Τουλαχιστον στο τριπλο στην ελιμεια και στο διπλο(εκτος απο ενα σημειο στη μεση της διαδρομης) ηταν πολυ καλα στρωμενες Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 29, 2009 Καλησπέρα!!! Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται απο θέμα ποιότητας και ποσότητας χιονιού στο Χ/Κ στα κομμάτια εκτός πίστας, γιατι θ'ανεβώ αύριο πρωι?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted January 29, 2009 Σημερα οτι και πουμε για τη Βασιλιτσα θα ειναι λιγο. Με μια λεξη τελεια! Ευφορια, αδρεναλινη, ντοπαμινη στο "κοκκινο". Ειναι απο τις μερες που πηγαινεις στο βουνο και ξαφνικα τα ξεχνας ολα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted January 29, 2009 Μερσι μποκου... Αυριο θα παω να νιώσω την ευφοριοαδρεναλινοντοπαμινό-κατασταση :D:D:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted February 6, 2009 Αλλη μια μερα με πολυ καλη ποιοτητα χιονιου(ειδικα στην Ελιμεια), ελαχιστος κοσμος και καιρος με αναλλαγες(ηλιος, συννεφια. χιονοπτωση) Quote Share this post Link to post Share on other sites