Olga 6,796 Report post Posted March 11, 2009 μέχρι και στο ρυάκι μέσα έπεσε. το ειδα στο facebook..τρελή πτώση Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted March 11, 2009 ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα... το κράνος τελικά είναι απαραίτητο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 11, 2009 ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα...το κράνος τελικά είναι απαραίτητο!! Στο βίντο ήταν λες και έπεσε μέσα ασε κρεβάς. Δεν πάτε καλά εκεί στη βασιλίτσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted March 14, 2009 Εδώ και καιρό τα έχουμε χάσει με την βουνάρα!!! Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 16, 2009 Εδώ και καιρό τα έχουμε χάσει με την βουνάρα!!! +10000000 Μακραν το καλυτερο ΧΚ στην Ελλαδα (δεν εχω παει Φαλακρο) Φανταστικο βουνο τελεια φιλοξενια, καταπληκτικοι ανθρωποι, και προπαντων χιονοκουλτουρα που λειπει απο τα δικα μας ΤζιποCayenne χιονοδρομικα του Νοτιά Το λατρεψα και θα ξαναανεβω και το επομενο ΣΚ. Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 17, 2009 +10000000Μακραν το καλυτερο ΧΚ στην Ελλαδα (δεν εχω παει Φαλακρο) Φανταστικο βουνο τελεια φιλοξενια, καταπληκτικοι ανθρωποι, και προπαντων χιονοκουλτουρα που λειπει απο τα δικα μας ΤζιποCayenne χιονοδρομικα του Νοτιά Το λατρεψα και θα ξαναανεβω και το επομενο ΣΚ. Τα είπες όλα...Τί άλλο να πω;Απλά τέλειο βουνό και όλα όσα είπες Χ1000! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 21, 2009 Kαλημέρα!Βασιλίτσα έχει βάλει πολύ χιόνι και συνεχίζει....Τα 50εκ. που δίνει το Χ/Κ είναι απλά ενδεικτικά και δεν αντιπροσωπεύοθν την πραγματικότητα...Μέσα στη Σαμαρίνα έχει 1 μέτρο φρέσκο χιόνι...Κυριολεκτικά έχει θαφτεί!Σμίξη γύρω στους 40 πόντους...Αυτά από αναφορές ανθρώπων που βρίσκονται πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
akaliptos_7 0 Report post Posted March 21, 2009 Αύριο ανεβαίνω Βασιλίτσα για πρώτη φορά και θα μείνω μέχρι την Τετάρτη!! Φίλος που είναι ήδη πάνω παραμιλάει λέγοντας μόνο μία λέξη... ΠΟΥ-ΔΡΑ ΠΟΥ-ΔΡΑ ΠΟΥ-ΔΡΑ ΠΟΥ-ΔΡΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
miltos 484 Report post Posted March 22, 2009 Μόλις πριν λίγο κα΄τεβηκα παιδιά έχει ρίξει πολύ χιόνι και συνεχίζει τρελή πούδρα παντού Quote http://beliaswines.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted March 26, 2009 Καλημέρα σε όλους. Αύριο το πρωί λέω να πάω Βασιλίτσα. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Ανοίγουν όλα τα λίφτ? Έχει πολύ κόσμο επάνω...? Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 26, 2009 ..εχθες μιλησα με το χ/κ κ εριχνε κουρέλες Δημήτρη ..χιονι εχει παααρα πολύ (καλο για τους σημαντικους ελληνικους υδροκριτες της περιοχης), ο κοσμος οσο περναει ο καιρος θα μειωνεται..(θεωρητικά παντα) Ασχετο, μερικες -λιγο ατμοσφαιρικες- φωτο πριν απο εναν περιπου μηνα.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted March 26, 2009 Σε ευχαριστώ Κωστή. Χαθήκαμε φιλαράκι. Εγώ δεν κατεβάινω και πολύ στον Παρνασσό γαιτί εδώ οι Λαρισαίοι είναι "κολλιμένοι" με τη Βασίλω και δεν βρίσκω παρέα να κατέβω. Το χιονάκι φέτος μας το χρωστούσε .... Να είσαι καλά φίλε και να περνάς ακόμα πιο καλά. Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 26, 2009 Εσυ φιλε μου να καθησεις να δουλεψεις οπως κανει ολος ο κοσμος τις εργασιμες μερες και να τα μαζεψεις και να ερθεις εστω και μονος σου το Σαββατο στον ΧΚΠ να δεις και μερικους φιλους σου που τους εχεις απαρνηθει εδω και καιρο!!!!!! "Ατιμη Λαρισα μας περνεις τα καλυτερα παιδια μας".............. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
geoski 3 Report post Posted March 26, 2009 Είχα πάει Δευτερα & Τρίτη, ήταν καταπληκτικά ! Την τρίτη είχε αέρα & λειτούργησε μόνο το συρόμενο. Η Βασιλιτσα είναι το αγαπημένο μου χιονοδρομικό ! Quote Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται". Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 27, 2009 ..οχι απλα υπεροχο, εξαιρετικο χιονοδρομικο (στημενο στο ωραιοτατο αμερικανικο μοντελο λογικης των αναβατηρων!), αλλα λειτουργουνε οοοοσοι αναβατηρες εχουν διαθεση οι εργαζομενοι που εχουν βαρδια κάθε μερα! Είναι τρομερο αυτο! Τελειως οξυμωρο, ειδικα οταν φωναζουμε υστερικα αν 3-4 απο τα 13 λιφτς ειναι κλειστα καποια καθημερινη σε ‘αλλα’ χ/κ (όταν μαλιστα η τιμη ειναι παρομοια τις καθημερινες €15) ..με τον Βack και τον Bruno όμως επαιξες καθολου? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 27, 2009 αλλα λειτουργουνε οοοοσοι αναβατηρες εχουν διαθεση οι εργαζομενοι που εχουν βαρδια κάθε μερα! Είναι τρομερο αυτο! Τελειως οξυμωρο, ειδικα οταν φωναζουμε υστερικα αν 3-4 απο τα 13 λιφτς ειναι κλειστα καποια καθημερινη σε ?αλλα? χ/κ (όταν μαλιστα η τιμη ειναι παρομοια τις καθημερινες ?15) [ Κωστη φετος τολμησα και τελικα ευτυχως που το εκανα, να παω για μια εβδομαδα βασιλιτσα..... Ειτε φυσουσε (που φυσουσε αρκετα εως πολυ ) ειτε χιονιζε (που χιονιζε 3 απο τις 6 ημερες) δουλευαν τις καθημερινες 3 λιφτ (διπλο, τριπλο, ελιμεια) με το διπλο απλα να ξεκιναει λιγο αργοτερα καθε πρωι,και Σκ ολα! Μπραβο στη βασιλιτσα, δειχνει πως πρεπει να δουλευουν τα απομακρυσμενα απο τα αστικα κεντρα χκ ( να το βλεπουν μερικοι στο Φαλακρο) για να τραβανε κοσμο ακομη και τις καθημερινες! ΥΓ Η τιμη καθημερινες ειναι 10Ε Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted March 30, 2009 Makalu από ότι έμαθα είχες υπό την εποπτεία σου κάποιους ξένους riders...Μπορείς να μου πεις τι έγινε με την χιονοστιβάδα...και επίσης άκουσα για κάτι Βίντεο που βγάλανε.. Θα μπορέσουμε να τα έχουμε αυτά κάποια στιγμή?? Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 5, 2009 Πιθανόν αύριο να πάω για μερικές μέρες προς Γιάννενα και έλεγα να κάνω μια βόλτα από Βασιλίτσα. Τι θα γίνεται εκεί πάνω τις επόμενες μέρες; Θα λειτουργεί το ΧΚ; Βλέπω ότι έχει χιόνι ακόμα σήμερα, αλλά ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει; Επίσης, πηγαίνει κανένας Απρίλιο τις καθημερινές -λειτουργούν τα λιφτ; Λέω για Πέμπτη ή Παρασκευή ή Σάββατο του Λαζάρου. Συγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω σχεδόν καθόλου πως "παίζει" αυτό το χιονοδρομικό. Κι αυτοί στο ζνουριπορτ όλο σαχλαμάρες γράφουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alef 52 Report post Posted April 5, 2009 Λογικά χιόνι θα υπάρχει (μέχρι το προηγούμενο ΣΚ ήταν πάντως μπόλικο) και μέχρι στιγμής το ΧΚ λειτουργεί καθημερινές με λιγότερα λίφτ σε σχέση με τα ΣΚ. Ωραίο χιονοδρομικό και έχε υπόψη ότι είναι περίπου 1,5-2 ώρες δρόμος από Γιάννενα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 7, 2009 Για την Μ.Εβδομαδα εχουμε καμμια πληροφορια αν θα ειναι ανοιχτα(χιονιου & θεου επιτρεπωντος)?? Θα ειναι κανενας απο τα μελη μας προς τα εκει,εκεινες τις μερες??? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted April 7, 2009 Για την Μ.Εβδομαδα εχουμε καμμια πληροφορια αν θα ειναι ανοιχτα(χιονιου & θεου επιτρεπωντος)??Θα ειναι κανενας απο τα μελη μας προς τα εκει,εκεινες τις μερες??? Στάθη εκεί θα είμαστε, αλλά αυτή την εβδομάδα θα ανακοινώσουν αν θα λειτουργεί ή όχι. Στείλε pm σε ποιά περιοχή θα κινηθείς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted April 11, 2009 Ισχυει οτι η Βασιλιτσα κλεινει αυριο;; Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted April 11, 2009 ετσι λεει η το σαιτ του χκ...μεταξι μας απο τη cam φαινονται αρκετες πετρες και χωματα στη βαση του τριπλου οποτε...αντε και του χρονου!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 11, 2009 Αυριο κυριακη θα ειναι κανεις δικος μας στην Βασιλω??? θα ειμαι απο τις 8.30 το πρωι μεχρι το χιονι να γινει γρανιτα για πιωμα............... Δυστυχως δεν θα εχω pmr μαζι μου αλλα οποιος ειναι για πανω αυριο,ας στειλει pm για ραντεβου................. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 11, 2009 Τι κάνεις εκεί πάνω Στάθη? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites