Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
bujinkan

Aκριβος ο τουρισμος στην ελλαδα?

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει τετοιο θεμα(αν ναι ας διαγραφει)

Θεωρω τον τουρισμο της ελλαδας παρα πολυ ακριβο σε σχεση με αλλες χωρες που εχω επισκεφθει.

Τα ξενοδοχεια ακριβα σε σχεση με αυτα που προσφερουν και γενικα ολος ο κλαδος του τουρισμου.

Απλα χαζευα μια αγγελια πωλησης του συγκροτηματος castle resort στο δρομο για το χιονοδρομικο καλαβρυτων,και θυμηθηκα οτι ειχα σταματησει περσι να ρωτησω τιμη δυκλινου δωματιου και ζηταγαν 230 ευρω :o

Ημαρτον δηλαδη,γενικα εχω ξοδεψει παρα πολλα λεφτα στη ζωη μου,αλλα εκει που πραγματικα αξιζει,συμφωνα με την δικια μου λογικη βεβαια.

Γιαυτο και ανοιξα αυτο το θεμα,για να συζηταμε τις εμπειριες μας απο τις διακοπες μας αλλα και την γνωμη μας για τον τουρισμο της ελλαδος

elan primetime 33.jpg

χε χε

δεν εχεις δει τις φετινες τιμες - 350 την βραδια στα spa του Παρνασσου (απο ποτε εχει ιαματικα νερα το βουνο ? βαζουμε μια πισινα και γινομαστε spa)

φυσικα αν πεις κατι υπαρχει η γνωστη καραμελα - πηγαινε στις Αλπεις που ειναι παραδιπλα (και φθηνοτερα μας ερχεται και καλυτερα περναμε)

Απο την αλλη μερια απο την στιγμη που βρισκουν πελατες και τους τα παιρνουν εμας δεν μας πεφτει λογος ! Αν αντεχουμε πληρωνουμε αν οχι ψαχνουμε κατι με καλυτερο value for money !

Τωρα...χτυπησες πετρελαιο!

Παω Αυστρια στο St. Johan in Tirol. Εχει δικο του χιονοδρομικο, διπλα ειναι το Fieberbrun και το Kitzbuhel... Νοικιασα ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (κοιμιζει 4-5) ΜΕΣΑ στην πιστα (οχι διπλα, οχι κοντα...ΜΕΣΑ) 19-27 Δεκεμβριου (Hi-high season) 606€ (συνολικα ε;... οχι την ημερα... :rolleyes: ).

Για βρεστε το στην Αραχωβα, Καλαβρυτα, Αγ. Αθανασιο... αλλα ξεχασα, εμεις στο Ελλαδισταν ειμαστε αρχοντες...large... :o:rolleyes:

Το οτι η κατάσταση ειναι απλώς τραγική το ξέρουμε εδώ και χρόνια. Προσωπικά πιστεύω ότι η δύναμη ειναι στα χέρια μας. Οσο πληρώνουμε αψήφιστα οι τιμές θα παραμένουν υψηλες. Για να δούμε τώρα που η κρίση επεκτείνεται τι θα γίνει στους αγαπημένους μας χειμερινούς προορισμούς...

Παντού υπάρχουν καλοι επαγγελματίες πάντως, οι οποίοι ειναι λίγοι αλλά υπαρκτοί. Αξίζει να τους αναζητούμε και να τους ενισχύουμε. Στο φόρουμ μας υπάρχει τοπικ που έχει θέμα τις καλές εμπειρίες μας με ξενοδοχεια. Ας το κρατήσουμε ενημερωμένο το χειμώνα.

Φιλικα

Ρανια

Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που συμφωνουν με την διαπιστωση σου φιλε bujinkan.Eιναι λυπηρο να αυτομαστιγωνομαστε και να λοιδωρουμε τον τουριστικο τομεα της πατριδας μας αλλα το πραγμα πλεον δεν παει αλλο.Θα μπορουσαμε να αναφερουμε τα αιτια αυτου του φαινομενου γραφωντας ο καθενας τις αιτιες που το προκαλουν.Αυτο που βλεπω ειναι οτι παμε απο το κακο στο χειροτερο με αποτελεσμα να χασουμε και το τελευταιο τρενο που μας εμεινε,απο τους ανταγωνιστες μας.Βαρεθηκα στο σταδιο των διαπιστωσεων.Ειναι καιρος οι αρμοδιοι να κανουν κατι πριν ειναι πολυ αργα.Προσωπικα το θεμα του χειμερινου τουρισμου το εχω λυσει (Αλπεις),αλλα δυστυχως δεν μπορουν ολοι να το κανουν αυτο (κυριως λογω ελλειψης χρονου).

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση :o

Δεν έχω καταλήξει ακομα κάπου αλλά πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις τα προϊοντα που προσφέρουμε στην Ελλάδα είναι υποδιέστερα απ εκείνα του εξωτερικού ή υπερτιμημένα. Πχ στο εξωτερικό (Ευρωπη) ξέρεις από πριν τι κλείνεις (κατηγορία καταλύματος) και δεν περιμένεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θα πω 2 πονεμένες ιστορίες μου - κι ας βγω λίγο off topic - που περιγράφουν την ελληνική "κουτοπονηριά " που δεν έχω συναντήσει αλλού :rolleyes:

Περίπτωση 1 - Βασιλίτσα

Εχουμε κλείσει 2 κλινο σε χωριό κοντά στη Βασιλίτσα των Φώτων. Τελευταία στιγμή ψάχνουμε κι άλλο δωμάτιο για ένα φιλικό ζευγάρι κ δε βρίσκουμε, η κυρία που είχε τον ξενώνα μας λέει ότι έχει 2ο δωμάτιο για 3 αντί 4 βράδια που ζητάγαμε, αν θέλετε μπορείτε να μείνετε ένα βράδυ μαζί λέει. Λέμε οκ 1 βράδυ είναι, μιλάνε μαζί της κ οι φίλοι μας κ τους λέει τα ίδια. Βάζουμε τα μισά λεφτά προκαταβολή. Φτάνουμε από ΑΘήνα βράδυ 10:00 σκοτωμένοι , κουρασμένοι κλπ. Μας λέει τότε ότι θα μείνετε 2 βράδια μαζί (αντί για 1 που είχε συμφωνηθεί), δεν βρίσκω το όνομα στο βιβλίο κλπ. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση βραδιάτικο , μέρες αργίας με το ΧΚ σε λειτουργία να βρούμε αλλού δωμάτιο. Τσαντίζομαι και λέω ότι θα πάρω την αστυνομία. Εκείνη πιάνει τα πράγματα των παιδιών κ τα βγάζει από το δωμάτιο φωνάζοντας "να φύγετε αμα δε σας αρεσει". Κλειδώνομαι στο άλλο δωμάτιο (αυτή να χτυπιέται απ έξω) και τηλεφωνώ στην αστυνομία. Σε 15 λεπτά (αφού τηλεφώνησαν απο το τμήμα) , ήρθε η ιδιοκτήτρια, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι υπήρχε το όνομα στο βιβλίο αλλά δεν το έβλεπε !!! Μείναμε μόνο 1 βράδυ μαζί τελικά .

Περίπτωση 2 - Καρπενήσι , χωρίο Δομιανοι

Πάλι 2 ζευγάρια, 2 2κλινα το ζητούμενο. Μιλάω με τύπο στο ξενώνα και μου λέει οκ έχω δωμάτια αλλά το ένα είναι πάνω και το άλλο κάτω. Ε ο.κ. λέω σιγά το πράγμα. Βάζουμε προκαταβολή . Οταν φτάσαμε (πρώτοι πελάτες ευτυχώς) διαπιστώσαμε ότι τα "πανω" δωμάτια είχαν μέσα τουαλέτα ενώ τα "κάτω" είχαν κοινοχρηστη. :rolleyes::P

Αρχισα να χτυπιέμαι, να αφρίζω... Ο τύπος να μου λέει . .." καλέ πως κάνετε έτσι , εδω γιατροί κ δικηγόροι μένουν κ δεν παραπονιούνται" - να το και το "ταξικό", κρίμα να μην είμαι γιατρός - Μετά από 1 ώρα καβγά, εντάξει πήραμε 2 δωμάτια με wc και κάποιοι άλλοι πήραν το δωμάτιο που προοριζόταν για μας προφανώς.

Ελεος !!! Από τότε πάντα ρωτάω για ιδιωτικό wc πριν κλείσω δωμάτιο ...

Ηθικό δίδαγμα :

Κάτι βγάζεις με τον τσαμπουκά.

και ρωτώ :

Γιατί να πρέπει να ξεκινάω τις διακοπές μου με τσαμπουκά ή να κάνω τον μ___α και να αγοράζω υποδιέστερο προϊόν ? Πρέπει δηλαδή να συγχιστώ, να βγάλω τον κακό μου εαυτό και να ξενερώσω για να πάρω αυτό που δικαιούμαι, συμφώνησα και πλήρωσα προκαταβολή?

Γιατί ενω προσπαθώ να υποστηρίζω τον τουρισμό στην Ελλάδα (κυρίως σε ορεινούς προορισμούς) καταλήγω να μετανοιώνω και να λέω "καλύτερα στην Αυστρία"

Συγνώμη για το off topic και πάλι αλλά δεν γινόταν να μην κάνω τον συνειρμό :P

Γι'αυτούς τους λόγους, αλλά και για άλλους πολλούς που με έχουν κουράσει τόσο μα τόσο πολύ, που δεν αντέχω πάλι να τα ξαναλέω, τα τελευταία 15 χρόνια έχω κάνει 3-4 διανυκτερεύσεις σε κάποιο Ελληνικό ΧΚ.

Πάω Αυστρία, πληρώνω πολύ λιγότερο, το χειρότερο δωμάτιο είναι σίγουρα καλύτερο από το μέσο στην Ελλάδα, τρώω φτηνότερα, κάνω σκι ΣΙΓΟΥΡΑ και ασύγκριτα καλύτερα και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Άσε που όπου και να πας να φας δεν θα βρωμάς μετά τσιγαρίλα...

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Δεκεμβριος 2007 Soelden.

Αεροπορικα αλε τουρ, αυτοκινητο και βενζινες, διαμονη σε διαμερισμα 4 ατομα [με maximum χωρητικοτητα 6 ατομα], καρτα λιφτ και μοιρασμα φαγητου απο super market

Συνολο καπου 700 ευρω [ισως και λιγοτερα, θα θυμαται καλυτερα ο Νικος]

Ειχαμε και την ανεση μας και την ελευθερια μας και το κυριοτερο διαμερισμα λες και ειμασταν σε σπιτακι

Και το πιο σημαντικο, ΑΝΑΛΕΗΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ

Εδω Ελλαδα ισως πετυχεις φτηνη διαμονη [θα ελεγα ιδιες τιμες] αλλα το ανελεητο λιωσιμο? :o

JAPOW!!!

Απρίλιος 2007 Val d'Isere

με καράβι από Πάτρα-Βενετία και επιστροφή από Ανγκώνα και αυτοκίνηο μαζί( κατάστρωμα) 125e το άτομο.

Βενζίνες κ διόδια 100-150 το άτομο και δωματιάκι ζούπερ φίνο δίπλα στις πίστες 220 το άτομο.

Φαγητό φυσικά από το super market το πολύ 100e κ οι δύο μαζί.

Και τα διοδια θα ήταν πιο φθηνα κατά 60e εαν ήταν ανοιχτός ο άλλος δρόμος και δεν περνούσαμε απο το γ@μ....νο τούνελ του Frejus που η τιμή του είναι 31γιούρια......!Κάρτα για το χ/κ είχαμε από τα Καλάβρυτα.......! ;):o

Νομίζω ότι ήταν πολύ φυσιολογικές οι τιμές .....!

Ας μην το κουράζουμε όμως πολύ, εάν το ψαξεις βρίσκεις νομίζω παντου τιμές στα μέτρα σου.

Είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό.Εαν θέλεις χλίδες και τζακούζια κ πρωινό

στο κρεβάτι(είσαι μ@λ....ς) θα σε γδάρουν είναι σίγουρο. :(:P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Το καλύτερο στα ελληνικα χκ είναι καθημερινές 2 μέρες άδεια κατά προτίμηση δευτερα- τρίτη ειδικά στα καλάβρυτα είσαι εσύ και οι σχολές σκί ,επειδή κατάγομαι απο το αίγιο σας το λέω stadar για εκεί, για τα άλλα χκ δεν ξέρω!!

Το εξωτερικό είναι για διακοπές με μεγάλη και καλή παρέα!!! ¨Οπως η εκδρομή πουδιοργανώνει ο σύλλογος

Το θέμα σηκώνει αρκετή συζήτηση <_<

Δεν έχω καταλήξει ακομα κάπου αλλά πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις τα προϊοντα που προσφέρουμε στην Ελλάδα είναι υποδιέστερα απ εκείνα του εξωτερικού ή υπερτιμημένα. Πχ στο εξωτερικό (Ευρωπη) ξέρεις από πριν τι κλείνεις (κατηγορία καταλύματος) και δεν περιμένεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Θα πω 2 πονεμένες ιστορίες μου - κι ας βγω λίγο off topic - που περιγράφουν την ελληνική "κουτοπονηριά " που δεν έχω συναντήσει αλλού :blink:

Περίπτωση 1 - Βασιλίτσα

Εχουμε κλείσει 2 κλινο σε χωριό κοντά στη Βασιλίτσα των Φώτων. Τελευταία στιγμή ψάχνουμε κι άλλο δωμάτιο για ένα φιλικό ζευγάρι κ δε βρίσκουμε, η κυρία που είχε τον ξενώνα μας λέει ότι έχει 2ο δωμάτιο για 3 αντί 4 βράδια που ζητάγαμε, αν θέλετε μπορείτε να μείνετε ένα βράδυ μαζί λέει. Λέμε οκ 1 βράδυ είναι, μιλάνε μαζί της κ οι φίλοι μας κ τους λέει τα ίδια. Βάζουμε τα μισά λεφτά προκαταβολή. Φτάνουμε από ΑΘήνα βράδυ 10:00 σκοτωμένοι , κουρασμένοι κλπ. Μας λέει τότε ότι θα μείνετε 2 βράδια μαζί (αντί για 1 που είχε συμφωνηθεί), δεν βρίσκω το όνομα στο βιβλίο κλπ. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση βραδιάτικο , μέρες αργίας με το ΧΚ σε λειτουργία να βρούμε αλλού δωμάτιο. Τσαντίζομαι και λέω ότι θα πάρω την αστυνομία. Εκείνη πιάνει τα πράγματα των παιδιών κ τα βγάζει από το δωμάτιο φωνάζοντας "να φύγετε αμα δε σας αρεσει". Κλειδώνομαι στο άλλο δωμάτιο (αυτή να χτυπιέται απ έξω) και τηλεφωνώ στην αστυνομία. Σε 15 λεπτά (αφού τηλεφώνησαν απο το τμήμα) , ήρθε η ιδιοκτήτρια, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι υπήρχε το όνομα στο βιβλίο αλλά δεν το έβλεπε !!! Μείναμε μόνο 1 βράδυ μαζί τελικά .

Περίπτωση 2 - Καρπενήσι , χωρίο Δομιανοι

Πάλι 2 ζευγάρια, 2 2κλινα το ζητούμενο. Μιλάω με τύπο στο ξενώνα και μου λέει οκ έχω δωμάτια αλλά το ένα είναι πάνω και το άλλο κάτω. Ε ο.κ. λέω σιγά το πράγμα. Βάζουμε προκαταβολή . Οταν φτάσαμε (πρώτοι πελάτες ευτυχώς) διαπιστώσαμε ότι τα "πανω" δωμάτια είχαν μέσα τουαλέτα ενώ τα "κάτω" είχαν κοινοχρηστη. :blink::blink:

Αρχισα να χτυπιέμαι, να αφρίζω... Ο τύπος να μου λέει . .." καλέ πως κάνετε έτσι , εδω γιατροί κ δικηγόροι μένουν κ δεν παραπονιούνται" - να το και το "ταξικό", κρίμα να μην είμαι γιατρός - Μετά από 1 ώρα καβγά, εντάξει πήραμε 2 δωμάτια με wc και κάποιοι άλλοι πήραν το δωμάτιο που προοριζόταν για μας προφανώς.

Ελεος !!! Από τότε πάντα ρωτάω για ιδιωτικό wc πριν κλείσω δωμάτιο ...

Ηθικό δίδαγμα :

Κάτι βγάζεις με τον τσαμπουκά.

και ρωτώ :

Γιατί να πρέπει να ξεκινάω τις διακοπές μου με τσαμπουκά ή να κάνω τον μ___α και να αγοράζω υποδιέστερο προϊόν ? Πρέπει δηλαδή να συγχιστώ, να βγάλω τον κακό μου εαυτό και να ξενερώσω για να πάρω αυτό που δικαιούμαι, συμφώνησα και πλήρωσα προκαταβολή?

Γιατί ενω προσπαθώ να υποστηρίζω τον τουρισμό στην Ελλάδα (κυρίως σε ορεινούς προορισμούς) καταλήγω να μετανοιώνω και να λέω "καλύτερα στην Αυστρία"

Συγνώμη για το off topic και πάλι αλλά δεν γινόταν να μην κάνω τον συνειρμό ;)

Eγω τις τελειωνω με τσαμπουκα

Ακουστε να γελασετε(μαλλον να κλαψετε)

Πριν απο 6 χρονια ηθελα να παω με την πρωην γυναικα μου 3 μερες στο ραλλι ακροπολις.

Να μην πολυλογω επειδη το σκεφτηκαμε τελευταια στιγμη και ηταν ολα τα ξενοδοχεια φουλ,ενας φιλος μας βρηκε ενα δυκλινο στο γαλαξιδι

Παμε λοιπον,και μπαινοντας στο δωματιο εχω την συνηθεια να κοιταζω πισω απο την πορτα την καρτα με τις τιμες

Για την συγκεκριμενη λοιπον περιοδο (μαιο) εγραφε δυκλινο 80ευρω (ητοι 80Χ3=240 ευρω)

Φευγοντας την τριτη μερα,παω να πληρωσω το πρωι στη ρεσεψιον (ηταν το αφεντικο) και μου λεει 300 ευρω (100 την βραδυα)

Ωπα μαστορα,στην πορτα λεει 80 (η οποιες αναγραφομενες τιμες ειναι οι ανωτερες για οσουν δεν το ξερουν),γιατι μου ζητας 100?

Κολαει για καποια στιγμη αλλα σαν κουτοπονηρος ελλην επιχειρηματιας συνεχιζει και εκτιθεται λεγοντας μου (ακουσον ακουσον) εεε να μωρε ειναι το ακροπολις και πρεπει και εμεις να δουλεψουμε :angry:

Εσεις του λεω μαλλον δεν θελετε να δουλεψετε αλλα ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ :P

Για να τελειωνει η ιστορια εδω,θες τα 240 που ειναι η τιμη η θες να φωναξουμε τα αρμοδια οργανα??

Δεν χρειαζεται να σας πω βεβαια τι απαντησε :P

Αυτα τα ολιγα απο μια δικη μου εμπειρια

elan primetime 33.jpg

Tα περί καπνίσματος θα μεταφερθούν σε ξεχωριστό topic.

Μικρε οπου γραφω πρεπει να μου την μπαινεις? :lol:

Παλι καλα που δεν εισαι μοδερειτορ στα αθλητικα των 4Τ :lol: :LOL:

elan primetime 33.jpg

Τώρα που η σαιζόν αρχίζει και συρικνώνεται τους βλέπω τους ορεινούς να ανεβάζουν και άλλο τις τιμές!!! Μια χαρά θα περάσουμε.

Σε ταξίδι στα Γιάννενα, όταν έκανα παρατήρηση στην ιδιοκτήτρια ότι το δωμάτιο ήταν βρώμικο και γεμάτο αράχνες και σκόνη η απάντησή της ήταν "ε, όχι και τίγκα στις αράχνες". Πόσες άλλες ήθελε δηλαδή;;; που έβγαλα το μαξιλάρι από την ντουλάπα και το μόνο μέρος που δεν είχε σκόνη ήταν κάτω από το μαξιλάρι και γύρω γύρω πανικός...

Για αρχή φταίμε εμείς που δεν αντιδρούμε, δεν πειράζει ας ξεκινήσουν οι διακοπές μας με τσαμπουκά, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν ας βοηθήσουμε έστω με αυτό τον τρόπο.

Je veux devenir calife a la place du calife

Τώρα που η σαιζόν αρχίζει και συρικνώνεται τους βλέπω τους ορεινούς να ανεβάζουν και άλλο τις τιμές!!! Μια χαρά θα περάσουμε.

Σε ταξίδι στα Γιάννενα, όταν έκανα παρατήρηση στην ιδιοκτήτρια ότι το δωμάτιο ήταν βρώμικο και γεμάτο αράχνες και σκόνη η απάντησή της ήταν "ε, όχι και τίγκα στις αράχνες". Πόσες άλλες ήθελε δηλαδή;;; που έβγαλα το μαξιλάρι από την ντουλάπα και το μόνο μέρος που δεν είχε σκόνη ήταν κάτω από το μαξιλάρι και γύρω γύρω πανικός...

Για αρχή φταίμε εμείς που δεν αντιδρούμε, δεν πειράζει ας ξεκινήσουν οι διακοπές μας με τσαμπουκά, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν ας βοηθήσουμε έστω με αυτό τον τρόπο.

μα ειναι ο μονος τροπος

elan primetime 33.jpg

Δηλαδή ΑΝ ένα τουριστικό πρακτορείο σας προσέφερε 6 μέρες σκι 7 διανυκετρεύσεις στον Παρνασσό Σάββατο-Σάββατο ή Κυριακή - Κυριακή με κάρτα λιφτ (που φυσικά αν ήταν κλειστό μια μέρα τη χρησιμοποιείς όποτε θες) περίπου 230 ευρώ θα ήταν καλά ε?

Χωρίς "δυσάρεστες εκπλήξεις" φυσικά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

υπαρχει τετοια περπτωση Μιχαλη;

πολυ δυσκολο το βλεπω

DALTONS POW ROBBERY.....

Eγω τις τελειωνω με τσαμπουκα

Ακουστε να γελασετε(μαλλον να κλαψετε)

Πριν απο 6 χρονια ηθελα να παω με την πρωην γυναικα μου 3 μερες στο ραλλι ακροπολις.

Να μην πολυλογω επειδη το σκεφτηκαμε τελευταια στιγμη και ηταν ολα τα ξενοδοχεια φουλ,ενας φιλος μας βρηκε ενα δυκλινο στο γαλαξιδι

Παμε λοιπον,και μπαινοντας στο δωματιο εχω την συνηθεια να κοιταζω πισω απο την πορτα την καρτα με τις τιμες

Για την συγκεκριμενη λοιπον περιοδο (μαιο) εγραφε δυκλινο 80ευρω (ητοι 80Χ3=240 ευρω)

Φευγοντας την τριτη μερα,παω να πληρωσω το πρωι στη ρεσεψιον (ηταν το αφεντικο) και μου λεει 300 ευρω (100 την βραδυα)

Ωπα μαστορα,στην πορτα λεει 80 (η οποιες αναγραφομενες τιμες ειναι οι ανωτερες για οσουν δεν το ξερουν),γιατι μου ζητας 100?

Κολαει για καποια στιγμη αλλα σαν κουτοπονηρος ελλην επιχειρηματιας συνεχιζει και εκτιθεται λεγοντας μου (ακουσον ακουσον) εεε να μωρε ειναι το ακροπολις και πρεπει και εμεις να δουλεψουμε :angry:

Εσεις του λεω μαλλον δεν θελετε να δουλεψετε αλλα ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ :P

Για να τελειωνει η ιστορια εδω,θες τα 240 που ειναι η τιμη η θες να φωναξουμε τα αρμοδια οργανα??

Δεν χρειαζεται να σας πω βεβαια τι απαντησε :P

Αυτα τα ολιγα απο μια δικη μου εμπειρια

Ποιο καλόπαιδο πατριώτης μου, ήταν πάλι αυτός;

Αν κι από τα λεγόμενά σου, μάλλον υποψιάζομαι κάποιον, που είναι σκέτη δυσφήμηση για το μέρος κι όσες καταγγελίες κι αν έχει φάει, αυτός το χαβά του.

Αχ και να ήταν ο μόνος τέτοιος ...

Δυστυχώς έχω και πολύ χειρότερα παραδείγματα, ειδικά αν θέλεις κάτι το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Ποιο καλόπαιδο πατριώτης μου, ήταν πάλι αυτός;

Αν κι από τα λεγόμενά σου, μάλλον υποψιάζομαι κάποιον, που είναι σκέτη δυσφήμηση για το μέρος κι όσες καταγγελίες κι αν έχει φάει, αυτός το χαβά του.

Αχ και να ήταν ο μόνος τέτοιος ...

Δυστυχώς έχω και πολύ χειρότερα παραδείγματα, ειδικά αν θέλεις κάτι το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας.

λες και δεν υπαρχουν παντου τετοιοι

Δυστηχως πανε αρκετα χρονια και δεν θυμαμαι το ονομα του ξενοδοχειου

elan primetime 33.jpg

Απάντηση πολύ απλή για την σίτιση! "Τολμάς" να ανέβεις πάνω πέρνωντας φαγητό από το σπίτι μαζί σου δίνοντας 0ευρώ για φαγητό στο ΧΚ(περιλαμβανομένων και τα εστιατόρια γύρω από το χκ) λοιπόν μαζί με ένα μάθημα ή φοβάσαι μήπως και σε πούνε "τσίπη" οπότε και ενδίδεις-υποστηρίζεις την τιμολογιακή πολιτική και ως εκ τούτου παραπονιέσε επ' αόριστον;

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Τα περιξ του χ/κ μερη, εχουν τιμες σε οτι γκαμα θελεις. Υπαρχει η σουπερ-καθαρη ταβερνα πχ στην Αγοριαννη

οπου ξεκοιλιαζομαι ( :rolleyes: ) στα παϊδια και ολα τα παρασυμπελκομενα με 15Ε το ατομο, τα ιδια βρισκεις και στην

Αραχωβα και στη Σουβαλα και παντου. Απο ολα βρισκεις και αυτο ειναι ενα + του Παρνασσου, μην το παρατραβατε

το θεμα γιατι χανετε την ουσια.

Το ιδιο ισχυει και για ενοικιαζομενα δωματια, δεν ειναι φτηνα γενικα αλλα περα απο τα πολλα γαμακριβα (μπαρδον)

μπορεις να βρεις και σε πιο λογικες τιμες.

Για να μην παρεξηγηθουμε (ως συνηθως εδω μεσα), η μεσες τιμες στον Παρνασσο (οπως και στα περισσοτερα

μερη στην Ελλαδα) εχουν ξεφυγει, αυτο που λεω παραπανω ειναι πως ο προυπολογισμος μπορει να μεινει και

χαμηλοτερα.

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Φτάνουν για όλους τα παϊδάκια όμως; :rolleyes:

Για δώσε κανά πμ με προτεινόμενα μέρη αφού τα ανίχνευσες!

Απάντηση πολύ απλή για την σίτιση! "Τολμάς" να ανέβεις πάνω πέρνωντας φαγητό από το σπίτι μαζί σου δίνοντας 0ευρώ για φαγητό στο ΧΚ(περιλαμβανομένων και τα εστιατόρια γύρω από το χκ) λοιπόν μαζί με ένα μάθημα ή φοβάσαι μήπως και σε πούνε "τσίπη" οπότε και ενδίδεις-υποστηρίζεις την τιμολογιακή πολιτική και ως εκ τούτου παραπονιέσε επ' αόριστον;

+1000

απο την εποχη που ημουν φοιτητης και "δεν ειχα μια" (μετα μου εμεινε η συνηθεια) - μεχρι και καφεδες κουβαλαμε (5€ ουτε στην Ζηνα δεν ζητανε για καφε)

Έτσι είναι. Ότι σπέρνεις θερίζεις.

Και όσοι βαριούντε να ετοιμάζουν, υπάρχει κι ο Στεργίου :rolleyes: