MakisM 3,965 Report post Posted December 2, 2008 Όποιος βρει και το Ελληνικό του σκιερ (όχι το generic "χιονοδρόμος") κερδίζει λουκούμι Σύρου. Κανω διαιτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 2, 2008 Λίγοι και καλοί!!!! Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο alexk! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 3, 2008 Καλώς το Γιώργο, καλή αρχή, καλές τούμπες ("τοο κοορμάάάκιιιιιιιι μουουουουου !!!!!!" που έλεγε κι ένας φίλος), κτλ. Καμία απογοήτευση !!! Όλα τα αποτελέσματα έχουν τη γοητεία τους !!! Αν ήμασταν 50/50, δε θα κάναμε καν την κουβέντα αυτή... Όσο λιγότεροι εμφανιζόμαστε οι σανιδοκτήτες , τόσο περισσότερο θα μας περιβάλλει αυτή η αίσθηση της ολιγάριθμης elite του Συλλόγου!!!!!! Σωστά msketos ????????? Δηλώνω υπεύθυνα ότι θέλω να καταδώσω τον κ. ΑλεξΚ ο οποίος πλασάρεται ως snowboarder αλλά τις τελευταίες σεζόν κάνει σχεδόν αποκλειστικά σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2008 Ρουφιανεψε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted December 3, 2008 Ρουφιανεψε!! Κοίτα να δείς Μάκη μου... Εγώ, σαν ανοιχτόμυαλος άθρωπος που είμαι , είπα να δώσω και στο σκί μια ευκαιρία (και παραπάνω)... Αλλά... , το μ@μημένο το σανίδι δε κόβεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 3, 2008 Αλλά... , το μ@μημένο το σανίδι δε κόβεται... Όλοι έχουμε κάποιο κουσούρι Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2008 Για δειξε μας ποσο ανοιχτομυαλος εισαι... Ρουφιανεψε!! Τον εαυτο σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 3, 2008 Mπορείς να δηλώνεις ό,τι θέλεις. Εγώ θα υποκύψω στις επιταγές του Μάκη. Ιδού κυρίες και κύριοι: Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 3, 2008 alexk μαζί σου! Μην πτοείσαι! και εγώ σε κάποια φάση θα δοκιμάσω ski. Μόνο αν δοκιμάσεις και τα 2 θα έχεις μια πλήρη άποψη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted December 3, 2008 Mπορείς να δηλώνεις ό,τι θέλεις. Εγώ θα υποκύψω στις επιταγές του Μάκη. Ιδού κυρίες και κύριοι: Πάρε κι άλλη μια από μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 3, 2008 Την ημέρα που θα δοκιμάσω s/b, καλύτερα να μην υπάρχουν μηχανές στο βουνό. Καλύτερα να μην υπάρχουν γνωστοί στο βουνό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 3, 2008 Την ημέρα που θα δοκιμάσω s/b, καλύτερα να μην υπάρχουν μηχανές στο βουνό. Καλύτερα να μην υπάρχουν γνωστοί στο βουνό. Δεν θα υπαρχεις εσυ στο βουνο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 3, 2008 Καλύτερα να μην υπάρχουν γνωστοί στο βουνό. Πιστεύω καλύτερα να πέσεις και να σταματήσεις πάνω σε γνωστό που το πολύ πολύ να ακούσεις κανα μπινελίκι παρά να πέσεις και να σταματήσεις σε κάποιον άγνωστο γιατί μπορεί να φας και ξύλο!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Betterakos 0 Report post Posted December 3, 2008 Γεια σας λοιπον!για εσας ειμαι ο Betterakos αλλα γυριζω κ στο Στρατος!!! ειμαι απο το ΑΙΓΙΟ αλλα μενω αθηνα, γουσταρω πολυ βουνο κ χιονι!αλλα κ βουνο χωρις χιονι!!! Μαρεσει το Σκι!ελπιζω να φτανουν αυτα! Παντα ψηλα λοιπον κ χιονισμενα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 3, 2008 Καλώς μας βρήκες κι εσύ! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted December 4, 2008 Γεια σας λοιπον!για εσας ειμαι ο Betterakos αλλα γυριζω κ στο Στρατος!!!ειμαι απο το ΑΙΓΙΟ αλλα μενω αθηνα, γουσταρω πολυ βουνο κ χιονι!αλλα κ βουνο χωρις χιονι!!! Μαρεσει το Σκι!ελπιζω να φτανουν αυτα! Παντα ψηλα λοιπον κ χιονισμενα!!! καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites