geoka 0 Report post Posted November 25, 2008 Γειά χαρά σε όλους!!!να συστηθώ+εγώ λοιπόν.με λένε γιώργο,είμαι από αθήνα-ν.ιωνία,29χρ.+δεν είμαι αρχάριος αλλά ΑΣΧΕΤΟΣ δυστηχώς!!!Η ιστορία μου ξεκινάει πέρυσι το χειμώνα οπου αποφάσισα να πάω σκ αραχωβα με την κοπέλα μου 1 βδομαδα μετα που έριξε χιονια στην αθηνα..ανέβηκα που λετε+εγω στο χιονοδρομικο για καφεδάκι στο σαλέ+εκεί άρχισε το κόλλημα μου!!έβλεπα ανθρωπους απο 14-65 να κατεβαινουν τις πλαγιες+ζήλεψα απίστευτα,απο τότε σκέφτομαι+εγω τον εαυτο μου να κατεβαινω εστω+την πιο ευκολη πίστα+τρελαινομαι!!εχω αγορασει φορμα(φτηνη για αρχη),ισοθερμικα,σκουφι,κάλτσες+ θα πάρω+σιγουρα το προστατευτικο για τα πόδια+θα ανηφορισω να κάνω κανα μαθηματακι για αρχη ελπίζοντας στο τέλος του χειμωνα να μπορω να ψιλοτσουλάω !!!α+να μην το ξεχάσω είμαι fan του snowboard οπτικώς βεβαια!!Υ.Γ:απο την άλλη τετάρτη(γιατί αυτη την τετάρτη εχει τριφυλλάρα) θα έρθω flocafe να γνωριστουμε+να σας τρελάνω στις ερωτησεις(γιατι,γιατι,πώς,δηλαδη)σαν τα μωρα!!! :unsure: :angry: άντε+καλες μου τουμπες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 25, 2008 Welcome! Ο Δημήτρης msketos θα χαρεί να απαντήσει σε όλες σου τις απορίες περί snowboard Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 25, 2008 καλως ηρθες στο snowclub ασε το sb το σκι ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο και για την ηλικια σου μια χαρα κοντευεις τα 30 με σανιδες θα ασχολησαι; ποιοτητα φιλε μου, ποιοτητα και στυλ ειπε κανεις τιποτα; :unsure: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 25, 2008 Εγώ. Θερμή παράκληση να σταματήσει αυτό το αστείο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στην μορφή χιονοδρομίας που θα ακολουθήσει, δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να προσπαθούμε να τις επηρεάσουμε. Γιώργο, καλωσήλθες στο snowclub forum. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 25, 2008 δεν ειναι κακο να παρακινησουμε εναν ανθρωπο να κανει σκι αντι για sb γιατι το θεωρουμε πιο ωραιο το ιδιο μπορει να κανει ενας sbr απο την δικια του πλευρα εσυ πολυ τρωγεσαι τελευταια για sb :unsure: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 25, 2008 Χρήστο, μπορεί να μην σου φαίνεται, αλλά μερικές φορές με τα μηνύματα μας δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε σύλλογος σκιερ. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι είμαστε σύλλογος χιονοδρόμων (με όποιο τρόπο και αν εκφράζεται αυτό) και κάθε νέο μέλος που μπαίνει το καλωσορίζουμε χωρίς να προσπαθούμε να του αλλάξουμε το άθλημα. Είπαμε, φέτος θα δοκιμάσω και s/b. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted November 25, 2008 καλως ηρθες στο snowclubασε το sb το σκι ειναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο και για την ηλικια σου μια χαρα κοντευεις τα 30 με σανιδες θα ασχολησαι; ποιοτητα φιλε μου, ποιοτητα και στυλ ειπε κανεις τιποτα; :LOL: κοντευω τα 30 αλλά νιωθω 20 άρα snowboard...άσε που η κοπελιά ψιλοξέρει snowboard... 'οσο για σας τους σκιερ έμαθα οτι εχουμε ψιλοκοντρα επομένως δεν σας μιλαω... Υ.Γ:ευχαριστώ πολύ για το άμεσο καλοσωρισμα+ελπίζω να τα πούμε+απο κοντα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post Posted November 25, 2008 Καλώς όρισες Γιώργο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 25, 2008 Είπαμε, φέτος θα δοκιμάσω και s/b. oταν το κανεις αυτο Χρησταρα θελω να το δω pleaseνα με ενημερωσεις να ειμαι εκει για τα αλλα εχεις δικιο να σου πω οχι;οκ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 26, 2008 geoka έλα να δεις το παιχνιδι στο Φλοκα μαζί μας, θα έχεις και λιγότερο άγχος, αφου λίγο πολύ το ξέρεις το αποτέλεσμα θα κερδίσουμε βρε αδελφέ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 26, 2008 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 26, 2008 geoka έλα να δεις το παιχνιδι στο Φλοκα μαζί μας, θα έχεις και λιγότερο άγχος, αφου λίγο πολύ το ξέρεις το αποτέλεσμα θα κερδίσουμε βρε αδελφέ... Εσυ μικρε λεγοντας θα κερδισετε,εννοεις την Ιντερ φυσικα αν δεν κανω λαθος,ετσι???? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted November 26, 2008 geoka έλα να δεις το παιχνιδι στο Φλοκα μαζί μας, θα έχεις και λιγότερο άγχος, αφου λίγο πολύ το ξέρεις το αποτέλεσμα θα κερδίσουμε βρε αδελφέ... απίστευτο αδερφέ...πάλι καλα που δεν ηρθα γιατι δεν θα ειχατε καλή πρώτη εντυπωση!!!!τεσπα,θα μας τρελάνει αυτη η ομάδα!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 26, 2008 ρε σεις ο βαζελος κερδισε :ph34r: :blink: :wacko: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted November 26, 2008 ρε σεις ο βαζελος κερδισε :ph34r: :blink: :wacko: θα μας τρελάνει αυτη η ομάδα φέτος!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baggelis_gr 0 Report post Posted November 26, 2008 καλως ηρθες κ απο μενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted November 26, 2008 καλως ηρθες κ απο μενα απο ότι βλέπω καινουργιος είσαι+εσύ,επομένως καλώς ήρθες+εσύ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 27, 2008 αφού στο 'πα βρε γιωργο, άσχετα αν έχασα το στοιχημα, διπλο ημιχρονο διπλο τελικό... οταν έρθει η ώρα της Ανόρθωσης ρώτα με Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted November 30, 2008 Καλως όρισες Γιώργο στο forum και στην παρέα μας! Αν σου βγαίνει να κάνεις s/b καλώς το κάνεις. Τα 29 σου χρόνια δεν σε οδηγούνε αναγκαστικά ούτε στο ski ούτε στο s/b. Αυτήν της κόντρα που ανέφερες ανάμεσα σε skier και s/ber δεν θα την δείς εδώ πέρα να αναπτύσεται στα σοβαρά. (Οταν την βλέπεις θα είναι πάντα καλοπροαίρετη και ΜΟΝΟ για χαβαλέ, βλέπε post #3 από skimad) Οσον αφορά τώρα την σχέση που έχεις με το s/b, μην ανησυχείς, λίγες φορές θα ανέβεις και θα ανθουσιαστείς με την απόδοσή σου, ΑΡΚΕΙ να έχεις υπομονή και θέληση να μάθεις και να μην απογοητευτείς από τις τούμπες των πρώτων ημερών. ps: Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις στην καταμέτρηση. Μην απογοητευτείς από το αποτέλεσμα, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν ψηφίσει όλοι οι s/bάδες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted November 30, 2008 Οσον αφορά τώρα την σχέση που έχεις με το s/b, μην ανησυχείς, λίγες φορές θα ανέβεις και θα ανθουσιαστείς με την απόδοσή σου, ΑΡΚΕΙ να έχεις υπομονή και θέληση να μάθεις και να μην απογοητευτείς από τις τούμπες των πρώτων ημερών. έχω απίστευτη θέληση να μάθω+θέλω να πιστευω οτι στο τέλος της χιονοδρομικής περιοδου θα μπορώ να ψιλοτσουλάω... όσο για την ψηφοφορία μόλις ψηφισα+όντως η διαφορα είναι μεγάλη αλλά θα την καλύψουμε,είμαι σίγουρος!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted November 30, 2008 έχω απίστευτη θέληση να μάθω+θέλω να πιστευω οτι στο τέλος της χιονοδρομικής περιοδου θα μπορώ να ψιλοτσουλάω... Αν πάς γύρω στις 8 φορές φέτος θα δεν θα ψιλοτσουλάς μόνο... (μπορεί και λιγότερες) Βέβαια από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλάζει αυτό. Τα λέμε πάνω στα βουνά λοιπόν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted December 2, 2008 Καλώς το Γιώργο, καλή αρχή, καλές τούμπες ("τοο κοορμάάάκιιιιιιιι μουουουουου !!!!!!" που έλεγε κι ένας φίλος), κτλ. ps: Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις στην καταμέτρηση.Μην απογοητευτείς από το αποτέλεσμα, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν ψηφίσει όλοι οι s/bάδες! Καμία απογοήτευση !!! Όλα τα αποτελέσματα έχουν τη γοητεία τους !!! Αν ήμασταν 50/50, δε θα κάναμε καν την κουβέντα αυτή... Όσο λιγότεροι εμφανιζόμαστε οι σανιδοκτήτες , τόσο περισσότερο θα μας περιβάλλει αυτή η αίσθηση της ολιγάριθμης elite του Συλλόγου!!!!!! Σωστά msketos ????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted December 2, 2008 Καλώς ήλθες, κι από μένα! Κι εγώ αρχάρια ακόμα είμαι, αλλά ανυπομονώ να χιονίσει, για να βελτιωθώ, στο σκι ομως! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 2, 2008 ...Όσο λιγότεροι εμφανιζόμαστε οι σανιδοκτήτες ... Σανιδοκτητες ειναι οι ιδιοκτητες σανιδας, δεν ειναι απαραιτητα και αναβατες... Μηπως θα επρεπε να λεγεστε σανιδοβατες;... Τι λεει ο Σκετος; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 2, 2008 Όποιος βρει και το Ελληνικό του σκιερ (όχι το generic "χιονοδρόμος") κερδίζει λουκούμι Σύρου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites