Nightcrawler 0 Report post Posted March 21, 2010 (edited) Επειδη το κολλημα το εφαγα φετος με το σκι, θελω να ρωτησω το εξης: Τι κανετε οταν λιωνει το χιονι? ακολουθειτε καποιου ειδους group therapy? πηγαινετε σε ψυχολογο? Το ρωταω γιατι βλεποντας οτι ανεβαινει η θερμοκρασια δεν μπορω να φανταστω το ομορφο λευκο βουνο να ειναι μονο πετρα και χωμα. Δηλαδη ας πουμε οτι το τελευταιο τσουλημα φετος το κανουμε τελος του μηνα, μετα περιμενετε 8 μηνες για να ξαναχιονισει? εχω αγχωθει τωρα Edited March 21, 2010 by Nightcrawler Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 21, 2010 η το ξεχνας και το ριχνεις στα water sports η ξυλικι και τα σχετικα(ενδεικνειται) η πας δυο τρια ταξιδια σε παγετωνικα χιονοδρομικα το καλοκαιρι και ξεκ@....νεις η πας στην ψυχολογα του συλλογου μας pies και σου κανει την πρωτη συνεδρια δωρο 80 :angry: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 21, 2010 μια κουταλια της σουπας πρωι μεσημερι βραδυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nightcrawler 0 Report post Posted March 21, 2010 Αυτος ο χειμωνας περασε πολυ γρηγορα.. μια συνεδρια τη χρειαζομαι !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 21, 2010 Για group therapy το βλέπω. Δε θα σας/ μας προλάβω όλους 80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted March 22, 2010 Επειδη το κολλημα το εφαγα φετος με το σκι, θελω να ρωτησω το εξης: Τι κανετε οταν λιωνει το χιονι? ακολουθειτε καποιου ειδους group therapy? πηγαινετε σε ψυχολογο? Το ρωταω γιατι βλεποντας οτι ανεβαινει η θερμοκρασια δεν μπορω να φανταστω το ομορφο λευκο βουνο να ειναι μονο πετρα και χωμα. Δηλαδη ας πουμε οτι το τελευταιο τσουλημα φετος το κανουμε τελος του μηνα, μετα περιμενετε 8 μηνες για να ξαναχιονισει? εχω αγχωθει τωρα We fly. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 22, 2010 Κάνεις kite......άντε και windsurf......από θάλασσα και αέρα η χώρα μας, άλλο τίποτα......... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 22, 2010 epik day χτες οπως λενε και στο χωριο μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
AndreasT 0 Report post Posted March 23, 2010 Για να είμαι ειλικρινής, όταν έρχεται αυτη η ώρα και είμαι στη Ψαρού με μωράκια γύρω γύρω, δεν στενοχωριέμαι και πολύ.. Quote Andreas Triantafyllou Share this post Link to post Share on other sites
step 0 Report post Posted March 23, 2010 Τρεξιματάκι στο γήπεδο, στην παραλία, στο Βουνό, ποδηλατάκι δρόμου, λιγο ΜΤΒ, κολύμπι και στην πισίνα και στη θάλασσα, τρίαθλο, δενδροφύτευση στην Πάρνηθα, καμία εκπαιδευτική πεζοπορία αν βρεθεί παρέα, αγορές εξοπλισμού, οργάνωση της ερχόμενης σεζόν με μαθήματα σκι σε κάποιο καμπ, ταξιδάκι στο εξωτερικό κλπ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted March 23, 2010 Όταν το χιόνι λιώνει...γίνεται νερό... Άρα το ακολουθείς και σε αυτή τη μορφή του και σιγά σιγά ανεβαίνεις ξανά στα βουνά, όταν ξαναμεταμορφώνεται σε χιόνι... Είναι ο φυσικός κύκλος του νερού και απλά αν θέλουμε να τσουλάμε σε αυτό το ακολουθούμε, με καγιάκ στα ποτάμια, surf, kite και windsurfing, στις λίμνες και στις θάλασσες... Άλλες επιλογές είναι το mtb, το σκαρφάλωμα, το περπάτημα στα βουνά, το σκι νερού, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, τα πατίνια και ότι άλλο σε "φτιάχνει", σε γυμνάζει και σε βγάζει από τους κλειστούς χώρους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 25, 2010 ένα καλοκαίρι γράφτηκα ιστιοπλοία, αλλά δεν ενθουσιάστηκα-πάντα σε σύγκριση με το σκι από πέρσυ Απρίλιο που ξεκίνησα μαθήματα salsa με τόσα πάρτυ δεν κατάλαβα για πότε ξαναχιόνισε hint: αρκετά καλή άσκηση ισορροπίας-βλ. προσγείωση μετά από 2-3πλες+ στροφές και ...για να προλάβω μερικούς-μερικούς, αρκετά αντρικός χορός για τους άνδρες και γυναικείος για τις γυναίκες Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 25, 2010 epik day today χαμος με πανω απο 200 surfers(ολων των ειδων) απο ραφηνα μεχρι λουτσα βοριαδακι με 21 κελσιου Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 25, 2010 (edited) και κάτι πιο extreme ...σκάκι hint: αρκετά καλή άσκηση alertness του ...χιονοδρόμου τώρα σοβαρά, έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς π.χ. σε όμιλο, κτλ.?? μου 'χει μπει αυτή η ιδέα (hope I am not getting too weirdo:-P) Edited March 25, 2010 by snowcat Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,404 Report post Posted March 25, 2010 Σκάκι σε παραλία γυμνιστών ας πούμε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted March 26, 2010 εγω προτεινω καταδυσεις ΥΓ επιλεξτε κιολας βουτιες που πας απο την παραλια οχι με βαρκα... 1) δυναμωνεις το σωμα κουβαλοντας τον εξοπλισμο, και μαλιστα Χ 2 μιας και κουβαλας της γυναικας σου 2) δυναμωνεις τους 4κεφαλους γιατι μετα στην επιστροφη παιζει πολυ βατραχοπεδιλο 3) δεν ξερω γιατι, μου ανοιγει τρελα η ορεξη και δυναμωνεις τις μασελες μετα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 29, 2010 φευγω με το κοτερο γτ ανεβαινει η θερμοκρασια και περιμενω να ξαναρθει ο χειμωνας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted April 1, 2010 (edited) καλοκαιρινοι περιπατοι σε μερικα βουνα..... Edited April 1, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites