Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nightcrawler

Τι γινεται οταν λιωνει το χιονι?

Recommended Posts

Επειδη το κολλημα το εφαγα φετος με το σκι, θελω να ρωτησω το εξης:

Τι κανετε οταν λιωνει το χιονι? ακολουθειτε καποιου ειδους group therapy? πηγαινετε σε ψυχολογο?

Το ρωταω γιατι βλεποντας οτι ανεβαινει η θερμοκρασια δεν μπορω να φανταστω το ομορφο λευκο βουνο να ειναι μονο πετρα και χωμα.

Δηλαδη ας πουμε οτι το τελευταιο τσουλημα φετος το κανουμε τελος του μηνα, μετα περιμενετε 8 μηνες για να ξαναχιονισει?

εχω αγχωθει τωρα

Edited by Nightcrawler

η το ξεχνας και το ριχνεις στα water sports η ξυλικι και τα σχετικα(ενδεικνειται)

η πας δυο τρια ταξιδια σε παγετωνικα χιονοδρομικα το καλοκαιρι και ξεκ@....νεις :angry:

η πας στην ψυχολογα του συλλογου μας pies και σου κανει την πρωτη συνεδρια δωρο 80 :angry: :angry:

DALTONS POW ROBBERY.....

μια κουταλια της σουπας πρωι μεσημερι βραδυ

Για group therapy το βλέπω. Δε θα σας/ μας προλάβω όλους 80

Επειδη το κολλημα το εφαγα φετος με το σκι, θελω να ρωτησω το εξης:

Τι κανετε οταν λιωνει το χιονι? ακολουθειτε καποιου ειδους group therapy? πηγαινετε σε ψυχολογο?

Το ρωταω γιατι βλεποντας οτι ανεβαινει η θερμοκρασια δεν μπορω να φανταστω το ομορφο λευκο βουνο να ειναι μονο πετρα και χωμα.

Δηλαδη ας πουμε οτι το τελευταιο τσουλημα φετος το κανουμε τελος του μηνα, μετα περιμενετε 8 μηνες για να ξαναχιονισει?

εχω αγχωθει τωρα

We fly. :)

Make Parnassos Great Again!

Κάνεις kite......άντε και windsurf......από θάλασσα και αέρα η χώρα μας, άλλο τίποτα.........

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

epik day χτες

οπως λενε και στο χωριο μου

Για να είμαι ειλικρινής, όταν έρχεται αυτη η ώρα και είμαι στη Ψαρού με μωράκια γύρω γύρω, δεν στενοχωριέμαι και πολύ..

Andreas Triantafyllou

Τρεξιματάκι στο γήπεδο, στην παραλία, στο Βουνό, ποδηλατάκι δρόμου, λιγο ΜΤΒ, κολύμπι και στην πισίνα και στη θάλασσα, τρίαθλο, δενδροφύτευση στην Πάρνηθα, καμία εκπαιδευτική πεζοπορία αν βρεθεί παρέα, αγορές εξοπλισμού, οργάνωση της ερχόμενης σεζόν με μαθήματα σκι σε κάποιο καμπ, ταξιδάκι στο εξωτερικό κλπ... :rolleyes:

Όταν το χιόνι λιώνει...γίνεται νερό... :rolleyes:

Άρα το ακολουθείς και σε αυτή τη μορφή του και σιγά σιγά ανεβαίνεις ξανά στα βουνά, όταν ξαναμεταμορφώνεται σε χιόνι...

Είναι ο φυσικός κύκλος του νερού και απλά αν θέλουμε να τσουλάμε σε αυτό το ακολουθούμε, με καγιάκ στα ποτάμια, surf, kite και windsurfing, στις λίμνες και στις θάλασσες...

Άλλες επιλογές είναι το mtb, το σκαρφάλωμα, το περπάτημα στα βουνά, το σκι νερού, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, τα πατίνια και ότι άλλο σε "φτιάχνει", σε γυμνάζει και σε βγάζει από τους κλειστούς χώρους...

ένα καλοκαίρι γράφτηκα ιστιοπλοία, αλλά δεν ενθουσιάστηκα-πάντα σε σύγκριση με το σκι

από πέρσυ Απρίλιο που ξεκίνησα μαθήματα salsa με τόσα πάρτυ δεν κατάλαβα για πότε ξαναχιόνισε :lol: hint: αρκετά καλή άσκηση ισορροπίας-βλ. προσγείωση μετά από 2-3πλες+ στροφές και ...για να προλάβω μερικούς-μερικούς, αρκετά αντρικός χορός για τους άνδρες και γυναικείος για τις γυναίκες :lol:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

epik day today

χαμος με πανω απο 200 surfers(ολων των ειδων) απο ραφηνα μεχρι λουτσα

βοριαδακι με 21 κελσιου

και κάτι πιο extreme ...σκάκι :lol: hint: αρκετά καλή άσκηση alertness του ...χιονοδρόμου :lol:

τώρα σοβαρά, έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς π.χ. σε όμιλο, κτλ.?? μου 'χει μπει αυτή η ιδέα :lol:(hope I am not getting too weirdo:-P)

Edited by snowcat

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

εγω προτεινω καταδυσεις

ΥΓ επιλεξτε κιολας βουτιες που πας απο την παραλια οχι με βαρκα... 1) δυναμωνεις το σωμα κουβαλοντας τον εξοπλισμο, και μαλιστα Χ 2 μιας και κουβαλας της γυναικας σου 2) δυναμωνεις τους 4κεφαλους γιατι μετα στην επιστροφη παιζει πολυ βατραχοπεδιλο 3) δεν ξερω γιατι, μου ανοιγει τρελα η ορεξη και δυναμωνεις τις μασελες μετα

Snow is on my D.N.A.

φευγω με το κοτερο γτ ανεβαινει η θερμοκρασια και περιμενω να ξαναρθει ο χειμωνας...

καλοκαιρινοι περιπατοι σε μερικα βουνα.....

20139_275664975858_543195858_326151.jpg

20139_275665680858_543195858_326159.jpg

Edited by blades

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png