Jump to content

KonstantinosV

Χρήστης Forum
 • Content Count

  2,823
 • Joined

 • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by KonstantinosV

 1. Τώρα αρχίζουν τα μπάνια, άλλωστε εκεί βάλαμε πέδιλα για πρώτη φορά. Καλό είναι να υπάρχει και ένα κενό διαφορετικά επέρχεται κορεσμός.
 2. Μπάμπη πολύ γλυκό και συγκινητικό το μήνυμά σου! Να είσαι γερός και εσύ και η οικογένειά σου να χαίρεστε τα δημιουργήματα του Θεού!
 3. Και άλλος στον πάγκο φέτος μαζί μας? Όλγα περαστικά και μην ανησυχείς όλα φτιάχνονται! Πάνε στον γιατρό να εξετάσει το γόνατο. Η σωστή εξέταση είναι πρώτα κλινική και μετά μαγνητική. Όλα καλά σου εύχομαι! Ενημέρωνέ μας αν θέλεις.
 4. Πολύ ωραία φαίνονται τα πράγματα επάνω. Και είπα τον φυσιοθεραπευτή να μου δώσει κανένα ματζούνι να αντέξει το παλιογόνατο 5 - 6 καταβάσεις αλλά δεν μου δίνει ο μπαγάσας, γι'αυτό πήρα το τηλεκοντρόλ στο χέρι και μια κάσα μπύρες
 5. Σε ευχαριστώ Απόστολε. Εύχομαι καλή συνέχεια και σε σένα .
 6. 3η επίσκεψη στον ιατρό σήμερα. Την Πέμπτη τελειώνουν οι φυσιοθεραπείες (10 συνεδρίες) και αρχίζει το ευχάριστο στάδιο της θεραπείας, το γυμναστήριο . Θα ξεκινήσουμε με ποδήλατο και ελαφρύ, πολύ ελαφρύ βάρος στο πόδι για να δυναμώσει ο 4κέφαλος και ο έσω πλατύς μυς που "κρατάει" την επιγονατίδα και αυτή τη στιγμή έχει αποδυναμωθεί εντελώς. Θέλει υπομονή και καθημερινή εκγύμναση ώστε να δέσει ο έσω πλάγιος σύνδεσμος αφού ακόμα "τζογάρει" το πόδι. Τελική αποθεραπεία μετά από 9 μήνες. Το ποσοστό αποτυχίας και ανάγκης επέμβασης είναι 1 με 2 %. Προχωράμε και κάπου στο βάθος βλέπω μια πίστα .
 7. Κάνουμε σκι και χαλαρώνουμε παρέα με την φραπεδιά... Και αν κάνουμε 5 λεπτά παραπάνω να ανέβουμε δεν θα χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας, πίνουμε ακόμα ένα φραπέ στο καρεκλάκι και αυτό χαλαρά . Υγεία να έχουμε. Δεν έχει ουρές στα λιφτ σε αυτό συντελεί και το το ότι υπάρχουν πολλά χιονοδρομικά σε απόσταση 1:30 ώρας το πολύ. Στο Καϊμάκτσαλαν και Σέλι δεν είχα ποτέ παράπονο στρωσίματος πίστας, στο Πισοδέρι δεν ξέρω φέτος, πάντως όσες φορές πήγα ήταν πολύ καλά πατημένες. Πηγάδια δεν ξέρω φέτος όσο πρόλαβα δεν έκανα καθόλου σκι εκεί.
 8. Και οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα είχα δει σε μια εκπομπή στον Σκάϊ. Μην ξεχνάμε ότι το περιβάλλον πλέον "πουλάει". Οι γερμανοί έχουν στήσει ολόκληρη βιομηχανία στα φωτοβολταϊκά για να ζήσουν 2 - 3 γενιές.
 9. Μήπως πρέπει να χωρίσουμε το εν λόγω topic σε δύο νέα? Αφενός η αγγελία του Νίκου και αφετέρου οι προτάσεις μας προς τον Νίκο για αγορά "τζιπ" που μπορεί κάλιστα να εμπεριέχει συζήτηση περί suv εν γένει?
 10. Εξαιρετικό βίντεο, εξαιρετικοί σκιέρ. Μπράβο Πέτρο!
 11. Βρε βρε τον Αλέξιο τον άνθρωπο του Θεού! Χρόνια πολλά βρε άνθρωπε να σε χαιρόμαστε και να έχεις υγεία και δύναμη! Να είσαι πάντα καλά και εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς! Μάκη ξέχασες το "φιλικά"
 12. Καλοφόρετες Σπύρο! Πώς σου φάνηκε το Καϊμάκτσαλαν?
 13. Καλώς ήλθες στο snowclub! Κάπως έτσι βρεθήκαμε και εμείς εδώ! Μας ένωσε η αγάπη για το βουνό και τη χονοδρομία. Σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα .
 14. Αναψυχή ναι, πάθος ναι, παθογένεια όχι. Δεν ανεβαίνω βουνό για να γανιαστώ ανεβαίνω να απολαύσω/ουμε. 15 ευρώ δίνω στο Καϊμάκτσαλαν και είναι απόλυτα λογική τιμή. Ένα καφέ να πιω στην παραλία 4 ευρώ θα μου ζητήσουν. Τα 15 της κάρτας τα βρίσκω απόλυτα λογικά. Τα άλλα παραδείγματα σου τα βρίσκω ατυχή φίλε μου. Αν είναι δυνατόν να λέμε πόσα θα έπαιρνε κάποιος για να αφαιρέσει ζωή .
 15. Στάθη, Ηλία, Παναγιώτη χρόνια σας πολλά παιδιά, υγεία να έχετε!
 16. Δεν θα τη χρησιμοποιούσα σε καμία περίπτωση. Θεωρώ πως είναι ανήθικο. Αν τη χρησιμοποιούσα θα δημιουργούσα ακόμα μια πληγή στα πολύπαθα χιονοδρομικά μας, που έχουν τόσο ανάγκη την συνεισφορά μας. Μας δίνουν χαρά όταν κατεβαίνουμε τις πίστες, να μην τους το ανταποδώσουμε? Τέλος δε είναι και παράνομη πράξη και αν σε αντιληφθούν είναι πραγματικά κρίμα οι συνέπειες μιας ευτελούς πράξης να σε συνοδεύουν στην υπόλοιπή σου ζωή.
 17. Χρόνια πολλά Ανδρέα με υγεία!
 18. Λεωνίδα στο 00:31 ρίχνει μια ξάπλα στην πίστα με απίστευτη ευκολία Και το κομμάτι που ακούγεται three drives on a vinyl - greece 2000 πολύ μεγάλη επιτυχία στα clubs του εξωτερικού και στα δικά μας πριν χρόνια. Μάλιστα τότε εμπεριέχονταν σχεδόν σε όλες τις χορευτικές συλλογές http://www.youtube.com/watch?v=CQeglQ988Zo
 19. Άρη, ο Βαγγέλης πάλι με κοριτσόπουλα θα ανέβει και θα γυρνάει στις ταβέρνες
 20. Βρε σεις μην χαλάτε το ενημερωτικό topic Θα ανοίξουμε άλλο για χαλάουα να ζηλέψει και ο πρόεδρος
 21. Ορέστη καλώς όρισες στην αγκαλιά του συλλόγου
 22. Το 4χ4 για ποιά χρήση το θέλεις και τί ποσό χρημάτων διατίθεσαι να δώσεις?
 23. 5η μέρα των φυσιοθεραπειών η σημερινή. Τράβηξα και ορισμένες φωτογραφίες για τον fidelio και την πρόοδο της συζήτησης. Ή φυσιοθεραπεία ξεκινάει με την δημιουργία μαγνητικού πεδίου γύρω από την τραυματισμένη περιοχή ώστε να προκαλέσει διαστολή των αγγείων. Δεν νιώθεις τίποτα σε αυτή τη φάση. Έπειτα για τον ίδιο σκοπό ένα στυλό - laser ακουμπάει στην περιοχή του έσω πλαγίου συνδέσμου. Μετά ακολουθεί η τοποθέτηση ηλεκτροδίων στα σημεία που πιάνει ο έσω πλάγιος σύνδεσμος (δεξί πόδι) που παρέχουν ρεύμα, προκαλούν μούδιασμα με σκοπό την πρόκληση υπεραιμίας στην επίμαχη περιοχή. Και ακολουθεί το "ψήσιμο" ρεύμα διοχετεύεται στον 4κέφαλο προκαλώντας έντονες συσπάσεις ώστε να δυναμώσει διότι με 1,5 μήνα ακινησίας έχει ατροφήσει εντελώς. Και οι ασκήσεις στο σπίτι που γίνονται ανά 1,5 ώρα. Αρχικά τοποθετείται ένα μαξιλαράκι ή υπνόσακος ανάμεσα από του μηρούς και με όση δύναμη έχουμε το πιέζουμε ώστε να δυναμώσουν οι πρασαγωγοί, οι οποίοι διέρχονται πάνω από το πλάγιο σύνδεσμό. 3 επαναλήψεις των 8 Έπειτα με το πόδι ακουμπησμένο στο κρεβάτι σφίγγουμε απλά τον 4κέφαλο πάλι 3 επαναλήψεις των 8. Τέλος σφίγγουμε τον 4κέφαλο και υψώνουμε τον πόδι σε ευθεία πάλι 3 επαναλήψεις των 8. Κάπως καλύτερα τα πράγματα βγήκε και ο νάρθηκας , παρατηρήθηκε ένα ελαφρό πρήξιμο του γονάτου που κατά τον φυσιοθεραπευτή είναι δικαιολογημένο και οφείλεται στο γεγονός ότι η άρθρωση μετά από 1,5 μήνα ακινησίας ζορίζεται.
×
×
 • Create New...