Jump to content

KonKan

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  3,009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by KonKan

 1. Χειμώνας!!! Τα στρώνει!!! Τώρα τέλεια πίστα!!! Άλλες δυο ώρες και θα κάνω εκτός!! 😂😂😂
 2. Πολύ κούραση!!! Καλή παρέα!!! Είμαι πτώμα!! Θα επανέλθω
 3. Μετά από ώριμη σκέψη μάλλον αυτό θέλουμε, αλλά βγάλε το ΧΚΠ και άσε μόνο το διαρκή γκρίνια. 😂😂😂
 4. Άρα ξέρεις ακριβώς ποτέ ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκα με τον χόνδρο. Άρα προς τι όλο αυτό σε ξανά ρωτάω; Όσο και να το θες είσαι ειρωνικός παρά πολύ καιρό και συνεχίζεις. Έχω προσπαθήσει. Δεν θες.
 5. Για να το τελειώνουμε έγραψα: Υπάρχει και καλοπροαίρετος διάλογος με ΧΚ και το ΧΚΠ και μάλιστα έχουμε επικριθεί γι αυτό. Υπάρχει και …… Πρώτη φορά το ακούς; Γιατί το έχουμε ξανά συζητήσει. Δεν έχω βρεθεί 5 χρόνια με το ΧΚΠ; Ελληνικά ξέρεις. Απλά θες να πεις πάλι edit mod.. Ε πες τη. Δημοκρατία έχουμε. Να προσέχουμε λίγο πως εκφραζόμαστε!
 6. Ψάξε και θα τα βρεις όλα.
 7. Όταν έχει γίνει έχεις και έχουν ενημερωθεί όλοι!!!
 8. Ψέματα. Ότι και να σου πω και εσένα αυτό θα γράψεις. Ο Βασίλης έκανε μια προσπάθεια. Να δω εσυ!!!
 9. Ευχαριστώ που πιεστικές να γράψεις σαν άνθρωπος!!! Τόσο δύσκολο είναι; 🤣🤣🤣 Στα bold συμφωνώ 100% και πρέπει να βελτιωθούμε όλοι
 10. Δεν υπάρχει διαρκή γκρίνια από τον σύλλογο. Υπάρχει και καλοπροαίρετος διάλογος με ΧΚ και το ΧΚΠ και μάλιστα έχουμε επικριθεί γι αυτό. Μιλάω για την τελευταία 5ετια που είμαι στο ΔΣ. Προφανώς αναφέρεσαι σε μέλη του συλλόγου αλλά και απλά μέλη του forum που κάνουν κατάχρηση πληκτρολογίου!!! Δέχομαι προτάσεις!!! Ο φασίστας λαππας ποσό edit να κάνει; Καλή η κριτική αλλά …
 11. κλαίω!!! Που την είδες την κόντρα; Διαφημίζουμε ΕΟΣ και έχουμε τα παιδιά μας σε ΕΟΣ. Με χαρά να βρεθούν παιδιά έστω και τσαμπατζήδες να γράφουν και από τα υπόλοιπα ΧΚ.
 12. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ Μπότες Πέδιλα Σκι Φώκιες Μπατόν ARVA ( Πομποδέκτης χιονοστιβάδας) Σοντα Φτυάρι χιονιού Σακίδιο 20- 40 λίτρα Κράνος Κατάλληλος ρουχισμός Γάντια Μάσκα σκι ή Γυαλιά ηλίου Φακό κεφαλής ( + εφεδρικές μπαταρίες) Θερμός ή μονωμένο παγούρι Τρόφιμα · Ατομικό φαρμακείο · Αντηλιακή κρέμα Χρήσιμα μη απαραίτητα · Πιολέ · Κραμπόν σκι ή μπότας
 13. KonKan

  Tapatalk

  Γράφω μέσα από tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Και για να μπαίνουμε στο κλίμα!!! https://youtu.be/a8EMbk2LrCU
 15. 6948231431 Κωνσταντίνος για δήλωση και επικοινωνία.
 16. Ναι μόλις εχω θετική απάντηση από "Olympus Lodge 20 ευρώ το βράδυ με πρωινό.
 17. Ωραίο sunset ski γιατί νυχτερινό δεν είναι και οι προβολείς δεν φτάνουν για νυχτερινό!! Αλλά το sunset δίνει τρομερές εικόνες!!
 18. Πρώτη προσπάθεια για μόνη σειρά στον βακχο!!! Όχι πολύ πετυχημένη καθώς και οι χιονοδρόμοι έκαναν ότι να ‘ναι και το ΧΚ το αποφάσισαν τελευταία στιγμή και η χάραξη δεν ήταν ότι καλύτερο. Ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια και να μάθουμε από τα λάθη.
 19. Όργωμα αλλά ήθελε ψάξιμο. Όσο κατέβαινες έβρισκες. Ψιλά ξυρισμένα. Από όλα έχει!!!
 20. Κελάρια 9 σε καμία περίπτωση!!!! Πάμε φτερολακα. Μπαλαλουκας ανοικτός αλλά με χιόνι.
 21. Κάτσε μασάω Δάφνη και σου απαντάω!!!! 😂😂😂 Windy που βλέπω αέρα θα έχει αλλά ανοίγουν με τόσο άνετα. Youweather βγάζει 5αρι στις 6το πρωί και 4 στις 9 με πτωτική τάση. Meteo 2-3 bf. Snow-Forecast 25-30km. Αν βγουν τα παραπάνω από αέρα δεν θα έχουμε πρόβλημα, με εξαίρεση το 5αρι.
 22. Δουλεύουν τα παλικάρια μας!!!
 23. Αν έχεις ορειβατικά πάρε τα μαζί σου!!! Εμείς θα τα έχουμε!! 😜
×
×
 • Create New...