Jump to content

KonKan

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  2,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by KonKan

 1. Για κάνε νεότερη ενημέρωση!!!
 2. Τελικό έμεινε 300 ή 500 να ξέρω ποσά να έχω μαζί μου!!!! 😂😂🎿🎿⛷⛷
 3. Ποτέ ήμασταν σε σκληρό lock down?? Πλάκα κανείς τώρα και εσυ; Αν είναι έτσι το σκληρό lock down με όλο το κόσμο έξω!!! 😂😂 Το εννοείς όταν λες που είναι οι άλλοι σε κρούσματα τι εννοείς; Καθαρό νούμερο; Σε αναλογία ανά 1.000.000; Σε ποσά τεστ; Σε στοχευμένα τεστ ή πάμε πλατεία; Τα νούμερα δυστυχώς μαγειρεύονται για να μπορούν και οι δυο απόψεις να έχουν επιχειρήματα και να συνεχίζεται ο ψεύτο διχασμός. Τώρα αρχίζει το άλλο γέλιο. Μαζεύω σήμερα υπογραφές για συναίνεση για το εμβόλιο από τροφίμους και υπαλλήλους.
 4. Ο ιός ήρθε για να μείνει και το λένε όλοι οι επιστήμονες ακόμα και ο κύριος Ιωαννιδης με τις πιο «ριζοσπαστικές» απόψεις. Και εμβόλιο και ότι θες πρέπει να προσέχουμε για αρκετό καιρό ακόμα. Όποτε και έχει πολύ νόημα το παρόν νήμα και κυρίως αν διεξάγεται ώριμος εποικοδομητικός διάλογος όπως τελευταία. Για να βοηθήσω λίγο περισσότερο την κουβέντα και αν έχει κάποιος χρόνο (ο δημιουργός του νήματος πχ😉🤪) να μαζέψει σε ένα word μόνο με μπουλετ προτάσεις και προβληματισμός που έχουν γραφτεί και θα γραφτούν όχι γιατί πιστεύω ότι αύριο θα ανοίξουν ή ότι πρέπει να ανοίξουν αλλά γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουν. Και ωραίο είναι αν μπορούμε και εμείς ως όργανο να βοηθήσουμε ίσως με ιδέες. Και μόνο η κουλτούρα που είδη καλλιεργείται εδώ με ενημέρωση όπως το Μπάφ και η σωστή χρήση μάσκας όταν ανοίξουμε είναι κέρδος. Ευχαριστώ όλους και περιμένω και άλλες τοποθετήσεις. Gatz δεν είναι απαραίτητο!! 😂😂
 5. Είναι στις προδιαγραφές μάλλον που ψάχνεις!!! S PRO 100 Built for skiers looking for all-day comfort and uncompromised performance, this boot combines easy step-in, a seamless liner and full customization possibilities, so you can experience unmatched fit while chasing that perfect turn. It’s Gripwalk premounted to offer you more safety grip and increased walking comfort.
 6. Σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας της κόρης μου: Δεν τις έχω πει τίποτα!!! Ότι παίρνει το αυτή της!! Αυτό που με συγκινεί είναι ότι προβάλει πρώτα τις δουλειές που θα χαθούν (Το 7 χρόνο!!!!) και μετά η ατάκα "οι σκιέρ τσουλάνε στη θλίψη"!!! Αλλά και στα ψιλά "Οι σκιέρ είναι καταδικασμένοι"!!!!
 7. Λύσεις υπάρχουν αρκεί να θέλουμε όντως να συζητήσουμε φίλε μου. 1. Σε τόσο σοβαρές καταστάσεις με τόσο παροξυσμό γύρο μας κατά τη δίκη μου προσωπική άποψη ήταν άστοχος και ο σαρκασμός. 2. Το τίτλο τον αλλάζω αν έχω την άδεια σου, γιατί δεν είναι υβριστικός ή κάτι άλλο όποτε να επέμβουν οι mods. 3. Γιατί επειδή διαφώνησα με τον τίτλο πρέπει να κόψουμε τη κουβέντα. 4. Ποιοι είναι οι πόλοι που απαξιώνουν τη κουβέντα. Είναι πολύ. Είναι οι περισσότεροι; Μπορούμε μα τους πείσουμε; Έχουμε δίκιο; 5.Θέσεις; Τι θες να γράψουμε προτωκολα; Προτάσεις σε σχέδια που ακούγονται υπάρχουν αλλά αυτά δεν έχουν κατατεθεί όποτε και να ανοίξει ο διάλογος. Στο τελευταίο γίνετε μια προσπαθεί το τελευταίο διάστημα ώστε να ανοιχτεί η κουβέντα για τον χειμερινό τουρισμό. Ελπιζω πραγματικά να μην είμαι από αυτούς που πιστεύεις ότι απαξιώνουν την κουβέντα γιατί τότε έχω αποτύχει!!!!
 8. Εγώ σαν μέλος του ΔΣ είμαι θεσμικά περισσότερο υπεύθυνος παρά ο Συντονιστής. Το ξέρω ότι έκανες προτάσεις και σε πολλά συμφωνώ κυρίως στο ότι πρέπει να συζητήσουμε και εμείς, και οι υπεύθυνοι με τους επαγγελματίες του χώρου. Ο τίτλος όμως του νήματος δεν μου αρέσει και το γιατί αυτός και όχι εγώ. Στην ερώτηση δεν έχω επίσημη απάντηση παρά μόνο τις προσωπικές μου απόψεις.
 9. Helbent, Helbert τέλος πάντων αυτός με τα μαδέρια που οργώνει συνεννοηθήκαμε; 😂😂😂
 10. Η απάντηση κανονικά είναι οποία σου πάει καλύτερα στο πόδι. Αυτό το ξεχνάμε σε αυτή τη φάση όπως ψωνίζεις όπως εγώ ότι σου αρέσει στο μάτι 😂😂. Στα σοβαρά τώρα δεν έχω εμπειρία από Salomon αλλά δες και head. Έχει πολύ άνετα μοντέλα όπως τις adaptive edge που είχα. Λες ότι είσαι καλός έως πολύ καλώς. Πάρε μεγαλύτερο flex σε μαλακότερη μπότα.
 11. Ο Herbert αγνοείται!! Πρέπει να έχει πέσει στα πιο βαριά!!!!
 12. Θα διαφωνήσω κάθετα. Η μόνη «λογική» είναι ταξιδέψτε γιατί εκεί θα σας περιθάλψουν άλλοι. Και με αεροπλάνο αν πας εσωτερικό σε ρωτάνε το λόγο ταξιδιού, εξωτερικό όχι.
 13. Κοίτα να δεις το παράλογο....εμείς με αμάξι δεν μπορούμε να πάμε, ο Αθηναίος με αεροπλάνο μπορεί!!!!!! Και εσυ μπορείς με αεροπλάνο. Το μεταφορικό είναι το πρόβλημα!!! Αυτά γίνονται και άντε να εξηγήσεις στον ανεγκέφαλο ότι υπάρχουν και άλλοι ανεγκέφαλοι που περνούν και αποφάσεις!! 😂😂😂
 14. Το ηχητικό είναι 12 μέρες πίσω. Στις περισσότερες χώρες το γυρνάνε πάλι. Και πως ανταποκρίθηκαν οι πιο σωστά ενημερωμένοι πολίτες των άλλων ευρωπαϊκών κρατών που δεν τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ή ζόμπι? Σαν ευρωπαίοι πολίτες;
 15. Χρήστο καλός το συζητάμε και θα έπρεπε να το συζητάει πολύ περισσότερο η κοινωνία και για άλλες δραστηριότητες επαγγελματικές και μη. Δεν είναι δυνατόν ακόμα μετά το δεύτερο lock down και τρίτο σε κάποιες χώρες να συνεχίζουμε το βιολί μας (πολίτες και πολιτικοί). Ωραία και ανοίγουν τα ΧΚ. Αν γίνει ότι στην Ελβετία στα ΧΚ και στα μαγαζιά στην Αγγλία θα μας ξανακλείσουν σε χρόνο dt. Γι’ αυτό θέλει κουβέντα και κατανόηση του προβλήματος από όλη την κοινωνία. Όχι φόβος και διχασμός αλλά ενημέρωση και υπευθυνότητα. Πιθανότητες επιτυχίας στην σημερινή δυτικού τρόπου ζωής κοινωνία; Δεν είναι υπέρ μας συμφωνώ. Αλλά ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον.
 16. Ρε Χρήστο έχεις συνειδητοποιήσει, ότι με το να τσουβαλιαζεις κάθε λογική κριτική ενάντια στα μέτρα, ότι θα πεθάνουμε όλοι, γίνεσαι κουραστικός; Έχεις συνειδητοποιήσει ότι με λιγότερα καταπιεστικα λογικά και στιχευμενα μέτρα, τα αποτελέσματα θα ήταν αν οχι καλύτερα ίδια και η ψυχολογία του κόσμου οχι στα τάρταρα; Είναι δυνατόν να τα βρίσκεις όλα λογικά; Εγώ να μπορώ να κάνω σερφ κανό κολύμπι στην θάλασσα αλλά ι ψαράς να μην μπορεί να ψαρέψει; Να μπορώ να κάνω σερφ στον νομό μου αλλά οχι στον διπλανό; Να μπορω να πάω στο βουνό για τρέξιμο για ποδήλατο για να δέσει ο σκύλος μου για να πιω καφέ με την γκόμενα αλλά ι κυνηγός να μην μπορεί; Που βρίσκεις λογική στ παραπάνω; Στολίσανε τις πόλεις και έξω γίνεται της Πόπης , από κόσμο αλλά να πας σε χκ για σκι όπως περιέγραψε ο φίλος παραπάνω να απαγορεύετε; Έλεος δηλαδή , δες λίγο χωρίς παρωπιδες, δεν τα κάνουν όλα σωστά! Όχι δεν τα κάνουν όλα σωστά ευρωπαϊκά και όχι μόνο και ναι θα μπορούσε με λιγότερο καταπιεστικά μέτρα να είχες καλύτερα αποτελέσματα. Είμαι της ίδιας άποψης. Επίσης συμφωνώ για τα περισσότερα και στοχευμένα τεστ και όχι οποίος περάσει από την πλατεία και αλλά πολλά. Αυτή είναι η μια όψη. Όταν αποτυγχάνει το από πάνω για τον οποιοδήποτε λόγο και φτάνουμε στην πίεση του συστήματος υγείας αλλάζει το παιχνίδι. Εξακολουθούν να γίνονται λάθη ακόμα και τώρα αλλά πραγματικά είναι εξίσωση για δυνατούς λύτες.
 17. Λόγο των παιδιών έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και όντως Γενική Ταχυδρομική καλύτερη με διαφορά. ΕΛΤΑ courier η χειρότερη μακράν. Happy Mountain respect και στην τιμή και στην εξυπηρέτηση!!!
 18. Ετοίμασε την άδεια μετακίνησης και φύγαμε!!! Ξέρει τι καλά που το κρατάω το τρίποδο!!! 😂😂😂
 19. Αφού δεν ήρθε και κοιτώντας το forum είδα το ortovox στο happy mountain. Κοιτάω 250 αντί 270 (300 αρχική παντού) που το είχα βρει. Βάζω παραγγελία Κυριακή βράδυ. Μιλάω εχθές και του λέω αν έχει υπηρεσία για γρηγορότερη παράδοση βάλε τη γιατί δεν θα παραλάβω ποτέ. VIP λοιπόν της Γενικής Ταχυδρομικής (8 ευρώ παραπάνω) και σήμερα!!!
 20. Το δεύτερο πακέτο δεν θα έρθει.... Bianca (Bergfreunde) Dec. 12, 2020, 12:28 GMT+1 Hi Kannas, We sincerely apologise that your order has not been delivered to you yet. We have been informed by DHL that their employees are at their capacity limit and packages that are larger than 40x40x40cm are no longer being imported into Greece. As such, your parcel is being returned to us. Once it is returned to us and processed by our logistics, we will issue a full refund of your order back to the same account as your original method of payment. Again, we are very sorry for this inconvenience. We do our very best to make sure each order is delivered, unfortunately some things remain out of our control. Particularly in light of COVID-19 and the busy holiday shopping season. Kind Regards, Bianca
×
×
 • Create New...