Jump to content

nx250

Χρήστης Forum
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Excellent

About nx250

 • Birthday 01/12/1970

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 1. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι σύλλογοι της χώρας είναι εκεί για προπονήσεις
 2. Γιάννη τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν κανονικά? Νόμιμα?
 3. Αλλά δυστυχώς μόνο τα Lift, ξενοδοχεία μετά τις 7 Ιανουαρίου.
 4. Γιάννη μην στέλνεις μόνο φωτογραφίες, θέλουμε και την συνταγή! Τώρα χρόνο έχουμε άφθονο για μαγειρική!!! (και για την Paella)!
 5. DIESER WINTER IST VORBEI! 😪 ABER DER NÄCHSTE KOMMT BESTIMMT? #staysafe #stayhome Wir haben viel gekämpft, aber die Gesundheit der Gäste, Mitarbeiter und der lokalen Bevölkerung ist wichtig! Das Skigebiet Ski Arlberg und auch die Orte Lech Zürs schließen den Betrieb. Der kommende Sonntag, 15.03.2020 wird der letzte Saisontag dieses Winters sein. Vielen Dank, dass ihr bei uns zu Gast ward - wir sehen uns doch nächsten Winter wieder? WINTER IS OVER 😪 #staysafe #stayhome See you soon! 💙 Due to the health of our guests, employees, and the local population we follow the advice of the government. The skiresort will be closed, like all resorts in Voralrberg, Tyrol, Carinthia and Salzburg, these days. The upcoming Sunday, March 15th, 2020, will be the last skiing day this winter! Ενώ με χθεσινή ανακοίνωση έλεγαν ότι δεν θα κλείσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν!!!
 6. Ερχόμαστε!!! Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 7. Δημήτρη τα continental 850 έχω και εγώ εδώ και τρία χρόνια και είναι φανταστικά. Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πατάνε χιόνι. Πρόπερσι στο Arlberg με πολύ χιόνι και παγωνιά είχαν πολύ καλή συμπεριφορά. Εγώ πάντως θα τα ξαναβάλω σίγουρα Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Τελικά τι ισχύει με την πολιτική της Aegean για την μεταφορά των ski? Ισχύει η χρέωση των 50 Ευρώ ανά εξοπλισμό και διαδρομή? Όσοι ταξίδεψαν φέτος ας μας πουν την εμπειρία τους.
 9. Εγώ το έκανα μόνο με νερό. Τι κάνεις, βάζεις υγρό σαπούνι με νερό και βουτάς μέσα το διαμάντι;
 10. Και άλλη μια ερώτηση Pepe, το διαμάντι και την πέτρα τα περνάς στεγνά, ή τα βρέχεις;
 11. Τώρα είδα ότι είναι από Webcam! Βάλε καμιά δική σου. Τώρα στο κουίζ, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Διαφορετική ώρα, πρωί - απόγευμα?
 12. Ευχαριστώ Pepe, Μάλλον αυτό θα κάνω, πέρασμα με διαμάντι μόνο που δεν αλλοιώνει τις ακμές. Το διαμάντι που πήρα είναι το fine, 600 grid. Λες να έπρεπε να πάρω και πιο "τραχύ", 300-400 ? Εχω κάτι παλιά των παιδιών και θα πειραματιστώ πρώτα σε αυτά, το ένα έχει ένα καλό χτύπημα στην ακμή. Αρα στο κέρωμα πρώτα χαλκός για καθάρισμα, μετά κέρωμα, και μετά με την σειρά χαλκός - νάιλον - τρίχα.
 13. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Το "φυσικά" δεν το είπα σας ξερόλας, απλά το τεστ με το νύχι το γνώριζα, και επίσης την αναγκαιότητα ακονίσματος την αντιλαμβάνομαι και από την συμπεριφορά του σκι στα παγωμένα. Οι λίμες δεν αγοράστηκαν μόνες του, πήρα και αλουμινένιους οδηγούς σταθερής γωνίας. Αφού κέρωνες τόσο συχνά, πες μου και εσύ την γνώμη σου για την διαδικασία που ακολουθείς μετά το κέρωμα, την διαδοχική χρήση των διαφόρων βουρτσών. Πάμε πάλι με την σειρά, χαλκός - πλαστική - τρίχα αλόγου ; Φυσικά βλάβες και χοντρές δουλειές θα συνεχίσου να γίνονται από ειδικούς. Απλά διαπίστωσα ότι σε πολλά καταστήματα οι "ειδικοί" δεν είναι και τόσο ειδικοί, οπότε πιστεύω ότι κάποια πράγματα θα μπορέσω να τα κάνω και εγώ τουλάχιστον εξίσου καλά και ίσως περισσότερο σχολαστικά.
×
×
 • Create New...