Jump to content

nx250

Χρήστης Forum
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nx250 last won the day on April 2

nx250 had the most liked content!

Community Reputation

133 Excellent

About nx250

 • Birthday 01/12/1970

Profile Information

 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Σήμερα μπήκα και είδα τις αναρτήσεις που αφορούν τον αγώνα και νιώθω υποχρέωση να σας δώσω μια πιο υπεύθυνη ενημέρωση. Είμαι μέλος του Δ.Σ του διοργανωτή συλλόγου (χιονοδρομικός ορειβατικός σύλλογος Γρεβενών) και γιατρός του αγώνα, οπότε γνωρίζω καλύτερα τα γεγονότα. Στις ημέρες του αγώνα πραγματικά σχεδόν κανείς που δεν είχε εμπλοκή με τον αγώνα δεν ήταν στην πίστα. Και λέω σχεδόν, γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω ότι κάποιος μας ξέφυγε. (Τις προηγούμενες ημέρες των προπονήσεων την ευθύνη του ελέγχου την είχε το Χιονοδρομικό κέντρο, οπότε δεν μπορώ να απολογηθώ εγώ για αυτά που βλέπατε από τις κάμερες). Για την διοργάνωση του αγώνα απαιτούνται πάρα πολύ εθελοντές σαν κριτές, χρονομέτρες κ.λπ.. κάποιοι από αυτούς που μας βοήθησαν κάνουν snowboard, όπως και ένας γιατρός μας, οπότε είναι φυσιολογικό να τους βλέπεται να ανεβαίνουν με το λιφτ, δεν έκαναν βόλτα. Όσοι ήταν δηλωμένοι στις λίστες των συλλόγων, αθλητές, προπονητές και συνοδοί είχαν όλοι αρνητικό τεστ που έπρεπε να επαναλαμβάνουν ανά 3 ημέρες. Με πολύ προσπάθεια πείσαμε σαν σύλλογος τον Ε.Ο.Δ.Υ να ανέβει στο βουνό για διενεργήσει τεστ σε όσους θα έληγε το τριήμερο. Την Παρασκευή είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, και μάλιστα σε ασυμπτωματικό αθλητή που δεν συμμετείχε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά στον εξ αναβολής αγώνα Α.Γ.Ε.Ν που θα γινόταν την Δευτέρα. Έτσι θεωρήσαμε ότι αρκούσε η αποχώρηση του αθλητή και των συνοδών του. Το Σάββατο όμως είχαμε συμπτωματικό αθλητή που επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και βρέθηκε θετικός. Επειδή και αυτός ο αθλητής διέμενε στο ίδιο ξενώνα, η Ε.Ο.Χ.Α νομίζω πολύ σωστά πήρε την δύσκολη απόφαση ματαίωσης των αγώνων. Όπως καταλαβαίνεται το πρόβλημα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη διαμονή που αναγκαστικά βρέθηκε πολύς κόσμος σε κλειστούς χώρους.
 2. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι σύλλογοι της χώρας είναι εκεί για προπονήσεις
 3. Γιάννη τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν κανονικά? Νόμιμα?
 4. Αλλά δυστυχώς μόνο τα Lift, ξενοδοχεία μετά τις 7 Ιανουαρίου.
 5. Γιάννη μην στέλνεις μόνο φωτογραφίες, θέλουμε και την συνταγή! Τώρα χρόνο έχουμε άφθονο για μαγειρική!!! (και για την Paella)!
 6. DIESER WINTER IST VORBEI! ? ABER DER NÄCHSTE KOMMT BESTIMMT? #staysafe #stayhome Wir haben viel gekämpft, aber die Gesundheit der Gäste, Mitarbeiter und der lokalen Bevölkerung ist wichtig! Das Skigebiet Ski Arlberg und auch die Orte Lech Zürs schließen den Betrieb. Der kommende Sonntag, 15.03.2020 wird der letzte Saisontag dieses Winters sein. Vielen Dank, dass ihr bei uns zu Gast ward - wir sehen uns doch nächsten Winter wieder? WINTER IS OVER ? #staysafe #stayhome See you soon! ? Due to the health of our guests, employees, and the local population we follow the advice of the government. The skiresort will be closed, like all resorts in Voralrberg, Tyrol, Carinthia and Salzburg, these days. The upcoming Sunday, March 15th, 2020, will be the last skiing day this winter! Ενώ με χθεσινή ανακοίνωση έλεγαν ότι δεν θα κλείσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν!!!
 7. Ερχόμαστε!!! Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Δημήτρη τα continental 850 έχω και εγώ εδώ και τρία χρόνια και είναι φανταστικά. Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πατάνε χιόνι. Πρόπερσι στο Arlberg με πολύ χιόνι και παγωνιά είχαν πολύ καλή συμπεριφορά. Εγώ πάντως θα τα ξαναβάλω σίγουρα Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 9. Τελικά τι ισχύει με την πολιτική της Aegean για την μεταφορά των ski? Ισχύει η χρέωση των 50 Ευρώ ανά εξοπλισμό και διαδρομή? Όσοι ταξίδεψαν φέτος ας μας πουν την εμπειρία τους.
 10. Εγώ το έκανα μόνο με νερό. Τι κάνεις, βάζεις υγρό σαπούνι με νερό και βουτάς μέσα το διαμάντι;
 11. Και άλλη μια ερώτηση Pepe, το διαμάντι και την πέτρα τα περνάς στεγνά, ή τα βρέχεις;
 12. Τώρα είδα ότι είναι από Webcam! Βάλε καμιά δική σου. Τώρα στο κουίζ, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Διαφορετική ώρα, πρωί - απόγευμα?
 13. Ευχαριστώ Pepe, Μάλλον αυτό θα κάνω, πέρασμα με διαμάντι μόνο που δεν αλλοιώνει τις ακμές. Το διαμάντι που πήρα είναι το fine, 600 grid. Λες να έπρεπε να πάρω και πιο "τραχύ", 300-400 ? Εχω κάτι παλιά των παιδιών και θα πειραματιστώ πρώτα σε αυτά, το ένα έχει ένα καλό χτύπημα στην ακμή. Αρα στο κέρωμα πρώτα χαλκός για καθάρισμα, μετά κέρωμα, και μετά με την σειρά χαλκός - νάιλον - τρίχα.
×
×
 • Create New...