Jump to content

nx250

Χρήστης Forum
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by nx250

 1. Σήμερα μπήκα και είδα τις αναρτήσεις που αφορούν τον αγώνα και νιώθω υποχρέωση να σας δώσω μια πιο υπεύθυνη ενημέρωση. Είμαι μέλος του Δ.Σ του διοργανωτή συλλόγου (χιονοδρομικός ορειβατικός σύλλογος Γρεβενών) και γιατρός του αγώνα, οπότε γνωρίζω καλύτερα τα γεγονότα. Στις ημέρες του αγώνα πραγματικά σχεδόν κανείς που δεν είχε εμπλοκή με τον αγώνα δεν ήταν στην πίστα. Και λέω σχεδόν, γιατί δεν μπορώ να αποκλείσω ότι κάποιος μας ξέφυγε. (Τις προηγούμενες ημέρες των προπονήσεων την ευθύνη του ελέγχου την είχε το Χιονοδρομικό κέντρο, οπότε δεν μπορώ να απολογηθώ εγώ για αυτά που βλέπατε από τις κάμερες). Για την διοργάνωση του αγώνα απαιτούνται πάρα πολύ εθελοντές σαν κριτές, χρονομέτρες κ.λπ.. κάποιοι από αυτούς που μας βοήθησαν κάνουν snowboard, όπως και ένας γιατρός μας, οπότε είναι φυσιολογικό να τους βλέπεται να ανεβαίνουν με το λιφτ, δεν έκαναν βόλτα. Όσοι ήταν δηλωμένοι στις λίστες των συλλόγων, αθλητές, προπονητές και συνοδοί είχαν όλοι αρνητικό τεστ που έπρεπε να επαναλαμβάνουν ανά 3 ημέρες. Με πολύ προσπάθεια πείσαμε σαν σύλλογος τον Ε.Ο.Δ.Υ να ανέβει στο βουνό για διενεργήσει τεστ σε όσους θα έληγε το τριήμερο. Την Παρασκευή είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, και μάλιστα σε ασυμπτωματικό αθλητή που δεν συμμετείχε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά στον εξ αναβολής αγώνα Α.Γ.Ε.Ν που θα γινόταν την Δευτέρα. Έτσι θεωρήσαμε ότι αρκούσε η αποχώρηση του αθλητή και των συνοδών του. Το Σάββατο όμως είχαμε συμπτωματικό αθλητή που επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και βρέθηκε θετικός. Επειδή και αυτός ο αθλητής διέμενε στο ίδιο ξενώνα, η Ε.Ο.Χ.Α νομίζω πολύ σωστά πήρε την δύσκολη απόφαση ματαίωσης των αγώνων. Όπως καταλαβαίνεται το πρόβλημα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη διαμονή που αναγκαστικά βρέθηκε πολύς κόσμος σε κλειστούς χώρους.
 2. Εν τω μεταξύ οι περισσότεροι σύλλογοι της χώρας είναι εκεί για προπονήσεις
 3. Γιάννη τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν κανονικά? Νόμιμα?
 4. Αλλά δυστυχώς μόνο τα Lift, ξενοδοχεία μετά τις 7 Ιανουαρίου.
 5. Γιάννη μην στέλνεις μόνο φωτογραφίες, θέλουμε και την συνταγή! Τώρα χρόνο έχουμε άφθονο για μαγειρική!!! (και για την Paella)!
 6. DIESER WINTER IST VORBEI! ? ABER DER NÄCHSTE KOMMT BESTIMMT? #staysafe #stayhome Wir haben viel gekämpft, aber die Gesundheit der Gäste, Mitarbeiter und der lokalen Bevölkerung ist wichtig! Das Skigebiet Ski Arlberg und auch die Orte Lech Zürs schließen den Betrieb. Der kommende Sonntag, 15.03.2020 wird der letzte Saisontag dieses Winters sein. Vielen Dank, dass ihr bei uns zu Gast ward - wir sehen uns doch nächsten Winter wieder? WINTER IS OVER ? #staysafe #stayhome See you soon! ? Due to the health of our guests, employees, and the local population we follow the advice of the government. The skiresort will be closed, like all resorts in Voralrberg, Tyrol, Carinthia and Salzburg, these days. The upcoming Sunday, March 15th, 2020, will be the last skiing day this winter! Ενώ με χθεσινή ανακοίνωση έλεγαν ότι δεν θα κλείσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν!!!
 7. Ερχόμαστε!!! Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Δημήτρη τα continental 850 έχω και εγώ εδώ και τρία χρόνια και είναι φανταστικά. Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πατάνε χιόνι. Πρόπερσι στο Arlberg με πολύ χιόνι και παγωνιά είχαν πολύ καλή συμπεριφορά. Εγώ πάντως θα τα ξαναβάλω σίγουρα Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 9. Τελικά τι ισχύει με την πολιτική της Aegean για την μεταφορά των ski? Ισχύει η χρέωση των 50 Ευρώ ανά εξοπλισμό και διαδρομή? Όσοι ταξίδεψαν φέτος ας μας πουν την εμπειρία τους.
 10. Εγώ το έκανα μόνο με νερό. Τι κάνεις, βάζεις υγρό σαπούνι με νερό και βουτάς μέσα το διαμάντι;
 11. Και άλλη μια ερώτηση Pepe, το διαμάντι και την πέτρα τα περνάς στεγνά, ή τα βρέχεις;
 12. Τώρα είδα ότι είναι από Webcam! Βάλε καμιά δική σου. Τώρα στο κουίζ, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Διαφορετική ώρα, πρωί - απόγευμα?
 13. Ευχαριστώ Pepe, Μάλλον αυτό θα κάνω, πέρασμα με διαμάντι μόνο που δεν αλλοιώνει τις ακμές. Το διαμάντι που πήρα είναι το fine, 600 grid. Λες να έπρεπε να πάρω και πιο "τραχύ", 300-400 ? Εχω κάτι παλιά των παιδιών και θα πειραματιστώ πρώτα σε αυτά, το ένα έχει ένα καλό χτύπημα στην ακμή. Αρα στο κέρωμα πρώτα χαλκός για καθάρισμα, μετά κέρωμα, και μετά με την σειρά χαλκός - νάιλον - τρίχα.
 14. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Το "φυσικά" δεν το είπα σας ξερόλας, απλά το τεστ με το νύχι το γνώριζα, και επίσης την αναγκαιότητα ακονίσματος την αντιλαμβάνομαι και από την συμπεριφορά του σκι στα παγωμένα. Οι λίμες δεν αγοράστηκαν μόνες του, πήρα και αλουμινένιους οδηγούς σταθερής γωνίας. Αφού κέρωνες τόσο συχνά, πες μου και εσύ την γνώμη σου για την διαδικασία που ακολουθείς μετά το κέρωμα, την διαδοχική χρήση των διαφόρων βουρτσών. Πάμε πάλι με την σειρά, χαλκός - πλαστική - τρίχα αλόγου ; Φυσικά βλάβες και χοντρές δουλειές θα συνεχίσου να γίνονται από ειδικούς. Απλά διαπίστωσα ότι σε πολλά καταστήματα οι "ειδικοί" δεν είναι και τόσο ειδικοί, οπότε πιστεύω ότι κάποια πράγματα θα μπορέσω να τα κάνω και εγώ τουλάχιστον εξίσου καλά και ίσως περισσότερο σχολαστικά.
 15. Ευχαριστώ, και τώρα οι απαντήσεις α. Μιλάμε για τα πέδιλα όλης της οικογένειας, 6 ζευγάρια πέδιλα από πενταετίας έως και φετινά. Β. Γενικά χιονοδρομουμε περίπου 25- 30 ημέρες το χρόνο. γ. ??? Φαντάζομαι ότι δεν προβληματίζομαι μόνο εγώ στο παγωμένο χιόνι χωρίς ακμές. δ. Φυσικά. Απλά έως τώρα το έκαναν άλλοι για μένα, συνήθως μια φορά το χρόνο στο εξωτερικό ε. Όχι ζ. Όχι
 16. Γεια σας, Αποφάσισα να ασχοληθώ με το service, και αφού επένδυσα σε πλήρη, κατά την άποψή μου, εξοπλισμό, τώρα έχω κάποιες απορίες. Έχω πάρει μία λίμα 16Tpcm, μία 20 tpcm και μία διαμάντι κόκκινη. Σε ακμές χωρίς χτυπήματα αρκεί η 20 tpcm και η διαμαντόλιμα? Αρκεί μόνο η διαμαντόλιμα? Τώρα στο κέρωμα, μετά το κερί κάποιοι περνούν ξανά με την βούρτσα χαλκού, ενώ άλλοι μόνο με την πλαστική και την horsehair. Εσείς τι προτείνετε? Να περάσω ξανά και με τις τρεις, ή μόνο πλαστική και horsehair?
 17. "Καλημέρα σας, Δυστυχώς προς το παρών η κατ'οίκον διανομή δεν είναι εφικτή, ωστόσο είναι δρομολογημένη για τον Απρίλιο του 2019. Προς το παρών οι παραλαβές γίνονται μόνο στο κατάστημα. Με εκτίμηση, H ομάδα Decathlon Hellas" Αυτή ήταν η απάντηση τους στην ερώτηση αν στέλνουν ταχυδρομικά τις παραγγελίες Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 18. Πρόσεχε Γιάννη, κινδυνεύεις με διαγραφή από το Ski Club Arlberg, μη πω και με διαζύγιο (λόγω Barwomen) !!! :Just Kidding:
 19. Δημήτρη χρειάζεσαι επειγόντως μια επανάληψη! Πρώην 10, νυν 144! Sent from my iPhone using Tapatalk
 20. Καλά να περάσετε! Όταν φύγεις από το Edelweiss, πάρε και τι κουρτίνες μαζί!
 21. Αν πας Κυριακή πρωί, μπορείς να πας απ'όπου θέλεις! Πάντως αν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει χιόνια, ή διαδρομή από Garmisch είναι πιο όμορφη, η άλλη απλά είναι πιο σύντομη χρονικά γιατί είναι όλη αυτοκινητόδρομος.
 22. Εγώ από εκεί πήγα και τις 3 φορές που πήγα Arlberg. ο δρόμος είναι εύκολος και γλυτώνεις την κίνηση. Κίνηση θα βρεις μόνο στην S16, στα τελευταία χιλιόμετρα πριν τον προορισμό σου, μετά την Bludenz.
×
×
 • Create New...