Jump to content

mplamplampla

Χρήστης Forum
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Excellent

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 1. Το έχουν δύο γνωστοί μου και στους δύο (μοντέλο του 2008, αλλά λίγα χλμ και οι δύο λόγω επαρχίας) έχει βγάλει μεγάλο πλήθος προβλημάτων (κάποια μάλιστα ήταν και κοινά και στους δύο) , θα πρότεινα να μείνεις μακριά.
 2. Κατά 99% θα έχει χιονοκάλυψη τουλάχιστον στο 80 - 90% των πιστών. Και κατά 95% θα έχει χιονοκάλυψη σε όλες τις πίστες. Το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι ίσως έχει υψηλές θερμοκρασίες. Σ' αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πάτε στον παγετώνα στον οποίο μάλλον θα έχει αυξημένη κίνηση.
 3. Το Μπάνσκο έχει πολύ μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε σχέση με τη δυναμικότητα του χιονοδρομικού. Και για αυτό προσφέρει πανάκριβη κάρτα χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο γιατί στο σύνολο οι διακοπές έχουν χαμηλό κόστος καθώς κάποιος μπορεί να βρει δωμάτιο υπερβολικά φθηνά. Οι τιμές για διαμονή παραμένουν και θα παραμείνουν για πολύ καιρό φθηνές λόγω της υπερπροσφοράς δωματίων. Από την παραπάνω κατάσταση κερδισμένος προφανώς είναι ο διαχειριστής του χιονοδρομικού.
 4. Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου, αλλά μια μικρή μόνο διόρθωση, η συνήθης έκπτωση στην εξαήμερη κάρτα είναι περίπου στο 20%, η οποία είναι και πολύ λογική σύμφωνα με όσα προαναφέρθηκαν.
 5. Κοιτάω και γαι ξενοδοχείο. Btw το παραπάνω site είχε μόνο δύο σπίτια στο cavalese Γενικώς από διαμονή η val di fiemme από ότι καταλαβαίνω έχει λίγα.
 6. Μάντεψε ξανά https://electric-scooter.guide/guides/electric-scooter-safety-report-austin-portland/ Τουλάχιστον σε σχέση με τα ποδήλατα , τα ηλεκτρικά πατίνια είναι εξαιρετικά ανασφαλής.
 7. Έχεις να προτείνεις και κάτι παρόμοιο για τη val di fiemme?
 8. Θα πρότεινα σίγουρα το kaltenbach , το θεωρώ πολύ καλύτερο από το zillertal arena. Αλλά αν δεν έχει ιδιαίτερα ζεστές μέρες, μπορείτε να πάτε στο soll και να ανέβετε από το itter που είναι ακόμα πιο κοντά.
 9. Γκρίνια , γκρίνια και πάλι γκρίνια. Ο Δήμος Καλαβρύτων διαθέτει 200.000 ευρώ για την επισκευή του lift (και πιθανόν κάποιο μηχανολογικό εξοπλισμό) από το αποθεματικό του. Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη που δε συμπεριλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καλαβρύτων και θα έπρεπε να δώσουν τα λεφτά εκεί? Αν ναι, πείτε το να το ψηφίσει το Δ.Σ., ούτως ή άλλως μέχρι τις 01 Σεπτεμβρίου που θα έρθει η καινούρια διοίκηση δε θα έχει συμβασιοποιηθεί μάλλον τίποτα. Αν δε δίνονταν τα λεφτά και δεν επισκευάζονταν η Στύγα, είμαι σίγουρος ότι τα ίδια ακριβώς άτομα θα γκρίνιαζαν και πάλι.
 10. Δεν έχω πάει στο Παμπόροβο οπότε δεν μπορώ να το προτείνω. Έχω πάει στο bansko και στα ελληνικά και απλώς καμία μα καμία σχέση με την Αυστρία στη φιλικότητα προς τα παιδιά. Μην το κάνουμε thread Άλπεις vs Βουλγαρία vs Ελλάδα, αλλά σε σχέση με το ζήτημα "παιδί στο βουνό' που είναι και ο μελλοντικός πελάτης των χιονοδρομικών απλώς η μέρα με τη νύχτα.
 11. Εγώ θα πρότεινα να βρεις κάποιο μικρομεσαίο χιονοδρομικό καθώς και πιο οικονομικά θα δου βγει, και λιγότερο κόσμο έχει συνήθως και το βασικό αν θέλεις να κάνεις κι εσύ σκι, είναι όλες οι πίστες δίπλα σου. Αφού και σε μεγάλο χιονοδρομικό να πας δε θα μπορέσεις να δεις όλες τις πίστες. Τέλος στα μικρομεσαία χιονοδρομικά εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλύτερη η εξυπηρέτηση, αλλά αυτό μπορεί να είναι υποκειμενικό.
 12. Το serfaus όντως πολύ καλό , αλλά το mayrhofen δεν είναι για οικογένεια , το ακριβώς αντίθετο. Απευθύνται σε ηλικίες 20 - 30 με έμφαση στο 20.
 13. Αν είναι έτσι, τότε τουλάχιστον υπάρχει μια εγγύηση ότι δεν συλλέγουν απλώς email αλλά θα είναι σχετικά σοβαρή προσπάθεια.
 14. Τα link που παράθεσες είναι για το epicpass, το snowpass δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Υποθέτω θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με το epic και ikon στην Ευρώπη αλλά οι δύο εταιρείες δεν έχουν καμία μεταξύ τους σχέση
 15. Έχουν κάνει μια εκτίμηση, βάζω στοίχημα, ότι δεν έχουν κλείσει χιονοδρομικά ακόμα. Μαζεύουν κόσμο και μετά ότι προσφορές πάρουν, π.χ. πολλά χιονοδρομικά δε θα είναι καθόλου, άλλα μπορεί να μπουν με 1-2 μέρες καθημερινές κτλ. Και αν δεν προχωρήσει θα έχουν μια μεγάλη λίστα με valid email από άτομα που ενδιαφέρονται για χιονοδρομία.
×
×
 • Create New...