Jump to content

Snowligan

Χρήστης Forum
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Snowligan

 1. Για τους έγκλειστους...... Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 2. Βαγγέλη,δεν γνωστοποιήθηκε στην αρχή διότι ο Νιάρχος είχε δηλώσει την ελβετική του υπηκοότητα. Αν μιλήσουμε για ελληνική καταγωγή πρώτος Έλληνας ήταν ο Peter Athans.Ο Γρηγόρης μιλάει για ελληνική αποστολή πιστεύω.Εκει πρώτος είναι ο Γιώργος Βουτυροπουλος Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 3. Περαστικά και καλή ανάρρωση Αλέξανδρε.
 4. Ανεβαίνοντας στην κορυφή Κόρακας. Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 5. Ξημέρωμα Κυριακής στο καταφύγιο ΕΟΣ Άμφισσας Βαρδούσια. Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 6. Περαστικά Αλέξανδρε.Υπομονή και επιμονή και όλα θα γίνουν περασμένα -ξεχασμένα.
 7. Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 8. Όπως τα γράφει ο Vro.Εμείς διανυκτερεύσαμε εκεί.Καταφυγιας δεν υπάρχει.Τα κλειδιά τα παίρνεις απο τον ΠΟΑ.Σε μεμονωμένα άτομα νομίζω δεν τα δίνουν.Σε συλλόγους και πολυμελή ομάδες κατόπιν συνεννόησης και κάποιου αντιτίμου.Ξύλα υπήρχαν άφθονα για φωτιά,εντός του καταφυγίου.Η πηγή του νερού ήταν στα 10 μέτρα απόσταση.
 9. Γκιωνα Γρηγόρη.Ξεκινάς απο Βινιανη και καταλήγει στο καταφύγιο Γρηγόρης Περδικης.
 10. Διάσχιση χαράδρας Ρεκά.Απαραμιλλης ομορφιάς. Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 11. Τομή για test χιονοστιβάδας την επομενη μερα.Εκπαιδευτης Βουτυροπουλος Γιώργος Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 12. Η ίδια χιονοστιβάδα που ανέφερε ο Vro την ίδια μέρα, διασχίζοντας την με προορισμό την Πλατυβουνα Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 13. Φάτε, πιείτε και από αύριο δίαιτα.
 14. Και μετά την ροζ και η κιτρινη
 15. Λιάκουρα.Χθεσινη,η λήψη έγινε από κορυφή Γεροντόβραχου
 16. Περνάς και απο τα Λουτρά Ποζαρ,κανείς τα spa σου και γυρνας "φραπα".
 17. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο,γιατί η προσπάθεια πρέπει κάποτε να ανταμοιβεται,γιατί είδος ΧΚΚ θα μιλούσαμε σήμερα, αν είχαν επενδυθεί 30 μύρια,για να μην πούμε για τα μισά;Και δεν το λέω αυτό διότι είμαι καταγόμενος απο την επαρχία Καλαβρυτων,ούτε γιατί θέλω να βάλω φιτιλιες μεταξύ των υποστηρικτών των δυο ΧΚ.(Ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξήγησιμος αφού "απουσιάζει" το ύφος.) Απλά πιστεύω πως για να προσφέρει και το ΧΚΠ υπηρεσίες ανταξιες των επενδύσεων του,θα πρεπει να υπάρξει ανταγωνισμός(καπιταλισμός γαρ) και όχι ολιγοπώλια ή μονοπώλια.Για να το πούμε αλλιώτικα-Πασαλιμανιωτικα για να σφίξουν οι κ@λοι πρέπει να ιδρώσει το αυτί.Φυσικά αυτό ισχύει και τουμπαλιν για το ΧΚΠ,γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Η ελληνική χιονοδρομια έχει μόνο να κερδίσει απο τον ανταγωνισμό,φτάνει μόνο ολοι να ξεκινούν απο την ίδια αφετηρία.
 18. Mont Helmos κλειτορια(Μαζέικα).Πιο κοντά στον Χελμο,αρκετά πιο μακριά απο το Μαιναλο αλλα είναι μια μέση λύση.Το ξενοδοχείο αρκετά καλο,δυσκολα να βρεις δωμάτιο.Μια δοκιμή δεν βλάπτει.
 19. Το θέμα είναι , η έναρξη λειτουργειας του ταμείου να είναι 8:00 (ή και πιο νωρίς) αλλιώς δώρον αδωρον,και προβλέπω ουρές και τρενακια στην διαδρομή για το χιονοδρομικο.Μιλάω μόνο για την έναρξη αλλιώς σαν ιδέα διευκολύνει πολύ.
 20. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλα σύντομα θα το βρουν μπροστά τους.Ηδη οι Legasy airlines έχουν κερδίσει πίσω ένα κομμάτι απο τους πελάτες που είχαν χάσει απο τις low-cost airlines.Για μένα οι πελάτες που γύρισαν ,είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το αεροσκάφος είναι ένα μέρος της "ιεροτελεστίας" του ταξιδιού και όχι η οικονομία χρηματων δεχομενοι την "κονσερβοποιηση" τους.
 21. Τα forums είναι "ηλεκτρονικά καφενεία" ανταλλαγής θέσεων και απόψεων.Με τα καλα τους και τα κακά τους.
 22. Μας " ρουμπωσε" και εμείς πληκτρολογουμε..... Χα,χα,χα
 23. Συμπόνια στους απανταχού παντρεμένους
×
×
 • Create New...