Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Recommended Posts

Τα τραγικά τώρα αρχίζουν

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...mp;lngDtrID=244

"Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από αστυνομικά τμήματα, με τους μαθητές να πετούν πέτρες και νεράτζια και τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά."

Κάποιοι έχουν πετύχει αυτό που ήθελαν. Και κάθε 6 του Δεκέμβρη θα στήνουν το πάρτυ από την αρχή. Κατά τ' άλλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ θα λένε κάποιοι άλλοι, οι ως πάντοτε γραφικοί. Λάβαρο ρε θα είναι για αυτούς που αντί να γ...άνε για να ξεσπάσουν, κάθε Κυριακή στα γήπεδα, κάθε φορά που φταρνίζεται ένας μπάτσος, καίνε τα μαγαζί μου! Αυτοί που πρωκτοβαράνε στις καφετέριες όλη μέρα, τα ρίχνουν στο... σύστημα και για αυτό το λόγο δεν δούλεψαν ποτέ και προσδοκούν μια ζωή χωρίς ευθύνες που θα τους χαρίζεται το οτιδήποτε.

Εγώ φυσικά είμαι ο λακαμάς, το καταναλωτικό σκουλήκι που από τα 20 μου δουλεύω και προσπαθώ συνεχώς να γίνω κάτι, να μπορέσω, να έχω την δυνατότηα να προσφέρω στον εαυτό μου τα αγαθά που επιθυμώ. Και όλα αυτά μέσω του ιδρώτα μου.

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Η συζητηση δεν ειναι σχετικα με κακοι_αναρχικοι vs καλοι_μπατσοι, η το αναποδο.

Και οι μεν και οι δε χειριστοι ειναι.

Η αστυνομια ΔΕΝ κανει τη δουλεια της, τσαμπα μαγκες ειναι εδω και πααααρα πολλα χρονια. Που να προλαβουν οταν

εχουν και νυχτερινες δουλειες και ειναι κουρασμενοι (πορτιεριδες, προστατες, hitmen κλπ κλπ). Δεν ειναι ολοι ετσι

βεβαια αλλα διαολε ποτε δεν ακουσα μπατσο να καταδιδει μπατσο επειδη εργαζεται πορτιερης στα "Μαυρα Μεσανυχτα" πχ.

Ανιθετα, τους βλεπω καθε μερα να ειναι ανικανοι να ελεγξουν μεχρι και το παρκαρισμα σε ραμπες, αλλα να κανουν

τους πιστολερο σε πιτσιρικια-πρεζονια-μεταναστες-συνταξιουχους. Θυμαται κανενας σας το "βοηθεια γειτονες" ?

(και μην μου πειτε πως διελυσαν τη 17Ν γιατι ολοι μας ειδαμε τι μπαχαλο "οραγνωση" παντα ειχα την απορια

πως διαλο τοσα χρονια δεν μπορουσαν να συλλαβουν αυτους τους αχρηστους! )

Οι γνωστοι-αγνωστοι (γιατι γιαλαντζι αναρχικοι ειναι) , οταν καταστρεφουν τη ζωη του καθε Κακομοιρογλου σε ποιον

κανουν τη χαρη ? (εγω θα ελεγα σε οποιου εχει καει ο κ...ος απο τα βατοπεδια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια).

Τιποτα μα τιποτα δεν τους βαζει σε καλυτερη θεση απο τους καμενους εγκεφαλους που κανουν επεισοδια σε ενα γηπεδο.

Αλλα σε τελευταια αναλυση, περα απο τη μαφια της νυχτας, τι δουλευει σωστα στο Ελλαντα ?

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα μηνύματά μου στην πρώτη σελίδα.

Και αν διαβάσεις το τελευταίο μήνυμα του moonsoda με το οποίο συμφωνώ πολύ, όπως έγραψα κι εγώ πιο πριν, πια η σημασία να τρέξεις τώρα για ένα παιδί, όταν χρόνια και χρόνια είχες την ευκαιρία να το κάνεις; Έλεος πια, δεν είμαστε καλύτεροι του μπάτσου αυτού κι ας το καταλάβουμε όλοι μας. Μπορεί να μην έχουμε στο χέρι μας ένα πιστόλι, όμως είμαστε υπεύθυνοι σχεδόν για όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας. Γιατί η κοινωνία απαρτίζεται από πολίτες, όσο βρώμικοι αυτοί, τόσο κι αυτή! Αύριο; Μεθάυριο; Μήπως αντιμεθαύριο; Πες εσύ πότε θα αρχίσουμε να "κλαψουρίζουμε" για το ότι δεν χιονίζει, για τις τιμές του Παρνασσού, το ότι η Σαχάρα δεν έχει lift, πες πότε θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας ήσυχοι πλέον με την συνείδησή μας ότι θρηνήσαμε έναν άδικο χαμό και τώρα είμαστε εντάξει με την κοινωνία και με τους εαυτούς μας, αφού.... για όλα φταίνε οι μπάτσοι!

Telxina ειληκρινα δεν ηταν προσωπικη η αντιπαραθεση μαζι σου. Απλα βλεπω οτι δεν εχουν περασει ουτε 48 ωρες απο το συμβαν και κοντευουμε να βγαλουμε και αθωωο το μπατσο. Το γεγονος θα ξεχαστει ο μπατσος θα παει σπιτι του και μεις θα μεις θα περιμενουμε να ξανασυμβει ενα αλλο παρομοιο γεγονος για να κατσουμε στην τηλεοραση μας να το ξαναπαρακολουθησουμε.

Εγω δεν ειμαι εναντια των αστυνομικων αλλα μη μου πειτε πως δεν υπαρχουν και περιπτωσεις μπατσων στρατοκα@λοι που πηραν ενα οπλο στα χερια και νομιζαν επιασαν το παπα απο τα @ρ$δι@. Ολοι μας εχουμε πετυχει τετοιες συμπεριφορες ακομα και στο δρομο που σε σταματανε για ελενχο με το αμαξι. Δε μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει δικαιολογεια στον πυροβολισμο.

Επισης ολοι ξερουμε (ακομα και γω που ειμαι απο Θεσσαλονικη) οτι στα Εξαρχεια η κατασταση ειναι καθε μερα τεταμενη και καθε μερα γινονται επεσοδεια. Οσοι αστυνομικοι υπηρετουν εκει ειναι λογικο να εχουν τεντομενα νευρα. Οποτε μη θεωρητε απιθανο και δυσκολο να σηκωθει ενα οπλο. Επειδη διαβασα οτι αρκετοι δε πιστευτε οτι τον πυροβολησε.

Οσο κολοπαιδο να ηταν ο πιτσιρικας οσο και να τον εβρισε οτι και να του πεταξε δε μπορω να δικαιολογησω με τιποτα την ενψυχρω δολοφονια.

Θυμηθηκε το κρατος να συλλαβει τους γνωστους-αγνωστους και ξεκινησε απο τον 15χρονο?

Στην αλλη μερια υπαχουν και τεραστιες καταστροφες που προκληθηκαν απο τους αναρχικους. Εγραψα και ποιο οτι καταδικαζω τους βανδαλισμους.

Μη μπερδευτε ομως πολλοι την δολοφονια του παιδιου με τα επεισοδια γιατι κυνδυνευουμε στο τελος να χειροκροτησουμε και τον μπατσο.

Ειπα οτι δε θα ξαναπντησω σε αυτο το Post αλλα θεωρησα πως πρεπει.

c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Μη μπερδευτε ομως πολλοι την δολοφονια του παιδιου με τα επεισοδια γιατι κυνδυνευουμε στο τελος να χειροκροτησουμε και τον μπατσο.

Τα επεισοδια ειναι αποτελεσμα της δολοφονιας και οι καταστροφες αποτελεσμα την ανικανης αστυνομιας. Κα οι μεν και οι δε, για ενα

πραγμα δουλευουν (λογω ελλειψης κοινης λογικης) ... να κανουμε γαργαρα τα βατοπεδια.

Αν γινοντουσαν σοβαρες διαμαρτυριες χωρις να την πληρωσουν παλι αυτοι που δεν φταινε, θα νομιζα πως ζω σε μια χωρα που

υπαρχει κοινος νους.

Ερώτηση ?

Αφού είναι αντεξουσιαστές ή αναρχικοί ή όπως θέλουν να τους λένε ....

Οταν αποφασίζουν να τα κάψουν και να τα δυαλίσουν όλα, γιατί δεν ξεκινάνε από τα αυτοκίνητα του πατέρα τους και της μάνας τους ?

Γιατί δεν βάζουν φωτιά στο σπίτι τους ?

Γιατί δεν πάνε να δυαλίσουν το μαγαζί του πατέρα τους ?

Γιατί δεν ξεκινάνε από τα δικά τους πράγματα ?

Η απαντηση ειναι πανευκολη, σκεψου λιγο και θα καταλαβεις.

Εμενα αλλο μου κανει εντυπωση. Εχουμε εν ψυχρω δολοφονια απο κρατικο οργανο (ακομα δεν

ιδιωτικοποιηθηκε το στρουμφοχωριο) και καποιοι ωρυεστε οχι για αυτο το γεγονος, αλλα επειδη επειδη

μερικα λαλακισμενα (100-1000-10.000 δεν εχει σημασια) καταστρεφουν, καινε και πετανε πετρες.

Η αξια της ανθρωπινης ζωης ειμαι μικρη μπροστα σε ολα αυτα που γινονται εε ??

Τελευταια μου συμμετοχη στο συγκεκριμενο θεμα.. Απλα μια ερώτηση ..

ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ??

Απλα ενα "ελεος" απο εμενα..

Γιατι ειναι ευκολο να κρίνεις απο την καρεκλίτσα του γραφείου :rolleyes:

Καλη συνέχεια..

Εχει σημασια σε τελευταια αναλυση το ποιον του ?

Το γεγονος παραμενει εν ψυχρω φονος ενος αοπλου απο κρατικο οργανο. Τοσοι μαρτυρες (και ενα βιντεο)

το εδειξαν αυτο.

Μake my day punk, αυτο θα σκεφτοταν ο πιστολερο.

Ερώτηση ?

Αφού είναι αντεξουσιαστές ή αναρχικοί ή όπως θέλουν να τους λένε ....

Οταν αποφασίζουν να τα κάψουν και να τα δυαλίσουν όλα, γιατί δεν ξεκινάνε από τα αυτοκίνητα του πατέρα τους και της μάνας τους ?

Γιατί δεν βάζουν φωτιά στο σπίτι τους ?

Γιατί δεν πάνε να δυαλίσουν το μαγαζί του πατέρα τους ?

Γιατί δεν ξεκινάνε από τα δικά τους πράγματα ?

Γιατί θα αναγκαστούνε να φωνάξουν την αστυνομία μετά.

Εγώ γιατί βλέπω ανακύκλωση μιας αιματηρής κατάστασης με αυτές τις συμπεριφορές; Και για να το εξηγήσω καλύτερα, αν εγώ ο υποτιθέμενος αστυνόμος, εφ, ματ, ο οποίος προσπαθώ να εκτελώ το καθήκον μου την κάθε μέρα χωρίς φόβο, πάθος, ιδιοτέλεια ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να μου δημιουργήσει διαφθορά, αύριο θα έχω για ακόμη μια φορά την κοινωνία απέναντι μου, το λιγότερο θα με θεωρεί γουρούνι και θα μου το φωνάζει, το περισσότερο θα με κάψει με μια μολότωφ. Ας έχει, εγώ όσο ανθρωπίνως δυνατό θα μπορεί να είναι θα προσπαθώ να συνεχίσω να το κάνω.

Σας Telxinas, σας διαβεβαιώ, θα είχα τα όρια μου. Δεν ξέρω για εσάς. Για μπείτε στη θέση του καλού μπάτσου, εν δυνάμει... δολοφόνου και πείτε.

Φυσικά αφήνω πίσω μου το χαμό του παιδιού και το καταλαβαίνετε! Γιατί το μόνο θέμα δεν ήταν αυτό. Άλλο ήταν, είναι και θα είναι!

Αυτοί είναι οι καλοί μπάτσοι; http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

(Συγγνώμη για το διπλό post)

Αν και πρότεινα να μπείτε με το μυαλό σας στο επάγγελμα του μπάτσου, θα έλεγα να κρατάς επιφυλάξεις γιατί παίζεται να είναι καλός και ο δημοσιογράφος. Αλλοίμονο αν σε τέτοιες καταστάσεις(εμπόλεμες θα έλεγα) δεν επικρατούσε σύγχυση, πανικός, φωνές κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εσύ δηλαδή, αν ήσουν στη θέση του κάθε ματατζή εκείνη τη στιγμή, να το ξαναπώ(????) στο πεδίο της μάχης, με τους παλμούς της καρδιάς σου να έχουν χτυπήσει κόκκινο και εγώ δεν ξέρω τι άλλη βιολογική μεταβολή στο σώμα σου μέσα, εσύ θα μπορούσες να ξεχωρίζεις σε ποιόν θα την "πέσεις". Έτσι δεν είναι;

Εγώ γιατί βλέπω ανακύκλωση μιας αιματηρής κατάστασης με αυτές τις συμπεριφορές; Και για να το εξηγήσω καλύτερα, αν εγώ ο υποτιθέμενος αστυνόμος, εφ, ματ, ο οποίος προσπαθώ να εκτελώ το καθήκον μου την κάθε μέρα χωρίς φόβο, πάθος, ιδιοτέλεια ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να μου δημιουργήσει διαφθορά, αύριο θα έχω για ακόμη μια φορά την κοινωνία απέναντι μου, το λιγότερο θα με θεωρεί γουρούνι και θα μου το φωνάζει, το περισσότερο θα με κάψει με μια μολότωφ. Ας έχει, εγώ όσο ανθρωπίνως δυνατό θα μπορεί να είναι θα προσπαθώ να συνεχίσω να το κάνω.

Σας Telxinas, σας διαβεβαιώ, θα είχα τα όρια μου. Δεν ξέρω για εσάς. Για μπείτε στη θέση του καλού μπάτσου, εν δυνάμει... δολοφόνου και πείτε.

Φυσικά αφήνω πίσω μου το χαμό του παιδιού και το καταλαβαίνετε! Γιατί το μόνο θέμα δεν ήταν αυτό. Άλλο ήταν, είναι και θα είναι!

Aν καναν σωστα τη δουλεια για την οποια εδωσαν ορκο τα μπλε ανθρωπακια, οι κοινωνια, ολοι μας, θα ειμασταν μαζι τους

και οχι απεναντι τους.

Ειδικα οι νεες γενιες, δεν θα ειχαν λογο να τους αντιπαθουν. Μονοι τους εξεφτελιζονται, και οσο οι ιδιοι δεν κοιτανε

να καθαρισουν την κατασταση (αλλα κορακας κορακου ματι δεν βγαζει, σωστα?) ο κοσμος θα ειναι απεναντι τους.

Οσο για την ανακυκλωση της αιματηρης καταστασης, τα λες πολυ σωστα, δεν βγαινουμε ευκολα απο τον κυκλο.

Εγώ πάντως ρε παιδιά αρχίζα και μας σιχαίνομαι σιγά σιγά σαν έθνος γιατί αυτά μόνο εμείς είμαστε ικανοί να μας κάνουμε. Βλέπω τώρα τα παιδιά που κάνουν τις εκδηλώσεις και μου έρχεται στο μυαλό... αυτά δεν είναι που έχουν χωριστεί σε εμο και τρέντυ και πλακώνονται μεταξύ τους... Από μικρά στη βία και μάλιστα στην βία χωρίς αιτία...;;;; Και έρχονται να πούνε τί τώρα;

Και να σε ρωτήσω ρε evan μιας που βλέπω μένουμε και στον ίδιο δήμο. Το καλοκαίρι του 07 που ήρθαν οι αναρχικοί(?) στο Φλοίσβο κάτω για να διαμαρτυρηθούνε, ομολογώ ήταν ειρηνική η διαμαρτυρία, ήρθαν να διαμαρτυρηθούν γιατί; Θυμάσαι; Κάποιοι δικοί τους σπάσανε αυτοκίνητα του δήμου, αυτά που πληρώνω, πληρώνεις. Τους πιάσανε και τους χώσανε μέσα. Με ποιό θράσος διαμαρτυρόντουσαν; Μήπως είναι το ίδιο θράσος με το οποίο φυτιλιάζουν από την πλευρά τους τον πόλεμο αυτό;

@ Telxinas

Άν ήταν το παιδί σου ένα από αυτά τα δεκαπεντάχρονα τι ακριβώς θα έλεγες στους ματατζίδες; "μπράβο";

Άν άκουσες όλο το ντοκουμέντο δεν μιλάει μόνο ο κακός δημοσιογράφος, αλλά και απλοί πολίτες και μάλιστα αναφέρει δυο-τρείς φορές οτι έχουν καταγράψει το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ηταν τόσο μεγάλη η έκρηξη αδρεναλίνης που δεν μπορούσαν να καταλάβουν οτι ενώ είχαν συλλάβει τα παιδάκια, τα σάπιζαν στο ξύλο? Μήπως τα θεώρησαν απειλή; Νόμιζα οτι η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων είναι άρτια εκπαιδευμένη για καταστάσεις πανικού και σύγχησης, αλλιώς θα έστελναν την μπατσίνα που κόβει κλίσεις στα Β.Π.

Δεν ήξερα οτι οπλισμένες ομάδες των ματ, με πανοπλίες, πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ στη θέα των μαθητών που τους ήταν αδύνατο να ξεχωρίσουν σε ποιόν να την "πέσουν".

14721.jpg

Με την αναφορά μου στο παραπάνω link δεν σημαίνει οτι δεν κατακρίνω συμπεριφορές βανδαλισμού ιδιωτικής-δημόσιας περιουσίας. Όμως ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Αυτό είναι άλλο κομμάτι. Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο γεγονός. Σίγουρα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος σε άτομα που δεν σέβονται τον κόπο του συμπολίτη τους και με τέτοιες πράξεις, κάθε άλλο παρά το δίκιο τους βρίσκουν. Όμως σήμερα, τι έφταιξαν τα παιδάκια που τα μαύρισαν στο ξύλο;

14721.jpg

@ Telxinas

Άν ήταν το παιδί σου ένα από αυτά τα δεκαπεντάχρονα τι....σε ποιόν να την "πέσουν".

Δεν χρειάζεται να με δοκιμάσεις με το μελλοντικό παιδί μου. Έγραψα για μένα αγαπητέ. Στα 17 μου χρόνια ήμουν ΚΑΙ Punk ξέρεις λουρίδα τα μαλλιά, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, φαντάσου, σε διαφορετικές εποχές κιόλας.

Όσον αφορά λοιπόν το ακουστικό γεγονός, καταστολή ξέρεις τι σημαίνει; Κατάσταση εμπόλεμη ξέρεις τι σημαίνει; Παρακολουθείς οπτικά υλικά πέρα από ραδιοφωνικά; Αν ναι θα έχεις διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι είναι πιτσιρικάδες. Δεν ξέρω πόσο είσαι, εγώ θεωρώ ότι οποιοσδήποτε βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" τέτοιες ώρες, θα μπορούσε να είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε εις βάρος, στην προκειμένη στον αστυνομικό. Άρα τι λένε οι μανάδες στα παιδιά τους σε τέτοιες περιπτώσεις; "Εσύ μην μπλέξεις" "Εσύ μακρυά από αυτά" και καλά λένε :huh: Μέσα σε ένα τέτοιο χάος δεν μπορούν να γίνουν διακρίσεις. Δεν μπορώ να στο δώσω αλλοιώς να το καταλάβεις!

1. Άπό τους 8 αστυνομικούς που σκότωσαν "μη εγκληματίες" από "εκπυρσοκροτήσεις" τα τελευταία 10 χρόνια ουσιαστικά κανένας δε μπήκε φυλακή για πάνω από κάνα μήνα.

2. Από τους 1000-5000 που κάνουν συχνά γυαλιά καρφιά την Αθήνα ζήτημα αν 5 έχουν πάει φυλακή.

Αντίθετα ξέρω προσωπικά περίπτωση του τύπου ....σε πορεία σήκωσα το χέρι, ξαφνικά μια χειροπέδα, μα...μέσα.... άντε απέδειξε ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Μήπως το 1 και το 2 οδηγούν σε αυτό που έγινε?

Μην ανυσηχείτε σύντομα θα το ξεχάσουμε ΚΑΙ αυτό. Αυτό που είπε ο Πάνος με τη τηλεόραση θα το φροντίσει.

Ακόμα ένα Ελληνικό φαινόμενο που όλοι έκπληκτοι, εξοργισμένοι, με το στόμα ανοιχτό δηλώνουμε την οργή μας για κάτι που...είναι χρόνια στο μαγείρεμα.

Έχουν γραφτεί πολύ ωραίες απόψεις στο thread.

Κρίμα για το παιδί

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να το πω πιο απλά. Είσαι πιτσιρίκι και κάνεις την διαδήλωσή σου και όλα καλά. Η διαδήλωση σου παίρνει τον γνωστό δρόμο που ακολουθούσε πάντα, χωρίς εσύ να το θέλεις. Τί κάνεις; Μένεις στο σημείο εκεί και περιμένεις τι, το διάολο μου μέσα; Να σταματήσουν οι κουκουλοφόροι την συμπλοκή; Να εξαφανιστούν τα ματ απ΄εκεί; Σήκω και φύγε λέμε, τί κάνεις ακόμα εκεί; Τρώγεσαι; Σε τρώει κάτι; Δικιά σου ευθύνη. Τι μένεις εκεί; Να πείσεις τον ματ ότι εσύ είσαι ο καλός;

Η απαντηση ειναι πανευκολη, σκεψου λιγο και θα καταλαβεις.

Εμενα αλλο μου κανει εντυπωση. Εχουμε εν ψυχρω δολοφονια απο κρατικο οργανο (ακομα δεν

ιδιωτικοποιηθηκε το στρουμφοχωριο) και καποιοι ωρυεστε οχι για αυτο το γεγονος, αλλα επειδη επειδη

μερικα λαλακισμενα (100-1000-10.000 δεν εχει σημασια) καταστρεφουν, καινε και πετανε πετρες.

Η αξια της ανθρωπινης ζωης φιλε τωρα συγκρινετε με την αξια μιας τζαμαριας 2 αυτοκινητων και 3 υπαλληλων που θα μεινουν ανεργοι. Αυτα φαινεται φτανουν να ξεπερασουν την αξισ της ζωης του Αλεξη.

Telxina ολα αυτα τα πιτσιρικια που σπανε και καινε αυτη τη στιγμη ειναι επειδη τοσα χρονια εισπρατουν απο ολους την ιδια σκεψη με τη δικη σου:

αυτά δεν είναι που έχουν χωριστεί σε εμο και τρέντυ και πλακώνονται μεταξύ τους... Από μικρά στη βία και μάλιστα στην βία χωρίς αιτία...;;;; Και έρχονται να πούνε τί τώρα;

Μα τοση αξια να δινει αυτη η κοινωνια στους σημερινους νεους;

c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Με το φτωχό μου το μυαλό μπορώ σκεφτώ οτι ένα δεκαπεντάχρονο παιδί στη θέα του ματατζή-αστακού δεν νομίζω να είχε τα κότσια να του επιτεθεί, αλλά και να το έκανε, δεν πιστεύω οτι αποτελούσε απειλή. Γιατί ο ματατζής δεν κυνήγησε τον κουκουλοφόρο με την molotov και άρπαξε το παιδάκι που δικαιωματικά διαδήλωνε για τον συμμαθητή του; Είναι μερικά πράγματα που και να θές δεν μπορείς να τα δικαιολογίσεις. Λυπάμαι για την χώρα στην οποία ζώ...

14721.jpg

Έρχεται να καλύψει τη μοναδική και αδιάψευστη αλήθεια ότι στα ανώτατα κλιμάκια της Φυσικής Ηγεσίας έχει εδραιωθεί η αντίληψη ότι πρότυπο και καλός αστυνομικός είναι ο «ράμπο», γιατί αυτή η φιλοσοφία προτάσσεται με την συρρίκνωση και την στρατικοποίηση της εκπαίδευσης, ως τελευταία υιοθετήθηκε, για το Αστυνομικό Σώμα και απορρέει από την φιλοσοφία του νέου πειθαρχικού δικαίου και κυρίαρχα από την αντίληψη που θέλει ως πρότυπο - ιδανικό αστυνομικό τον ανεπαρκή, συνοπτικά εκπαιδευόμενο και ελαστικά προσλαμβανόμενο.

Απο την ανακοινωση της Πανελληνια Ομοσπονδιας Αστυνομικων Υπαλληλων με αφορμη την δολοφονια του 16χρονου,που αρχιζει ως εξης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου ανήλικου παιδιού και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη, τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, την οδύνη και τον αποτροπιασμό της. Ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη από την οικογένειά του για την τραγική απώλεια του σπλάχνου της, αλλά και από την Ελληνική κοινωνία η οποία είναι σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου.

Δεν χρειαζεται να κοιταζουμε συνεχεια το δαχτυλο.... :huh:B)

Χωρις να ξερουμε να βγαζουμε και συμπερασματα για το πως μεγαλωσε το παιδι για το μεγεθος του χαρτζιλικιου του και αλλα ευτραπελα.

Ας σταθουμε στο γεγονος οτι ενας συνομιληκος των παιδιων μας η των ανηψιων μας που μπορει εστω να ηταν το ιδιο Κακος με τα δικα μας παιδια και τα ανηψια μας . καποιος τον σκοτωσε....

Μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε στο θέμα του θανάτου του 15χρονου. Αλλά εσείς πάντα θα αναζητάτε τα αίτια στο μέλλον στο επόμενο περιστατικό κοκ. Όπως είπα, θρηνήστε αν νοιώθετε καλά, δεν είναι κακό, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ξαναθρηνήσετε στο μέλλον, είναι σίγουρο αυτό!

Με το φτωχό μου το μυαλό μπορώ σκεφτώ οτι ένα δεκαπεντάχρονο παιδί στη θέα του ματατζή-αστακού δεν νομίζω να είχε τα κότσια να του επιτεθεί, αλλά και να το έκανε, δεν πιστεύω οτι αποτελούσε απειλή. Γιατί ο ματατζής δεν κυνήγησε τον κουκουλοφόρο με την molotov και άρπαξε το παιδάκι που δικαιωματικά διαδήλωνε για τον συμμαθητή του; Είναι μερικά πράγματα που και να θές δεν μπορείς να τα δικαιολογίσεις. Λυπάμαι για την χώρα στην οποία ζώ...

Evan φίλε μου, ειλικρινά, κι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να δεχθώ ότι από το πουθενά κι από το τίποτα ένας τράβηξε πιστολί να σκοτώσει ένα παιδί.