Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Recommended Posts

Θ Λ Ι Ψ Η

"το χρονικο ενος προαναγγελθεντος θανατου" ,τα οσα συνεβησαν χθες (και θα συμβουν απο εδω και περα)

θα προτεινα να κλείστε την τηλεόραση, όσοι νιώθετε ακόμη δυνατοί

Θα πρότεινα να βγούμε όλοι στους δρόμους για μια βόλτα

να βγούν οι κουκούλες, όλοι ζούμε στην ίδια πόλη

στοπ στη βια

Ο Κωστας (nifadas) με καλυψε πληρως

(συγνωμη που μετετρεψα το κειμενο σου)

Kαι αντι να κατσω να δω το dvd μου εχτες καθησα και ειδα μια πρωτευουσα να καιγεται.

Ωσπου να υπαρξει μια κυβερνηση η οποια θα ειναι ικανη,η μαλλον οχι ικανη αλλα να εχει τα @ρ**δι@(εναντια σε καθε πολιτικο κοστος) να παταξει και να πατησει κυριολεκτικα κατω αυτα τα 200-300-400 υποκειμενα που ονομαζονται αναρχικοι,εγω δεν προκειται να ξαναασχοληθω με αυτο το θεμα.Ημαρτον πια να βρισκεται ενας λαος στο ελεος μερικων τσογλανιων.

elan primetime 33.jpg

Ευτυχώς που δεν έκαναν κάτι , γιατί τότε θα βλέπαμε πολλά χειρότερα.

Θέλει αρκετή εγκράτεια να μην ελευθερώσεις δυνάμεις καταστολής , όταν βλέπεις να καίνε την πόλη σου.

Τι θα γινόταν αν έκαναν ομαδικό ντου , τα ματ , οι επίλεκτες δυνάμεις και δεν συμμαζεύεται; Δύσκολη απόφαση ; ΟΧΙ καθόλου , ψύχραιμη ήταν η παθητική στάση, διαφορετικά.....

Και επιτέλους όλα όσα γίνονται ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την αναρχία, την εξουσία , την καταπίεση , την φτώχια κτλ κτλ Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι είναι απλά μια χαοτική ακολουθία γεγονότων όπου όλα ξεκίνησαν ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ; Τι ψάχνετε να βρείτε , ιδεολογία πίσω από όλα αυτά; ή ευθύνες; Είναι καθαρά μια βίαιη συμπεριφορά , παράλογη, ούτε καν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος αμυντική , ούτε καν επιθετική. Θέλει κάποιος να το δει ντετερμινιστικά ή να το αποδώσει σε κοινωνιολογικές θεωρίες , λολ ΧΑΝΕΤΕ τον καιρό σας. Η βία είναι βιολογικό χαρακτηριστικό και εκφράζεται όταν βρεθούν οι προϋποθέσεις, τόσο απλό. Κάτι σαν ένα ακόμα σενάριο των αδελφών κοέν , παράνοια και βλακεία.

Πραγματικά δηλαδή, σκεφτείτε μόνο κάτι τυπάκια που είχαν πάρει τις ασπίδες και τα εξακάλιμπερ απο το οπλοπωλείο ,ή τους άλλους τους βλάκες που καίγανε το πυροσβεστικό όχημα ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο - ποιά φτώχια μωρέ, και πια καταπίεση , είμαστε καλά; ποιά αναρχία; .... Η Μ@Λ@ΚΙ@ΕΙΝΑΙ (λολ , ρε τι τραβάμε.... )

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

αα !! τωρα καταλαβαινω......

η "μη δραση" και η ανοχη εγιναν βασει σχεδιου ???

Στο όνομα της δημοκρατίας και καλά αφήνουμε μερικούς μα...ες=αναρχικους/αντιεξουσιαστες και τα γ....ε όλα έλεος ,ήθελα να ήξερα αν ήταν άλλες εποχές τη θα καναν .στην τελική αν δεν σου αρέσει αυτή η χώρα πάρε δρόμο δεν σε εμποδίζει κανένας αν πάλει θες να την κάνεις καλύτερη πάλεψε για αυτό αλλά σίγουρα δεν την κάνεις καλύτερη καίγοντας τα πάντα και διαλύοντας μια χώρα .άντε μην πω και τίποτα πιο βαρύ? δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός η ότι οι απόψεις μου είναι σωστές αλλά όπως πάνε τα πράγματα εγώ τέτοια δημοκρατία την να την κάνω .όποιος θέλει να κάνει διαδήλωση να κάνει και να σπάσει και ένα αυτοκίνητο και ένα μαγαζί(πάνω στην ένταση)οκ αλλά άλλο ένα και άλλο όλα κατά τη γνώμη μου ξεπερνά κάθε όριο και όπως λένε για τον αστυνομικό έτσι λέω και εγώ ότι θα πρέπει να είναι παραδειγματική η τιμωρία όλων αυτων (για τους μαλ..ές λέω).

..βάση σχεδίου μπορεί να μην ήτανε , ΑΛΛΑ σκέψου arma να έκαναν κανονικό ντου. Μόνο αυτό σκέψου.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

τι εγινε αρμα? κολησε το reply? :(

Oσο για την ερωτηση σου,αν και ειρωνικη,ναι πιστευω οτι βασει σχεδιου/διαταγων η αστυνομια κρατησε αμυντικη σταση.

Για το φιλο fidellio να πω οτι διαφωνω.Επρεπε και επιβαλοταν να δωθει εχτες εντολη για καταστολη και συληψεις.Και κατα την γνωμη μου αν γινοταν καταστολη,με τις πρωτες σοβαρες εμπλοκες των ματ ολα αυτα τα θρασυδειλα ατομα θα εξαφανιζοντουσαν σε λιγα λεπτα και θα τελειωνε το πανηγυρι

elan primetime 33.jpg

Δεν είναι να κολήσουμε στα τεχνικά σημεία , παρόλα αυτά το να ελεγξεις 2000 άτομα σε 10 διαφορετικές εστίες με όλα τα μέσα (σε λογικά πλαίσια) είναι κάτι το οποίο δεν έχει την ίδια θετική έκβαση που θα είχε σε μια ταινία με αίσιο τέλος. Είναι ευκολο να βγάζει κάποιος σενάριο του είδους απο βολική θέση και παρασυρόμενος απο το συναίσθημα , απο την άλλη η λογική μιας καταστολής λαμβάνει χώρα όταν ΞΕΡΕΙΣ τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις και όταν αυτό έχει σαφή στόχο και είναι υποκινούμενο απο σαφή κίνητρα.

2000 ηλίθιους όμως , ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , δεν είναι δοκιμο να τους αντιμετωπίσεις ΤΑΚΤΙΚΑ! Καταλαβετέ το , περισσότερη λογική είχε η μάχη στο σταλιγκραντ παρά αυτό το πράγμα , τι να καταστείλεις; .... θα είχαμε τον έναν φόνο πίσω απο τον άλλο... + τις παρενέργειες στο άμεσο μέλλον....

Μου κανει μεγαλη εντυπωση το οτι πολλοι μεσα εδω μιλαμε τοσες ωρες για τα επεισοδια και οχι

για τον παιδι που εφυγε, ουτε καν το αναφερουμε πια. Ας ειναι .... Αυτο ισως δειχνει το ποσο

λαθος ειναι τα επεισοδια και οι καταστροφες μια και το 99% της φαιας μας ουσιας το

καταναλωνουμε πια μιλωντας για τα αποκαιδια, και οχι για το τραγικο-απαραδεκτο-περαν καθε

εννοιας πολιτισμου γεγονος.

Περι αστυνομιας και υπαρξης της η οχι στα προσφατα επεισοδια εχω να πω το εξης. Το οτι η αμυντικη

(ας υποθεσουμε) σταση της αστυνομιας μεχρι να εκτονωθει η κατασταση υοθετηθηκε σκοπιμα για να

μην εχουμε και αλλα θυματα (τοσο καλα εκπαιδευμενοι ειναι, η μπαμ και κατω, η απλως κοιταμε, χωρις

σχεδιο, ετσι καθομαστε και πεταμε πετρες) μπορει να ειναι και σωστη αποψη, δεν ξερω. Σιγουρα αυτο

θα ειχαν αλλοθι μετα τις καταστροφες προκειμενου να καλυψουν την ανικανοτητα τους, οπως και

εγινε. Τα ειπε και ο υπουργος, ετσι ακριβως. Υοθετηστε οποια αποψη θελετε. Εγω εχω δει μεχρι σημερα,

ικανη αστυνομια μονο να κανει τσαμπουκαδες σε πιτσιρικια, μεταναστες, συνταξιουχους και

πουτανες (με το μπαρδον δηλαδη).

Ομως, πιστευει κανενας μεσα εδω πως εχουμε ικανη αστυνομια ? Δηλαδη οι 2000+ νεκροι και οι

10.000+ σακατεμενοι στην ασφαλτο καθε χρονο δειχνει σοβαρη αστυνομευση ? Αυτο δεν ειναι

εθνικη τραγωδια ? Τα γκετο που καποιοι κανουν οτι γουσταρουν επειδη δεν υπαρχουν αστυνομικοι

λογω αποσπασης στη φυλαξη του καθε Μανδρακα και Μαυρογυαλουρου (λες και αν παθει βαβα ενας

βουλευτης θα βουλιαξει το εθνος, υπερβαλω ισως). Το "βοηθεια γειτονες" το θυμαται κανενας ?

Και εν πασει περιπτωσει, αν η "διακριτικη" παρακολουθηση που εφερε οτι εφερε (και θα φερει και

αλλα) ηταν υλοποιημενη πολιτικη, ας πληρωσει σε οσους καταστραφηκαν αυτη την πολιτικη ο εμπνευστης

της, οχι οσοι υπεστησαν ολες τις καταστροφες (παλι τσαμπα μαγκεια δηλαδη).

Οσο για το ενα ματσο αλητες-πλιατσικολογους-χαμενους δεν νομιζω πως πρεπει να πουμε τιποτα αλλο.

Ουτε ιδεολογια εχουν ουτε τιποτα. Την εκαστοτε εξουσια βολευουν και μονο μεταθετοντας αλλου το

επικεντρο. Αυτοι και οσοι τους ανεχονται και κρυπτο-υποστηριζουν.

ΥΓ. Αυτο με τις "μη αποδεκτες" παραιτησεις ποτε δεν το καταλαβα. Δηλαδη ο Κωστακης εχει κρατησει

αλυσοδεμενους με το ζορι τους διαθετοντες ευθυξια υπουργο+υφυπουργο ? Υπαρχει περοπτωση να

υποβαλω παραιτηση στο αφεντικο μου και να μην με αφηνει να φυγω (μην φευγεις μη, με πονο

σου φωναζω?!)

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Ο θάνατος οποιουδήποτε ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός παιδιού, τραγικός.

Η καταστροφή τόσων αυτοκινήτων, μαγαζιών, κατοικιών, οι άνθρωποι που θα μείνουν χωρίς δουλειά, τα καταστήματα που δεν θα δουλέψουν στις γιορτές, το πλιάτσικο, όλα πολύ, πολύ θλιβερά.

Όλο αυτό το μακελειό σε τόσες πόλεις της χώρας, σίγουρα κατευθυνόμενο.

Αιτία ο θάνατος του μικρού; Προφανώς όχι, μόνον η αφορμή.

Οι δηλώσεις του κάθε καρεκλοκένταυρου, από αστείες, γελοίες, έως εξοργιστικές!

Η ανικανότητα των υπευθύνων να πατάξουν τα μπουλούκια των αναρχικών / κουκουλοφόρων / αντεξουσιαστών, κλπ, που κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν στο κέντρο της Αθήνας, εξοργιστική!!!

Για εμένα, θα έπρεπε όλοι αυτοί, ο αρχηγός της Αστυνομίας, ο υπουργός εσωτερικών, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κι ίσως ακόμη κι ο πρωθυπουργός, θα έπρεπε να παραιτηθούν λόγω ανικανότητας. Ξέρετε ποιά δήλωση θα με κάλυπτε;

"Κύριοι, δεν είχαμε προβλέψει σχέδιο δράσης, ούτε μέτρα αντιμετώπισης τέτοιων εξεγέρσεων, ούτε έχουμε τέτοιους εξοπλισμούς, ούτε μπορούσαμε να πάρουμε την ευθύνη να τα εφαρμόσουμε, δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε, δεν, δεν, δεν.....κατόπιν αυτών, δηλώνουμε ότι είμαστε ακατάλληλοι γιαυτά τα πόστα και ζητούμε απαλλαγή καθηκόντων".

Τότε μάλιστα, να πώ κι εγώ, οι άνθρωποι, τουλάχιστον έχουν επίγνωση!

Και το όσκαρ της πιό γελοίας δήλωσης πάει στον κ. δεν θυμάμαι ακριβώς τί Βορείου Ελλάδος: " Στο κάτω κάτω, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 15άχρονο προσλήφθηκε έπί ΠΑΣΟΚ! Εμείς τον βρήκαμε εκεί!!!"

Πόσα, πόσα, δηλαδή πόσα κιλά μ@...κ@ς πρέπει να είσαι για να σκέφτεσαι έτσι και σε τέτοια κατάσταση, αυτό να είναι το πιό σημαντικό που έχεις να πεις!!!

Αλλά, κάθε λαός έχει τους κυβερνώντες που του αξίζουνε!!! Φάτε τώρα! Όλοι μας!!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ξερετε τι θα ηθελα να δω?

Θα ηθελα ενα πρωθυπουργο να βγει σε ολα τα καναλια ταυτοχρονα και να κανει μια δηλωση ως εξης αναφερομενους στους γνωστους αγνωστους αληταραδες.

Τα αστεια τελειωσανε εδω και τωρα.Αν τολμησετε να κανετε εστω κιχ απο δω και περα θα σας ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Θα σας χτυπησουμε αλυπητα και δεν θα λυθπηθουμε κανεναν προκειμενου να προστατεψουμε τον ελληνικο λαο.

Αλλα μαλλον ονειρευομαι...

elan primetime 33.jpg

αχαχαχ bujinkan .... :( Ελπίζω να μην σκοπεύεις να βάλεις υποψηφιότητα ή γενικότερα να ασχολείσαι ενεργά με την πολιτική .. :P

Απο αλλο φορουμ που διαβαζω... δεν ειναι ακριβως οι αποψεις μου, αλλα μου αρεσε... :( Αθανατο Ελλαδισταν...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ………

….. φταίνε οι τράπεζες επειδή εμείς παίρνουμε δάνεια για να ικανοποιήσουμε τις διαθέσεις μας, όπως να αγοράσουμε ένα Τζιπάκι (3000 κ.εκ) ή να πάμε διακοπές στη Μύκονο για να το λέμε την υπόλοιπη χρονιά στους γνωστούς μας ή να πάμε στα μπουζούκια για να ρίξουμε την τάδε κοπέλα – γκόμενα – ελευθέρων ηθών ενώ η γυναίκα μας είναι σπίτι με τα παιδιά, γιατί εμείς μπορούμε και ουρούμε όρθιοι.

….. φταίει η αστυνομία επειδή δεν κάνει κάτι και όταν κάνει ή το κάνει λάθος (βλέπε Αλέξη) ή ασκεί βία (βλέπε σχόλια γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος αρνείτε να δεχτεί τη βία και σωστά θα πούμε όλοι, στο ‘παιδί’ που βάζει φωτιά στο δέντρο στο Σύνταγμα.

….. φταίει το Σύνταγμα (μια πού το ανέφερα πριν – για την πλατεία μιλούσα βέβαια) για την κατάσταση των Νόμων που δεν μπορούν να εφαρμοστούν

….. φταίει ο ιερέας επειδή παίρνει τον οβολό των πιστών και τον κάνει οικόπεδα (καλύτερο από Mercedes φυσικά)

….. φταίει ο Αναρχικός που το σύστημα τον ανάγκασε να σπάσει τζάμια και περιουσίες (εδώ έχω δύο αγνώστους – Αναρχικός & Σύστημα, δύσκολα τα πράγματα)

….. φταίει η κάμερα και ο ……….αστυνομικός που μας έπιασαν να πηγαίνουμε με 200 και μας έγραψαν ενώ εμείς πηγαίνουμε σε μια θεία μας στο νοσοκομείο (αυτό μου ήρθε τώρα σαν δικαιολογία)

Ότι φταίει η διαιτησία που δεν έδωσε το penalty ή επειδή το έδωσε ? (τώρα μπερδεύτηκα, δεν θυμάμαι)

….. φταίει ο προπονητής ο οποίος δεν ακολούθησε το σύστημα 3-4-2-1-1 που πλειοψηφικά εμείς επιλέξαμε από την κερκίδα σαν το πιο ταιριαστό για την ομάδα

….. φταίει ο μηχανικός γιατί το Swift μας καίει 14 λίτρα τα 100 χλμ. ενώ όταν το κάναμε 350 άλογα είχαμε υπολογίσει ότι θα έκαιγε μόνο 9 λίτρα/100 χιλ.

….. φταίει η πυροσβεστική επειδή δεν πρόλαβε να σβήσει τις φωτιές του καλοκαιριού

….. φταίει ο πολιτικός επειδή κλέβει και αδιαφορεί για την χώρα του

….. φταίει ο σκουπιδιάρης επειδή τα σκουπίδια που πετάξαμε μπροστά στο σπίτι του γείτονα (επειδή δεν θέλουμε να είναι μπροστά στο δικό μας) , άνοιξαν και βρωμάει ο τόπος

….. φταίει η βροχή γιατί παρέσυρε 50 σπίτια χτισμένα πάνω σε ρέμα και πλημμύρισε δρόμους των οποίων οι αποχετεύσεις είχαν βουλώσει από τις σακούλες και τα αποτσίγαρα των ‘ευαίσθητων’ πολιτών που άδειασαν τα τασάκια τους στο φανάρι…………βρίζοντας τον αστυνομικό που καθυστερεί εμάς που είμαστε στον κεντρικό.........άρα πρέπει να προηγηθούμε.

….. φταίει ο καιρός επειδή χιόνισε και φυσικά εμείς δεν μπορούμε να φτυαρίσουμε μπροστά από το σπίτι μας για να βγούμε. Εδώ βεβαία φταίει και ο εκάστοτε Δήμος που δεν είναι παρόν σε κάθε στενάκι που υπάρχει.

….. φταίει η παιδεία που τα παιδιά μας είναι αμόρφωτα.

….. φταίει ο αλλοδαπός που ήρθε και μας έχει πάρει τις δουλειές

….. φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση που θέλει να ασκήσει πολιτική ….σε ποιους ?

Σε εμάς τους Έλληνες, του εξυπνότερους, καλύτερους ερωτικά, πιο επιτυχημένους, αλλά και ικανότερους ανθρώπους παγκοσμίως – εξαίρεση είναι οι Εβραίοι οι οποίοι ίσως……..λέω ίσως, είναι απλά εξυπνότεροι από εμάς.

….. φταίει κ Καραμανλής, επειδή πριν έφταιγε ο Παπανδρέου και ο Σημίτης, αλλά παλιότερα ήταν ο γέρο-Καραμανλής, που έφταιγε ο Παπαδόπουλος που φυσικά έφταιγε ο Μητσοτάκης αλλά λόγω Δεκεμβριανών οι κομμουνιστές με βασικό υπεύθυνο τους Άγγλους που όμως χωρίς τον Χίτλερ δεν θα υπήρχε ο Μουσολίνι λόγω του Βενιζέλου αλλά ο Βασιλιάς και …….. και ………και ……..και ο Σωκράτης που ήπιε το κώνειο αλλά και ο σφαγέας ο Μέγας Αλέξανδρος που όμως ήταν Έλληνας και τι μας λένε τώρα εμάς τα Σκόπια ………………………(συνοπτική ανάπτυξη της ελληνικής ταυτότητας και ιστορίας).

….. φταίει ο μισθός των 700, 800,900,…………….,2000 € ο οποίος φυσικά και δεν καλύπτει τα έξοδα του μεταχειρισμένου μας Τζιπ (το οποίο αγοράσαμε στην πρώτη παράγραφο – τα’οτε ήταν καινούργιο).

….. φταίει ότι δεν βρίσκουμε δουλεία μεγαλο-στελέχους με το που τελειώνουμε το μεταπτυχιακό μας

….. εγώ είμαι καλά, έχω την δουλειά μου, την οικογένεια μου, τα αυτοκίνητα μου, την LCD 50 inches τηλεόραση μου και βλέπω να σπάνε τα μαγαζιά των ‘άτυχων’ συνανθρώπων μου.

….. εγώ δεν είμαι καλά γιατί δεν έχω την δουλειά μου, την οικογένεια μου, τα αυτοκίνητα μου, την LCD 50 inches τηλεόραση μου και βλέπω να σπάνε το δικό μου μαγαζί.

…..ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ και κάνω ότι θέλω, όποτε το θέλω και για όσο το θέλω.

…..Τώρα έχω ήδη ξεχάσει το τι έγινε όπως και ότι έχει γίνει τόσα χρόνια και απλά θυμάμαι το τι θέλω εγώ.

…..μόλις έκανα μια νέα ανακάλυψη ……. το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ (κάτι σαν τοn personal assistant). Βρε μήπως όλοι πάσχουμε από αυτό με αναλαμπές μνήμης μόνο όταν ΕΜΕΙΣ πάλι θέλουμε κάτι (κοίτα κράτος, κοίτα δρόμοι, κοίτα υπάλληλοι, κοίτα επιτόκια, κοίτα…κοίτα…κοίτα…κοίτα……..κοιμήσου…………………………)

Έχοντας σαν δεδομένο ότι έχω ξεχάσει πολλά αλλά σίγουρα δεν έχω καταγράψει ακόμα περισσότερα……..

Μετά τιμής

Ένας προσβεβλημένος νοητικά πολίτης αυτής της χώρας….που ζούμε είπαμε ? __________________

C'est la vie

Όλα όσα συμβαίνουν, είναι αποτέλεσμα της παρακμής και μια βαθιάς πολιτικής κρίσης και κρίσης αξιών...

Το κράτος οπλίζει και το κράτος συντηρεί, συνήθειες και κατεστημένο.

Στην τρομερή του προσπάθεια να διαφυλάξει την "δημοκρατική" βασιλεία της ρεμούλας και της άκρατης και αισχρής διαπλοκής, διαφθοράς και σήψης, είναι ανίκανο πλέον να επιβάλλει οτιδήποτε και να αφήσει οποιοδήποτε οργανισμό να λειτουργήσει δίκαια και ανεξάρτητα από τις βουλές του.

Το φαγοπότι και το πλιάτσικο σε βάρος του ελληνικού λαού συνεχίζεται ακάθεκτο και όλοι κοιτάνε αλλού και αποποιούνται οι πάντες τις ευθύνες κατά πάντων.

Οι εξαγορασμένοι και εντελώς διαπλεκόμενοι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης προσφέρουν σώου πάνω σε νεκρούς και καταπατημένους οικονομικά και ψυχικά ανθρώπους και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δεν δικάζει κανέναν υπαίτιο, γιατί τότε θα έπεφταν τα κεφάλια όλων της εξουσίας...

Το χαλί πλέον έχει γεμίσει σκουπίδια από κάτω, δεν χωράει άλλα και όπως το πατάμε, η βρωμιά και η δυσωδία βγαίνουν από παντού...

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανθρώπου (ανεξάρτητα αν ήταν εντελώς αθώος η όχι), ήταν απλά η αφορμή για την έκρηξη, που τα αποτελέσματα της τα βλέπουμε.

Το κράτος ανήμπορο να αντιδράσει σε δεύτερη φάση, γιατί όταν έπρεπε να γίνει σε πρώτη φάση, έπαιζαν θέατρο ο Παυλόπουλος με τον Καραμανλή και τους λοιπούς συνδαιτυμόνες, καταλογίζοντας το κακό στα αστέρια...

Αυτή η έκρηξη οργής είναι αποτέλεσμα πολιτικών πράξεων η μη πράξεων και έχει βαθιές ρίζες.

Η κρίση είναι βαθιά και όχι απλά οικονομική...

Και όμως η καταστολή είναι το μόνο ευκολο... το δύσκολο είναι να δοθεί η εντολή... αν κάτι πληρώνουμε σαν κοινωνια είναι ότι κανένας δεν παίρνει την απόφαση να πατάξει το λάθος σε όλα τα επίπεδα, απο το πιο αστείο μέχρι το πιο σοβαρό.

εχω ξαναγράψει πιο πάνω, πρέπει η κοινωνία να αποφασίσει τι αστυνομία χρειαζόμαστε γιατί έτσι οπως την έχουμε καταντήσει δεν λειτουργεί.

Σιγά μην έκανε κίνηση καταστολής εχθές... εδώ σε κάθε σύλληψη τους κράζαν που εριχναν σφαλιάρες... ενώ έπρεπε να μιλάνε παρακαλώ μείνετε ακίνητος και ακολουθήστε μας στην ΓΑΔΑ. :(

Η αστυνομία μπορεί να τους τελειώσει σε πολύ μικρό διάστημα, δεν παίρνει την ευθύνη να εμπλακεί και δεν ξέρω αν καλά κάνει ή όχι, σίγουρα τους καταλαβαίνω όμως...

H μόνη "υπηρεσία" που δεν ανησυχεί για τέτοιου είδους "ευθύνες" είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ και πολύ φοβάμαι αν δεν λήξει μέσα στο επόμενο 48ωρο, δυστυχώς και η δική μας γενιά θα τους ξαναδεί στον δρόμο.

παρακαλάτε τα τσογλάνια να μην σκοτώσουν κανεναν πολίτη...

όλα αυτά που λέει ο Μάκης μα ΟΛΑ , τα έχουν παρει αυτές τις μέρες ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ , τα έχει μπλέξει σε ένα κουβάρι και προσπαθεί να δώσει κοινωνιολογικές προσεγγίσεις. Ειδικά αυτοί οι δημοσιογράφοι. Είναι μια παρανοική ακολουθία γεγονότων - μπουκάλι - βρισιές - δολοφονία απο βλακεία (τελικά η σφαίρα εξοστρακίστηκε http://www.athina984.gr/node/30525 ) - φωτιά στην αθήνα - βανδαλισμός και λεηλασία. Πουθενά σε όλα αυτά δεν υπάρχει ιδεολογία είτε απο την μια , είτε απο τη άλλη πλευρά. ... :(

Oι σφαιρες της ΕΑ στο 99% των περιπτωσεων εξοστρακιζονται. Εχουν ΑΙ (Artificial Intelligence) και κατευθυνονται μονες τους στο στοχο.

Αυτα ειναι γνωστα πραγματα απο προφητειες-αρχαιες γραφες-εξωγηινες τεχνολογιες στο Ελληνικο ειδος

(γιατι ως γνωστον ο Ελλην ειναι ειδος, οχι ρατσα).

Edited by Spy

Τι να πεις ... εγώ γενικώς είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα σενάρια συνωμοσίας.

Αλλά όταν έχεις τον ιατροδικαστή να έχει αντίθετη τοποθέτηση απο το εργαστήριο του βαλλιστικού ... δεν βγάζεις άκρη όντως...

Eχει και τοση σημασια τελικα ?

Το παλικαρι ειναι νεκρο και αυτο εχει σημασια για εμενα. Τωρα αν ο Κλιντ εριξε σε μπαλκονι

η κατευθειαν, δεν με πολυνοιαζει.

πολλές φορές οι αστυνομικοί πυροβολούν για εκφοβισμό, ο εξοστρακισμός μέσα σε πόλη ειδικά δεν είναι κάτι δύσκολο να συμβεί μην τρελαθούμε κιολας.

αλλη η δουλειά του ιατροδικαστή και άλλη του βαλλιστικού., ότι και να είναι, οπως και να πήγε η σφαίρα, είναι δολοφονία και αυτό δεν αλλάζει.

Γιατί άραγε δεν εκφράζουμε καθημερινά αντίστοιχη θλίψη για τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται για άλλους ηλίθιους λόγους;;; Τωρα μας έπιασε ο πόνος;;;

όλα αυτά που λέει ο Μάκης μα ΟΛΑ , τα έχουν παρει αυτές τις μέρες ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ , τα έχει μπλέξει σε ένα κουβάρι και προσπαθεί να δώσει κοινωνιολογικές προσεγγίσεις. Ειδικά αυτοί οι δημοσιογράφοι. Είναι μια παρανοική ακολουθία γεγονότων - μπουκάλι - βρισιές - δολοφονία απο βλακεία (τελικά η σφαίρα εξοστρακίστηκε http://www.athina984.gr/node/30525 ) - φωτιά στην αθήνα - βανδαλισμός και λεηλασία. Πουθενά σε όλα αυτά δεν υπάρχει ιδεολογία είτε απο την μια , είτε απο τη άλλη πλευρά. ... :)

Εεεεπςςς! Δεν τα λεει ο Μακης. Ο Μακης τα μεταφερει...

Ο Μακης ειπε αυτα:

....

Ποτε δεν πυροβολεις!! Τελεια και παυλα! Δυστυχως, με δικαιολογια την διεθνη τρομοκρατια, κυκλοφορουν ενα σωρο ενοπλα ΠΑΙΔΙΑ (γιατι και οι ΕΦ ειναι λιγο μεγαλυτεροι απο παιδια και αμφιβαλλω για την ωριμοτητα και την κριση καποιων απ' αυτους, οι οποιοι χωρις ουσιαστικη εκπαιδευση, αφηνονται ερμαια στην καθε ορμη, φοβο, θυμο, εγωισμο και ο,τιδηποτε αλλο θα τους θολωσει την κριση).

Τα οπλα σκοτωνουν ανθρωπους! Τελεια και παυλα. Αυτος ειναι ο ρολος τους, γι'αυτο εχουν σχεδιασθει και δυστυχως τον επιτελουν με τραγικη ευκολια. Μια οργανωμενη και ευνομουμενη κοινωνια πρεπει να περιορισει οσο πιο πολυ γινεται την οπλοφορια και να αποκλεισει την οπλοχρησια.

Δυστυχως το σημερινο θυμα ειναι θυμα πολλαπλων θυτων. Της πολιτειας που οπλισε εναν αμφιβολου κρισεως ανθρωπο, της κομματικης σκοπιμοτητας που βλεπει αυτους τους λιγοστους αναρχικους σαν μοχλο πιεσης/μπαμπουλα για τους ψηφοφορους της, της πολιτικης σκοπιμοτητας που βλεπει την ιδια ομαδα σαν πολιτικο μοχλο εναντι των προηγουμενων, της πολιτικης σκοπιμοτητας που τους βλεπει σαν συναγωνιστες (καπως πιο ακραιους, αλλα 'δικα μας παιδια' κατα βαθος...), της πολιτικης σκοπιμοτητας που βλεπει τους κουκουλοφορους σαν μοχλο πιεσης και στην αστυνομια, της πολιτικης σκοπιμοτητας που δικαιολογει μια αστυνομια με...βαρυ χερι, (γιατι αλλιως τι θα γινουμε...) θυμα μιας οικογενειας και ενος περιγυρου που ειτε αδιαφορει, ειτε αδυνατει να μεγαλωσει ενα 16χρονο ωστε να μην εχει την αναγκη και την παρορμηση να πεταει μπουκαλια μπυρας και ο,τι αλλο προχειρο σε διερχομενο περιπολικο, σε βιτρινες ιδιωτων, και να βαζει φωτια σε περιουσιες αλλωνων ειτε αυτοι ειναι τραπεζες ειτε το αυτοκινητο του μπακαλη διπλα.

Α και να μην ξεχασω, θυμα των ιδεολογιων που πιστευουν σ'αυτου του ειδους την προκληση, γιατι ετσι κατασκευαζονται μαρτυρες, συσπειρωνονται οι διαφορες δυναμεις και θα ριξουν τους αυτους, τους αλλους. Μια ματια στη Γαζα αρκει...

Ας σταθουμε μια στιγμη με λυπη απεναντι στην ανθρωπινη ζωη που εφυγε και ας μην τσακωνομαστε για το αν ηταν ενας οι δυο η τρεις οι πυροβολισμοι. Ενας πυροβολισμος ηταν αρκετος, αν ο δευτερος ηταν αντιλαλος η αστοχος εχει καμμια σημασια;

Με λυπη και ανησυχια

ΜακηςΜ

Η εμφαση δικη μου :(

σιγα σιγα παμε την συζητηση παρακατω.............

λυσεις δεν προκειται να βρουμε ,να προβληματιστουμε γονιμα μονο ,μηπως και αρχισουμε να καταλαβαινουμε καλυτερα τις συνθηκες στις οποιες γεννιωνται και γιγαντωνονται τετοια φαινομενα...........ετσι θα βρουμε και τις λυσεις

..βάση σχεδίου μπορεί να μην ήτανε , ΑΛΛΑ σκέψου arma να έκαναν κανονικό ντου. Μόνο αυτό σκέψου.

αυτο ακριβως σκεπτομαι. μονο που αν το δεις απο την αλλη μερια ,αν καταφερναν να αποτρεψουν εστω και το 1/3 ,δεν θα ηταν και τοσο "βολικη" η κατασταση

,ναι πιστευω οτι βασει σχεδιου/διαταγων η αστυνομια κρατησε αμυντικη σταση.

ΚΑΙ βασει ανακοινωσης του υπουργου.......

Δεν είναι να κολήσουμε στα τεχνικά σημεία , :o:o

2000 ηλίθιους όμως , ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ,

δυστυχως ουτε η δολοφονια δεν ηταν σε ταινια..........

Εως τωρα ηταν 200 - 300 "γνωστοι αγνωστοι" ,οσα χρονια θυμαμαι τον εαυτο μου.... μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε πως εγιναν "ξαφνικα" 2000 ,και οι καταστροφες σε τετοια εκταση ,και σε τοσες πολεις ???

Μου κανει μεγαλη εντυπωση το οτι πολλοι μεσα εδω μιλαμε τοσες ωρες για τα επεισοδια και οχι

για τον παιδι που εφυγε, ουτε καν το αναφερουμε πια. Ας ειναι .... Αυτο ισως δειχνει το ποσο

λαθος ειναι τα επεισοδια και οι καταστροφες μια και το 99% της φαιας μας ουσιας το

καταναλωνουμε πια μιλωντας για τα αποκαιδια, και οχι για το τραγικο-απαραδεκτο-περαν καθε

εννοιας πολιτισμου γεγονος.

το συμψηφισμο και την συγκριση του ενος γεγονοτος με το αλλο πρεπει να αποφυγουμε.......Ειναι ομως δυο ξεχωριστα γεγονοτα. Και σαν τετοια τα εξεταζουμε

Περι αστυνομιας και υπαρξης της η οχι στα προσφατα επεισοδια εχω να πω το εξης. Το οτι η αμυντικη

(ας υποθεσουμε) σταση της αστυνομιας μεχρι να εκτονωθει η κατασταση υοθετηθηκε σκοπιμα για να

μην εχουμε και αλλα θυματα (τοσο καλα εκπαιδευμενοι ειναι, η μπαμ και κατω, η απλως κοιταμε, χωρις

σχεδιο, ετσι καθομαστε και πεταμε πετρες) μπορει να ειναι και σωστη αποψη, δεν ξερω. Σιγουρα αυτο

θα ειχαν αλλοθι μετα τις καταστροφες προκειμενου να καλυψουν την ανικανοτητα τους, οπως και

εγινε. Τα ειπε και ο υπουργος, ετσι ακριβως. Υοθετηστε οποια αποψη θελετε. Εγω εχω δει μεχρι σημερα,

ικανη αστυνομια μονο να κανει τσαμπουκαδες σε πιτσιρικια, μεταναστες, συνταξιουχους και

πουτανες (με το μπαρδον δηλαδη).

Ομως, πιστευει κανενας μεσα εδω πως εχουμε ικανη αστυνομια ?

μηπως και η ικανοτητα η ανικανοτητα της αστυνομιας κρινεται κατα το δοκουν ?? μηπως μας τα σερβιρουν οπως θελουν ?? (και τα ΜΜΕ)

Ουτε ιδεολογια εχουν ουτε τιποτα.

Την εκαστοτε εξουσια βολευουν και μονο μεταθετοντας αλλου το

επικεντρο. Αυτοι και οσοι τους ανεχονται και κρυπτο-υποστηριζουν.

Ο θάνατος οποιουδήποτε ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός παιδιού, τραγικός.

Η καταστροφή τόσων αυτοκινήτων, μαγαζιών, κατοικιών, οι άνθρωποι που θα μείνουν χωρίς δουλειά, τα καταστήματα που δεν θα δουλέψουν στις γιορτές, το πλιάτσικο, όλα πολύ, πολύ θλιβερά.

Όλο αυτό το μακελειό σε τόσες πόλεις της χώρας, σίγουρα κατευθυνόμενο.

απο ποιους ???? (αλλο κατευθυνομενο ,αλλο τι εξυπηρετει τελικα)

Αιτία ο θάνατος του μικρού; Προφανώς όχι, μόνον η αφορμή.

συμφωνω απολυτα

Οι δηλώσεις του κάθε καρεκλοκένταυρου, από αστείες, γελοίες, έως εξοργιστικές!

επισης

!

Και το όσκαρ της πιό γελοίας δήλωσης πάει στον κ. δεν θυμάμαι ακριβώς τί Βορείου Ελλάδος: " Στο κάτω κάτω, ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 15άχρονο προσλήφθηκε έπί ΠΑΣΟΚ! Εμείς τον βρήκαμε εκεί!!!"

Αλλά, κάθε λαός έχει τους κυβερνώντες που του αξίζουνε!!! Φάτε τώρα! Όλοι μας!!

:(:)

Απο αλλο φορουμ που διαβαζω... δεν ειναι ακριβως οι αποψεις μου, αλλα μου αρεσε... :) Αθανατο Ελλαδισταν...

Ένας προσβεβλημένος νοητικά πολίτης αυτής της χώρας….που ζούμε είπαμε ? __________________

C'est la vie

:):):)γιατι ρε Μακη αισθανομαι και εγω ετσι ???

Όλα όσα συμβαίνουν, είναι αποτέλεσμα της παρακμής και μια βαθιάς πολιτικής κρίσης και κρίσης αξιών...

Το κράτος οπλίζει και το κράτος συντηρεί, συνήθειες και κατεστημένο.

Στην τρομερή του προσπάθεια να διαφυλάξει την "δημοκρατική" βασιλεία της ρεμούλας και της άκρατης και αισχρής διαπλοκής, διαφθοράς και σήψης, είναι ανίκανο πλέον να επιβάλλει οτιδήποτε και να αφήσει οποιοδήποτε οργανισμό να λειτουργήσει δίκαια και ανεξάρτητα από τις βουλές του.

Το φαγοπότι και το πλιάτσικο σε βάρος του ελληνικού λαού συνεχίζεται ακάθεκτο και όλοι κοιτάνε αλλού και αποποιούνται οι πάντες τις ευθύνες κατά πάντων.

Οι εξαγορασμένοι και εντελώς διαπλεκόμενοι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης προσφέρουν σώου πάνω σε νεκρούς και καταπατημένους οικονομικά και ψυχικά ανθρώπους και το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δεν δικάζει κανέναν υπαίτιο, γιατί τότε θα έπεφταν τα κεφάλια όλων της εξουσίας...

Το χαλί πλέον έχει γεμίσει σκουπίδια από κάτω, δεν χωράει άλλα και όπως το πατάμε, η βρωμιά και η δυσωδία βγαίνουν από παντού...

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός ανθρώπου (ανεξάρτητα αν ήταν εντελώς αθώος η όχι), ήταν απλά η αφορμή για την έκρηξη, που τα αποτελέσματα της τα βλέπουμε.

Το κράτος ανήμπορο να αντιδράσει σε δεύτερη φάση, γιατί όταν έπρεπε να γίνει σε πρώτη φάση, έπαιζαν θέατρο ο Παυλόπουλος με τον Καραμανλή και τους λοιπούς συνδαιτυμόνες, καταλογίζοντας το κακό στα αστέρια...

Αυτή η έκρηξη οργής είναι αποτέλεσμα πολιτικών πράξεων η μη πράξεων και έχει βαθιές ρίζες.

Η κρίση είναι βαθιά και όχι απλά οικονομική...

το παραθετω ολοκληρο γιατι αξιζει να συζητηθει ο προβληματισμος σου

.

εχω ξαναγράψει πιο πάνω, πρέπει η κοινωνία να αποφασίσει τι αστυνομία χρειαζόμαστε γιατί έτσι οπως την έχουμε καταντήσει δεν λειτουργεί.

Σιγά μην έκανε κίνηση καταστολής εχθές... εδώ σε κάθε σύλληψη τους κράζαν που εριχναν σφαλιάρες... ενώ έπρεπε να μιλάνε παρακαλώ μείνετε ακίνητος και ακολουθήστε μας στην ΓΑΔΑ. :)

ειδαμε ολοι μας χθες την επιλεκτικη λειτουργια η μη της αστυνομιας.....στην συγκεντρωση (νωρις στις 5.30 6.00 ) των μαθητων εξω απο την βουλη ,μια χαρα "κινησεις καταστολης κανανε

H μόνη "υπηρεσία" που δεν ανησυχεί για τέτοιου είδους "ευθύνες" είναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ και πολύ φοβάμαι αν δεν λήξει μέσα στο επόμενο 48ωρο, δυστυχώς και η δική μας γενιά θα τους ξαναδεί στον δρόμο.

παρακαλάτε τα τσογλάνια να μην σκοτώσουν κανεναν πολίτη...

αυτο ελεγα Πανο οτι φοβαμαι για την συνεχεια............και οτι πρεπει να σταματησει αυτο τωρα........

τα έχει μπλέξει σε ένα κουβάρι και προσπαθεί να δώσει κοινωνιολογικές προσεγγίσεις.

. Είναι μια παρανοική ακολουθία γεγονότων - μπουκάλι - βρισιές - δολοφονία απο βλακεία (τελικά η σφαίρα εξοστρακίστηκε http://www.athina984.gr/node/30525 ) - φωτιά στην αθήνα - βανδαλισμός και λεηλασία. Πουθενά σε όλα αυτά δεν υπάρχει ιδεολογία είτε απο την μια , είτε απο τη άλλη πλευρά. ... :(

παλι βιαζομαστε να βγαλουμε καταδικαστικες η αθωωτικες θεσεις μου φαινεται. Γιατι και ΑΝ ειναι απο εξοστρακισμο ,τι ?????