Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 nk10ere διάβασε λοιπόν τι έγραψες: "Ντροπή σε αυτούς που βρήκαν ευκαιρία να κάψουν τις πόλεις μας. Ο στόχος έπρεπε να είναι μόνο ένας και αυτός είναι η Αστυνομία!" Θα πω ότι είναι επικίνδυνες τέτοιες απόψεις και επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις το σκεπτικό μου θα ήθελα να σου πω ότι ο καλύτερος παίκτης του αθλητικού σωματείου του οποίου είμαι μέλος στο ΔΣ τυχαίνει να είναι αστυνομικός, και αν κάποιος ορμόμενος από τέτοιες ... θεωρείες τον είχε στόχο και ότι άλλο θες πες, επειδή σε τέτοιες καταστάσεις στόχος σημαίνει ότι αν υπήρχε η ευκαιρία τον βάζουνε κάτω 5-10 άτομα να του σπάσουνε τα κόκκαλα, αν είχαν την ευκαιρία, και επειδή πέρα από πολύ καλός παίκτης είναι και πολύ καλός φίλος... δεν θα πω τίποτα παραπάνω. Ο στόχος έπρεπε να είναι η αστυνομία, μην σπάσεις μια βιτρίνα, κάψε έναν μπάτσο! Έτσι είναι το σωστότερο... Για να σε βοηθήσω ο μπουζούκις! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted December 9, 2008 σε τέτοιες καταστάσεις στόχος σημαίνει ότι αν υπήρχε η ευκαιρία τον βάζουνε κάτω 5-10 άτομα να του σπάσουνε τα κόκκαλα, αν είχαν την ευκαιρία... Ο στόχος έπρεπε να είναι η αστυνομία, μην σπάσεις μια βιτρίνα, κάψε έναν μπάτσο! Έτσι είναι το σωστότερο... Για να σε βοηθήσω ο μπουζούκις! Tel, τα παραπάνω είναι απλά η δικιά σου ερμηνεία για το τι κάνει κανείς με τους στόχους του. Δεν είπα εγώ να καεί κανένας μπάτσος και κανένα κόκαλο να σπάσει. Το Σάββατο έγινε ένα τραγικό έγλημα. Μία οικογένεια έχασε το παιδάκι της από όπλο Αστυνομικού. Πληρωμένου και διορισμένου από τους Έλληνες πολίτες για να το προστατεύει !!! Αυτό δεν είναι απλά ένα system failure της Αστυνομίας. Αυτό είναι η ύστατη κατάσταση που δεν πάει παραπέρα! Ο μπάτσος να σκοτώνει αθώο! Δεν έχει πιο κάτω ! Προφανώς το επιχείρημά σου ότι έχεις φίλο μπάτσο δεν έχει θέση στη συζήτηση. Και εγώ έχω κουνιάδο. Δε θα ήθελα να τον δω καμένο. Και ξέρω πολύ καλα ότι κ ο ίδιος κατακρίνει τον μπάτσο του Σαββατόβραδου και κάθε τέτοιον. Αν όμως βγήκαμε χιλιάδες μαζεμένοι διαδηλωτές με λόγο της διαδήλωσης το περιστατικό του Σαββάτου τότε προφανώς ο στόχος της διαδήλωσης ήταν η Αστυνομία. Και όχι οι περιουσίες των συνανθρώπων μας. Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Δεν θα έπρεπε! Ο ένοχος είναι γνωστός, εχει όνομα και επώνυμο, δεν είναι ένα τυφλό έγκλημα να τα βάλεις με το σύνολο της αστυνομίας. Δεν ισχύει το "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" ούτε τώρα στην περίσταση ούτε και ποτέ. Τώρα τι πάει να κάνει το κάθε κουκούλι; Να σπάσει το κεφάλι του μπάτσου που μπορεί να είναι και υπόδειγμα ανθρώπου; Γιατί; Να σου πω εγώ; Ο τσερτζελές. Πριν 1 ώρα ήμουν στα επεισόδια, στο Φάληρο. Όλα αυτά τα πιτσιρίκια, τί πρόλαβαν να ζήσουν για να διαμαρτύρονται για τη ζωή; Τί μας φταίει ο "βάζελος" και τί ο "γαύρος" και όταν θα τον ανταμώσουμε θέλουμε να του σπάσουμε το κεφάλι; Επειδή ο διαιτητής σφύριξε λάθος; Γουστάρουμε τζερτζελέ, θέαμα, τον άλλον να υποφέρει, αρκεί εμείς να μην πάθουμε το παραμικρό. Μα πραγματικά ποιός, τουλάχιστον εδώ μέσα, πιστεύει ότι τα πιτσιρίκια είναι εξοργισμένα από τις αρχές; Μα τί να σου πουν και οι 50άρηδες του Πολυτεχνείου; Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στην οργή και έχει το σκατό τώρα; Ποιός ακόμα πιστεύει ότι υπάρχουν καλοί και κακοί; Είμαστε τέλειοι σαν πολίτες της ελληνικής κοινωνίας και έχουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη; Όπως εύστοχα είπε μια δημοσιογράφος, το είδωλό μας πυροβόλησε το Σάββατο! Όλοι το ίδιο είμαστε και είμαστε οι ΚΑΚΟΙ! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted December 9, 2008 Δεν θα έπρεπε! Ο ένοχος είναι γνωστός, εχει όνομα και επώνυμο, δεν είναι ένα τυφλό έγκλημα να τα βάλεις με το σύνολο της αστυνομίας. Δεν ισχύει το "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" ούτε τώρα στην περίσταση ούτε και ποτέ. Τώρα τι πάει να κάνει το κάθε κουκούλι; Να σπάσει το κεφάλι του μπάτσου που μπορεί να είναι και υπόδειγμα ανθρώπου; Γιατί; Να σου πω εγώ; Ο τσερτζελές. Πριν 1 ώρα ήμουν στα επεισόδια, στο Φάληρο. Όλα αυτά τα πιτσιρίκια, τί πρόλαβαν να ζήσουν για να διαμαρτύρονται για τη ζωή; Τί μας φταίει ο "βάζελος" και τί ο "γαύρος" και όταν θα τον ανταμώσουμε θέλουμε να του σπάσουμε το κεφάλι; Επειδή ο διαιτητής σφύριξε λάθος; Γουστάρουμε τζερτζελέ, θέαμα, τον άλλον να υποφέρει, αρκεί εμείς να μην πάθουμε το παραμικρό. Μα πραγματικά ποιός, τουλάχιστον εδώ μέσα, πιστεύει ότι τα πιτσιρίκια είναι εξοργισμένα από τις αρχές; Μα τί να σου πουν και οι 50άρηδες του Πολυτεχνείου; Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στην οργή και έχει το σκατό τώρα; Ποιός ακόμα πιστεύει ότι υπάρχουν καλοί και κακοί; Είμαστε τέλειοι σαν πολίτες της ελληνικής κοινωνίας και έχουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη; Όπως εύστοχα είπε μια δημοσιογράφος, το είδωλό μας πυροβόλησε το Σάββατο! Όλοι το ίδιο είμαστε και είμαστε οι ΚΑΚΟΙ! Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Έχω μόνο δύο ενστάσεις: 1. Σύμφωνοι, όλοι οι μπάτσοι δεν είναι γουρούνια. Ο προχθεσινός μπάτσος όμως συμβολίζει ένα σεβαστό υποσύνολο στην ΕΛ.ΑΣ. Ένα σύνολο που δεν ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ. Η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να απομακρύνει αυτούς που δρούν χωρίς εθνική και δημοκρατική συνείδηση. Αυτούς που βλέπουν τη στολή τους σαν sexy φόρεμα και το όπλο τους σαν προέκταση του γεννητικού τους οργάνου. Αυτούς νοιώθουν ευτυχείς με τη δυνατότητα να σε ξεφτυλίσουν και να σε κακομεταχειριστούν κρυμμένοι μέσα στο φόρεμά τους. Και είναι πολλοί. Όπως επίσης η ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να μας προστατεύει. Δυστυχώς, αυτές τις μέρες η ΕΛ.ΑΣ. έχει δείξει δύο κακά πρόσωπα και όχι ένα. Τό ένα είναι οι μπάτσοι της εξουσίας. Το άλλο είναι η πλήρης ανικανότητα να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κρίση. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει αν αυτά τα σκατά αποφασίσουν να μπούνε σε κανένα σπίτι και να βιάσουν. Ποιός θα τους σταμάταγε εχτές?? ΚΑΝΕΙΣ φίλε. Κανεις! Και δεν τρώω τις αηδίες του Παυλόπουλου περί προάσπισης της Δημοκρατίας. Απλά δεν μπορούνε και αυτό με τρομάζει ιδιαίτερα. Η ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, θέλει ξήλωμα. Πρέπει με κάποιον τρόπο, κάποιος να την ακούσει και κάτι να κάνει. Και επαναλαμβάνω: η λύση δεν είναι να την πέσουμε στους μπάτσους. Είναι και οι ίδιοι αηδιασμένοι από ένα άχρηστο και ανίκανο σώμα το οποίο είναι στημένο με τέτοιον τρόπο που να μην τους αφήνει ούτε τους ίδιους να κάνουν το έργο τους. 2. Δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι. Και οι καλοί και οι κακοί. Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Το αν μπορούν ή οχι να κάνουν το έργο τους που είναι η καταστολή, ξέρουμε όλοι ότι μπορούν. Όταν όμως στη δουλειά σου, εσύ κι εγώ κι ο άλλος, έχεις έναν προϊστάμενο που με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος, δουλεύεις με τον Α τρόπο και δεν του αρέσει, δουλεύεις με τον Β πάλι δεν του αρέσει, πιστεύεις ότι θα ήξερες τελικά τι πρέπει να κάνεις; Η αστυνομία εδώ και χρόνια είναι σάκος του μποξ, είναι ασφαλιστική δικλείδα διαφόρων συμφερόντων που ανάλογα την περίπτωση κάνουν την κοινωνία να πιστεύει λάθος πράγματα και να αποπροσανατολίζεται διαρκώς. Δεν ενεργούν, έχουμε πρόβλημα, ενεργούν έχουμε πάλι πρόβλημα. Ε επιτέλους μπείτε στο πετσί τους αν δεν το κάνατε ποτέ στη ζωή σας. Γιατί πέρα από μεγάλα κεφάλια υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ οικογενειάρχες οι οποίοι βγάζουν το ψωμί τους με πενιχρό μισθό και τρέφουν τους ανθρώπους τους! Ως εκ τούτου θα θεωρούσα πολύ μάγκες τους κουκούληδες αν ήξεραν που θα έπρεπε να "χτυπήσουν". Ίσως θα ήμουν και μαζί τους! Προς θεού όμως, στο Euro 2004 εκεί που όλοι οι Έλληνες γίναμε ένα, μια αγκαλιά, ο μπάτσος που του πετάμε την πέτρα να του σπάσουμε το κεφάλι πολύ πιθανόν να είχαμε αγκαλιαστεί από την χαρά μας εκείνο το καλοκαίρι! Γιατί να του κάνουμε κακό τώρα; Που το βρηκάμε τόσο μίσος πια;;; Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 9, 2008 Telxina......να σου πω αρχικά ότι οι βάζελοι κ οι γαύροι που μπλέκεις είναι λίγο άκυρο με το όλο θέμα.Εαν δεν έχεις καταλαβει πρόκειται για ένα 15αρη που τον σκότωσε μπάτσος και όχι για ένα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής ενώ δεν έπρεπε και τελικά κέρδισε ο γαύρος ή ο βάζελος. Ίσως να μην ισχύει το "Μπάτσοι γουρούνια Δολοφόνοι" αλλά για δείξε μου εσύ ένα καλό μπάτσο.Η ζαρντινιέρα σου λεει κάτι......? Είμαστε τέλειοι σαν πολίτες της ελληνικής κοινωνίας και έχουμε το δικαίωμα να έχουμε άποψη; Δεν ξέρω πως εννοείς εσύ τους τέλειους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας αλλά ΣΑΦΩΣ και έχουμε δικαίωμα για άποψη και για διαμαρτυρίες αλλά ΟΧΙ για βανδαλισμούς..Και όταν η κοινωνία μας είναι σκ@τα είναι λογικό η κάθε αντίδραση να είναι κ αυτή σκ@τα.Και πόσο μάλλον όταν σκ@τα είναι όλοι αυτοί στην πολιτική(κυβέρνηση και μη) που εξαιτίας τους γίνονται όλα. Όπως εύστοχα είπε μια δημοσιογράφος, το είδωλό μας πυροβόλησε το Σάββατο! Όλοι το ίδιο είμαστε και είμαστε οι ΚΑΚΟΙ! ...το είδωλό μας πυροβόλησε το Σάββατο...................?OMG......!Όλοι το ίδιο είμαστε............και είμαστε κακοί.........?OMG....!Και αυτό εσύ το λές "ευστοχία" δημοσιογράφου.......?OMG......! Προφανώς κάνεις πλάκα έτσι......? Γιατί να του κάνουμε κακό τώρα; Που το βρηκάμε τόσο μίσος πια;;; Γιατί αυτοί το ξεκίνησαν σκοτώνοντας τον 15αρη.Και επειδή δεν μπόρεσε ο σκ@τομπ@τσος να συγκρατήσει τα νεύρα του τώρα γίνεται χαμός.Σκέφτηκες όμως εαν στην θέση του Αλέξη ήταν ένα από τα παιδιά του μπάτσου πώς θα είχε αντιδράσει.......? Και εαν όπως λές γουστάρουμε τον άλλον να υποφέρει τότε να πας να γίνεις μπάτσος. Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Θα απαντήσω μόνο στο γιατί ανέφερα τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Κι αυτό γιατί πάντα θέλουμε μια αφορμή, ας είναι και μηδέν ουσίας αφορμή, να βγάλουμε τα ζωώδη ένστικτά μας, να ξεσπάσουμε γιατί εμείς είμαστε πάντα οι αδικημένοι και οι άλλοι αυτοί πας μας αδικούν κι για αυτό έχουμε το δικαιώμα να εξασκούμε βία. ..... Πόσο μας λείπει το σεξ τελικά... Για τα άλλα που έγραψες δεν εχω να πω κάτι, δεν θέλω να πω κάτι! Βαρέθηκα να προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες τη στιγμή που το αλλαλαγμένο πλήθος έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. ΥΓ "Και εαν όπως λές γουστάρουμε τον άλλον να υποφέρει τότε να πας να γίνεις μπάτσος. " Πάρε μια μολότωφ και πήγαινε κάψε αστυνομικούς θα αντιπρότεινα εγώ! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 9, 2008 Παιδια μην μπαινετε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις... Και μην δειξετε τον αλλο(η) και πειτε αυτος(η) αρχισε... For the Moderating Team ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση. Γνώμες είναι. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 9, 2008 Πόσο μας λείπει το σεξ τελικά... Να κάνεις πιο συχνά τότε..... Πάρε μια μολότωφ και πήγαινε κάψε αστυνομικούς θα αντιπρότεινα εγώ! Καμμένοι είναι από μόνοι τους, όταν δεν μπορούν να ανιτμετωπήσουν 50 πιτσιρίκια και όταν η εύκολη λύση είναι να τραβάνε όπλο και δη σε πιτσιρίκια. Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Οκ φίλε. Θα το αφήσω εδώ εγώ. Με παρακαλάνε να μην το συνεχίσω και δεν θα το κάνω. Κάποια άλλη φορά ίσως... στο υπόσχομαι! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 9, 2008 Moderating team......1000 συγνώμη για το ξέσπασμα.....δεν θα ξαναγίνει. ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι προσωπική αντιπαραθεση.Τα λέω πάντα φιλικά και με μια δόση χιούμορ......βεβαίως βεβαίως...... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Κι αν παρεξήγησες το Πόσο μας λείπει το σεξ τελικά... το πήρες προσωπικά, όταν οι χίππιδες έβγαιναν και φώναζαν Make Love Not War παρεξηγούσουν; Αυτή η πρόταση αφορά όλους όσους έχουν προβλήματα και ξεσπάνε με βία! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 9, 2008 Sorry, αλλα εδω προσπαθουμε να συμβουλευουμε/προλαβαινουμε καταστασεις, ΠΡΙΝ εκτραχυνθουν και χρειαστει να επεμβουν τα... ModerAting Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 9, 2008 ...λολ over poulover --- ...ετσι ρε σταματάτε τον κοσμο και δεν τον αφήνετε να εκφράζεται ; .. με ραβασάκια ; χαχαχα ...πέστα telxinas αγόρι μου , μην σε αποθαρρύνει κανένας , πέστα ΟΛΑ ! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 9, 2008 οκ το κλείνω εδώ το θέμα γιατι οι αποψεις μου θα προκαλεσουν συγκρουσεις κ δεν θελω. Συγνωμη εαν προσέβαλα καποιον.δεν ειχα τετοιο σκοπο. Υ.Γ. Telxina δεν εχω τπτ προσωπικο μαζί σου.....(εκτός αν είσαι μπάτσος...... ΦΥΣΙΚΑ, κανω πλάκα ετσι.....!?) Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 9, 2008 Λες να εστειλε και η ΕΛ.ΑΣ ΡΜ στους κουκουλοφορους και να ειχε πεσει ο server τους; ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν εύκολο αυτό περί σεξ να το πάρεις προσωπικά, έπρεπε να προσθέσω κανά δυό λέξεις ακόμα για να δωθεί το νόημα ως προς το σύνολο κι όχι προς εσένα. Κυρίες μου, δηλώνω ότι δεν έχω την πάσα ιδέα για τη σεξουαλική ζωή του πουλόβερ! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted December 9, 2008 Καμμένοι είναι από μόνοι τους, όταν δεν μπορούν να ανιτμετωπήσουν 50 πιτσιρίκια και όταν η εύκολη λύση είναι να τραβάνε όπλο και δη σε πιτσιρίκια. Καταλαβαίνω την οργή σου - και εγώ την ίδια νοιώθω - αλλά είναι ουσιώδες να είμαστε προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας και να μην τα βράζουμε όλα στο ίδιο τσουκάλι. Στην παραπάνω πρότασή σου, φαινομενικά μιλάς για ένα σημαντικό πρόβλημα ενώ στην ουσία είναι δύο διαφορετικά. ... όταν δεν μπορούν να ανιτμετωπήσουν 50 πιτσιρίκια Εδω δε μιλάς για ανεπάρκεια του μπάτσου. Οι μπάτσοι πέρνουν εντολές. Όσο και να ήθελαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να πάρουν πρωτοβουλία και να αντεπιτεθούν. Με αποτέλεσμα να φαίνονται σαν ποντίκια απέναντι σε γάτες. Το ότι οι εντολές τους ήταν να κάθονται και να βλέπουν την πόλη να καίγεται ανάλογα με τις ορέξεις των κουκουλοφόρων για μένα είναι προδοσία! Αλλά, ας μην την πάμε εκεί τη συζήτηση γιατί θα κινδυνεύσω να κληθώ φασίστας επειδή δε μ' αρέσει να μου καίνε την πόλη οι επαναστάτες του καναπέ και του χαρτζιλικιού. Εδώ λοιπόν μιλάς για πλήρη ανεπάρκεια του σώματος και της κυβέρνησης (της εκάστοτε) συνολικά να διαχειριστεί κρίση. Μιλάς για την ανεπάρκεια που βλέπουμε σε ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ. ... και όταν η εύκολη λύση είναι να τραβάνε όπλο και δη σε πιτσιρίκια Εδώ μιλάς για έναν μπάτσο που δεν έπρεπε να είναι στο σώμα. Παρόλο που χρησιμοποιείς πλυθηντικό. Γιατι δεν είναι όλοι ικανοί για το ίδιο. Και πάλι όμως αυτό μας οδηγεί στην ανεπάρκεια του σώματος. Την έλλειψη δηλ συστηματος που θα αξιολογήσει σωστά (η μάλλον γενικότερα που θα αξιολογήσει) αυτούς που επιθυμούν να μπουν στο σώμα. Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 9, 2008 Ούτε εγώ ήμουν αυτόπτης μάρτυρας mil. Όλοι μας όμως ακόύσαμε και είδαμε στην τηλεόραση τις μαρτυρίες αυτών που ήταν. Αν δεν μπορείς να πιστέψεις τώρα, αυτούς που καλώς ή κακώς έτυχε να είναι μάρτυρες τι περιμένεις να πιστέψεις? Την εκδοχή της Ελληνικής Αστυνομίας τυλιγμένη με κορδελίτσα 1 βδομάδα μετά το συμβάν? Διαλέγεις και πιστεύεις. Πάντως έχω έρθει αντιμέτωπος (όπως όλοι μας κάποια στιγμή φαντάζομαι) με μπάτσους που θα μπορούσαν να το κάνουν και δε μου φαίνεται καθόλου υπερβολικό. Αντιθέτως, αναλογιζόμενος την νοοτροπία της κοινωνίας μας το βλέπω σα φυσικό επόμενο. Συμπτωματικά, πριν από 1 εβδομάδα περίπου, έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ στον ΣΚΑΙ, το οποίο αν σε ενδιαφέρει θα μπορέσεις να το βρεις. Μιλούσε για την αξιοπιστία "αυτόπτων μαρτύρων" (στις ΗΠΑ όπου ήταν γυρισμένο το ντοκιμαντέρ) και έλεγε για το πόσο αναξιόπιστοι είναι πολύ συχνά οι φαινομενικά αξιόπιστοι αυτόπτες μάρτυρες. Είχε γίνει μάλιστα έρευνα, δημιουργόντας κάποια περιστατικά (πχ κλοπή σε καφετέρια) και έπερναν μετά καταθέσεις, αλλά γινόταν και "αναγνώριση" υπόπτων, όπου η αποτυχία ήταν πολύ συχνά ιδιαίτερα μεγάλη. Και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις όπου αθώοι έμειναν για δεκαετίες στην φυλακή από ανάλογους μάρτυρες. Είμαι αλεργικός στις κορδελίτσες, απ'όπου κι αν προέρχονται. Αν όμως ένας "μπάτσος" δεχόταν επίθεση άμεση και στοχευμένη, θα του έδινα απόλυτο δίκιο να απαντήσει όπως θέλει, με όποιαδήποτε συνέπεια για τον δράστη. Όπως επίσης θα ήμουν εξ'ίσου αντίθετος, αν ένας "μπάτσος" χωρίς λόγο έκανε σκοποβολή σε τυχαίους περαστικούς. Είναι οι 2 όψεις του ιδίου συμβάντος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 9, 2008 [off-topic] Telly δεν ειμαι σιγουρος πως να το προσεγγισω το θεμα... ο πουλοβερ ειναι κοπελλα Προσεχε τους τροπους σου... [/off topic] Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 9, 2008 Ακουσα οτι ο αστυνομικος που σκοτωσε τον ατυχο μικρο ειχε δυο παιδια και ειναι απο Καλαματα ανοιξα να δω τα τοπικα καναλια και οι γειτονες σε διαφορες συνεντευξεις ελεγαν οτι δεν το πιστευαν αυτο που εχει γινει και οτι ηταν ενας ανθρωπος οικογενειαρχης ησυχος και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα σε κανεναν και για κανενα λογο. αυτο μπορει να λεει τιποτα οσον αφορα την υποθεση; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 9, 2008 ε ρε ναι ! λέω και εγώ - χαχαχα Ευχαριστώ Μάκη , ήμουνα έτοιμος να ρωτήσω ....αβαταρ , υπογραφη , αποκλείεται να είχα πέσει έξω .... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted December 9, 2008 Ακουσα οτι ο αστυνομικος που σκοτωσε τον ατυχο μικρο ειχε δυο παιδια και ειναι απο Καλαματα ανοιξα να δω τα τοπικα καναλια και οι γειτονες σε διαφορες συνεντευξεις ελεγαν οτι δεν το πιστευαν αυτο που εχει γινει και οτι ηταν ενας ανθρωπος οικογενειαρχης ησυχος και ποτε δεν ειχε δωσει δικαιωμα σε κανεναν και για κανενα λογο. αυτο μπορει να λεει τιποτα οσον αφορα την υποθεση; Δεν ξέρω ... τον θυμάσαι τον Rambo του Αγρινίου πέρσι? Που πήρε την καραμπίνα και καθάρισε 5 άτομα έναν-έναν επειδή μπήκαν στο χωράφι του? Όλη η γειτονιά είχε πάθει την πλάκα της γιατί ήταν 'καλό παιδί'. Σου λέει τίποτα? Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 9, 2008 Ε τι να κάνω κι εγώ ρε Μάκη! Που να το καταλάβω! Δεύτερη φορά που συμβαίνει. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites