Odie 869 Report post Posted May 11, 2009 Χρονια πολλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 11, 2009 Χρόοοοοοονια Πολλάαααααααααααααααααααααααααααα! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted May 11, 2009 Χρόνια Πολλά και Καλά παιδιά! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted May 11, 2009 off topicπαππου επαιξες καμια ρακετα η μονο για ψαρεμα πηγες;;;;; :P Απάντηση στο off topic. Skimad μ΄έχει κάνει ο ήλιος σα γαρίδα :LOL:,3 μέρες μεσοπέλαγα!Αν βρώ πως ανεβάζουν φωτό,έχω τρείς όλα τα λεφτά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted May 11, 2009 Χρόνια πολλά και ....καλοκαιρινά πλέον,παιδιά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted May 11, 2009 Happy birthday!!!!!!!!!!!!! Ό,τι επιθυμήτε να το αποκτήσετε! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted May 11, 2009 Χρόνια σας πολλά, παίδες, ευτυχισμένα, χαρούμενα και δημιουργικά!!! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 11, 2009 Xρόνια καλα και δημιουργικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 11, 2009 Αλκοολικε μας και εμεις χαιρομαστε που υπαρχεις στις ζωές μας! Σου ευχομαι να συνεχισεις να υπάρχεις για πολλά χρόνια ακόμα!! Αν και καθυστερημενα λοιπον.... χρόνια πολλά και γεμάτα ομορφες στιγμες!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 11, 2009 Απάντηση στο off topic.Skimad μ΄έχει κάνει ο ήλιος σα γαρίδα ,3 μέρες μεσοπέλαγα!Αν βρώ πως ανεβάζουν φωτό,έχω τρείς όλα τα λεφτά! σου εχω δειξει πολλες φορες πως ανεβαζεις φωτο αλλα τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα :LOL: :LOL: θα τα πουμε κυριακη απο κοντα... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 12, 2009 σου εχω δειξει πολλες φορες πως ανεβαζεις φωτο αλλα τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα :LOL: θα τα πουμε κυριακη απο κοντα... "Ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα μου"........αυτα τα γ.αμματα μου αρεσαν πολυ ρε καλαματιανε Ανναμπελ... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted May 12, 2009 Χρόνια πολλά και καλά παιδιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Myrto78 0 Report post Posted May 12, 2009 Ευχαριστώ!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted May 16, 2009 Mε τις φαγωμάρες και μ αυτά και μ΄αυτά,μήπως ξεχάσαμε να ευχηθούμε σ΄αυτούς που μεγαλώνουν κατά 1 χρόνο;...και είναι και κάμποσοι! Να τα...δεν ξέρω και γώ, πόσα θέλετε να τα κάνετε,βάλτε μόνοι σας νούμερο μπροστά...,αυτό που θα ευχηθώ εγώ είναι,νά΄ναι όλα καλά! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 16, 2009 Οντως! Λαμπρο, Ακη, DimisZ και στους υπολοιπους που δεν γνωριζω προσωπικα, Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 16, 2009 Χρονια σας πολλα παιδια και καλα, με πολυ υγεια!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted May 16, 2009 Xρόνια Πολλά, παιιδιά! Με τόσο ξεκατίνιασμα που πέφτει τελευταία, αυτή είναι μια σπουδαία ανάπαυλα. Ελπίζω να τους γλυκάνετε στις εκλογές και κυριολεκτικά, αν και πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς όλα θα πάνε καλά. Άντε να επιστρέφουμε σιγά-σιγά στη σοβαρότητα, γιατί παραπήραν τα μυαλά μας αέρα, νομίζω. (Δυστυχώς θα είμαι μια από τους απόντες, γι' αυτό βρήκα ευκαιρία να τα πω κι εγώ. Αρκετά διάβασα αυτές τις μέρες, αρκετά!) Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 17, 2009 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν σαν εχθές και σήμερα. Να είστε πάντα καλά!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 17, 2009 χρονια πολλα παιδες!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες.....! Να'στε καλά και ότι επιθυμείτε.....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 21, 2009 πολλες ευχες για χρονια καλα σε ολους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 21, 2009 Ελένη, Κωνσταντινα, Κωνσταντινος - Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα σε ολους σας! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά παιδιά. Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε ολους οσους γιορταζουν. οτι επιθυμειται να γινει πραγματικοτητα! Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε ολους οσους γιορταζουν. ο,τι επιθυμειται να γινει πραγματικοτητα! Quote Share this post Link to post Share on other sites