vvlah 2 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες σας....................(είστε και πολλοί) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 21, 2009 Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες, με υγεια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και σεις να χαιρεστε εμας που σας χαιρομαστε!!!! Χρονια πολλα και σε οσους γεννηθηκαν σας σημερα!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά ότι επιθυμήτε να είστε πάντα καλα, (kostakiskal, eleni (aeras), Κωστής Τσίμπας, moonsoda( και να τα εκατοστήσεις..!) κτλ, κτλ, !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 21, 2009 Ελένη jazz, Κωστής makalu, Κωστής Nifadas, Ελένη του Aera και σε όλους τους άλλους εορτάζοντες, που κάνω το τραγικό λάθος να μην μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό τώρα, εύχομαι Πολύχρονοι & Ευτυχισμένοι πάντα με υγεία και καλή τύχη! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 21, 2009 Κι εγω που δεν εχω προχειρο το μυαλο μου για να μου'ρθουν, ευχομαι χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted May 21, 2009 Στη λίστα του συλλόγου πρέπει να προστεθούν οι : moonsoda και kostasbmw Πέραν όμως του συλλόγου οφείλουμε να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί μας : - στον κ.Γιοβανόπουλο από το Σέλι - στον κ.Βλάχο από το χ/κ Βασιλίτσας - στον τέως αντιπρόεδρο της ΕΟΧ κ.Τσαβδάρογλου. - στον Δήμαρχο Αιθητών (Περτούλι) κ.Μπατατώλη Τις καλύτερες ευχές μας σε όλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 21, 2009 Xρόνια καλά σε όλους! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά και καλά σε άλους και ιδιαίτερα σε Κωστή Νιφάδα, Κωνσταντίνο C και Kosttis (που τυχαίνει και να γνωρίζω)! Πάντα καλά και με πολλά πολλά χιόνια! Βιβ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted May 21, 2009 Είναι και ο Μέμνονας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 21, 2009 και ο Γιώτης Quote Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια και χιόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 21, 2009 Είδατε κκ BMW, moonsoda, Memnonas, Giotis, κλπ????? Για να μην γράφετε συχνά στο φόρουμ, δεν είσασταν πρόχειρα στο ξανθό μυαλό μου..... Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες Να'στε καλά ότι επιθυμείτε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted May 21, 2009 Ελένη jazz, Κωστής makalu, Κωστής Nifadas, Ελένη του Aera Να μην ξεχάσουμε και την Lena από Θεσ/νίκη Κωστή Νιφάδα, Κωνσταντίνο C και Kosttis BMW, moonsoda, Memnonas, Giotis, Χρόνια Πολλά!! Πολύχρονοι!!! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted May 21, 2009 Πουλύχρονοι όλοι οι εορτάζοντες και οι εορτάζουσες Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted May 21, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα παραπανω καλοπαιδα!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια! Χρόνια σου πολλά αγάπη! Χρόνια σου Πολλά Λενιώ! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted May 21, 2009 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και όλες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted May 21, 2009 Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted May 22, 2009 Για να δούμε και το δικό μου το μυαλό το αγουροξυπνημένο και καθυστερημένο: Ελένη jazz, Makalu, Nifadas, Ελένη του Aera, Κωνσταντίνο C, Kosttis (Τσίμπας), Eolos, Lena, KostasBMW, Moonsoda, Memnonas, Giotis, Kostakiskal (φτου, φτου, φτου ...) Ξέχασα κανέναν; Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους σας, να σας χαιρόμαστε και να σας χαίρονται οι οικογένειές σας! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
legmar 61 Report post Posted May 22, 2009 Χρόνια πολλά παιδιά, κι ευτυχισμένα! Quote Share this post Link to post Share on other sites