AggelosP 7 Report post Posted November 9, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Χρόνια πολλά σέ όσους-ες γιόρταζαν χθές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted November 9, 2009 Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές.Ανταποδίδω και εύχομαι τα καλύτερα στους συνεορτάζοντες! Εσύ γιατί ευχαριστείς για τις ευχές;Γιόρταζες χθές;Aραγε από πού να βγαίνει τ΄όνομά σου; Πάντως, Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!Εχασα πολλά επεισόδια το Σ/Κ. Χρόνια πολλά και στους άλλους εορτάζοντες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 9, 2009 Χρόνια πολλά στον Νεκ70 και σε όλους τους εορτάζοντες Νεκτάριους! Επίσης και στο Δημήτρη (puppy) που μεγάλωσε ένα χρόνο! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 9, 2009 Χρόνια πολλά ! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 9, 2009 Εσύ γιατί ευχαριστείς για τις ευχές;Γιόρταζες χθές;Aραγε από πού να βγαίνει τ΄όνομά σου; Πάντως, Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!Εχασα πολλά επεισόδια το Σ/Κ. Χρόνια πολλά και στους άλλους εορτάζοντες! Ουρανία -> Ουράνιοι Ταξιάρχες κτλ κτλ λεπτομέρειες από κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted November 10, 2009 Χρόνια πολλά στον Ορέστη που γιορτάζει σήμερα Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 10, 2009 Χρόνια πολλά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted November 10, 2009 Χρόνια πολλά και καλά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 10, 2009 Χαχα να ειστε καλα!! Ευχαριστώ Πολύ παιδιά!! (πάντα την ξεχνάω την γιορτή μου χεχε ) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 10, 2009 Xρόνια πολλά Ορεστη!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 10, 2009 χρονια πολλα μικρε οτι επιθυμεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 10, 2009 Του Αγιου Ορεστη; Χρονια Πολλα βρε!!... Λοιτα να μην αποσχεις συνηδειτα απο την επομενη συναντηση (αυριο) και να αγορασεις ακομη πιο συνηδειτα ενα κουτι πτι φουρ... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 10, 2009 Του Αγιου Ορεστη; Χρονια Πολλα βρε!!... του Οσίου, εχουμε καιρό ακόμα για αναβάθμιση Λοιτα να μην αποσχεις συνηδειτα απο την επομενη συναντηση (αυριο) και να αγορασεις ακομη πιο συνηδειτα ενα κουτι πτι φουρ... Δυστυχώς τις Τετάρτες πλέον έχω μάθημα..γι'αυτό και έχω πολυ καιρο να εμφάνιστω.. Θα προσπαθήσω όμως συνειδητά! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 10, 2009 Ορέστη χρόνια σου πολλά και καλά Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 10, 2009 Εσύ γιατί ευχαριστείς για τις ευχές;Γιόρταζες χθές;Aραγε από πού να βγαίνει τ΄όνομά σου; Πάντως, Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!Εχασα πολλά επεισόδια το Σ/Κ. Ουρανία -> Ουράνιοι Ταξιάρχες κτλ κτλ λεπτομέρειες από κοντά. Βρε 'συ Ράνια,αν και με μπέρδεψες λίγο, χρόνια σου πολλά αλλά αυτά που ξέρω είναι ότι: Αν το όνομά σου είναι Ουρανία γιορτάζει 1 Σεπτεμβρίου (μαζί με τις υπόλοιπες 8 μούσες) Όταν λες "Ουράνιοι Ταξιάρχες" μήπως "μπερδεύεσαι με το Απολυτίκιο του Ταξιάρχη "Των Ουρανίων Στρατιών Αρχιστράτηγοι δυσωπούμεν υμάς ημείς οι άναξιοι,....." Όπως και να'χει χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς...! Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 10, 2009 Οι περισσότερες Ουρανίες γιορτάζουν των Φώτων (ουράνια Θεοφάνεια κτλ). Εκτός από τις μούσες υπάρχει και μια Οσία Ουρανία αν δεν κάνω λάθος. Ενας παπάς ειχε πει κάποτε στη γιαγιά μου πως πρέπει να γιορτάζει των Ταξιαρχών και αφού μίλησε η επιστήμη... Πάντως ευχές και δώρα δέχομαι όποτε θέλετε! :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 13, 2009 Χρόνια πολλά στο πατριωτάκι μου από το Βόλο (austriakos) Ότι επιθυμείς Αντρίκο Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 13, 2009 Χρόνια Πολλά, Ανδρέα Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted November 13, 2009 Πολυχρονος Ανδρέα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 13, 2009 Χρόνια καλά Ανδρέα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 13, 2009 χρονια πολλα νεαρε... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 13, 2009 Ανδρέα να τα εκατοστήσεις με υγεία κι ευτυχία! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 22, 2009 Χρόνια πολλά στα κορίτσια που γιορτάζουν σήμερα (karlita & afrodite). Ότι επιθυμείται και να είστε πάντα γερές. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 22, 2009 Χρονια σου πολλα φιλεναδα και μην ξεχασεις τα γλυκακια αυριο, ετσι........ Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted November 22, 2009 Χρόνια πολλά κορίτσια (karlita & afrodite). Quote Share this post Link to post Share on other sites