peni 21 Report post Posted October 24, 2009 Χρόνια πολλά τρελλοκαλαματιανέ να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα καλά και να περνάμε καλά όπως το καλοκαίρι στην Καλαμάτα!! Περιμένουμε κέρασμα αύριο , δε νομίζω να την βγάλεις τζαμπαρόλα??? Αν και τώρα που το σκεφτομαι πρεπει να σου κρατάω λίγη κακία.......που τσιγκλάς ¨κάποιους¨ που οδηγούν κίτρινο αυτοκίνητο......ονόματα δεν λέμε, για τις τρελλοεκδρομές Φιλιά πολλά θα τα πούμε αύριο απο κοντά!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted October 24, 2009 Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και γεμάτα Χαρά, σε όλους όσους εορτάζουν !!! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted October 24, 2009 Χρόνια πολλά τρελλοκανίβαλε,να ζήσεις σαν τη ψηλή και κατασπρη Στύγα. :D Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 24, 2009 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 24, 2009 χρόνια πολλά Χρήστο Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 24, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ στον απόλυτο χιονοτρελλαμένο!!!!!!!!!!!! αύριο για το κέρασμα έρχομαι (μην νομίζεις) Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 24, 2009 Μάκη πολύχρονος, υγειής, ευτυχισμένος και πάντα μάχημος ...χμμμμ, μήπως είχαν καμοιά υπνοτική ουσία τα γλυκά που τους πήγες στην ΕΛΠΑ και γι' αυτό το κλείσανε το μαγαζί από τις 11?? Χρήστο να τα εκατοστήσεις με υγεία, ευτυχία και πολή "τρέλα" Να χαίρεσαι την κόρη σου! ή γενικώς τα κορίτσια σου :-P Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
estenough 92 Report post Posted October 25, 2009 Xρόνια πολλά Χρήστο!!! Ότι επιθυμείς!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 25, 2009 ευχαριστω πολυ παιδακια οσο για το κερασμα αν και δεν συνηθιζω να γιορταζω τα γενεθλια μου(ουτε καν δινω την πρεπουσα σημασια) εδω και πολλα χρονια, επιφυλασσομαι για την εκτακτη γενικη οπου θα ειναι διπλο και θα μαθετε τοτε γιατι να γλυκαθουν και αυτοι που δεν ηρθανε σημερα στο βουνο μη μεινει παραπονεμενος κανεις :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες του forum! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες του forum! +1 Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 26, 2009 χρονια πολλα στους εορταζοντες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 26, 2009 Αγαπητοί Δημήτρηδες (jimkarys, ΤΖΙΜ, Τσέγκας) και Δήμητρα (Αποστολοπούλου -μόνη Δήμητρα του SC που ξέρω) είστε και πολλοί και καλοί 80 εύχομαι ότι επιθυμεί ο καθένας και όλα στις πλαγιές τις κατάλευκες τις φρεσκοχιονισμένες (σύντομα!) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (να κάνετε σκι) Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια καλά, με χαμόγελα και πολλά χιόνια σε όλους! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted October 26, 2009 Πολυχρονοι κι ευτυχισμενοι ολοι σας παιδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 26, 2009 Χρονια πολλα σε ολους/ες τους εορταζοντες και ειδικα στον Υπουργο τουρισμου κ.κ Δημητριο Τσεγκα!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και στις Δήμητρες. Με υγεία και σύντομα στις πίστες!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 26, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους και όλες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 26, 2009 Πολύχρονοι κι ευτυχισμένοι όλοι & όλες! msketos έχεις αφήσει τη snowboardική σου εκστρατία στη μέση άντε πότε θα μας ξαναέρθεις? Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted October 27, 2009 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted October 27, 2009 Ενας από τους πολλούς Μήτσους, σας ευχαριστεί για τις ευχές. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted October 28, 2009 Εσείς οι τρεις που έχετε σήμερα γεννέθλια,να ζήσετε σαν τα ψηλά και κάτασπρα βουνά,ειδικά εσύ Γερμανε σαν τη ψηλή και κάτασπρη Στύγα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 28, 2009 Χρονια πολλα στην τριπλετα που εχει γενεθλια σημερα... Ααα και επειδη ξεχαστηκα, χρονια πολλα και στους 10 μικρους Μητσους και τις Δημητρες! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted October 28, 2009 χρόνια καλά ,υγιή και χαρούμενα σε όλους σας Quote Share this post Link to post Share on other sites