sakisbanskos 2 Report post Posted May 29, 2006 Aντε και του χρονου 35 παλι!!!!!!!! Thnks για το πολυ καλο κρασι...χθες το βραδυ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 29, 2006 Χρόνια πολλά Γιαννάκη!! Να είσαι πάνω απ'όλα γερός και όλα τ'άλλα θα έρθουν Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 29, 2006 Χρόνια πολλά Γιαννάκη!! Να είσαι πάνω απ'όλα γερός και όλα τ'άλλα θα έρθουν Φιλικά, Οδυσσέας Αλλιώς..."Άντε και με μιά καλή κοπέλα"... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 29, 2006 ...Άντε και με μιά καλή κοπέλα...Γιαννάκη μή σε πιάνουν κορόιδο...και με δύο καλές κοπέλες...και με τρείς καλές κοπέλες...και με τέσσερις...άλλωστε εμείς οι Μορμόνοι δεν τραβάμε ζόρι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted May 29, 2006 Χρονια Πολλα Γιαννη και οτι επιθυμεις.. Δεν εχω παρα να συμφωνησω επισης με την ευχη του προεδρου που ακομη δεν εξελεγη και δειχνει τον ορθο δρομο στα μελη του συλλογου.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 30, 2006 Γιαννάκη μή σε πιάνουν κορόιδο...και με δύο καλές κοπέλες...και με τρείς καλές κοπέλες...και με τέσσερις...άλλωστε εμείς οι Μορμόνοι δεν τραβάμε ζόρι... Χρονια Πολλα Γιαννη και οτι επιθυμεις..Δεν εχω παρα να συμφωνησω επισης με την ευχη του προεδρου που ακομη δεν εξελεγη και δειχνει τον ορθο δρομο στα μελη του συλλογου.. Βρε παιδιά, αφού τον αγαπάτε τόσο τον Γιάννη, να δώσετε μία σωστή ευχή στον άνθρωπο...Δεν πάνε μαζί 2 και 3 και 4 ΚΑΛΕΣ κοπέλες...Ή μία καλή μόνη της, ή 2, 3, 4 ΚΑΚΕΣ μαζί.... (Αλέξη, ξέρεις κι άλλους μορμόνους; ) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted May 31, 2006 Απαντώ αρκετά αργά. Όπως λέει ο λαός μας πέρσυ έ..... φέτος μύρισε Ευχαριστώ πολύ παιδιά, τώρα είδα το θέμα...εχω μπλέξει με τις εξετάσεις και έχω παραμελήσει τα καθήκοντα του φόρουμ.... να είστε όλοι καλά.... Υ.Γ εγώ με ποιόν από όλους μπορώ να κάνω παρέα...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 31, 2006 Με τον Αλέξη Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 31, 2006 Λάμπρο, κάνε παρέα με όποιον θέλεις...αλλά μη διαβάζεις Σταθucada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 1, 2006 Χρονια Πολλα Θανο, εκει μακρια που εισαι! Τα δωρα τα πηρε ο αδερφος σου να σου τα φερει! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 1, 2006 Να τα εκατοστήσεις, πολλές ευχές κι από μένα... Ε΄.....εδώ που τα λέμε δεν είσαι και πολύ μακριά, αλλά δεν αποκαλύπτω περισσότερα........ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 1, 2006 χρονια πολλά ξενιτεμενο παιδί Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 2, 2006 μια χαρα γραφει ο ''Σταθucada''!!! Στο μελλον και εφοσον το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν μας αποτελειωσει ελπιζω να βρεθουμε σε κανενα βουνο μπας και μου μεταλαμπαδευσετε γνωσεις και τεχνικες....(και οι δυο σας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 2, 2006 Χρόνια πολλά Θάνο και απο εμένα!!! επίσης χιόνια πολλά(όταν είναι η εποχή τους) καλές και ευχαριστες χιονοδρομικες χρονιές... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted June 2, 2006 Πολύχρωμος Θανούλη!!!!! Να σαι καλά κι ότι επιθυμείς!!! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted June 3, 2006 Πολύχρωμος Θανούλη!!!!! Και εντοιχισμένος να συμπληρώσω! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted June 3, 2006 Χρονια Πολλα Θανο κι οτι επιθυμεις Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 5, 2006 Παιδια Σας Ευχαριστω ολους!!! Αργησα λιγο να απαντησω διοτι ειπα να κανω λιγο αποτοξυνωση απο τον Η/Υ..... Σας ευχαριστω ολους και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!! Μακη μπορεις να τα δωσεις απ'ευθειας σε εμενα!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 16, 2006 Χρονια Πολλα Μανουελα! Ειναι μεγαλη ευχαριστηση να συνεργαζομαι μαζι σου Σου ευχομαι καθε επιτυχια στα σχεδια σου για το μελλον! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Και ενα ρητο για σενα και ολα τα παιδια που τραβανε αυτα που τραβας αυτο τον καιρο Illegitimus non carborundum! Ελευθερη μεταφραση (γιατι δεν ειναι και αληθινα Λατινικα): Μην αφησεις να σε απογοητευσουν οι μπασταρδοι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted June 16, 2006 Μανουελα πολυχρονη και οτι επιθυμεις !! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 17, 2006 Πολύχρονη Μανουέλα και ότι επιθυμείς δηλαδή να με γνωρίσεις από κοντά να το πάθεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 17, 2006 χρόνια σου πολλά και από εμένα!!! ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις(εκτός από καινούρια πέδιλα,γιατί θα σε βαρύνουν...!!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 17, 2006 Σανιδα βρεε κανει το κοριτσι!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted June 17, 2006 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 17, 2006 για σανίδα τότε! τι να κάνουμε! συγγνώμη για την προσβολή firefly... Quote Share this post Link to post Share on other sites