Jump to content

Recommended Posts

θα το παιξω ΜΙΚ αλλά γερμανιστι (αντι για γαλλιστί)

jorge_ver organisieren dolomiten gia olen pareen apo October

telika jorge_ver kein dolomiten :snowfight::thumbsup:

ypoloipen pareen fluchten simeren kai apo morgen carvaren

jorge_ver der poulen :veryangry: :veryangry:

arbeiten arbeiten arbeiten und ski nur in Griechenland savvatokyriaken

ama finden poios me katarastiken tha ton pnixen

gamo tin gkantemouxten mou

:veryangry: :veryangry: :veryangry:

θα το παιξω ΜΙΚ αλλά γερμανιστι (αντι για γαλλιστί)

jorge_ver organisieren dolomiten gia olen pareen apo October

telika jorge_ver kein dolomiten :sofa::hehe:

ypoloipen pareen fluchten simeren kai apo morgen carvaren

jorge_ver der poulen :veryangry: :veryangry:

arbeiten arbeiten arbeiten und ski nur in Griechenland savvatokyriaken

ama finden poios me katarastiken tha ton pnixen

gamo tin gkantemouxten mou

:veryangry: :veryangry: :veryangry:

:rofl::rofl::rofl::good:

Εισαι ετοιμος να δωσεις για το μεγαλο πτυχιο Goethe Γερμανικων :Thinking:

Edited by contanti

Arbeiten gut. Kein arbeiten problem.

Dolomiten kaput,

Selimiten sehr gut.

Schnee aspren in Selimiten, aspren in Dolomiten.

(Ti Lozannen ti Kozannen)

Die Kareklen in Selimiten perfekt, Piataken perfekt, Wetter perfekt.

Nur ratrakieren nicht so gut, Vounalaken hoch wie Moguls.

Alle karvaren, wir kolovararen.

:Thinking:

Edited by kantoniou
  • Like 2

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

:Thinking: αντε..μια ανταποκριση στα Ιταλικα μας λειπει και ειμαστε κομπλε

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Παιδιά έχει μείνει κάποιος στο χωριό castelroto?αν ναι μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με αποστάσεις με γύρω χιονοδρομικα και αν είναι εύκολη η προσβαση σε αυτα;επίσης έχει επισκευθεί κανείς το κοντινότερο στο χωριό χιονοδρομικό alpe di suisy?

Παιδιά έχει μείνει κάποιος στο χωριό castelroto?αν ναι μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με αποστάσεις με γύρω χιονοδρομικα και αν είναι εύκολη η προσβαση σε αυτα;επίσης έχει επισκευθεί κανείς το κοντινότερο στο χωριό χιονοδρομικό alpe di suisy?

Παραλίγο να πάω, ήταν υποψήφιο, αλλά.... έχασε στα ημιτελικά.

Θα το ρίσκαρα πάντως.....

Δεν είναι χιονοδρομικό. Έχει 1 καρεκλάκι (κανονικά έχει και νυχτερινό). Αυστοκίνητο από χρήσιμο μέχρι αναγκαίο.

Την περιοχή Alpe di Siusi ή κατά το "πιο σωστό" Seiser Alm, δεν την έχω τιμήσει. Πρέπει να είναι αρκετά γραφική, με πολύ μέτρια υψόμετρα και να εστιάζει σε λιγότερο έμπειρους σκιερ..... Πάντως ξαναφλερτάρεις με την αποστασία......

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

αλεξη τι εννοεις οτι φλερταρω με την αποστασια?δεν το επιασα!!μονο 1 καρεκλακι εχει το seiser alm?!!σε εμπιστευομαι απολυτα για ταξιδι στο εξωτερικο και περιμενω να μπεις στον κοπο να μου προτεινεις χιονοδρομικο για σκι χαλαρο!!οχι γκρεμιλες και ιδιαιτερα μεγαλα υψομετρα γιατι το ετερον ημισυ κρυωνει και το καλοκαιρι!!θελω να σου στειλω και pm αλλα δεν ξερω πως γινεται!ευχαριστω για την απαντηση σου και αναμενω...

δεν το επιασα!!μονο 1 καρεκλακι εχει το seiser alm?!!

To Castelroto έχει 1 καρεκλάκι.

Το Seiser Alm έχει περί τα 170 χιλιόμετρα πιστών.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

οχι γκρεμιλες και ιδιαιτερα μεγαλα υψομετρα γιατι το ετερον ημισυ κρυωνει και το καλοκαιρι!

Στην Αυστρία τον χειμώνα κάνει ζέστη.

Επειδή κάνει "χοντρό κρύο", δεν κρυώνεις όσο θα περίμενες. Γενικά με σωστό ντύσιμο για τις συνηθέστερες θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα.

ναι η αληθεια ειναι οτι περυσι στο saalbach απο θερμοκρασιες και καιρο μια χαρα ητανε.αν και ο καιρος ειναι και θεμα τυχης!για φετος τωρα τι κανουμε?εχω αρχισει το ψαξιμο τοσο καιρο και αντι να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα εχω ψιλομπερδευτει!ποτε εχει συναντηση ξανα ο συλλογος να τα πουμε καλυτερα απο κοντα?

ναι η αληθεια ειναι οτι περυσι στο saalbach απο θερμοκρασιες και καιρο μια χαρα ητανε.αν και ο καιρος ειναι και θεμα τυχης!για φετος τωρα τι κανουμε?εχω αρχισει το ψαξιμο τοσο καιρο και αντι να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα εχω ψιλομπερδευτει!ποτε εχει συναντηση ξανα ο συλλογος να τα πουμε καλυτερα απο κοντα?

Πήρες το pm που σου έστειλα;

Την περιοχή Alpe di Siusi ή κατά το "πιο σωστό" Seiser Alm, δεν την έχω τιμήσει. Πρέπει να είναι αρκετά γραφική, με πολύ μέτρια υψόμετρα και να εστιάζει σε λιγότερο έμπειρους σκιέρ..... Πάντως ξαναφλερτάρεις με την αποστασία......

Δυστυχώς εγώ την τίμησα χωρίς επιτυχία.Δηλαδή με +5 βαθμούς θερμοκρασία έκανα μπάνιο και όχι σκι.Παντως η περιοχή έχει χαμηλά υψόμετρα και δεν προσφέρει συγκινήσεις σε επίπεδο πιστών.Σίγουρα ένας αρχάριος όμως θα την ευχαριστηθεί.Έχει πρόσβαση από το Ortisei.

Αν έχεις θετικές θερμοκρασίες (καθόλου σπάνιο για την περιοχή) θα έχεις πρόβλημα στο σκι σου.Και απολύτως ειλικρινά θα πρότεινα να την αποφύγεις.

θελω να σου στειλω και pm αλλα δεν ξερω πως γινεται!ευχαριστω για την απαντηση σου και αναμενω...

Κλικ πάνω στην φωτογραφία προφίλ του MIL και μετά στο "στείλε μου ένα μήνυμα". Μόλις το γράψεις, δώσε ένα τίτλο στο μήνυμα σου (είναι υποχρεωτικό) και κάνε κλικ στο "αποστολή" :)

Make Parnassos Great Again!

Κύριε χρήστο ευχαριστώ για την βοηθεια!

Κάτι για την περιοχή που την έχετε τσουλησει;

Δυστυχώς εγώ την τίμησα χωρίς επιτυχία.Δηλαδή με +5 βαθμούς θερμοκρασία έκανα μπάνιο και όχι σκι.Παντως η περιοχή έχει χαμηλά υψόμετρα και δεν προσφέρει συγκινήσεις σε επίπεδο πιστών.Σίγουρα ένας αρχάριος όμως θα την ευχαριστηθεί.Έχει πρόσβαση από το Ortisei.

Αν έχεις θετικές θερμοκρασίες (καθόλου σπάνιο για την περιοχή) θα έχεις πρόβλημα στο σκι σου.Και απολύτως ειλικρινά θα πρότεινα να την αποφύγεις.

δεδομενου οτι θα παμε περι τα τελη ιανουαριου αν και τοτε εχει θερμοκρασιες με + ε τοτε θα γραψουμε ιστορια στη γκαντεμια!

δεδομενου οτι θα παμε περι τα τελη ιανουαριου αν και τοτε εχει θερμοκρασιες με + ε τοτε θα γραψουμε ιστορια στη γκαντεμια!

Μην το λες, μην το λες!

Πέρσι, στο Sestriere που είχαμε πάει, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα έκανε κάτι +10 (στα 2000μ), για αρκετές ημέρες και τις αμέσως επόμενες ημέρες το πήγε στους -20. Έτσι λοιπόν αν είχες επιλέξει κάποιες ημέρες από εκείνο το 15θήμερο, ή θα ξεπάγιαζες, ή θα έσκαγες. Βέβαια, οι Δ.Άλπεις είναι πιο επιρρεπείς σε τέτοιες μεταβολές, αλλά και στο Ν.Τυρόλο ο καιρός έχει άλλο θεό.

εχω την εντυπωση οτι γενικα ο καιρος ειναι πιο μαλακος εκει...ετσι δεν ειναι;

Snow is on my D.N.A.

Όταν ο Σύλλογος πήγε στη Val Gardena την εβδομάδα των Χριστουγέννων του 2009, τη μέρα που φτάσαμε είχε -20ο C.

Τις επόμενες ημέρες άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία για να φτάσει μέσα σε 4-5 μέρες στο +5ο C και σκι σε σούπα και να σε δέρνει το ψιλόβροχο :veryangry:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

αλεξη τι εννοεις οτι φλερταρω με την αποστασια?δεν το επιασα!!μονο 1 καρεκλακι εχει το seiser alm?!!σε εμπιστευομαι απολυτα για ταξιδι στο εξωτερικο και περιμενω να μπεις στον κοπο να μου προτεινεις χιονοδρομικο για σκι χαλαρο!!οχι γκρεμιλες και ιδιαιτερα μεγαλα υψομετρα γιατι το ετερον ημισυ κρυωνει και το καλοκαιρι!!θελω να σου στειλω και pm αλλα δεν ξερω πως γινεται!ευχαριστω για την απαντηση σου και αναμενω...

Αν ψάχνεις προς δολομίτες μεριά, με τις προυποθέσεις που έβαλες, νομίζω πολύ καλή επιλογή είναι η περιοχή της Αlta Badia. Πολλά και ομαλά χιλιόμετρα πιστών, μεσαία υψόμετρα και φυσικά απίστευτο τοπίο. Για διαμονή υπάρχουν πολλά χωριά (Colfosco, Corvara, La Villa, San Cassiano) με άμεση πρόσβαση στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό. Και φυσικά έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις τη Sella Ronda και να πάρεις μια γεύση της ευρύτερης περιοχής των Δολομιτών. Προσωπικά στους Δολομίτες έχω κάνει το καλύτερο σκι ever, πιθανόν να έπαιξαν ρόλο και οι συνθήκες καιρού και χιονιού που συναντήσαμε αλλά ήταν απίστευτα.

Κατι τέτοιο δηλαδή

s1is.jpg

Έρχεται και η δική μου σειρά!

Το περίμενα πως κ πως!

superdolomitenski φέτος τα Χριστούγεννα.

συγκεκριμένα 25/12 με 29/12

3 μερούλες σκι στις Ιταλικές Αλπεις, ξέρω είναι λίγο

αλλά...ας όψεται η κρίση και η περιορισμένη άδεια!

Πρωτοχρονιά στην Βενετία και 2/1 πίσω!

Ελπίζω να πετύχουμε καλό καιρό και πολύ χιόνι!

Είδα ότι ήδη ξεκίνησε να πασπαλίζει, οπότε μέχρι

τις γιορτές πιστεύω πως θα είναι καλά!

Να κάνω και μία ερώτηση!

Αν θέλει κάποιος από Val di Fassa (vigo di fassa συγκεκριμένα), να πάει με αυτοκίνητο

st.Christina, τον ss 242 τον κρατάνε ανοιχτό? Ή πρέπει να κάνεις ολόκληρο τον κύκλο και

να πας από Bolzano?

Με χειμερινές συνθήκες περίπου πόση ώρα θα χρειαστεί με το αυτοκίνητο?

Edited by over-poulover
greeklish-> ελληνικά

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Αφού μπορείς να πας έστω και 3 μερούλες Ιταλικές Άλπεις,

μια χαρά είσαι! Άντε, καλά να περάσεις εύχομαι.

Θα σε παρακαλούσα όμως να μην γράφεις greeklish!

:)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Μην ανησυχεις ο δρόμος από val di fassa προς val gardena, σπάνια κλείνει, κι αν γίνει αυτό ανοίγει σε 1-2 μέρες. Βέβαια αν κλείσει, θα χει ρίξει τόσο χιόνι, που το μόνο που θα θες θα είναι ski μέχρι θανάτου και Όχι ταξίδια

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by yannisnm