Elegance88 50 Report post Posted February 4, 2013 Πόσοι απο εδω μέσα ψηνεστε να μαζευτουμε μια μέρα που ο καιρός δεν θα ειναι καλός στα βουνά να κάνουμε ΚΑΡΤ να δούμε και σε αυτές τις πίστες τι αξιζουμε; Ακούω συμμετοχές. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 5, 2013 (edited) Θα κανονιστεί μετά τη σεζόν σίγουρα...πάλι με τη Ferrari θα κόβω βόλτες Γράψε καμιά μέρα και το κανονίζουμε για πιο νωρίς Edited February 5, 2013 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 5, 2013 Τι λέτε για τέλος Φεβρουαρίου ειναι καλα; Μια καθημερινή που θα μπορούν οι περισσότεροι. 28 Φεβρουαρίου Πέμπτη ειναι και η μέρα που βγαίνουν όλοι οι γρήγοροι στον δρόμο. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 5, 2013 καλά έκανες και το πρότεινες! άλλωστε εδώ υπάρχει παράδοση στο καρτ πολλοί πιστοί θα μαζευτούν συνήθως κανονιζόταν για πριν ή μετά το χιόνι για ευνόητους λόγους... :) μην είναι καλή η καθημερινή και "χαθεί" που δε χάνεται δηλαδή... Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 5, 2013 Τα θέματα συγχωνεύτηκαν. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 5, 2013 το είδαμε κάναμε συγχρόνως την ίδια σκέψη ... και κίνηση Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 5, 2013 Μετράτε μέσα εμένα. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Elegance88 50 Report post Posted February 5, 2013 Οκ επειδη εγω Σκ και απογεύματα ειμαι free κανονιστε μια ημερομηνία που σας βολεύει και φύγαμε για την κόντρα.. Και μετα πάμε και μια ευθεία στην μαύρη να τα ξεμπουκωσουμε. Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted February 5, 2013 Και εγώ μέσα εννοείται!!!Αν βολεύει προτείνω να πάμε στον Νίκο στην Παλλήνη (kartland).Πολύ καλή πίστα,λίγο μικρή αλλά είναι πολύ οργανωμένοι εκεί!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 5, 2013 Έ ρε πελατεία πάλι.... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 5, 2013 Και εγώ μέσα! Αν και λόγω του βάρους μου τα καρτάκια δεν επιταχύνουν μια! :stuff: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 5, 2013 Έ ρε πελατεία πάλι.... Έλα ρε γατάκι! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites