Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Mπορούμε να κλείσουμε μια πίστα μόνο για μας για αγώνα.

Συγκεκριμένα ανάλογα με τις συμμετοχές κλείνεις την πίστα για κάνα τρίωρο και γίνονται προκριματικές σειρές των 5 λεπτών όπου αγωνίζετε ο καθένας σε πέντε σειρές και βγαίνει βαθμολογία όπου γίνονται ημιτελικοί των δέκα λεπτών και τελικός των 20.

Τα καρτ είναι σχεδόν ολόιδια και η πρότασή μου είναι να γίνει στην πίστα του Γέρακα (όπου έχω τον τρίτο καλύτερο χρόνο τις πίστας παρεπτιπτώντος) που έχει τα πιο γρήγορα για αγώνες(στον Άγιο Κοσμά είναι υπερβολικά αργά). όποιος ξέρει άλλες πίστες με καλά καρτ και χρονομετρήσεις και υποδομή για αγώνες ας το πει.

Το θέμα είναι αν βολεύει καθημερινές π.χ. 9 με 12 το βράδυ ή κάνα σαββατοκύριακο.

Ενδιαφέρετε κανένας :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μέσα αν και δεν είμαι και τόσο καλός πια στα καρτ, αλλά για το χαβαλέ της υπόθεσης είμαι μέσα και υποθέτω και οι άλλοι μηχανοκινητόπληκτοι (Πάτσιος, Best Ever, Porfirio και πάει λέγοντας θα ενδιαφερθούν).

Καθημερινές, Σαββατοκύριακα το ίδιο μου κάνει...

Αλήθεια το κόστος πιό θα είναι?

Μήπως έχουμε αρχίσει και ξοδεύουμε πολλά τελικά (Ελεύθερη, Παραπέντε, Rafting, Ski) και πρέπει να μαζευτούμε λιγάκι?

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

μικ...τι 8ες να φερω το 125cc του κολλητου μου κι να γινει το μακελλελε στην πιστα...τι καρτ ειναι αυτα??? ti cc?? 2χρονα 4 χρονα??ποσα εχει??για κανονισε...( 8α μου βγει απ εξω απο το καρτ το δεξι ποδι!!!τα ξερω εγω αυτα...( ρε μην τα λες ετσι αποτομα ....ξερεις οτι εχω μεγαλο προβλημα με τα μηχανοκινητα...)περιμενω νεα....

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

φέρε ότι θες...θα σε φάω

Στην ανάγκη θα βάλω το HUSABERG στη πίστα με λάστιχα supermotard να περνάω από πάνω σου όπως στη μπάλα

Άντε τρεις θα μαστε;;;;

Άντε να πάει 30 ευρώ ο αγώνας αλλά θα έχει πάνω από 40 λεπτά οδήγηση ο καθένας

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλό ακούγεται, για 40 λεπτά οδήγηση τα δίνω τα 30!

Για να υποβάλλουμε ενδιαφέρον να δούμε πόσοι μαζευόμαστε...

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Γειά χαρά παιδιά!

Για καρτ ειμαι κι εγώ μέσα!

Μιχάλη θα ήταν καλύτερα για μένα κάποιο βράδυ καθημερινής αν γίνεται.

Js

Να'μαι και εγω :wink:

Αν δεν κανω λαθος μιχαλη, λες τα καρτ που ειναι απεναντι απο κατι 5χ5, κοντα στο makro :?:

Αυτα ειναι 4χρονα, 270cc (αν δεν κανω λαθος, γιατι εχω παρα πολυ καιρο να παω............. :? :? )

Με χρονο 34.25 γινεται τιποτα ή να μην εμφανιστω καν :?: :cry::cry:

30 ευρω - 40 λεπτα :?: :!: :!: :!: :!: :!: :lol::cry:

σιγουρα :?:

μεσα τοτε :!:

Β16Α rulezzzz

MΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΠΑΤΡΑ...).ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΧΑΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ICE CARTING ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ.ΓΡΑΨΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.

CU

Άντε να δηλώσουνε 3 ακόμα να κατέβουμε 10δα να γίνει πανηγύρι...

Μιχάλη όταν βρεις χρόνο κανονίζεις...

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

ΛΕΙΠΕΙ Ο PORFIRIO ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ :?: :?:

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ :!: :!:

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΡΤ :!:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Να'μαι και εγω :wink:

Αν δεν κανω λαθος μιχαλη, λες τα καρτ που ειναι απεναντι απο κατι 5χ5, κοντα στο makro :?:

Αυτα ειναι 4χρονα, 270cc (αν δεν κανω λαθος, γιατι εχω παρα πολυ καιρο να παω............. :? :? )

Με χρονο 34.25 γινεται τιποτα ή να μην εμφανιστω καν :?: :lol::lol:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ

ΜΕ 34.25 πράγματι μην εμφανιστείς καν....

31.:P πέρσι :P

Σα να λέμε Schumacher vs Pantano

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

κοντος ψαλμος............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Β16Α rulezzzz

Που ειναι ο Ζετο??

ΝΑ μαι!!!Ε΅δω!!!!

Λοιπον και εγω ειμαι μεσα στην ιδεα μονο που για να γινει αγωνας θα ειναι καλο να υπαρχουν πολλες συμμετοχες(πανω απο 10)και φυσικα να μπουμε σε γκρουπ αδυνατων και ισχυρων@!!τα ακους κυριε μικ???

εχεις βαλει νιτρο ....και μας το παιζεις μαγκας!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΚΑΛΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ...ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΓΚΑΖΟΝ..( ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤ ΦΥΣΙΚΑ!!)..ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΜΠ...ΚΑΥ......Σ!! ΖΕΤΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΡΕΑ!!!! ΜΙΚ 8Α ΣΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ!!! :shock: Η 8Α ΣΟΥ ΝΟΘΕΥΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ..ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ 8Α ΣΤΟΝ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

ΜΙΚ 8Α ΣΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ!!! :shock:

Στη συγκεκριμένη πίστα βγαίνει και χωρίς φρένα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αν και για τον καλύτερο χρόνο σε δυο στροφές συμφέρει το μπες αργά- βγες γρήγορα. Έχετε πολλά να μάθετε :shock:

Λοιπόν να πούμε αρχές Ιουνίου μια καθημερινή από τις 9.30 μέχρι τις 1 για 20 άτομα :?: :?: :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ 8Α ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΖΕΤΟ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!!! :twisted: :twisted:

ΠΑΛΤΟΥΛΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ! :P :? :?

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ σας περιμένουμε όλους στο KARTLAND στην Παλλήνη για αγώνα GO-KART.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη πίστα στην Αττική με ηλεκτρονικές χρονομετρήσεις και σύχρονα συστήματα ασφαλέιας. Λεπτομέρειες για την πίστα στο www.kartland.gr.

Η πίστα θα είναι στη διάθεση των μελών του συλλόγου για 3 ώρες και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ελέυθερα δοκιμαστικά

Ημιτελικούς

Μικρό τελικό

Τελικό

Θα υπάρχουν κύπελλα και η απαραίτητη σαμπάνια για τους νικητές.

Κόστος για τα μέλη του συλλόγου 20 ευρώ

Πρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή με PM στον ΣΤΧ ή με e-mail στον info@snowclub.gr λόγο περιορισμένων θέσεων.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας

Tελικα ποιοι "πιλοτοι" θα λαβουν μερος στον Grand prix του Σ.TOY.X???

Θα εχει απ'ευθειας τηλεοπτικη καλυψη το event (καλα ντε μη βαρατε ...και απλες βιντεοσκοπησεις μια χαρα θα 'ναι) ? Kατι μου λεει οτι ο αγωνας θα εχει πολλα ευτραπελα :lol: . Aν κρινω απο τον τροπο που slalomιαζουν μερικοι... καλες εξοδους!

SNOW CLUB - GO CART

a1052.gif

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα www.snowclub.gr

Υπάρχει μια είδηση στην πρώτη σελίδα που λέει οδηγίες πως θα φτάσετε στην πίστα και τι ακριβώς θα κάνετε

ΔΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ :shock::shock::D:D

Άντε τυχερούληδες θα πετάξω το απόγευμα οπότε μάλλον δεν θα σας σκίσω πολύ άσχημα...θα είμαι κουρασμένος και ξεμυαλισμένος

Υπόψιν ότι θα έρθουν πολλοί από το sky.gr πετούμενοι και έχουν πει ότι θα είναι καλύτεροι οδηγοί από αυτούς που κάνουν σκι οπότε σας θέλω ξεμέθυστους και να μην έχετε το μυαλό σας στις ωραίεες υπάρξεις της εξέδρας και της πίστας κύριοι

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΠΩ, ΠΩ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ :D:D:D :!: :!:

ΤΡΕΛΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΤ, ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ, ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΜΟΝΙΑ, ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΔΗΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ :!: :!: :!:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ: ΓΚΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ (ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΕΤ Α ΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ), ΦΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ, ΟΛΗ Η ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΦΡΕΝΑ (ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ) ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ....... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ :!: :!: :!:

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΑΡΑΠΕΝΤΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ SNOWCLUB, ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ :!: :!: :!:

Ο ΜΙΚ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΜΙΚ ΘΕΛΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ) ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ANTIΠΑΛΟΥΣ ΠΑΤΣΙΟ ΚΑΙ BANIO :!: :!: :!:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΡΙΞΑΝΕ 1 ΜΕ 2 ΓΥΡΟΥΣ :shock::shock::D :!: :!: :!:

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 5+ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ :D:D :!: :!:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D:D:D :!: :!:

ΕΠΙΣΗΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ) :!: :!:

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :!: :!:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :D

ΥΓ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ :twisted: :twisted: :?: :?:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΡΙΨΑ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Καλά πρέπει να το ξανακάνουμε Standard!!! Snowclub VS Sky και πάει λέγοντας και γνωρίσαμε ακόμα περισσότερα παιδιά από το παραπέντε (οι οποίοι δεν απέχουν πολύ ως ψυχοσύνθεση παρέας σε σχέση με μας). :?

Δηλαδή κάνουν και αυτοί χαβαλέ, λένε αστεία, κάνουν πλάκες και πειράγματα και εν γένει περνάνε καλά. Άντε και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις - συναντήσεις με τα παιδιά. Έτσι και αλλιώς έχουμε ξεκινήσει τις μετακινήσεις πληθυσμού από το ένα άλλο φόρουμ στο αλλό, οπότε προβλέπεται το χειμώνα πολλά παιδιά του Sky.gr να γραφτούν και σε μας καθώς υπάρχουν πολλοί που κάνουν ski και snowboard.

Στα του αγώνα τώρα, για τους τύπους να αναφέρουμε πως έγιναν 3 δοκιμαστικά 10λεπτα (γυναικών και 2 από 11μελείς ομάδες αντρών).

Στο πρώτο δοκιμαστικό 10λεπτό πρώτη από τις γυναίκες ήταν η Mary με τη δικιά μας Εβελίνα δεύτερη. Αξιολογότατο γεγονός ότι η Πόπη ήταν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ με τεράστικα διαφορά (πάτησέ το, το γ....νο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω...).

Στο πρώτο δοκιμαστικό των αντρών η κατάταξη των 3 πρώτων ήταν: ΜΙΚ, Βαγγέλης, Norad. Στο δεύτερο δοκιμαστικό αντρών οι 4 πρώτοι ήταν: Βοιτεκ, Πάτσιος, Λάππας και ο υποφαινόμενος.

Στο γυναικείο τελικό νικήτρια αναδείχθηκε η paragianna με πολύ καλό χρόνο που της έδωσε μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Μετά από 2 ημιτελικούς οι 5 άντρες (και 1 γυναίκα) που προκρίθηκαν για να μπουν στο μεγάλο τελικό ήταν οι:ΜΙΚ, Βαγγέλης, Πάτσιος, Βόιτεκ, Banios, Paragianna.

Παραθέτω τους καλύτερους χρόνους που διαμόρφωσαν και την τελική κατάταξη:

MIK: 33.72

Βαγγέλης: 34.36

Βόιτεκ: 34.98

Banios: 35.09

Πάτσιος: 35.33

Γιάννα: 36.91

Άτυπος κυρίαρχος της πίστας κλασσικά ο Μιχαλάκης μας ο οποίος ήταν πάντα τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από το δεύτερο. Τυπικά κέρδισε ο Βαγγέλης του sky.gr αφού ο ΜΙΚ μας στο τελικό πέταξε το καρτ του εκτός πίστας επίτηδες.

Προσωπικά είμαι αρκετά απογοητευμένος με τον εαυτό μου αφου με καλύτερο χρόνο (όλο το βράδυ) 34.29 στον ημιτελικό, στο τελικό θα μπορούσα να είμαι δεύτερος και να μην έπαιρνε το κύπελλο ο mister Ass ParaPenteBoy 2004. :shock:

Όπως και να έχει περάσαμε εκπληκτικά όμορφα :shock:

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Ο ΜΙΚ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΜΙΚ ΘΕΛΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ) ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ANTIΠΑΛΟΥΣ ΠΑΤΣΙΟ ΚΑΙ BANIO :!: :!: :!: .

Εντάξει αφού είμαι γνωστός απατεώνας. Ρεσιταλ θα σου δώσω σε πίστα της Λαμίας που δεν την ξέρω. Πράγματι Banios καταπληκτικός και στην συμπεριφορά στην πίστα και ο Πάτσιος ταλέντο αλλά είναι χάρος στο traffic. Tαλέντο διεκριθη και στον Λάππα πάντως αρκετό

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΡΙΞΑΝΕ 1 ΜΕ 2 ΓΥΡΟΥΣ :shock::shock::D :!: :!: :!:

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΡΤ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ 5+ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ :D:D :!: :!:

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ :D:D:D :!: :!:

ΑΣΤΑ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΧΑΛΙΑΣ ΕΙΣΑΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ) :!: :!:

ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ RAV ΜΕ 200 ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ. ΤΡΟΜΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ JOHNY

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ........ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :!: :!:

ΟΚ εγώ κάθε μέρα εκέι είμαι :D . Θές σήμερα :?:

ΥΓ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ :twisted: :twisted: :?: :?:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΡΙΨΑ ΜΕ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

1.ΜΠΕΣ ΑΡΓΑ ΒΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ(Βασική αρχή motorsports και sex)

2.ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΛΙΣΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

3. ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.(Δες έναν αγώμα σε ασφάλτινη πίστα και θα καταλάβεις. Προσπάθησε να αντιγράψεις τις γραμμές τους στην πίστα σου)

4. Ακολούθα τους πιο γρήγορους και δοκίμαζε τις γραμμές τους

5. Practice

6. όποιος ξαναπει κακιά κουβέντα για την ΠΟΠΗ θα χει να κάνει μαζί μου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SNOWCLUB ΑΝΔΡΩΝ

XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ:PANIOS BANIOS

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΟΣ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ SNOWCLUB ΓΥΝΑΙΚΩΝ

XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ:ΠΑΡΑΓΙΑΝΝΑ

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ: ΧΡΥΣΑ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ: ΕΒΕΛΙΝΑ-ΕΛΕΝΑ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

:oops: :oops: :oops: σιγά που πήρα και το χρυσό μετάλιο, με τη λογική αυτή ξεχάσαμε να δώσουμε το στέμμα στο ΜΙΚ...

Την άλλη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι...

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

• Create New...