Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Mπράβο παιδιά! Χαίρομαι που περάσατε τέλεια!

Πολύ θα το ήθελα να βρισκόμουνα κι εγώ εκεί, αλλά όλη την Κυριακή ήμουν ανεβασμένη σε μια σκάλα και καθάριζα μια κουζίνα... :lol:

Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα από κοντά.

Φιλικά

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα μπορώ να αποκαλύψω πως υπήρχε σχέδιο εξόντωσης του Λάππα ώστε να μπορέσω να κερδίσω, όπως άλλωστε είχε συστήσει και ο Γιατρός. :lol:

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σχεδίου :lol:

Χρήστο έτσι για να ξέρεις τους φίλους σου :lol::P:lol:

Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα μπορώ να αποκαλύψω πως υπήρχε σχέδιο εξόντωσης του Λάππα ώστε να μπορέσω να κερδίσω, όπως άλλωστε είχε συστήσει και ο Γιατρός. :P

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σχεδίου :P

Χρήστο έτσι για να ξέρεις τους φίλους σου :D:D:P

Ναι, ναί αλλά δεν είπες για τον τύπο της kartland που ήρθε 2-3 φορές και μας αποκάλυψε - σε μια κρίση ειλικρίνιας - ότι του έδωσες 50€ για να σου δώσει "special" καρτ.... και να "πειράξει" icon8.gifτους χρόνους ..... :lol::lol::lol:

Ουουουουουουοου, πουλημένοιοιοιοιοι, όπως θα φώναζε και η κα.Λούκα :lol::P:P:P

τι εγινε τελικα

δεν υπαρχει τιποτα που να μην ειναι σικε???? lol

Κώστα, ένα σου λέω. Ήταν αγώνας επιβίωσης. :lol:

Και γιατί τότε ο υπάλληλος της πίστας σου φερόταν τόσο "τρυφερά" :lol: ... ήθελε να δει αν κάθεσαι αναπαυτικά μήπως :lol: ;;; Ή θέλεις να πιστέψω τώρα εγώ τη δικαιολογία που μου είπες...; "Μου καθάριζε ο νεαρός την πεταλούδα"... Έλεος!!! 4πετάλουδο ήταν αυτό το kart βρε Χρήστο;;;

DSC03543-1.jpg

Τόση ώρα τι σου ρύθμιζε και μετά ήσουν όλο χαμόγελα; :lol:

DSC03544-1.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

μες το σκοταδι το βαθυ ξεχωρισα καποιους τυπους με κρανη :lol::lol:

post-529-1188833202_thumb.jpg post-529-1188833176_thumb.jpg

καποια που την φωναζαν Γιωτα μαλλον νοικιαζε σκουφακια :P

post-529-1188833253_thumb.jpg

τελος υπηρχε και καποια που την ελεγαν Αννα :o

post-529-1188833447_thumb.jpg

εμφανιστηκαν αργοτερα και μερικοι που ελεγαν οτι ηταν του snowclub :unsure:

post-529-1188833733_thumb.jpg

σε μια γωνια καποιοι γνωστοι μου σκιερ :D

post-529-1188833929_thumb.jpg

τα βιντεα κοστιζουν λιγο παραπανω :D

Δεν μου ερχόσαστε κανα σαβατοκύριακο να σας κανονίσω εγω κάτι τις;
Ναι...τρέχοντας. Αν και δεν το χρειάζεσαι. Εσύ μας κανονίζεις κι από το forum...

Και γιατί τότε ο υπάλληλος της πίστας σου φερόταν τόσο "τρυφερά"

Τόση ώρα τι σου ρύθμιζε και μετά ήσουν όλο χαμόγελα;

Είπαμε από την αρχή οτι ο κ.ΛΑΠΠΑΣ χρήζει ειδικής μεταχείρησης. Στοργή και...πίτσα είχε ;

Πολλα κρανη και κουκουλοφοροι....κανενας σκουπιδοτενεκες καηκε???? :lol::lol::o

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ Δεν ειδαμε και την καθιερωμενη κουλουρα στο αμαξι του Chris Lappas :unsure:

καποιοι εβλεπαν εφιαλτες ολο το βραδυ :unsure:

Εντυπωσιακός ο αγώνας του Λαππα, δεν ειχα ξαναδει το προσωπο του πιο σφιγμενο απο την ενταση ουτε οταν κατεβαινε πρωτη φορα τη Τουμποραχη. Καταφερε να ξεγλιστρισει αρκετες φορες απο "ξαφνικό θάνατο" εύγε τέκνον μου. Πραγματικά αγώνας επιβίωσης.

τελος υπηρχε και καποια που την ελεγαν Αννα :o

post-529-1188833447_thumb.jpg

Αααααα :o ενίσταμαι! Ήμουν under cover στην αποστολή!!! :P

Και δε φτάνει που με αποκάλυψες... :lol: , αλλά σου πρόσφερα και 50ευρωπουλάκια για την κάθε φώτο και το έπαιζες και υπεράνω!!! :unsure: Τώρα κατάλαβα γιατί!!! :o Τι ήταν το 50ευρω μπροστά στην αποκάλυψή μου!!! :lol: ΙΟΥΔΑ!!! :D:D:lol:

Θα σε κανονίσω στην επόμενη εξόρμιση... :D

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

και που να παιξω και κανενα βιντεο :unsure:

που να κρυφτω δεν ξερω :lol:

και που να παιξω και κανενα βιντεο :unsure:

που να κρυφτω δεν ξερω :o

Στον "κουβά" που λέμε και στο στοίχημα! :lol:

Εκεί που κατέληξαν κι άλλοι που το προσπάθησαν!!! :P:lol:

Δ.Χ.

ολγα

με πατας στο αδυνατο σημειο μου :unsure:

θελεις να γινουμε φιλοι ? :o

αν ειναι να φερνεις γλυκα και τουρτες βλεπω να συναντιομαστε περισσοτερο :lol: αλλα οχι μονο στα γενεθλια σου :P

Κώστα μου νομίζω οτι λόγω ηλικίας πλέον πρέπει να προσέχεις τις μεγάλες συγκινήσεις...... :lol:

9-2-05020.jpg

Κώστα μου νομίζω οτι λόγω ηλικίας πλέον πρέπει να προσέχεις τις μεγάλες συγκινήσεις
μετα απο αυτο αυτοτιμωρουμαι και κλεινω το pc μου

χαχαχα Οχι μην μας το κάνεις αυτό.

Το ρημάδι το τηλεφωνό σου γιατί το έχεις κλειστό;

9-2-05020.jpg

Και γιατί τότε ο υπάλληλος της πίστας σου φερόταν τόσο "τρυφερά" :D ... ήθελε να δει αν κάθεσαι αναπαυτικά μήπως :unsure: ;;; Ή θέλεις να πιστέψω τώρα εγώ τη δικαιολογία που μου είπες...; "Μου καθάριζε ο νεαρός την πεταλούδα"... Έλεος!!! 4πετάλουδο ήταν αυτό το kart βρε Χρήστο;;;

Τόση ώρα τι σου ρύθμιζε και μετά ήσουν όλο χαμόγελα; :o

1) Δεν χρειάζομαι ιδιαίτερες εξυπηρετήσεις για να γράψω χρόνους. Τα καταφέρνω μια χαρά ακόμα και όταν προσπαθούν να με κλείσουν, ή να με βγάλουν από την πίστα. :P

2) Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά, μάλλον ( :lol: WTF? :lol: ). Όταν εγώ μιλάω για τρυφερές ενδιαφέρουσες υπάρξεις, μιλάω για κάτι τέτοιο:

Justtherightage.jpg.xs.jpg

Make Parnassos Great Again!

Κώστα μου νομίζω οτι λόγω ηλικίας πλέον πρέπει να προσέχεις τις μεγάλες συγκινήσεις......
Εσένα mainalε δεν σε έχουν μάθει να σέβεσαι τους μεγαλύτερους ;

μετα απο αυτο αυτοτιμωρουμαι και κλεινω το pc μου
Νομίζω οτι μία δεύτερη σκέψη επιβάλλεται. Εδώ θα φανεί και το μεγαλείο του ΑΝΔΡΟΣ

Όταν εγώ μιλάω για τρυφερές ενδιαφέρουσες υπάρξεις, μιλάω για κάτι τέτοιο...
Κύριε Λάππα, η ανηψιά σας...τελειώνει λίγο πιο κάτω από τον αφαλό ; Από 'κεί και κάτω τίποτα ;

Κύριε Λάππα, η ανηψιά σας...τελειώνει λίγο πιο κάτω από τον αφαλό ; Από 'κεί και κάτω τίποτα ;
Η φωτογραφία κροπαρίστηκε για να μπορεί να ανέβει στο forum. Αν θέλετε κύριε πρόεδρε (και δεν κινδυνεύετε με παντόφλα από την δική σας ανιψιά), σας στέλνω με P.M. την version χωρίς περικοπές. :unsure:

Make Parnassos Great Again!

...και δεν κινδυνεύετε με παντόφλα από την δική σας ανιψιά...
Κύριε ΛΑΠΠΑ,

Οι (λίγοι εναπομείναντες) σκληροί ΑΝΔΡΕΣ δεν υποκείμεθα σε τέτοιου είδους τακτικές. Στείλτε την αλληλογραφία σας ελεύθερα και μή φοβάστε οτι θα κατηγορηθήτε για συνέργεια στο έγκλημα...

Κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά, μάλλον ( :huh: WTF? :angry: ). Όταν εγώ μιλάω για τρυφερές ενδιαφέρουσες υπάρξεις, μιλάω για κάτι τέτοιο:

Justtherightage.jpg.xs.jpg

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει εσύ κάτι....

Η συγκεκριμένη ύπαρξη μάλλον έχει εισαγγελέα... :P

X.

...

Για πεστε ρε παιδια, κανενα καρτ θα κανουμε, εχει πλεον γινει παραδοση τετοια εποχη καθε χρονο να ριχνουμε μερικες γυροβολιες εκει στην Ανθουσα-Γερακα.

Γνωμη μου παντα ετσι, καλες μερες για τετοιο νταραβερη ειναι η τεταρτη απογευμα ή πεμπτη απογευμα ή πεστε και σεις την γνωμη σας... :rolleyes:

ΥΓ. Πρεπει σιγα σιγα να μπαινουμε στον ρυθμο της ταχυτητας εν οψη και χειμωνα(φετος το χειμωνα θα γινει "της εκδιδομενης επι χρημασι το κικληδωμα")

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Count me in!

Αν υπάρχει δε η δυνατότητα για Σ/Κ τότε ίσως ψήνεται και το έτερον ήμισυ που δουλεύει απογεύματα καθημερινές.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

• Create New...