spider 2,124 Report post Posted March 17, 2009 Στου κουφου την πορτα,παρε την πορτα και φυγε........... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 17, 2009 Ηλία γιατί το έκανες edit; Δες όλο το σεκάνς: Ναι, υπάρχει Α-frame, φαίνεται καθαρά στην τελευταία όπου τα σκι δεν έχουν την ίδια κλίση, αλλά είναι σαφώς λιγότερο από παλαιότερα me thinks. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 17, 2009 Χρήστο στις φώτο παίζει καλό στυλ , και α-νε-ση !... imo , κορμός ωραία στημένος κυρίως με προσωπικό στυλ - σύτηση εδώ για a-frame = συζήτηση ανευ ουσίας Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2009 οντος... ασυνηθιστα καλή στάση εφερες τα ποδια σε λογική απόσταση... ρε μήπως να κάνουμε limbo κάθε κυριακή... σας αναγκασε να μπείτε στη στροφή για να μην φάτε το κάγκελο μου φαινεται Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 17, 2009 Ρε Χρηστο σε ΟΛΕΣ σου τις φωτογραφιες ξερεις τι μου αρεσει ...? το χαμογελο που εχεις!!!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 17, 2009 That's the whole point, isn't it? Για αυτό, διαβάζω τους καυγάδες και γελάω με τους φίλους που ξεχνούν να χαμογελούν, να παίρνουν τα καλά από το βουνό. Πως το έλεγε εκείνο το τυπάκι στο steep... Δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted March 17, 2009 That's the whole point, isn't it? Για αυτό, διαβάζω τους καυγάδες και γελάω με τους φίλους που ξεχνούν να χαμογελούν, να παίρνουν τα καλά από το βουνό. Πως το έλεγε εκείνο το τυπάκι στο steep... "Go to the mountains and get their good times" Δεν το ξεχνώ ποτέ αυτό. Σωστός Η κ. Πρόεδρος και ο κ Λάππας......τα ωραιότερα χαμόγελα στα ελληνικά βουνά. Σε όποια φάση και να τους δεις....με ένα χαμόγελο μόνιμα είναι. :LOL: Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 17, 2009 Λιγο πριν στηθεί το limbo, δεν ξερω αν ριξατε καμια ματια προς τον Γεροντοβραχο. Καποιοι μας κοιταζαν απο ψηλα. Μα επιτέλους μόνο φωτογραφίες θα έχουμε από τα steeps του Παρνασσου? Ο λαός απαιτεί βίντεο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 18, 2009 Η κ. Πρόεδρος και ο κ Λάππας......τα ωραιότερα χαμόγελα στα ελληνικά βουνά Λαππα, νομίζω χρωστάμε στον Ακη κέρασμα γι’αυτο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted March 18, 2009 Ο Χρήστος (Λάππας), έχει βελτιωθεί πολύ... Τον είδα πριν 2 εβδομάδες να κάνει σκι στην 6 (τον παρακολούθησα κρυφά από το καρεκλάκι) και πάταγε πολύ καλά. Νομίζω πως έφυγε από το περσινό πλατώ και ανέβηκε σκαλί τεχνικά (στη πίστα τουλάχιστον). Μπράβο Χρήστο, προχώρα έτσι και βάλε το ίδιο πάτημα και εκτός πίστας. Και κάτι που δεν μαθαίνεται εύκολα (και το έχεις σε καλό βαθμό), είναι το καλό γλίστρημα. Θα ξεπεράσεις πολλούς, υποτίθεται καλύτερους τεχνικά, σύντομα... Με κερνάς όποτε θες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 18, 2009 Μην γλείφετε τους μοντερέιτορς. Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2009 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted March 18, 2009 Διαξιφισμοί στο βουνό. Youtube Video -> Τα παιδιά εχουν καλό στυλ, και είναι βέβαιο πως κάτι γνωρίζουν απο ξιφασκία (ο αριστερά μάλιστα έκανε και μια 'ψαγμένη' επίθεση στο χέρι) Μηπως ειναι κανονικοι ξιφομάχοι (και μάλιστα σπαθίστες???) Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 18, 2009 Η Γωγώ κάνει πρωταθλητισμό, ο κύριος Τσέγκας κάνει τα πάντα και συμφέρει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted March 18, 2009 Συνάδελφοι! Up the fencers Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted March 20, 2009 ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 20/03/2009 10:30 Χειμωνιάτικη παρένθεση μέσα στην Άνοιξη, απολαύστε τη! Προβλέπεται ένα χειμωνιάτικο Σ,Κ 21,22/3/09, με χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και αέρα. Σάββατο με ισχυρό ΝΔ άνεμο , που ίσως δυσκολέψει την κορυφή ΗΡΑΚΛΗ και φρέσκο χιόνι. Κυριακή γυρίζει ό άνεμος σε ΒΔ , μειώνεται η χιονόπτωση , πέφτει και ο αέρας . Δευτέρα , Τρίτη λιακάδα με βοριαδάκια. ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ !!! Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 20, 2009 Σήμερα ,έκανα την ταρζανιά κι ανέβηκα για ένα εξπρές ξεχαρμάνιασμα στα Κελάρια μετά από ένα μήνα αποχής.(Τρόμος μην φάω τούμπα και τσακίσω πάλι κανα παϊδι -μόλις προχτές σταμάτησα να πονάω) Κόσμος ελάχιστος,πάρκιν άδεια,ουρές μηδέν. Το χιόνι γενικά πολύ καλό,εκτός από κάποια σημεία ψηλά ,που ήταν παγωμένο καθώς το ξύριζε ο αέρας. Καιρός αρχικά με αραιή συννεφιά, κατόπιν με αρκετό αέρα και σύννεφα.Τ 0°C στο πάρκιν. Το καρεκλάκι στον Αίολο και τον Βάκχο σε χτυπάει πλέον στον αστράγαλο στην επιβίβαση. Στον Περικλή ψηλά το πιάτο κοντεύει να γίνει οριζόντιο ΥΓ . Γιώργο(gtsap) βρήκα ένα φίλο σου στο καρεκλάκι στον Αίολο, που ήταν πάνω με την οικογένειά του τον οποίο δεν έχεις κάνει μέλος ακόμη Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 20, 2009 Πες μου το μικρό του όνομα και θα γραφτεί την Πέμπτη στο flo. Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 20, 2009 Απ' το μπλα μπλα ξεχάσαμε να συστηθούμε Ένας κύριος με μουστάκι. Είχε πάει για σκι στην Ιταλία(νομίζω μου είπε ότι πήγατε μαζί- αν κατάλαβα καλά) Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted March 21, 2009 ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 21/03/2009 08:10 Σάββατο πρωί επικρατεί ισχυρός Ν άνεμος, έχουμε φρέσκο χιόνι περίπου 20 cm, Θερμοκρασία -3oC. Κυριακή γυρίζει ό άνεμος σε ΒΔ , μειώνεται η χιονόπτωση , πέφτει και ο αέρας . Προς το παρόν λειτουργεί Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Πάν, Ηρα (οι υπόλοιποι αναβατήρες βρίσκονται σε αναστολή λόγω αέρα). Ισχύει για σήμερα μειωμένο εισιτήριο 15 ευρώ. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 21, 2009 Πες μου το μικρό του όνομα και θα γραφτεί την Πέμπτη στο flo. μου αρεσει η αποδοτικότητα σου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 21, 2009 Μερικες φωτογραφιες απο τη σημερινη χειμωνιατικη μερα της ανοιξης. Εκχιονισμος στα παρκινκγ το πρωι Ο Τηλέμαχος. Λίγο αργότερα καθαρίστηκε και δόθηκε προς χρήση των λιγοστών χιονοδρόμων Ο Αίολος που λειτουργούσε από το πρωί και ο Βάκχος. Είχε καθαριστεί κι αυτός νωρίς αλλά δεν δόθηκε λόγω ισχυρών ανέμων. Αργότερα που έπεσε λίγο η ένταση των ανέμων δόθηκε σε χρήση αλλά δούλευε με χαμηλή ταχύτητα. Πρέπει να έχει κάποιος μεγάλη "τρέλα" για να πάρει τον Βάκχο με τέτοιον καιρό και να δουλεύει και σε χαμηλή ταχύτητα! Γενικώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε σήμερα το ΧΚΠ ήταν ο αέρας και όχι τόσο η χιονόπτωση και η ορατότητα. Στο δρόμο από Φτερολακκα μέχρι Κελαρια φύσαγε τόσο πολύ που σήκωνε το χιόνι και δεν έβλεπες τίποτα! Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,256 Report post Posted March 21, 2009 Αύριο Κυριακή πελατεία και ο Θεός θα είναι πάνω... γιά να δούμε μπινελίκια ή συγχαρητήρια θα πάρει το τρίτο μέρος της αγ. τριάδας..... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 21, 2009 Καιρό είχαμε να το δούμε το βουνό με τόσο χιόνι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
crazy_lkk 0 Report post Posted March 21, 2009 παιδια μεχρι ποτε προβλεπετε να εχει χιονι? θα προλαβουμε εμεις οι ξενιτεμενοι να παμε στον παρνασο κοντα στο πασχα? Quote Share this post Link to post Share on other sites