Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
C

Ski boot dryer

Recommended Posts

Εγώ παρέλαβα σήμερα αυτές , 17.33€ μαζί με μεταφορικά.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Kαι εγω σημερα τις πηρα!!!!! Βασικα περιμενα κατι λιιιιγο πιο δυνατο σε θερμανση. Οχι βεβαια παρα πολυ ζεστη, γιατι θα υπηρχε προβλημα με τα πλαστικα της μποτας αλλα αρκετα αψυχο νομιζω.....

Φανταζομαι οτι για να στεγνωσουν οι μποτες, πρεπει να περασει ολοκληρη νυχτα.........

Θα το Δοκιμασω μαλλον το Σ/Κ κ θα πω........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Εγώ παρέλαβα σήμερα αυτές , 17.33€ μαζί με μεταφορικά.

Ενώ θα μπορούσες να περπατήσεις 1000 μέτρα από το σπίτι σου και να γλιτώσεις τα 2,33€ στα μεταφορικά. Αλλά που να βγαίνεις έξω μες στο χειμώνα, είναι και τα αρθριτικά.

• Like 3

Snow to the people!

Kαι εγω σημερα τις πηρα!!!!! Βασικα περιμενα κατι λιιιιγο πιο δυνατο σε θερμανση. Οχι βεβαια παρα πολυ ζεστη, γιατι θα υπηρχε προβλημα με τα πλαστικα της μποτας αλλα αρκετα αψυχο νομιζω.....

Φανταζομαι οτι για να στεγνωσουν οι μποτες, πρεπει να περασει ολοκληρη νυχτα.........

Θα το Δοκιμασω μαλλον το Σ/Κ κ θα πω........

Λίγο παραπάνω θέρμανση μπορεί να σου προκαλούσε αλλοίωση στο εσωτερικό μποτάκι. Εμείς συνήθως βάζουμε το ένα ζευγάρι να ζεσταθεί το απόγευμα μόλις γυρνάμε από το σκι μέχρι να πέσουμε για ύπνο και

το άλλο σετ μπότες μέχρι το πρωί. Μόλις ξημερώσει είναι και τα δύο τζιτζί.

• Like 2

Snow to the people!

Για στέγνωμα συνιστάται να βγαίνει το μποτάκι από την μπότα. Ειδικά αν η μπότα σας "μπάζει" υγρασία από το πρώτο κλίπ και δεν χρησιμοποιείτε κάποια ταινία για να σταματήσετε το φαινόμενο αυτό.

Η πιο σημαντική λειτουργία του εν λόγω gadget είναι ότι έχεις μια σχετικά ζεστή μπότα να φορέσεις το πρωί (ή όταν φτάνεις στο χιονοδρομικό -- 2 ώρες στον αναπτήρα του αυτοκινήτου αρκούν)

Φιλικά

7ψυχος

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Εμενα βασικα με απασχολει να ειναι στεγνη η μποτα οταν υπαρχουν συνεχομενες μερες σκι το πρωι. Οπως κ να το κανουμε δεν στεγνωνει μονη της μεσα σε ενα βραδυ.....

Ποιος ο λογος να ειναι λιγο ζεστη πριν τη βαλεις? Ισως ειναι χειροτερα και θα κρυωνει περισσοτερο το ποδι μετα απο λιγο. Συνηθως κρυωνεις περισσοτερο οταν πεφτει η θερμοκρασια. Γι' αυτο οταν π.χ. ειναι να βγεις εξω σε κρυο δεν καθεσαι ποτε κοντα σε θερμοτητα ωστε να μην υπαρξει μεγαλη διαφορα Θερμοκρασιας μεσα με εξω.

Επιπλεον θερμικη Μονωση, προσφερουν καποιοι ειδικα φτιαγμενα insoles.

Εννοειται (για οσους μας διαβαζουν κ δεν ξερουν) οτι ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν βαζουμε τις μποτες κοντα (ή ακομα χειροτερα πανω) σε καλοριφερ ή οποιαδηποτε αλλη εστια θερμανσης!!!!!!!!!!!

Edited by kaps
  • Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Όσοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν άνετες μπότες, δεν χρειάζονται τέτοιο μαραφέτι το πρωί. Όσοι όμως έχουμε να κάνουμε με πολύ σκληρές ή πολύ στενές μπότες, ξέρουμε τον πόνο του να προσπαθείς να βάλεις μια κρύα και υγρή μπότα το πρωί στο πάρκινγκ.

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Όσοι έχουν την πολυτέλεια να έχουν άνετες μπότες, δεν χρειάζονται τέτοιο μαραφέτι το πρωί. Όσοι όμως έχουμε να κάνουμε με πολύ σκληρές ή πολύ στενές μπότες, ξέρουμε τον πόνο του να προσπαθείς να βάλεις μια κρύα και υγρή μπότα το πρωί στο πάρκινγκ.

Εχω ξεχάσει 1 βράδυ τις μποτες στο αυτοκίνητο με -7 και το πρωι οταν προσπαθούσα να τις βάλω καποιος με πλησίασε και με ρωτησε τι εχω και κλαίω πρωι πρωι....

• Like 4

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Οταν λετε "ανετες μποτες" τι εννοειτε?......

Οι δικες μου παντως, αν εξαιρεσεις στην αρχη λιγο πονο στην καμαρα, επειδη πρεπει να βαλω επιτελους πατο support, μια χαρα μου μπαινουν οτι θερμοκρασια κ να εχει. Και ειναι κ ακριβως στο νουμερο μου. Μηπως παιζουν ρολο τα πλαστικα που χρησιμοποιει καθε εταιρεια? To last? και οχι το κρυο?

Δεν φταίνε μόνο οι μπότες Μάνο...φταίνε και τα πόδια, το κυκλοφορικό, τα αρθριτικά κτλ

• Like 2

sinox-0.jpeg

Δεν φταίνε μόνο οι μπότες Μάνο...φταίνε και τα πόδια, το κυκλοφορικό, τα αρθριτικά κτλ

Καλά το πας για συνέχισε, Η ηλικία, οι άσπρες τρίχες κλπ εννοεις;

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Για στέγνωμα συνιστάται να βγαίνει το μποτάκι από την μπότα. Ειδικά αν η μπότα σας "μπάζει" υγρασία από το πρώτο κλίπ και δεν χρησιμοποιείτε κάποια ταινία για να σταματήσετε το φαινόμενο αυτό.

Η πιο σημαντική λειτουργία του εν λόγω gadget είναι ότι έχεις μια σχετικά ζεστή μπότα να φορέσεις το πρωί (ή όταν φτάνεις στο χιονοδρομικό -- 2 ώρες στον αναπτήρα του αυτοκινήτου αρκούν)

Φιλικά

7ψυχος

αυτη η ταινια που λες ειναι καποια συγκεκριμενη? εννοεις αυτη την ασημενια αν δεν κανω λαθος ετσι?

Snow is on my D.N.A.

Είναι αυτό που λέμε σε άπταιστα Ελληνικά duct tape,

δηλαδή, αρκετά ενισχυμένη (εγώ προτιμώ αυτές που έουν κλωστές μέσα) και ισχυρή στην επικόλληση.

Βγαίνει και σε πολλά χρώματα, αλλά το κλασσικό είναι γκρί.

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.