Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Snow King

Γεια χαρά!

Recommended Posts

Γεια χαρα σε όλους τους λάτρεις του ski και του snowboard.

Ως νέο μέλος, (παρόλο που εδώ και καιρό είμαι αναγνώστης του φόρουμ), είπα να πω ένα "γεια" σε όλους εδώ τους "παλιότερους".

Καλως σας βρήκα λοιπόν, και ας ελίσουμε σε πολάααααααααααααααα χιόνια!

Γεια χαρα σε όλους τους λάτρεις του ski και του snowboard.

Ως νέο μέλος, (παρόλο που εδώ και καιρό είμαι αναγνώστης του φόρουμ), είπα να πω ένα "γεια" σε όλους εδώ τους "παλιότερους".

Καλως σας βρήκα λοιπόν, και ας ελίσουμε σε πολάααααααααααααααα χιόνια!

Welcome King!! ;)

Το χιονοδρομικό που μέχρι τώρα σύχναζα είναι το Πισοδέρι γιατί είμαι από βόρεια ελλάδα. Παρόλο που έχω πάει και σε άλλα.

Πλέον προβλέπω Παρνασσό και Καλάβρυτα να γίνονται στέκια από εδώ και πέρα, χιονιού θέλοντος! ;)

Edited by Snow King

Το χιονοδρομικό που μέχρι τώρα σύχναζα είναι το Πισοδέρι γιατί είμαι από βόρεια ελλάδα. Παρόλο που έχω πάει και σε άλλα.

Πλέον προβλέπω Παρνασσό και Καλάβρυτα να γίνονται στέκια από εδώ και πέρα, χιονιού θέλοντος! :D

kαλος ηρθες στη τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

λλλλλλα ;)8)

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!!

Πολλη τρεεεελλλλαα πεφτει τελευταια... ;)

Welcome to the King!

brand.gif

8):D:D:lol:

Welcome! (note: ό,τι γράφεται είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, οπότε δώσε βάση ;) )

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Επειδή ακούω πολλές προτροπές για "σύσταση" είπα να επανέλθω.

Γνώρισα το forum από αναζήτηση στο διαδίκτυο (google) όταν έψαχνα για εξοπλισμό σκι. Σιγά σιγά είδα ότι είναι πολύ ενημερωτικό και χρήσιμο το περιεχόμενο του site με πολύ πρόθυμα να βοηθήσουν μέλη και αποφάσισα ότι θα ήταν καλό να εγγραφώ, είτε για ενημερώνομαι είτε για να ενημερώνω άλλους χρήστες (όταν έχω κάποια πληροφορία βέβαια).

Είμαι φοιτητής, 21 χρονών (μπορείτε να τα δείτε και στο προφίλ μου άλλωστε). Μικρός σε σχέση με τους περισσότερους εδώ! <_<

Μέχρι στιγμής κάνω μόνο σκι (και για τα επόμενα 20 χρόνια :rolleyes: ), είμαι σε αρχαριο-μέτριο στάδιο, όπου ακόμα προσπαθώ να μάθω και να εφαρμόσω τις βασικές τεχνικές. Βέβαια τον εξοπλισμό μου τον πήρα φέτος (εκτός από στολή που είχα χρόνια) και ακόμα δεν τον έχω χρησιμοποιήσει λόγω ακαταληλλότητας χιονοδρομικών κέντρων (άνεμοι, λίγο χιόνι κτλ)

Μπορώ να πω ότι έχω εθιστεί στο άθλημα και ελπίζω να συνεχίσω με τόση όρεξη ώστε να καταφέρω να βελτιωθώ περισσότερο.

Έλα όμως που ο φετινός καιρός δεν βοηθάει. Όσες φορές ανέβηκα στα χιονοδρομικά και βρήκα τέλειες συνθήκες καιρού-χιονιού ήταν καθαρά θέμα τύχης. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση αλλιώς μας βλέπω για ασφαλτοσκι στις πόλεις.

Αυτά, ελπίζω να μάθατε μερικά πράγματα για μένα. Τελικά δεν είμαι bot ε? <_<

Καλή συνέχεια σε όλους μας.

CU

Επειδή ακούω πολλές προτροπές για "σύσταση" είπα να επανέλθω.....

Καλά έλεγα εγώ(από μέσα μου)ότι κάπου το έχω ξανακούσει αυτό το όνομα!

Καλώς ξανάλθες :rolleyes:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

καλως ηρθες

τοιχο-τοιχο :sword::drinks: