Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Την πόλη μας? Τον Ισθμό μήπως?χαχα

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

καλως ηρθατε Γιωργο, βλεπω περασατε πολυ ομορφα!

την τελευταια φωτο με την καμπινα στην αυλή ενος σπιτιου την εχω βγαλει και εγω, ειναι σημα κατατεθεν του σπιτιου :)

ευχομαι πολλες ομορφες εξορμησεις στο μελλον!

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

την τελευταια φωτο με την καμπινα στην αυλή ενος σπιτιου την εχω βγαλει και εγω, ειναι σημα κατατεθεν του σπιτιου :)

Άλλοι έχουν καμπίνες κι άλλοι 4πλά καρεκλάκια ;)

Edited by ChristosZ
  • Like 3

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Εγώ τώρα θα φέρω και οδοντωτό.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Από το Πισοδέρι; :P

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

sinox-0.jpeg

καλως ηρθατε Γιωργο, βλεπω περασατε πολυ ομορφα!

ευχομαι πολλες ομορφες εξορμησεις στο μελλον!

Σε ευχαριστω πολυ Ολγα και ναι περασαμε πολυ ομορφα!Να εισαι καλα που εσυ πρωτη εγραψες και παρουσιασες με φωτογραφιες το μερος!
  • Like 1

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Την πόλη μας? Τον Ισθμό μήπως?χαχα

Πατριώτη 3 σερι χρόνια πήγα στο Chamonix και κατάφερα 3 αναβάσεις στο Mont Blanc και λίγο σκι στους παγετώνες! Υπέροχες εποχές με καλη παρέα στο camping του χωριού παρέα με κρασί και ντόπια τυριά.

Στάλθηκε από το A1-810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Πατριώτη 3 σερι χρόνια πήγα στο Chamonix και κατάφερα 3 αναβάσεις στο Mont Blanc και λίγο σκι στους παγετώνες! Υπέροχες εποχές με καλη παρέα στο camping του χωριού παρέα με κρασί και ντόπια τυριά.

Στάλθηκε από το A1-810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω καταλαβει οτι υπαρχει κοσμος εδω που γνωριζει γιαυτο και εβαλα καποιες χαρακτηριστικες κορυφες φωτο χωρις σχολια,πχ το λευκο ορος απο το αεροπλανο οπως φαινεται.Την αναβαση στο Λευκο Ορος πολυ θα ηθελα να την κανω !!!Θα σε εχω στα υποψη μου για αποριες πατριωτη!
  • Like 3

Sir Ernest Shackleton

ενας γραμματέας υποτίθεται ειναι το δεξι χερι του/της προεδρου και βοηθαει την κατασταση (να περασει το καλοκαιρι στην περίπτωση μας). ο δικος μας ειχε το θράσος να μου τηλεφωνήσει χθες να με ενημερώσει οτι χιονιζει στην κορυφή του Aiguille du Midi

ας σκεφτουμε ομαδικος μια τιμωρία για τον κ. Ζαρρα

Υ.Γ. τον σώζει μονο ενα τεραααααστιο ποστ με φωτογραφιες :D

Α! Καλά, εγώ ακόμη σας χρωστάω φωτογραφίες από το '12!! Τις έβαλα στο φβ και τις ξέχασα εδώ. :wacko:

Πήγα Ιούνιο του 2012 ,αυθημερόν από Γενεύη. Στο χωριό είχε 19 βαθμούς , πάνω χιόνιζε.

Πάντως, μιλάμε όντως για εμπειρία ζωής.

Όλγα, σόρρυ για το στήσιμο! Έστω και καθυστερημένα( για το αρχείο) :) :

post-53-0-64188400-1399555547.jpg

post-53-0-63839300-1399554658.jpg

post-53-0-59362700-1399554757.jpg

post-53-0-26658800-1399554822.jpg

post-53-0-28757400-1399554895.jpg

post-53-0-63710000-1399555003.jpg

post-53-0-04442100-1399555079.jpg

post-53-0-73531400-1399555365.jpg

post-53-0-82613300-1399555443.jpg

post-53-0-21360900-1399555496.jpg

post-53-0-75110900-1399556639.jpg

post-53-0-63583900-1399556672.jpg

Edited by ChristosZ
  • Like 7

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Μιας και έχει ομορφιά το thread να πούμε γενικά ότι η ευρύτερη περιοχή έχει μερικά από τα πιο "ιστορικά" σημεία των Άλπεων και υπάρχει η οργάνωση και η υποδομή φτηνά με συγκοινωνίες το ταξίδι να μεταβληθεί σε ένα ατελείωτο χάσιμο υπερβουνών (Cham, Courmayer, Verbier, La Clusac, Monte Rosa) που έχει γραφτεί ιστορία στις Άλπεις και κάθε παλαβός μπορεί να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Παράλληλα εκεί είναι η γνώση για βουνό συσσωρευμένη μπροστά σας.

Οπότε κάθε φορά να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν υπάρχει λόγος να μείνεις σκι εκεί μια βδομάδα αλλά είναι από τα χιονοδρομικά που θα πας και στα άλλα αλλά κυρίως θα κάνεις τουρισμό. Περίεργο, αλλά το Chamonix αυτό είναι. Αν θες κάνε, αλλά δεν πας εκεί για να κάνεις 7 μέρες σκι και τίποτε άλλο.

Ενδειτικά να πω, μουσεία πάγου, η καλύτερη σχολή βουνού του κόσμου, wingsuit να πέφτουν μπροστά σας, ράφτινγκ, mountainbike κλπ.

Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να κάνουν κάτι. Πιστέψτε με έχει πολλά να μάθεις και να δεις εκεί γύρω. Και κυρίως μια μέρα Hellbroner και μια μέρα Verbier.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Στην σελίδα 5 του thread μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες από την Όλγα αυτή τη διαδρομή. Ολόιδια περιγραφή η δικιά μου με τη διαφορά ότι ο οδηγός μας ήταν ο Νίκο(ς) η παρέα ήταν όλη με σκι (Γιατροί Σουηδοί, telemark Αμερικάνος, Άγγλοι και η χαμογελαστή Αμερικάνα με το μπλε μπουφαν που κατέβηκε τα σκοινιά για να τα ξαναανέβει με αποτέλεσμα το να μη πάρω φραπέ μαζί να αποδειχτεί τεράστιο λάθος...μιά ώρα). Ο Νίκος κάθε καλοκαίρι είναι στην Κάλυμνο για αναρρίχηση και όποιος πάει Cham και θέλει Valle Blanche ας μου στείλει ένα PM να κονέ. Α ναι λόγω κρίσης μέναμε σε τροχόσπιτο 30μ από το λιφτ. Η σωστή κίνηση της ημέρας: Φρεσκοκερωμένα πέδιλα. Η λάθος κίνηση της ημέρας: Δεν πήρα το πανί...πέταγε. Για τον φραπέ δεν το συζητάω, πουθενά χωρίς φραπέ.

Για όποιον έχει πάει...στη σκια του El Gigante μην το ξεχνάς

Η ερώτηση της ημέρας από αλλοδαπό: Νίκο μ@λ@κ@ snowboard crevasse danger?

Μάρτιος 2014. Λογικά θα παίξει σε λίγο part 1.

https://www.facebook.com/video.php?v=10152770556603740&pnref=story

Και εδώ από τον Νορβηγό πως κατεβαίνεις το σχοινί γατάκια Έλληνες και τι θα γίνει αν πέσεις στον γκρεμό

https://www.facebook.com/video.php?v=10152749104048740&pnref=story

Υπάρχει στην γη και ένας γκαντέμης που έχει κατέβει Valle Blanche, La Grave, Ηellbroner, Zermatt και Val D Isere μόνο με τσιμεντόχιονα χωρίς ίχνος πούδρας. Το Περτούλι όμως πουδριστάν

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

O Νικος ειναι ελληνας Μιχαλη?Εσυ μαρτιο 2014 την εκανες τη διαδρομη?

Sir Ernest Shackleton

Γάλλος. Ναι

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λοιπόν αυτό το βίντεο δεν θα φτιαχτεί εύκολα. Μέχρι να φτιαχτεί δείτε τις φώτος από Valle Blanche εδώ. Το κοράκι μας ο Nemo.

https://www.facebook.com/michael.ziotis/media_set?set=a.10152478315128740.1073741863.755783739&type=3

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Aπ κάτ΄προς τ παν

Ίσως το πιο όμορφο (χιονοδρομικά ή μη) σημείο της Ευρώπης...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΛΙγ πιο παν στου κρεβασ

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε