Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

ΥΓ προσπαθω να θυμηθω το όνομα του δρόμου αλλά δεν..τεσπα...σε ενα απο τους κεντρικότερους δρόμους που έχει σε εσοχή ενα σουπερ μαρκετ ...έχει διπλα του ενα μαγαζί που κανει απίστευτο service στα σκι

enjoy!!!! ζηλευω!!!

εχω ξαναπαει Chamonix..ski δεν εχω κανει εκει ακομα

εγω ζηλευω τις ωραιες φωτο που εβαλες στο fcbk :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

πολύ χρήσιμα και τα δυο..σ’ευχαριστώ Σπυρο

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

εκανα την Vallee Blanche σημερα..μολις γυρίσω Ελλαδα θα βάλω φωτο

αυτα ειναι νεα.... !!!!

μας σκοτωσες τωρα

εσυ την λευκη κοιλαδα και εμεις με το ΔΝΤ να μας βομβαρδιζουν καθε μερα

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Το μέρος απλά είναι έρωτας με την πρώτη ματιά και αν σου κάτσει, αιώνια αγάπη μετά...

εκατσε :rolleyes:

...αντε να ξεμπερδεψουμε τωρα

Φωτο δεν βλεπουμε! :rolleyes: Τι ερωτας ειναι και τον κρατας κρυφο!... :rolleyes:

Φωτο δεν βλεπουμε! :angry: Τι ερωτας ειναι και τον κρατας κρυφο!... <_<

ΑΣΕ ΡΕ ΛΥΚΕ ,

Βγαζεις συμπερασμα απο .... Olga και Μερκελ ???

Ειδικα η α. μπορει να σε τρελλανει .

H SOLDEN TODAY αναφερει χαρακτηριστικα οτι ....ο σκληροτραχηλος Harald Harb νοσηλευεται απο σοβαρο υπαρξιακο...σε νευρολογικη κλινικη

ψιθυριζοντας με εμμονη το τριπτυχο OLGA //VERBIER // WARREN SMITH KAPUT . Aναμενεται ο Warren να σηκωσει το γαντι τnς μονομαχιας.

Αναμενεται ο τοπος διεξαγωγης . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝ η OFF PISTE . IN η OUT OF BOUNDS .

Η CHAMONIX DU JOUR εγκαλει το WHISTLER για συναφεις λογους . Εμεις ειμαστε οι παλιοτεροι....ναι αλλα εμεις ειμαστε οι μεγαλυτεροι λενε οι

μονομαχοι, και ο χορος καλα κρατει. Εμας μας αγαπησε η Ελληνιδα ...ναι αλλα εμας μας ερωτευτηκε ... Ειναι σειρηνα.. του ατλαντικου...,οχι γοργονα του ειρηνικου .

Αιματοχυσια για το αν ειναι ερωτευσιμη, η δυτικη τραχανοπλαγια της valle blanche η το ανατολικο βοσκοτοπι διπλα στο γκρεμι harakiri στο mayrhofen.

ΚΑΝΑΔΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ -ΕΛΒΕΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ εχουν γινει εμπολεμη ζωνη εξαιτιας των δηλωσεων της α.

Ειναι να μην σκυλιαζεις ? να μην γινεσαι θηριο....? αντε dobermann ?

Ψιθυριζεται οτι η αμετανοητη χιονοδρομος ετοιμαζεται γαι xxx-Nepal-Thibet .

Παρακαλειται να μην κανει δηλωσεις .

Εκει δεν εχει ski-bums και EXTREMERS του γλυκου νερου.

Eκει εχει Σιχ και Ταλιμπαν .

Edited by snowhow

Θανο δεν καταλαβα τιποτα

γύρισα Ελλάδα την Τρίτη και ακομα προσπαθώ να συνέλθω.. να ξεχάσω δηλαδή τα Chamonix, Megeve, Combloux, St. Gervais, Annecy, Geneva, Grenoble και να (ξανα)μαθω να ζω με το ΔΝΤ, μειώσεις μισθών κλπ.

θα πέταγα για την Γενεύη το Σάββατο, 17/4. μέχρι την Παρασκευή το βράδυ όλα ηταν ΟΚ: η Swiss πετούσε, οι βαλίτσες έτοιμες, ταλαντευόμουν μονο αν θα έπαιρνα τα σκι (και ποιο ζευγάρι?) μαζι η όχι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στο Chamonix τη συγκεκριμένη εβδομαδα.

ξυπνάω ορεξάτη το Σαββατο και ακούω– κλειστό και το αεροδρομιο της Γενευης :P ..παιρνω ένα Lexotanil just in case διότι γνώριζα εξαρχής ότι το ξενοδοχείο δεν θα επέστρεφε τα χρήματα, ενώ η Swiss εκανε refund, η, αλλαγή ημερομηνίας για τα εισιτήρια των πτήσεων που ειχαν ακυρωθεί λόγω του ηφαιστείου ;) . ευτυχώς μου κοβει και τηλεφωνώ αμέσως στα γραφεία της Swiss στις 8,00 το πρωϊ και πετυχαίνω υπάλληλο (αφου μετα από μισή ωρα και για τρια 24-ωρα δεν υπηρχε περίπτωση να βγαλεις γραμμη/ ολες οι πληροφορίες μονο στο site της Swiss) και μου κανει κράτηση στην 1η ελεύθερη ημερομηνία, την Τριτη 20/4 το πρωϊ.

επιβεβαιώνεται το φάρδος που εχω γενικός στα ταξίδια και, η συγκεκριμένη, είναι και η 1η πτήση που πραγματοποιείται.

για να σιγουρευτώ ότι θα μπω στο αεροπλάνο πάω στο ΕλΒελ 4 ωρες νωρίτερα :lol: . το check in ειχε ηδη ξεκινήσει ..χαμος γενικός: οι υπάλληλοι να ζητούν να υπογράψεις ότι οι αποσκευές (για τις τρανσφερ πτήσεις) θα φτασουν καταρχήν μονο μέχρι τη Γενευη <_< ... γενικώς επικρατεί αβεβαιότητα

τεσπα, φτανουμε Γενεύη οπου και μενουμε για ένα βράδυ

DSC09151.jpg

DSC09130.jpg

την επόμενη 1,5 μερα την περνάω στη Grenoble στην έκθεση της SAM (mountain development exhibition στην Alpexpo) παρεα με Δριβα, Τσεκουρα, Βαζαιο, Γαβριηλίδη και Νουλίκα. πολλά και ενδιαφέροντα νεα στην χιονοδρομια..αν ειχαμε και λεφτα να αγοράσουμε (σαν χιονοδρομικά) και κανα καινουργιο μηχάνημα η λιφτ καλα θα ηταν

τεσπα, και που τα βλεπεις κατι μαθαίνεις, ανοιγει λιγο το μυαλό βλεποντας τι μπορουν να κανουν οι αλπικές χωρες.. και το μονο που κανεις είναι να ελπίζεις μήπως καποτε :lol:

DSC09248.jpg

DSC09247.jpg

DSC09250.jpg

DSC09251.jpg

DSC09253.jpg

DSC09267.jpg

DSC09293.jpg

DSC09317.jpg

DSC09335.jpg

DSC09347.jpg

DSC09504.jpg

πηγαίνοντας για Grenoble κάνεις αναπόφευκτα σταση στο Annecy (το βλέπουμε πιο συχνά και από το Παγκράτι που λεει κ ο Χρήστος και παραδόξως κάθε φορα γινεται και ομορφότερο)

DSC09171.jpg

DSC09188.jpg

DSC09226.jpg

την Πεμπτη το απογευμα επιτελους Chamonix!!! :angry:

DSC09552.jpg

DSC09555.jpg

DSC09667.jpg

DSC09685.jpg

DSC09727.jpg

DSC09729.jpg

είναι η 2η φορα που το επισκέφτομαι και η 1η που θα κανω σκι εδώ. πολύ ζέστη στο χωριό για την εποχή αλλα το χιονι κρατάει. την Κυριακή είναι η τελευταία μερα που λειτουργουν καποιες περιοχες και αποφασίζω να παω Brevent&Flegere την Παρασκευη να προλάβω να τις σκιαρω.

DSC09708.jpg

DSC09570.jpg

DSC09609.jpg

DSC09632.jpg

το Σαββατο δουλειά στη Megeve και με την ευκαιρία βλεπουμε και το Combloux και το Saint Gervais. ομορφα..μικρο χωριο το 1ο, σχεδον πόλη το 2ο. καθαρα και γραφικά. το βραδυ ξανα στο Cham

Μegeve

DSC09800.jpg

Saint Gervais

DSC09849.jpg

• Like 1

την Κυριακή ανεβαίνω Aiguille du Midi και παθαίνω την πλακα μου. το μεσημέρι παω με το τρενάκι στο Montenvers: Mer de Glace & ice cave και 350 σκαλιά πανω κατω για προθέρμανση για την επόμενη :P

DSC09902.jpg

σκεφτομουν από την Αθηνα την Vallee Blanche αλλα δεν ειχα παρέα και κάπως κώλωνα

DSC09853.jpg

DSC09855.jpg

DSC09856.jpg

DSC09893.jpg

DSC09952.jpg

DSC00048-1.jpg

DSC00117-1.jpg

DSC00005.jpg

DSC00013-1.jpg

μια διψα εκει πανω ;)

DSC00165-1.jpg

DSC00085-1.jpg

DSC00232.jpg

DSC00201-1.jpg

DSC09914.jpg

η Compagnie du Mont Blanc εχει την διαχείριση του βουνου

DSC00053-1.jpg

η καταληξη της Mer de Glace

DSC00251.jpg

the ice cave

DSC00254.jpg

DSC00290.jpg

βλεποντας ποσο challenging είναι η αρχή της από την κορυφή του Midi το αποφασίζω και κατεβαίνοντας στο χωριο παω ντουγρού σε 2 γραφεια οδηγών βουνου να ρωτήσω. επειδή είναι ακριβούτσικα να πάρεις μονος σου τον οδηγο εψαχνα να κολλήσω σε καποιο γκρουπ. στο yak & yeti adventures εχουν μια θεση με upper intermediate επίπεδο. το κλείνω και περιμένω με αγωνία την επόμενη. το ραντεβου είναι το πρωϊ στη βαση του λιφτ. επειδή δεν γνωρίζω ουτε τον οδηγο ουτε το γκρουπ παω και στήνομαι από τις 8,10 και ρωταω ολους τους οδηγους αν ειμαι στο γκρουπ τους

DSC00018.jpg

βλεπω τον πιο cool απ’όλους να καθεται χαλαρα και να περιμενει χαμογελώντας. πλησιάζω και μου λεει: '’I’m pretty sure that u are with me''

DSC00020.jpg

DSC00021.jpg

γενικώς η χαλαρή και χαμογελαστή συμπεριφορά στους ανθρώπους με προδιαθέτει θετικά, οποτε μετα την 1η ερώτηση (ποσα χρονια δουλευεις σαν οδηγος στο Cham?) μαθαίνω ότι είναι η 24η του σεζον :angry: , αρα η εμπειρία υπαρχει.

μενει μονο ο καιρος…ειπαμε φαρδος φαρδος αλλα ο καιρός δεν κουμανταρεται :lol:

μαζευόμαστε όλοι/ (ειμαστε 6 ατομα: μανα και κορη Γαλλίδες, πατερας και κορη Άγγλοι, ενας Αμερικανός από το Portland και η Ελληνίδα) και μας λεει να βγαλουμε το pass και ανεβαίνοντας πανω σε καμια ωρα θα ξερουμε αν θα καθαρίσει ο ουρανος. ειχε τόση ομίχλη που από κατω δεν φαινοταν τιποτα και στο χωριο έβρεχε ολη τη νυχτα. ευχομουν να ανοίξει διοτι αν δουλευε μας περίμενε και φρεσκο χιονακι. το φαρδος ξαναδούλεψε <_<

ανεβαίνουμε και καθόμαστε καμια ωρα περιμένοντας τον καιρο και συγχρόνως κανουμε προσαρμογή στο υψόμετρο βγαζοντας φωτο. δεν θα'θελα να βρεθω εκει κατω

DSC00022.jpg

ο Άγγλος πατήρ είναι κάποιας ηλικίας και στην αρχη τον κοιταζω με μισό ματι..πιανοντας κουβεντα μου λεει ότι περσι ειχε παει Αλασκα και το Cham (σκι στην λευκή κοιλάδα και περπατήματα στο υψόμετρο) είναι προετοιμασία για το επόμενο του ταξίδι στο Matchu Pitchu). επιβεβαιώνεται ότι mountaineering people δεν είναι οι μουράτοι νεαροί με φανταχτερά ρουχα αλλα συνήθως οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι που την αγαπη και τις μερες που περνουν στα βουνα δεν τα δείχνουν, αλλα τις θυμούνται και (αν εισαι τυχερός) στα διηγούν.

τα σύννεφα αραιώνουν ..εμεις φωτογραφιζόμαστε στην πανοραμική πλατφόρμα

DSC00040.jpg

DSC00034.jpg

DSC00036.jpg

και φοραμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεκινήσουμε. ειχα παρει μαζι το δικό μου barryvox αλλα ο οδηγος προτίμησε να βαλω και εγω το δικο του ortovox (μήπως για να ειμαστε ασορτί?). probe και shovel δεν χρειάστηκα, πηρα μονο την αλουμινοκουβερτα μου μαζί. 2 μερες πριν ειχε μια μεγαλη χιονοστιβαδα, οποτε θα ειμασταν λιιιγο καλυμμένοι, αν και οι θερμοκρασίες αλλάζανε συνεχώς στην περιοχή

DSC00059.jpg

ο Phillipe μαζεύει τα μπατον μας

DSC00060.jpg

και τα δένει στον σακο του για να εχουμε εμεις ένα χερι ελεύθερο να κρατήσουμε το σκοινί και στο άλλο τα σκι μας

.

DSC00064.jpg

• Like 1

θα καναμε την ''voie normale'' γαλλιστί (υπάρχουν περισσοτερες επιλογές και αυτη που θελω ακομα να κανω ειναι απο το Helbronner/Italy που ειναι και λιγο μεγαλύτερη αλλα ευκολότερη διοτι δεν εχεις το αρχικό κομμάτι να διανύσεις– σμίγει με αυτη του Aiguille στις seracs του γίγαντα, και απο εκει πορεύονται μαζι).. και μπορει να λενε ότι το μεγαλύτερο μερος της κοιλάδας είναι κατι αναμεσα σε μπλε και κόκκινες πιστες, δεν παύει όμως να είναι off piste skiing σε μεγαλο υψόμετρο και σε πεδίο γεμάτο crevasse.

η αρχή/arete είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι: εχει δυο μονοπάτια ένα ευθεία λιγο πιο δυσκολο και το άλλο μεγαλύτερου μήκους, αλλα ηπιότερης κλίσης αριστερά.

DSC00146-1.jpg

συνήθως το ευθεία το κατεβαινουν μονο οι οδηγοι η οι σκιερ που φορανε ολοι crampon. στο γκρουπ μας φοραγε μονο ο Phillipe, και ήμασταν ολοι δεμένοι πανω του. ο αμερικανος snowboard-ας 1ος, εγω 2η, η αγγλιδα 3η κλπ..ο οδηγος τελευταίος με τα crampon.

τον ρυθμό του βαδίσματος τον δίνει παντα ο πιο αργός – στην περίπτωση μας η Αγγλίδα διοτι ειχε υψοφοβία και κάθε λεπτο φώναζε stop! νομιζα ότι δεν θα τελειώναμε ποτέ το ρημαδομονοπατι γιατι και εγω που το έπαιζα ανετη και κοιτούσα αριστερα δεξια τις 40++ βαθμους κλίσεις, μου πηγαινε νααα …

οι περισσότεροι θάνατοι συμβαίνουν σε αυτό το κομμάτι – από τη μια μπορεις να βρεθεις καααατω στο Chamonix γλιστρώντας 2000μ υψομετρική και από την άλλη πλευρα απλα στο γκρεμό..καλυτερα να μην διαλέξεις <_<

το κακό είναι ότι γλιστράς με τις μποτες, εισαι δεμένος από τους αλλους, με το ένα χερι κρατας το σκοινί οδηγό και στο άλλο κουβαλάς τα σκι σου, καθόλου εύκολη υπόθεση.

DSC00035.jpg

DSC00033.jpg

θα ηταν καλυτερα να ηταν υποχρεωτικά και τα crampon στον καθενα, κινδυνεύεις λιγοτερο νομιζω.

επειδή η Heizel πίσω μου αρχισε να τραγουδάει :angry: (προτροπή του πατερα της μπας και ξεφοβιθεί) μου λεει ο Phillipe μίλα της – ετσι της πιάνω κουβέντα, λεμε ένα σωρό βλακείες και σε 20’ ειμαστε στο πλάτωμα έτοιμοι να ξεκινήσουμε.

η χθεσινή χιονόπτωση άφησε ποντους φρεσκου χιονιού και τα επιφωνήματα που ακούγονται είναι πολλα. ακομα και η Heiz χαμογελάει

DSC09982.jpg

DSC00078.jpg

το piton central οπως το βλεπουμε απο κατω

DSC00072.jpg

εγω σκεφτομαι ότι είναι η πιο ωραια μερα της φετινής σεζον :P

DSC00084.jpg

o Dave, ο αμερικανός σνουμπορντας εφερε καμερα, μπατον για σπρώξιμο...γενικώς ολο το gear. τα χρειάζεται για να σπρώξει καθώς απαγορευεται να βγαλεις snowboard η τα ski για να μην βρεθεις μεσα σε καμια σεράκ.

κανω πειράματα με τη μασκα του Dave

DSC00076.jpg

ενω ο Phillipe μαζευει

DSC00077.jpg

ο Dave στην κοψη, ετοιμάζεται

DSC00085.jpg

προσπαθω να κρατηθώ πισω απο τον οδηγο καθώς ειναι ορεξάτος και εξηγεί τα παντα γύρω μας. μας λεει οτι θα κανουμε το διάλειμμα μας λιγο μετα το καταφύγιο του requin καθώς στην περιοχή των seracs μπορει να βρεθουμε απο κατω πολυ ευκολα. στην ουσια σχεδον ολο το πεδιο ειναι κρεβας

DSC00095.jpg

και ιδίως αυτη την εποχή οι χιονογεφυρες πανω στις οποιες πατας για να περασεις, ειναι στενες.

το καλοκαίρι δύσκολα σκαρφαλωνονται καποια κομματια, ειναι ολο τρύπες, δεν εχεις να πατησεις, μονο με σκοινι. το δημοφιλέστερο για climbing το καλοκαίρι ειναι το Aiguille Verte γινεται συνωστισμός απο ορειβατες απ'όλο τον κοσμο.

DSC00116.jpg

ειμαστε τυχεροι και βλεπουμε τις 3 καμπινες που πανε απο Aiguille στο Helbronner

DSC00105.jpg

δεν δουλευουν αυτη την εποχή και τις κινούν για συντήρηση μονο. συνεχίζουμε να κοβουμε αριστερα και ο Phillipe μας απαγορεύει να τον προσπερναμε + μας συμβουλεύει να κρατηθούμε όρθιοι και να παταμε τα snowbridges πανω στα δικα του ίχνη. φαινεται το Refuge du requin και το διάσημο dent du geant (το δοντι του γιγαντα)

DSC00114.jpg

(νομιζω οτι ειναι η πιο ωραια φωτογραφια που τράβηξα σε ολο το ταξιδι – μπορεις να φανταστεις και το υπόλοιπο του γίγαντα κατω απο την ομίχλη)

DSC00132.jpg

DSC00138.jpg

DSC00147.jpg

DSC00156.jpg

στην περιοχή του παγετωνα του Tacul σταματαμε για lunch.

DSC00169.jpg

DSC00158.jpg

θα κατεβαζα ανετα 3 λιτρα νερο. ειχα μονο ½ και βολεύτηκα με αυτο. κανει πολυ ζέστη πια: οι πουδρες στην αρχη της διαδρομής εχουν αντικατασταθεί απο παγωμένο χιονι το οποιο σιγα σιγα αρχιζει και γινεται το γνωστό ανοιξιάτικο – ειναι μαλακό και κολλάει αρκετα. το yellow wax δεν το πηρα, ετσι προσπαθώ να κρατήσω σταθερη ταχύτητα μη χρειαστεί σπρώξιμο.

οι κρεβας ειναι πολλες και μπαινουμε σιγα σιγα στην περιοχή της Mer de Glace.

DSC00159.jpg

εντυπωσιακό τοπιο αλλα σχεδον φλατ και θελει προσοχή μην κοψεις ταχύτητα. προς το τελος το χιονι ειναι ανακατεμένο πια με λασπη και νιώθεις στη κυριολεξία το εδαφος να γλιστράει απο κατω. ουτε λογος να κατεβεις πιο κατω με τα σκι. προσπαθούμε να φτασουμε οσο πιο κοντα γινεται στην παγοσπηλιά και στα 350 σκαλιά.

καποια στιγμή αναγκαζόμαστε να βγαλουμε τα σκι και περπαταμε με τις μποτες τα μπατον και τα σκι μες’στο χώμα απο το οποιο αναβλύζει νερο και γλιστράει αρκετα. το ενα μου ποδι μπαινει σε μια κρεβας..ευτυχως η Pauline η γαλλίδα ειναι διπλα μου και προσπαθεί να με τραβηξει αλλα ειναι 40 κιλά ολη κ ολη, οποτε ερχεται ο Phillipe και με βγάζει :lol: . γεμισα λασποχιονα παντού.

πευτει και ο γερος σε μια τρυπα, τον βγαζει ο οδηγος αλλα του γλιστράει το ενα σκι. το μαζευουμε κι'αυτο, τεσπα με τα πολλα φτανουμε στα σκαλιά...τα ανεβω/κατεβηκα και την προηγούμενη (χωρις τα σκι στον ώμο) αρα ξερω τι με περιμενει και φυλάω δυνάμεις...αλλα μπααα..τα φτύνω σε χρονο ρεκορ.

φτανουμε επιτελους πανω και περιμενοντας το τρενο βρισκουμε την ανασα μας και ξεδιψάμε. νιώθουμε ομορφα ολοι, γελαμε και φωτογραφιζόμαστε απλως η μυρωδιά που αναδύουμε δεν ειναι και coco chanel.

στο σταθμο του Montenvers τα δρομολόγια ειναι ανα μιση ωρα πλέον, δεν εχει πολλους σκιερ αυτη την εποχή.

DSC00175.jpg

DSC00176.jpg

η διαδρομη με το τρενο διαρκει 20’ και ειναι πανέμορφη.

DSC00178.jpg

την ειχα φωτογραφίσει την προηγούμενη μερα και τωρα απλώς βιάζομαι να φτάσω Chamonix, να κανω ενα μπανιο στο ξενοδοχειο και να παω οδικός στο Courmayeur καθως ειναι και το τελευταιο απόγευμα στην περιοχή

Courmayeur

DSC00189.jpg

DSC00194.jpg

DSC00201.jpg

αυτο ηθελα να παρω αλλα θυμήθηκα οτι ειμαστε σε περίοδο λιτότητας και συγκρατήθηκα. πρεπει όμως διοτι μια φορα θα το χρησιμοποιήσεις αλλα αυτη τη φορα θα σου σωσει τη ζωη

DSC00206.jpg

αυταααα...

• Like 1

...αυταααα...
Όχι οτι με νοιάζει, αλλά ποιός ζήτησε από την κ.Αντιπρόεδρο να ανεβάσει φωτογραφίες ;

μεγαλειότατε καντε τον κοπο να διαβασετε το ποστ 83.

εχω γύρω στις 600-700 φωτο απο το Chamonix. μην με βαζετε σε πειρασμό <_<

μεγαλειότατε καντε τον κοπο να διαβασετε το ποστ 83...
Χθές ήταν του Αγίου Ρούφου... τις ευχές μου συνάδελφε.

Ο ΜάκηςΜ ; Μισό λεπτό να δώ πού μένει και τα λέμε...

τον εδωσα ξερα,ε? <_< λυκος ειναι, δεν φοβαται τιποτα

600-700 ε;... Περιμενουμε τις υπολοιπες 525-625 :lol:

Ερωτας ε; :angry:

Το Mont Blanc θα το ερωτευομουνα και γω, αλλα δεν ειναι για τα κιλα μου και την ηλικια μου... οι γεροντοερωτες ειναι επικινδυνοι... :P

Συνεχισε...

Μεγαλειοτατε, τουμπεκι παρακαλω... <_<

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ελπίζω μόνο το συγκεκριμένο topic να μην το διαβάσει ο Vvlah. Τρεις μέρες προσπαθούσαμε να ανέβουμε στην Vallee Blance τον Ιανουάριο και δεν μας έκανε την χάρη ο καιρός <_<

Snow to the people!

Αρρώστησα λέμε! :lol:

Πάντα τέτοια κορίτσαρε, πραγματοποίησες κάτι που για μένα εξακολουθεί να είναι όνειρο ζωής. :P

Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα.

Ενα καπουτσινο στο Aguille di Midi και τι στον κοσμο!!! :lol::P:P

well done Olga..next time Hellbroner on skins!!

Edited by SPR