Velissarios 1,031 Report post Posted March 8, 2009 Το ακόλουθο βίντεο στην αρχή σε κάνει να πιστεύεις οτι ο τύπος είναι υπεράνθρωπος.Είναι όμως αλήθεια ή αλλάζοντας τη ρύθμιση (από 16:9 σε 4:3) στην κάμερα ...μεγαλώνεις και την κλίση; Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 8, 2009 Φυσικα αλλαζει και η κλιση αφου η εικονα συμπιεζεται τα την οριζοντια διασταση της Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 8, 2009 εγω θα κανω μια ερωτηση το χιονι απο ποσες μοιρες κλιση και πανω δεν κολλαει στα βραχια; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 8, 2009 δες το Steep και θα καταλαβεις γιατι κολλάει παντου το χιόνι στην Αλάσκα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 8, 2009 δες το Steep και θα καταλαβεις γιατι κολλάει παντου το χιόνι στην Αλάσκα. ...δές κάτι γυναίκες (γυναίκες όμως.... ), που συμμετέχουν στο STEEP.......... http://www.youtube.com/watch?v=pmqPMDXKvFk :LOL: ''and, at that point, i don't even know, i think my brain probably shut off, and i just dropped in and went for it'' ''this is what you dream about skiing'' Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 10, 2009 ...δές κάτι γυναίκες (γυναίκες όμως.... ), που συμμετέχουν στο STEEP.......... http://www.youtube.com/watch?v=pmqPMDXKvFk :LOL: ''and, at that point, i don't even know, i think my brain probably shut off, and i just dropped in and went for it'' ''this is what you dream about skiing'' Η ιδανική γυναίκα, την έχω και added στο facebook Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted March 10, 2009 This is one HOT chick! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
palmer 15 Report post Posted March 10, 2009 Το ακόλουθο βίντεο στην αρχή σε κάνει να πιστεύεις οτι ο τύπος είναι υπεράνθρωπος.Είναι όμως αλήθεια ή αλλάζοντας τη ρύθμιση (από 16:9 σε 4:3) στην κάμερα ...μεγαλώνεις και την κλίση; [/quote σαφως και ειναι αλλαγμενο το format της εικονας ,οπως επισης δεν υπαρχει βουνοπλαγια με κλιση > μοιρων που να συγκρατει τοσο χιονι! προφανως θελει να μας εντυπωσιασει ο "hillbilly" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 11, 2009 σαφως και ειναι αλλαγμενο το format της εικονας ,οπως επισης δεν υπαρχει βουνοπλαγια με κλιση > μοιρων που να συγκρατει τοσο χιονι! προφανως θελει να μας εντυπωσιασει ο "hillbilly" Eιδικά στο 1.11 της κατάβασης οι δύο τύποι φαίνονται πολύ...ψηλόλιγνοι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 11, 2009 This is one HOT chick! You mean this is one HOT BIG MOUNTAIN chick..... εγώ πάντως προτείνω να την κάνουμε επίτημο μέλος στο Συλλογο..... Α ξέχασα, θέλω και μαθηματάκι freeride..... Λάππας ψήνεσαι ?????...... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 11, 2009 Εγώ νομίζω ότι κι η HOT CHICK είναι photoshop (κάτι σαν τη Σαπφώ Νοταρά μου κάνει στην πραγματικότητα..... ) και σίγουρα έχει κακό χαρακτήρα!!! Υ.Γ. και χοντρές γάμπες!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 11, 2009 Εγώ νομίζω ότι κι η HOT CHICK είναι photoshop (κάτι σαν τη Σαπφώ Νοταρά μου κάνει στην πραγματικότητα..... ) και σίγουρα έχει κακό χαρακτήρα!!! Υ.Γ. και χοντρές γάμπες!!! ...σιγουράκι Γιώτα..... και σιγά το σκί που κάνει......jump turns τώρα μαθαίνει.....Βάλτην σε καμιά Σαχάρα και θα πάρει τα σκί στον ώμο........ (και πολλά αλλά.....) :LOL: (Ingrid σ'αγαπώ!!!) Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 11, 2009 …παντως περυσι τετοια εποχη, μου εκμυστηρευτηκε με mailακι το κοριτσακι σας, ότι ειναι ονειρο της να βρεθει στην Ελλάδα, κι οταν της ειπα να με ενημερωσει για να το κανονισουμε, ειπε ολο ενθουσιασμο: “skiing by the Med=BigTime”! Τι να τα κανεις oμως τα χοντρα της μπουτάκια…να τυλιγεις πούρα Aβάνας …αστο καλύτερα.. Windsurf κανει? Δεν κανει Διονύση!! Η Κasha θα μου ταιριαζε καλυτερα παντως.. (κ telemark κ ski mountaineering κ "ολα" ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 11, 2009 …παντως περυσι τετοια εποχη, μου εκμυστηρευτηκε με mailακι το κοριτσακι σας, ότι ειναι ονειρο της να βρεθει στην Ελλάδα, κι οταν της ειπα να με ενημερωσει για να το κανονισουμε, ειπε ολο ενθουσιασμο: “skiing by the Med=BigTime”! Τι να τα κανεις oμως τα χοντρα της μπουτάκια…να τυλιγεις πούρα Aβάνας …αστο καλύτερα.. Windsurf κανει? Δεν κανει Διονύση!! Η Κasha θα μου ταιριαζε καλυτερα παντως.. (κ telemark κ ski mountaineering κ "ολα" ) αγόοοοορι μου, την γυναίκα που κάνει telemark-touring ski, jump turns, windsurfing, surfing, mountaineering, climbing, paragliding και πολλά ακόμα etc, και ταυτοχρόνως είναι παγκόσμια ατόμαρα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ψυχή, την έχεις δίπλα σου πάρα πάρα πολλά χρόνια! Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 11, 2009 …παντως περυσι τετοια εποχη, μου εκμυστηρευτηκε με mailακι το κοριτσακι σας, ότι ειναι ονειρο της να βρεθει στην Ελλάδα, κι οταν της ειπα να με ενημερωσει για να το κανονισουμε, ειπε ολο ενθουσιασμο: “skiing by the Med=BigTime”! Τι να τα κανεις oμως τα χοντρα της μπουτάκια…να τυλιγεις πούρα Aβάνας …αστο καλύτερα.. Windsurf κανει? Δεν κανει Διονύση!! Windsurf όχι, αλλά κάνει kite....xixi Θέλει λέει να δει τον Κολοσσό της Ρόδου..... Θα θυσιαστώ.....για το snowclub ρε γαμώτο....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 11, 2009 Aπότομη κλίση με λίγο παραμύθι off topic: Στο αεροδρόμιο σας βλέπω. Ο Ντέταρι, ο Ντιόγκο και η Ίνγκριντ θα είναι οι μεγάλες υποδοχές Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 12, 2009 E όχι άμα έχει χοντρές γάμπες την απορρίπτω. οι χάλια γάμπες: Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 12, 2009 ..μη σας διακοψω την ονειρωξη (πρωινιατικα ), αλλά το ονομα Sarah Burke σας λεει κατι? Βρειτε την στο fcbk’ καντε τη friend κ χαζεψτε το gallery της…από πρωτιές στο park-freestyle-pipe, μεχρι πρωτιες…σε ξεφρενα παρτάκια (και με πολυ καλυτερες γαμπίτσες )! ..υπαρχουν κι αλλες τετοιες εντυπωσιακες κορασιδες στο σπορ μας (brilliant friend list), αλλα δε σας τις λεω... Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted March 12, 2009 Επειδη σοβαρεψε η κουβεντα σας να προσθεσω και γω μια προταση ειδικα για οσους δεν κοιτανε και τις ρυτιδες πισω απο τα αυτια για να εκτιμησουν μια αθλητρια Στοιχεια και διευθυνση δεν γνωριζω συγνωμη αλλα μπορει να τα αναζητησει καποιος στο τμημα αντιμετωπισης χιονοστιβαδων των περιαλπικων χωρων Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2009 Εισαι σε μια ονειρική πλαγιά στην Αλάσκα, περίπου 2 χιλιομετρα κατεβασιά με απυθμενη πουδρα... και δίπλα είναι η Sarah Burke... ΑΛΛΑ η κατεβασιά χωράει μονο έναν και ο δευτερος θα κάνει σε κομμένα... αν φυγεις πρώτος δεν θα την ξαναδείς, αν φυγεις δευτερος θα την ξαναδεις κάτω... Αλάσκα δεν θα ξαναπας στη ζωή σου ευκολα... την αφήνεις να φυγει πρώτη ή βουτάς και της λες καλό ταξίδι ας πάω Αλάσκα και ας μην την δω ποτέ μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 12, 2009 Εισαι σε μια ονειρική πλαγιά στην Αλάσκα, περίπου 2 χιλιομετρα κατεβασιά με απυθμενη πουδρα... και δίπλα είναι η Sarah Burke... ΑΛΛΑ η κατεβασιά χωράει μονο έναν και ο δευτερος θα κάνει σε κομμένα... αν φυγεις πρώτος δεν θα την ξαναδείς, αν φυγεις δευτερος θα την ξαναδεις κάτω... Αλάσκα δεν θα ξαναπας στη ζωή σου ευκολα...την αφήνεις να φυγει πρώτη ή βουτάς και της λες καλό ταξίδι ας πάω Αλάσκα και ας μην την δω ποτέ μου O πεινασμένος ( δηλ. ο παντρεμένος) καρβέλια ονειρεύεται....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 12, 2009 ας πάω Αλάσκα και ας μην την δω ποτέ μου Επειδή διαβάζει κι η Νικελένια τα γράφεις αυτά;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted March 12, 2009 Τώρα χωρίς πλάκα και εγώ την πλαγιά θα διάλεγα. Από πιπίνια είναι γεμάτος ο ντουνιάς. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 12, 2009 Τώρα χωρίς πλάκα και εγώ την πλαγιά θα διάλεγα. Από πιπίνια είναι γεμάτος ο ντουνιάς. Καλά βρε, κι εγώ την πλαγιά θα διάλεγα!!! Χωρίς πλάκα, όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης!!! Αν ζούσες εκεί κι αυτή την πλαγιά μπορούσες να την κατεβείς 250 φορές το χρόνο παρθένα, θα διάλεγες το πιπίνι!! Ενώ εγώ, πάλι την πλαγιά θα διάλεγα!!! Που λέει ο λόγος.... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 12, 2009 Εγω πάλι θα διαλεγα το πιπινι και θα εμενα μαζι της για την κατέβω αλλες 249 φορες Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites