ste 0 Report post Posted March 26, 2009 Χαιρετώ σας αγοράκια και κοριτσάκια! Ήρθα κι εγώ να αυξήσω κατά έναν τους σανιδάδες!Έχω γίνει μέλος καμιά βδομάδα και σήμερα είπα να συστηθώ μιας και τελείωσα το διάβασμα..... ....πολύ ενδιαφέροντα τοπικ! Λοιπόν με το άθλημα είχα το μικρόβιο από παλιά αλλά είχα κάνει σποραδικά κάποιες φορές!Φέτος όμως κόλλησα για τα καλά κι έχω κάνει 6-7 φορές τον τελευταίο μήνα+κάτι!!!! Και σίγουρα έπεται συνέχεια!Οπότε να περιμένετε σύντομα ερωτήσεις για αγορά εξοπλισμού,απορίες κουλουπου κουλουπου...Ξέρετε τα γνωστά!!χοχοχχοο Λοιπόν καλώς σας βρήκα και πάλι κι ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 26, 2009 Καλως τον!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 26, 2009 ...Ήρθα κι εγώ να αυξήσω κατά έναν τους σανιδάδες!.... Φτου!!...όμως δεν πειράζει...,σε καλοδεχόμαστε και έτσι. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 26, 2009 καλως ηλθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 27, 2009 Καλοσόρισες ste! Xιόνι υπάρχει μπόλικο ακόμα και θα υπάρχει απ'όσα μας λέει ο καιρός εώς τώρα, οπότε ραντεβού στα βουνά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 27, 2009 σήμερα είπα να συστηθώ το ονοματάκι σου? καλως μας ηρθες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ste 0 Report post Posted March 27, 2009 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!! :P ...αλλά τι έγινε?!!?.....μόνο οι σκιερ καλωσορίζουνε?!!!χαχαχαχαχαχ Λεπόν....msketos είναι δυνατόν να αφήσουμε τόσο χιόνι να πάει χαμένο!!!έχει ήδη κανονιστεί Σ/Κ Παρνασσό με βραδινό και τα λοιπά.....θα είναι το πρώτο μου!! θα είναι ωραία εμπειρία πιστεύω ε? Olga με λένε Στέφανο --> ste !!!! Αυτά....άντε και καλά τσουλήματα να έχουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 27, 2009 ...αλλά τι έγινε?!!?.....μόνο οι σκιερ καλωσορίζουνε?!!!χαχαχαχαχαχ Δεν σε καλοσόρισαν μόνο skier!!! Λεπόν....msketos είναι δυνατόν να αφήσουμε τόσο χιόνι να πάει χαμένο!!!έχει ήδη κανονιστεί Σ/Κ Παρνασσό με βραδινό και τα λοιπά.Αυτά....άντε και καλά τσουλήματα να έχουμε! Τα λέμε το Σάββατο πρωί-βράδυ!!! άντε και καλά τσουλήματα να έχουμε! Ακριβώς!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 27, 2009 Επίσης αν έχεις pmr 8/20 <-- SC Αλλιώς φώναξε SKETOoooooo!!!! Θα σε ακούσουμε!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 27, 2009 Αλλιώς φώναξε SKETOoooooo!!!!Θα σε ακούσουμε!!! Αν το κάνει αυτό, το πιο πιθανό είναι να του στείλουν κανένα γαλλικό χωρίς γάλα. Καλωσήλθες, Στέφανε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ste 0 Report post Posted March 27, 2009 Δεν σε καλοσόρισαν μόνο skier!!! tongue.gif ουυυυπς my mistake!!! Επίσης αν έχεις pmr 8/20 <-- SC εδώ σε έχασα..... Καλωσήλθες, Στέφανε! smile.gif Τhank you mr. Λάππας!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted March 27, 2009 Καλως ηρθες Στεφανε . Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted March 27, 2009 εδώ σε έχασα..... http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=5609 Εδώ θα τον βρείς. Καλως ήλθες ste Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 27, 2009 καλως ηλθες Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 27, 2009 Καλώς όρισες Στέφανε! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 27, 2009 AggelosP με κάλυψες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 29, 2009 στεφανε καλως μας βρηκες και καλως μας ηρθες λοιπον.καλες κατεβασιες να εχεις φιλε και γρηγορα να τα πουμε και απο κοντα Quote Share this post Link to post Share on other sites
cleopatra 0 Report post Posted March 30, 2009 Καλως ηρθες Στεφανε Θα σε βαλουμε να κανεις παρεα στην κορη,που προσπαθει να κανει sb Quote Share this post Link to post Share on other sites
ste 0 Report post Posted March 30, 2009 Ευχαριστώ πολύ και τους υπόλοιπους για το καλωσόρισμα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 2, 2009 καλώς μας ήρθες Στέφανε! αυξάνεστε και πλυθήνεστε εσείς οι snb φέτος, μπρρρρ Φιλικά, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites