maylo 132 Report post Posted April 7, 2009 2010 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 7, 2009 πολύ χρώμα φέτος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted April 8, 2009 πολύ χρώμα φέτος... λολ Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 8, 2009 ε τι θέλεις να γράψω Tα καινούρια σκι είναι πάντα καλύτερα απο τα περσινά γιατί είναι φρεσκοκερωμένα με σουπερ ακονισμένες ακμές και οι πυρήνες τους είναι ακόμα εντάξει Θα δεις τι χρώμα ρούχα θα φοράς και τι μπότες και θα διαλέψεις το καλύτερο σκι οπτικά Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 8, 2009 Να προσθεσω ακομα καποια ski του 2010, που πολλοι θα ΄θελαν να εχουν στην λαμπαδιτσα τους Rossignol S7 Barras Skis 2010 145 - 115 - 123 με ακτινα 17.5 @ 188cm περισσοτερα εδω Rossignol S3 Skis 2010 το μικρο αδερφακι του S7 με 98αρα μεση... και ενα βιντεακι σε απταιστα Γαλλικα για το Rossignol Bandit 86 2010 Skis 2010 και επειδη τα Γαλλικα δεν ειναι το φορτε μας... μια βιντεοπαρουσιαση για τα νεα freeride rossi του 2010 στα Αγγλικα. και ενα ακομα βιντεακι απο την παρουσιαση των νεων γραφικων για τα rossignol απο την S.A.S. (Seven Artistic Sins) και μερικα φρεσκα Völkl... περισσοτερες πληροφοριες για τα Volkl εδω και ενα βιντεακι δωρο τα νεα Κuro εχουν στα νεα τους γραφικα μια οφθαλμαπατη για να φαίνονται πιο στενα (132 η μεσουλα τους..) Völkl Mantra 2010 133 - 96 - 116 με ακτινα 22.5 @ 184cm ...και συνοπτικα τα νεα Völkl εδω στο la Poudre.com και μερικες σκορπιες φωτο ακομα... τα νεα Blizzard Titan με τις Marker Duke πανω σε plates Tωρα αμα θελετε να δειτε και αλλα πολυχρωμα φρεσκα πραγματακια δειτε εδω... και εδω... Φατε ματια ψαρια.... Υ.Γ: αναλογω θεμα ειχε ξεκινησει προ διμηνου, με αρκετες φωτογραφιες εδω. Αληθεια, ski test δεν θα γινει φετος? Να μην θυμηθω οτι καποιοι ακομα χρωστανε review απο το περσυνο ski test.... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 8, 2009 Να μην θυμηθω οτι καποιοι ακομα χρωστανε review απο το περσυνο ski test.... έχω μαζέψει και άλλα απο φέτος... δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κάποιο "οργανωμένο" σκι τέστ το 2009. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 8, 2009 εκτος και αν γινει σκι τεστ (για water-ski).. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 8, 2009 Από ότι βλέπω είναι επιτακτική η ανάγκη αλλαγής της υποδοχής για σκι στο Αυγό. Δεν θα χωράνε ούτε μέσα τα πέδιλα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 8, 2009 twin tip δεν χωρανε ετσι και αλλιως... αλλα το freeride park ειναι η Φτερολακα .... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted April 8, 2009 Aλήθεια αν δεν χωράνε τα πέδιλα στη θήκη τι κάνουνε στο αυγό? (πολύ καγκουριά τα άστον μάρτιν) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 8, 2009 Κοντεύουν να γίνουν τα σκι σαν τα πέδιλα που χρησιμοποιούσαν στο ski jumping. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2009 Rossignol S3 Skis 2010 το μικρο αδερφακι του S7 με 98αρα μεση... τα ειχα δοκιμάσει στα 3-5 Πηγαδια τον Φεβρουάριο και το σκέφτομαι σοβαρά. μαζι μου στον Καναδά εχω τα Ζ 6,5 (2010 model). επίσης σούπερ πεδιλακι, εχει αλλάξει το σκι μου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 9, 2009 Aλήθεια αν δεν χωράνε τα πέδιλα στη θήκη τι κάνουνε στο αυγό? (πολύ καγκουριά τα άστον μάρτιν) Τα παίρνεις μέσα και εξέχουν από τη χαραμάδα όταν κλείνει το αυγό Πολλοί από εμάς το κάνουμε ήδη Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 9, 2009 στον Καναδά εχω τα Ζ 6,5 (2010 model). επίσης σούπερ πεδιλακι, εχει αλλάξει το σκι μου θες να τα ακούσεις τώρα έ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2009 μπααα..μια χαρα ειμαι Πανο. αν ειχα παρει τα S3 δεν θα μου έφτανε η πιστα για τις ασκήσεις που κάνουμε για αλλες δουλειες θα νοικιάσω εννοείται Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 10, 2009 επρεπε να παρεις τα Spit. μαζί σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
triteknos 0 Report post Posted April 10, 2009 Τωρα εαν σας πω οτι καταλαβα.....θα ηταν ψεμα. Μονο 4 φορες εχω κανει, και πεδιλα του σκι, μπατον, και μποτες, οι οποιες ηταν νοικιασμενες!!! Παντος καλο ειναι να υπαρχει αυτη η ενημερωση! Μπραβο σας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 10, 2009 Λίγο πιο αναλυτικά τα k2 models 09-10: http://www.bumps.com.au/skis_k2.php Armada 09/10 http://www.bumps.com.au/skis_armada.php Line 09-10: http://www.bumps.com.au/skis_line.php Head 09-10 http://www.bumps.com.au/skis_head.php Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 10, 2009 Schizofrantic Binding αυτό είναι ένα σουπερ νέο στοιχείο... την καρφώνεις όπου θέλεις (χωρις plate) και μπορείς να μεταφέρεις το "κεντρο" σου είτε στο mid sole είτε στο mid core! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 10, 2009 Μαλλον μιλαμε για την νεα δεστρα της Marker την JESTER SCHIZO. JESTER SCHIZO – ispo European Ski Award 2009The JESTER SCHIZO is a binding for all styles – the new highlight of the “Royal Family” of premium freeski bindings from Marker. Its hallmark is the innovative multi-stance adjustor. This technological breakthrough lets the skier vary the binding position freely and directly on the ski by up to 60mm, right there on the slopes. The adjustment takes only seconds and doesn’t even require the skier to unbuckle the binding. The perfect stance for all conditions! Ισως ο Λουκας στην Αραχωβα να εχει φερει καποιο ski test με καρφωμενη πανω τους την νεα δεστρα. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 10, 2009 ελπιζω να φέρουν μεγάλα/φαρδιά φρένα αν μπορείς να ρυθμίζεις ανεξάρτητα το μπροστά απο το πίσω μέρος για να μπορούμε να δίνουμε και τα σκι μας σε διαφορετικές μπότες τότε όλα μου τα σκι θα έχουν την Schizofrantic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tax 3 Report post Posted April 10, 2009 ΠΗΡΑ 8 SCHIZO ΓΙΑ ΤΟ 09-10 ΓΙΑ SETH-MISSBEHEAVED ΚΑΙ 2 FREE USE EINAI KAΛΕΣ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΕΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 10, 2009 Λογικα εχουν κληρονομια τα χαρακτηριστικα που εχουν η Jester και η Griffon, καταλληλες για σκι με μεση μεγαλυτερη απο 76mm. Oσο για τα φρενα τους βγαινουν σε δυο μεγεθη, και υπαρχει και διαθεσιμο και σε 130mm. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 16, 2009 Rossignol 2009 η συνεχεια H σειρα S.A.S. (Seven Artistic Sins) για τη νεα χρονια: S1 Squindo S2 Howell S3 Koopman S4 Pommier S5 Jago S6 S7 Barras Η νεα μοδα που θελουν να εχουν τα σκι sidecut 5 σημειων αντι 3 των κοινων carve skis σε συνδιασμο με reverse camper (κατι που πρωτοσυναντησαμαι στα πεδιλα της Armada) η Rossignol την ονομαζει Sigma Profile Τechnology χαρη στο αρχαιοελληνικο Σ, που μοιαζει το σχημα του οπτικα με αυτα τα σκι (με λιγο ζορι ειναι η αληθεια... α ρε Λι@κοπουλe ) Ειδα και σε πρoσπεκτους τα νεα bandit για το 2009. Οπτικα τουλαχιστον τα γραφικα τους, που ειχαν παρει την κατιουσα τα τελευταια χρονια, συνεχιζουν την κατηφορα τους. Δεν πειραζει ομως, ας ειναι καλα ο Caballero και η παρεα του... Επισης επιστρεφουν στην αγορα οι μποτες με τα 2 κλιπς (ναι... ναι, σαν αυτες που πρωτονοικιασες οταν αποφασισες να κανεις σκι ) και εχουν γινει ηδη μοδα στους newschoolers skiers Rossignol SAS FS1 ©images by Freeride Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 16, 2009 ενα κακο εχουν τα σκι sidecut 5 σημειων... απο εμφανιση ειναι σαν,οπως ευστοχα εχει πει και ο Στάθης, να εισαι ο παπουτσομενος γατος... η τεχνολογια προχωραει τελικα πολυ γρηγορα... θα δοκιμασουμε να δουμε τι λενε ... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites