Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 15, 2009 το πιστευω Να ρωτησω κάτι; γιατι απο την περιγραφη που έκανες για τα ARV, τα λιγουρεύτηκα.. Για τι επίπεδο είναι (βασικα για μενα ειναι; ) θα τα κοιίταζα για 2ο σκι μαζι με ενα πιο πιστας.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 15, 2009 Και όμως, από χτες το βράδυ, η δήλωση μου ισχύει. Τι να σου πω για το πέδιλο, με τόσο σύντομη δοκιμή και σε τόσο περιορισμένο τερέν δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πάντως μου φάνηκε πολύ εύκολο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 15, 2009 το πιστευω Να ρωτησω κάτι; γιατι απο την περιγραφη που έκανες για τα ARV, τα λιγουρεύτηκα.. Για τι επίπεδο είναι (βασικα για μενα ειναι; ) θα τα κοιίταζα για 2ο σκι μαζι με ενα πιο πιστας.. δεν πας καλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 15, 2009 δεν πας καλα ειναι γνωστο αυτο Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 15, 2009 ειναι γνωστο αυτο Mα καθόλου καλά Κοίτα να φτιάξει το πόδι σου και βλέπουμε μέχρι του χρόνου! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 15, 2009 Να ρωτησω κάτι; γιατι απο την περιγραφη που έκανες για τα ARV, τα λιγουρεύτηκα.. Για τι επίπεδο είναι (βασικα για μενα ειναι; ) θα τα κοιίταζα για 2ο σκι μαζι με ενα πιο πιστας.. πως μας βγηκες ετσι παλαβο εσυ ,και δεν σου φαινοτανε ???????? βαζω στοιχημα οτι θα πας οπου πας ,θα κανεις κυκλο..................και θα ξαναγυρισεις στα RAIDER ,τα οποια και θα ξαναμοσχοπληρωσεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 15, 2009 o nickel σε βαζει και τα λες αυτα;;; Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 15, 2009 Το σκισατε το tread... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 15, 2009 o nickel σε βαζει και τα λες αυτα;;; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ στην ηλεκτρονικη επικοινωνια τα αστεια "ακουγονται" διαστρεβλωμενα............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 15, 2009 Al foutzin σου έχω παραγγείλει τα pontoon για του χρόνου σε 189cm κρατήσου... κάνουν τέλεια σκιά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 15, 2009 Al foutzin σου έχω παραγγείλει τα pontoon για του χρόνου σε 189cm κρατήσου... κάνουν τέλεια σκιά. :P Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 15, 2009 πολυ απλα ειναι θεμα κοινου νου..................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 15, 2009 Δεν ασχολούμαι με 17χρονα. Καλά...,μην ορκίζεσαι,σε πιστεύουμε! .......και δεν σου φαινοτανε ???????? Αφού φοράει ρούχα! :P Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 15, 2009 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ στην ηλεκτρονικη επικοινωνια τα αστεια "ακουγονται" διαστρεβλωμενα............. σωστο..(πολλά εχουν δει τα ματακια μας..) Al foutzin σου έχω παραγγείλει τα pontoon για του χρόνου σε 189cm κρατήσου... κάνουν τέλεια σκιά. μπα θελω να μαυρισω του χρονου γιατι φετος κοπηκε απότομα η σεζον και δεν προλαβα... μέχρι 92 μέση δέχομαι προσφορές! @pefto: το εχουμε κανει το topic.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 15, 2009 σωστο..(πολλά εχουν δει τα ματακια μας..) μπα θελω να μαυρισω του χρονου γιατι φετος κοπηκε απότομα η σεζον και δεν προλαβα... μέχρι 92 μέση δέχομαι προσφορές! Ξεκίνα από τώρα......πάρε κοπερτόνε και ξαμολύσου στας παραλίας! :D Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 15, 2009 Ξεκίνα από τώρα......πάρε κοπερτόνε και ξαμολύσου στας παραλίας! :P http://www.kopertone.com/ Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted April 15, 2009 Με τις φυσιοθεραπείες, κτλ. μέχρι του χρόνου θα μπορεί να οδηγεί από σκι αντοχής μέχρι παντζούρια ο mod και όλα αυτά exclusively στον ...Περικλή κατά τ' άλλα με το καλό dear όποιο πέδιλο επιλέξεις και στις πιό λαχταριστές πλαγιές πάντα με ασφάλεια να το χαρείς! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites