Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
makalu

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Recommended Posts

Canon S95

Πολύ ενδιαφέρουσα ανταγωνίστρια της Panasonic LX5 στην κατηγορία "compact για ψαγμένους".

Το μόνο μείον που βλέπω είναι η (αδικαιολόγητη πλέον) έλλειψη δυνατότητας να ζουμάρεις κατά την διάρκεια βιντεοσκόπησης. :rolleyes:

Make Parnassos Great Again!

Χρηστο, ειναι σιγουρο αυτο; Εγω εχω την Canon 960IS και εχει ζουμ, αλλα με μια παραξενια:

Δεν ζουμαρει στο βιντεο την ωρα που τραβας, αν εχεις επιλεξει Digital Zoom: Off.

Αν επιλεξεις Digital Zoom: On, εχεις κανονικα Optical Zoom μεχρι τα 3.7Χ και μετα παει digital με χειριστη ποιοτητα εικονας (γιατι τραβας με 640Χ480).

Τωρα λεω Optical Zoom γιατι η μεγεθυνση ειναι μεχρι 3.7 που ειναι το Optical με ασπρα ψηφια και μετα τα 3.7 γινεται με μπλε ψηφια υποδηλωνοντας Digital Zoom. Επισης, η ποιοτητα του βιντεο στα 3.7Χ ειναι η ιδια ειτε εχω επιλεξει το Digital Zoom ειτε οχι...

ΑΛΛΑ... αν βιντεοσκοπεις σε 1024Χ768... τοτε δεν σου παρεχει Optical Zoom... :lol:

Έτσι λέει το review :lol: . Μακάρι να κάνει λάθος, αν και δεν το πιστεύω γιατί ούτε η δικιά μου Canon 960 ζουμάρει κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης.

Έτσι λέει το review :P . Μακάρι να κάνει λάθος, αν και δεν το πιστεύω γιατί ούτε η δικιά μου Canon 960 ζουμάρει κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης.
Χρηστο, ειναι σιγουρο αυτο; Εγω εχω την Canon 960IS και εχει ζουμ, αλλα με μια παραξενια:

Δεν ζουμαρει στο βιντεο την ωρα που τραβας, αν εχεις επιλεξει Digital Zoom: Off.

Αν επιλεξεις Digital Zoom: On, εχεις κανονικα Optical Zoom μεχρι τα 3.7Χ και μετα παει digital με χειριστη ποιοτητα εικονας (γιατι τραβας με 640Χ480).

Τωρα λεω Optical Zoom γιατι η μεγεθυνση ειναι μεχρι 3.7 που ειναι το Optical με ασπρα ψηφια και μετα τα 3.7 γινεται με μπλε ψηφια υποδηλωνοντας Digital Zoom. Επισης, η ποιοτητα του βιντεο στα 3.7Χ ειναι η ιδια ειτε εχω επιλεξει το Digital Zoom ειτε οχι...

ΑΛΛΑ... αν βιντεοσκοπεις σε 1024Χ768... τοτε δεν σου παρεχει Optical Zoom... :lol:

Ακουει ο Λαππας??? :P :P

Συμφωνώ! Με το μεγάλο της zoom και τις εξαιρετικές δυνατότητες βιντεοσκόπησης, είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο χρήσιμη για το βουνό από αυτή που πρότεινα εγώ. :)

Αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς, η νέα γενιά compact είναι θεόσταλτο δώρο για όσους ψάχνουν κάτι που να χωράει άνετα στην τσέπη του μπουφάν χωρίς τους τεράστιους συμβιβασμούς που κάναμε στο παρελθόν στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με μια DSLR ή ένα fully-fledged Camcorder.

λαππας θελω μια βιντεοκαμερα για μινι βιδαεκια ξερεις... και να βγαζει απλα μια καλη φωτο

οχι φωτογραφικη καλη και να βγαζει απλα βιδεακια

τι προτεινεις για ριξε καμια ιδεα...

DALTONS POW ROBBERY.....

περιεργο... :ph34r::P

παντως τηνν καμερα του κρανους σου την ξερεις ετσι...

εχουμε δουλεια σε 2.5 μηνες :P :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Ok, παραδέχομαι ότι δεν είναι ακριβώς το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν να πάρεις μαζί σου στο ski :) , αλλά το καινούργιο μοντέλο της Pentax μπορεί να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού στο μεσαίο φορμά!

αυτες μπορεις να τις κρατας με το ενα χερι και να κανεις σλαλομ ταυτοχρονα/??//// :)

Μπα, μάλλον πρέπει να την έχεις στο κράνος... :):P:D:rolleyes: :rolleyes::(;)

Edited by panchristo

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Επειδη ο κος Λαππας σπαμαρει το νημα με ασχετες δημοσιευσεις :angry:<_< και εχω χαθει, θα ηθελα προτασεις για αγορα φωτογραφικης καταλληλης για το βουνο:

Αντοχη στην υγρασια

Μεγαλη διαρκεια μπαταριας

Μεγαλο ευρος φακου (ευρυγωνιος αλλα και ικανο οπτικο ζουμ)

Καλο βιντεο

Δεν με ενδιαφερει ειδικη action camera, σαν αυτες στο αλλο θεμα, που μπαινουν στο κρανος (βασικα επειδη δεν εχω ακομα κρανος :P ), αλλα μια φωτογραφικη που να μπορει να χρησιμοποιηθει και σε "νορμαλ" καθημερινες συνθηκες.

Ευχαριστω

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Επειδη ο κος Λαππας σπαμαρει το νημα με ασχετες δημοσιευσεις :angry:<_< και εχω χαθει, θα ηθελα προτασεις για αγορα φωτογραφικης καταλληλης για το βουνο:

Αντοχη στην υγρασια

Μεγαλη διαρκεια μπαταριας

Μεγαλο ευρος φακου (ευρυγωνιος αλλα και ικανο οπτικο ζουμ)

Καλο βιντεο

Δεν με ενδιαφερει ειδικη action camera, σαν αυτες στο αλλο θεμα, που μπαινουν στο κρανος (βασικα επειδη δεν εχω ακομα κρανος :P ), αλλα μια φωτογραφικη που να μπορει να χρησιμοποιηθει και σε "νορμαλ" καθημερινες συνθηκες.

Ευχαριστω

1.Μιλάμε για κάτι που τείνει σε SLR ή pocket version?

2. Budget?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor