Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 1, 2010 Με έχει σκληρύνει το επάγγελμα γμτ... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 8, 2010 Canon S95 Πολύ ενδιαφέρουσα ανταγωνίστρια της Panasonic LX5 στην κατηγορία "compact για ψαγμένους". Το μόνο μείον που βλέπω είναι η (αδικαιολόγητη πλέον) έλλειψη δυνατότητας να ζουμάρεις κατά την διάρκεια βιντεοσκόπησης. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 8, 2010 Χρηστο, ειναι σιγουρο αυτο; Εγω εχω την Canon 960IS και εχει ζουμ, αλλα με μια παραξενια: Δεν ζουμαρει στο βιντεο την ωρα που τραβας, αν εχεις επιλεξει Digital Zoom: Off. Αν επιλεξεις Digital Zoom: On, εχεις κανονικα Optical Zoom μεχρι τα 3.7Χ και μετα παει digital με χειριστη ποιοτητα εικονας (γιατι τραβας με 640Χ480). Τωρα λεω Optical Zoom γιατι η μεγεθυνση ειναι μεχρι 3.7 που ειναι το Optical με ασπρα ψηφια και μετα τα 3.7 γινεται με μπλε ψηφια υποδηλωνοντας Digital Zoom. Επισης, η ποιοτητα του βιντεο στα 3.7Χ ειναι η ιδια ειτε εχω επιλεξει το Digital Zoom ειτε οχι... ΑΛΛΑ... αν βιντεοσκοπεις σε 1024Χ768... τοτε δεν σου παρεχει Optical Zoom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 8, 2010 Έτσι λέει το review . Μακάρι να κάνει λάθος, αν και δεν το πιστεύω γιατί ούτε η δικιά μου Canon 960 ζουμάρει κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 8, 2010 Έτσι λέει το review . Μακάρι να κάνει λάθος, αν και δεν το πιστεύω γιατί ούτε η δικιά μου Canon 960 ζουμάρει κατά την διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Χρηστο, ειναι σιγουρο αυτο; Εγω εχω την Canon 960IS και εχει ζουμ, αλλα με μια παραξενια: Δεν ζουμαρει στο βιντεο την ωρα που τραβας, αν εχεις επιλεξει Digital Zoom: Off. Αν επιλεξεις Digital Zoom: On, εχεις κανονικα Optical Zoom μεχρι τα 3.7Χ και μετα παει digital με χειριστη ποιοτητα εικονας (γιατι τραβας με 640Χ480). Τωρα λεω Optical Zoom γιατι η μεγεθυνση ειναι μεχρι 3.7 που ειναι το Optical με ασπρα ψηφια και μετα τα 3.7 γινεται με μπλε ψηφια υποδηλωνοντας Digital Zoom. Επισης, η ποιοτητα του βιντεο στα 3.7Χ ειναι η ιδια ειτε εχω επιλεξει το Digital Zoom ειτε οχι... ΑΛΛΑ... αν βιντεοσκοπεις σε 1024Χ768... τοτε δεν σου παρεχει Optical Zoom... Ακουει ο Λαππας??? :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 8, 2010 Ο Λάππας μόλις τώρα το δοκίμασε με το ψηφιακό zoom on και το βίντεο στο standard και έκανε μια τρύπα στο νερό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,771 Report post Posted October 9, 2010 Μην σνομπάρετε και αυτή: http://www.trustedreviews.com/digital-came...shot-DSC-HX5/p1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 10, 2010 Συμφωνώ! Με το μεγάλο της zoom και τις εξαιρετικές δυνατότητες βιντεοσκόπησης, είναι κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο χρήσιμη για το βουνό από αυτή που πρότεινα εγώ. Αν κάτσει να το σκεφτεί κανείς, η νέα γενιά compact είναι θεόσταλτο δώρο για όσους ψάχνουν κάτι που να χωράει άνετα στην τσέπη του μπουφάν χωρίς τους τεράστιους συμβιβασμούς που κάναμε στο παρελθόν στην ποιότητα εικόνας σε σχέση με μια DSLR ή ένα fully-fledged Camcorder. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 4, 2010 Panasonic Lumix GF2 unveiled. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 4, 2010 λαππας θελω μια βιντεοκαμερα για μινι βιδαεκια ξερεις... και να βγαζει απλα μια καλη φωτο οχι φωτογραφικη καλη και να βγαζει απλα βιδεακια τι προτεινεις για ριξε καμια ιδεα... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 4, 2010 Δεν ξέρω από βιντεοκάμερες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 4, 2010 περιεργο... παντως τηνν καμερα του κρανους σου την ξερεις ετσι... εχουμε δουλεια σε 2.5 μηνες :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 4, 2010 Ναι, αλλά δεν τραβάει φωτογραφίες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 4, 2010 νταξ αυτο αυτο σε μας Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 13, 2010 Ok, παραδέχομαι ότι δεν είναι ακριβώς το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν να πάρεις μαζί σου στο ski , αλλά το καινούργιο μοντέλο της Pentax μπορεί να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού στο μεσαίο φορμά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 29, 2010 Ο φθηνότερος f/0.95 στον κόσμο. Καθόλου κακός, σχεδόν αξίζει να πάρεις ένα σώμα 3/4 για να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted May 4, 2011 Πάρε πάρε, πάρεεεεεε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 4, 2011 αυτες μπορεις να τις κρατας με το ενα χερι και να κανεις σλαλομ ταυτοχρονα/??//// Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted May 5, 2011 (edited) Μπα, μάλλον πρέπει να την έχεις στο κράνος... :rolleyes: Edited May 5, 2011 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 8, 2011 Sony NEX C3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 14, 2011 Panasonic Lumix GF3 Olympus XZ-1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 22, 2011 Leica M9-P As inconspicuous as it gets. Σε ασημί παρακαλώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 17, 2011 http://www.dpreview.com/previews/canons100/ Ένα κομματάκι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τσέπη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted September 18, 2011 Επειδη ο κος Λαππας σπαμαρει το νημα με ασχετες δημοσιευσεις και εχω χαθει, θα ηθελα προτασεις για αγορα φωτογραφικης καταλληλης για το βουνο: Αντοχη στην υγρασια Μεγαλη διαρκεια μπαταριας Μεγαλο ευρος φακου (ευρυγωνιος αλλα και ικανο οπτικο ζουμ) Καλο βιντεο Δεν με ενδιαφερει ειδικη action camera, σαν αυτες στο αλλο θεμα, που μπαινουν στο κρανος (βασικα επειδη δεν εχω ακομα κρανος ), αλλα μια φωτογραφικη που να μπορει να χρησιμοποιηθει και σε "νορμαλ" καθημερινες συνθηκες. Ευχαριστω Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 18, 2011 Επειδη ο κος Λαππας σπαμαρει το νημα με ασχετες δημοσιευσεις και εχω χαθει, θα ηθελα προτασεις για αγορα φωτογραφικης καταλληλης για το βουνο:Αντοχη στην υγρασια Μεγαλη διαρκεια μπαταριας Μεγαλο ευρος φακου (ευρυγωνιος αλλα και ικανο οπτικο ζουμ) Καλο βιντεο Δεν με ενδιαφερει ειδικη action camera, σαν αυτες στο αλλο θεμα, που μπαινουν στο κρανος (βασικα επειδη δεν εχω ακομα κρανος ), αλλα μια φωτογραφικη που να μπορει να χρησιμοποιηθει και σε "νορμαλ" καθημερινες συνθηκες. Ευχαριστω 1.Μιλάμε για κάτι που τείνει σε SLR ή pocket version? 2. Budget? Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites