Sp 480 Report post Posted July 31, 2004 οταν κανεις σκι μεσα στην ομιχλη χωρις να ξερεις που τσουλας και που βρισκεσαι...Τ Και όταν είσαι σε ομίχλη και συνεχή χιονόπτωση αλλά δεν ξέρεις σκι και κατεβαίνεις η αδρεναλίνη εκρύεται με ρυθμό αντλιας πετρελαιοφόρου Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted July 31, 2004 ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ :wink: Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted July 31, 2004 Καλώς ήλθατε στην παρέα μας παιδιά καλά να περάσετε. Αν και λίγο καθυστερημένα δεν φταίω εγώ η θάλασσα φταίει . Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 2, 2004 Γκουχ Γκουχ (βήξιμο, βήξιμο, πνίγηκα, ας με βαρέσει κάποιος στη πλάτη) Παρακαλείτε ο ΜΙΚ να σβήσει τη λέξη αδρεναλίνη από τη δημοσίευσή του γιατί θα έχουμε θύματα (θα πεθάνω από τα γέλια). Αδρεναλίνη είναι οι +45 μοίρες κλίση πίστες που κατεβαίνει ο Makalu το χειμώνα. Ναι πράγματι αδρεναλίνη είναι να κυνηγάς το makalu σε 45 μοίρες κλίση συμφωνώ. Ε Κωστή δεν έχεις παράπονο :?: Και όσο για τα καλοκαιρινά αθλήματα θα πω στο slv να σε κάνει ένα διπλό με συνθήκες 5.5 και να σου ανακοινώσει κάποια στιγμή ότι δυστυχώς μπορεί και να μην κατέβεις...Να μη μπώ για προσγείωση ανάμεσα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες χτες... http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=1125 Και μην αλλάζεις το θέμα συζήτησεις κάφρε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted August 2, 2004 Ξέχασα να προσθέσω τον SLV μαζί με Τσουλούφη και Σπηλαιολόγο. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν είσαι σε αυτό το adrenaline team, για την ώρα είσαι σε ψιλοεφεδρίνες και πολύ σου λέω :twisted: Και ναι δεν αλλάζω θέμα, καλώς ήρθανε τα παιδιά από το ibiza club κλπ κλπ κλπ (και εγώ Ibiza οδηγώ κλπ κλπ κλπ) Φιλικά Ο Κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Άμα με ξαναπάρεις τηλέφωνο και με σηκώσεις από την ξαπλώστρα που λιάζομαι τα πρωινά στη παραλία θα σε σκίσω Μιχαλάκη. Όταν εσύ αγκομαχάς στα +5.5 εγώ και η παρέα μου δίνουμε μαθήματα racket ball στην άμμο... (καθημερινά τα πρωινά) και shot drinking στο Destijl (τα βράδυα με Σουζάνα) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 3, 2004 στα 3-5 Πηγαδια τον Αριστοτελη-που στην τελικη δεν ειναι και κατι φοβερο...) Δεν το είχα προσέξει στο πρώτο διάβασμα της συζήτησης γιατί με εκνεύρισαν μερικοί μερικοί shower MΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΛΙΑΝΑ ΞΕΨΑΡΩΜΑ. ΣΑ ΠΟΛΥ ΣΚΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ Άκους εκεί δεν είναι και κάτι φοβερό. Ε πια πίστα είναι :?: Τη βλέπω τη δουλειά στη Γαλλία να λέω δεν κατεβαίνω από δω και να ορμάει η Λιάνα....και άντε μαζεψέ τους μετά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted August 3, 2004 στα 3-5 Πηγαδια τον Αριστοτελη-που στην τελικη δεν ειναι και κατι φοβερο...) Δεν το είχα προσέξει στο πρώτο διάβασμα της συζήτησης γιατί με εκνεύρισαν μερικοί μερικοί shower MΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΛΙΑΝΑ ΞΕΨΑΡΩΜΑ. ΣΑ ΠΟΛΥ ΣΚΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ Άκους εκεί δεν είναι και κάτι φοβερό. Ε πια πίστα είναι :?: Τη βλέπω τη δουλειά στη Γαλλία να λέω δεν κατεβαίνω από δω και να ορμάει η Λιάνα....και άντε μαζεψέ τους μετά ΧΙ, ΧΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΝΟΥΣ-ΛΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 3, 2004 Λες να είναι της ίδιας συνομοταξίας με το Dogiakus :?: :?: :?: Και αν ζευγαρώσουν :?: Δεν τη ξαναπατάω φίλε, έμαθα από τα λάθη μου. Απο δω και μπρος μόλις βρίσκω την απάτητη πλαγιά των ονείρων μου θα σβήνω τα ίχνη από τα σκι μου και εάν δεν προλάβω θα βάζω τα μπατόν σε θέση αποκεφαλισμού επίδοξου βιαστή :twisted: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 3, 2004 Και ναι δεν αλλάζω θέμα, καλώς ήρθανε τα παιδιά από το ibiza club κλπ κλπ κλπ (και εγώ Ibiza οδηγώ κλπ κλπ κλπ) Κουίζ. Ποιο μέλος του snowclub "έφαγε" δεύτερη κλήση για υπερβολική ταχύτητα και θα τρέχει στο πλημμελειοδικείο για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες; :!: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted August 3, 2004 Δεν τη ξαναπατάω φίλε, έμαθα από τα λάθη μου. Απο δω και μπρος μόλις βρίσκω την απάτητη πλαγιά των ονείρων μου θα σβήνω τα ίχνη από τα σκι μου και εάν δεν προλάβω θα βάζω τα μπατόν σε θέση αποκεφαλισμού επίδοξου βιαστή :twisted: …τετοια γραφετε και μετα θελετε να προσελκυσουμε νεα μελη στην ελληνική τουριστικη χιονοδρομια!! :? Samis, μη δινεις σημασια! :!: Ειναι ανθρωποι των σπηλαιων οι ‘κυριοι’… :mrgreen: Κ. Σημ. Aυτό, ΤΙ σχεση μπορει να εχει με το Ibiza? :?: (oπως λεμε « ΔΕΝ εχουμε Ibiza!») Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted August 3, 2004 Ξυδάκι ξυδάκι, μπάνιο με ξυδάκι και θα σου περάσουν τα νεύρα. Και για να μένουμε στο Topic το μέλος μας που θα δικαστεί έχει τη δυνατότητα εγγραφής στο Ibiza Club Φιλικά Ο Κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Άσχετο: Είχα γράψει ένα μήνυμα για τη συνάντηση του συλλόγου. Εξαφανίστηκε? Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted August 3, 2004 Θα ξεφυγω ξανα απο το θεμα και θα πω στο Μιχαλη οτι οχι,αγαπητε μου φυσικα και δεν ξερω καλο σκι κι ουτε προλαβα να βελτιωθω ελεω ποδιου αλλα αυτες τις πουδρες θα θελα πολυ να τις χαραξω(οπως αλλωστε ξερετε,παντα σας ακολουθω και δεν κολαω πουθενα-οποτε μπορεις να με υπολογιζεις για παντος ειδους διαδρομες στα βουνα της Αυστριας-μην κανεις ονειρα,Γαλλια χλωμο!!!) Aσχετο:βρισκομαστε σε ενα πολυ σημαντικο γεγονος της ζωης μου-εφτασα και ξεπερασα τις 200 δημοσιευσεις-πωπω χαρα,λεω να κανω παρτυ,καλεσμενοι ολοι οι επιδοξοι post-οβολιστες και λοιποι ανταγωνιστες στο αθλημα :wink: :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted September 12, 2004 καλο χειμώνα σε όλο το snowclub γυρησα απο της διακοπές αν και στης 22 πεταω για Γερμανια Ενδεχεται να κανονησουμε την ερχομενη Κυριακη να παμε για paintball ψηνεστε? Αν κανονιστει θα το γραψω και στο αντοιστηχο θεμα στο φορουμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
samis 0 Report post Posted September 12, 2004 ποιο πάνω εγώ έγραψα, απλώς δεν ειχα κάνει login :oops: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted September 13, 2004 liga logia gia ta pigadia liana min ginoume apo dio xoria xoriates,.......... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted September 13, 2004 Ενταξει βρε Βαγγελη συμφωνω οτι ο Αριστοτελης και γενικα τα 3-5 ειναι απο τα αγαπημενα μου χ/κ-πολυ καλη αλλαγη σε σχεση με Παρνασσο-αμα ερθω και Φαλακρο,μαλλον θα γινω μονιμη κατοικος Β.Ελλαδας :wink: :wink: Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted September 14, 2004 Αν εξαιρεσεις τα ατελειωτα Bumps που συνηθως εχει ο Αριστοτελης ειναι τελεια πιστα..αλλα οχι για ζεσταμα... :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites