Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
samis

Hello απο το ibizaclub

Recommended Posts

οταν κανεις σκι μεσα στην ομιχλη χωρις να ξερεις που τσουλας και που βρισκεσαι...Τ

Και όταν είσαι σε ομίχλη και συνεχή χιονόπτωση αλλά δεν ξέρεις σκι και κατεβαίνεις η αδρεναλίνη εκρύεται με ρυθμό αντλιας πετρελαιοφόρου :shock::shock::P:P

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ :wink:

Snow to the people!

Καλώς ήλθατε στην παρέα μας παιδιά καλά να περάσετε. Αν και λίγο καθυστερημένα δεν φταίω εγώ η θάλασσα φταίει .

Γκουχ Γκουχ (βήξιμο, βήξιμο, πνίγηκα, ας με βαρέσει κάποιος στη πλάτη)

Παρακαλείτε ο ΜΙΚ να σβήσει τη λέξη αδρεναλίνη από τη δημοσίευσή του γιατί θα έχουμε θύματα (θα πεθάνω από τα γέλια).

Αδρεναλίνη είναι οι +45 μοίρες κλίση πίστες που κατεβαίνει ο Makalu το χειμώνα.

Ναι πράγματι αδρεναλίνη είναι να κυνηγάς το makalu σε 45 μοίρες κλίση συμφωνώ. Ε Κωστή δεν έχεις παράπονο :?:

Και όσο για τα καλοκαιρινά αθλήματα θα πω στο slv να σε κάνει ένα διπλό με συνθήκες 5.5 και να σου ανακοινώσει κάποια στιγμή ότι δυστυχώς μπορεί και να μην κατέβεις...Να μη μπώ για προσγείωση ανάμεσα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες χτες...

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...iewtopic&t=1125

Και μην αλλάζεις το θέμα συζήτησεις κάφρε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ξέχασα να προσθέσω τον SLV μαζί με Τσουλούφη και Σπηλαιολόγο. Το θέμα είναι ότι εσύ δεν είσαι σε αυτό το adrenaline team, για την ώρα είσαι σε ψιλοεφεδρίνες και πολύ σου λέω :twisted:

Και ναι δεν αλλάζω θέμα, καλώς ήρθανε τα παιδιά από το ibiza club κλπ κλπ κλπ (και εγώ Ibiza οδηγώ κλπ κλπ κλπ)

Φιλικά

Ο Κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Άμα με ξαναπάρεις τηλέφωνο και με σηκώσεις από την ξαπλώστρα που λιάζομαι τα πρωινά στη παραλία θα σε σκίσω Μιχαλάκη. Όταν εσύ αγκομαχάς στα +5.5 εγώ και η παρέα μου δίνουμε μαθήματα racket ball στην άμμο... :shock: (καθημερινά τα πρωινά) και shot drinking στο Destijl (τα βράδυα με Σουζάνα)

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

στα 3-5 Πηγαδια τον Αριστοτελη-που στην τελικη δεν ειναι και κατι φοβερο...)

Δεν το είχα προσέξει στο πρώτο διάβασμα της συζήτησης γιατί με εκνεύρισαν μερικοί μερικοί shower

MΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΛΙΑΝΑ ΞΕΨΑΡΩΜΑ. ΣΑ ΠΟΛΥ ΣΚΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ

Άκους εκεί δεν είναι και κάτι φοβερό. Ε πια πίστα είναι :?:

Τη βλέπω τη δουλειά στη Γαλλία να λέω δεν κατεβαίνω από δω και να ορμάει η Λιάνα....και άντε μαζεψέ τους μετά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

στα 3-5 Πηγαδια τον Αριστοτελη-που στην τελικη δεν ειναι και κατι φοβερο...)

Δεν το είχα προσέξει στο πρώτο διάβασμα της συζήτησης γιατί με εκνεύρισαν μερικοί μερικοί shower

MΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ Η ΛΙΑΝΑ ΞΕΨΑΡΩΜΑ. ΣΑ ΠΟΛΥ ΣΚΙ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ

Άκους εκεί δεν είναι και κάτι φοβερό. Ε πια πίστα είναι :?:

Τη βλέπω τη δουλειά στη Γαλλία να λέω δεν κατεβαίνω από δω και να ορμάει η Λιάνα....και άντε μαζεψέ τους μετά

ΧΙ, ΧΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΝΟΥΣ-ΛΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Λες να είναι της ίδιας συνομοταξίας με το Dogiakus :?: :?: :?:

Και αν ζευγαρώσουν :?:

Δεν τη ξαναπατάω φίλε, έμαθα από τα λάθη μου. Απο δω και μπρος μόλις βρίσκω την απάτητη πλαγιά των ονείρων μου θα σβήνω τα ίχνη από τα σκι μου και εάν δεν προλάβω θα βάζω τα μπατόν σε θέση αποκεφαλισμού επίδοξου βιαστή :twisted:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και ναι δεν αλλάζω θέμα, καλώς ήρθανε τα παιδιά από το ibiza club κλπ κλπ κλπ (και εγώ Ibiza οδηγώ κλπ κλπ κλπ)

Κουίζ. Ποιο μέλος του snowclub "έφαγε" δεύτερη κλήση για υπερβολική ταχύτητα και θα τρέχει στο πλημμελειοδικείο για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες; :!:

Make Parnassos Great Again!

Δεν τη ξαναπατάω φίλε, έμαθα από τα λάθη μου. Απο δω και μπρος μόλις βρίσκω την απάτητη πλαγιά των ονείρων μου θα σβήνω τα ίχνη από τα σκι μου και εάν δεν προλάβω θα βάζω τα μπατόν σε θέση αποκεφαλισμού επίδοξου βιαστή :twisted:

τετοια γραφετε και μετα θελετε να προσελκυσουμε νεα μελη στην ελληνική τουριστικη χιονοδρομια!! :X :?

Samis, μη δινεις σημασια! :!: Ειναι ανθρωποι των σπηλαιων οι ‘κυριοι’… :lol::lol: :mrgreen:

Κ. :lol:

Σημ. Aυτό, ΤΙ σχεση μπορει να εχει με το Ibiza? :?: (oπως λεμε « ΔΕΝ εχουμε Ibiza!»)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Ξυδάκι ξυδάκι, μπάνιο με ξυδάκι και θα σου περάσουν τα νεύρα.

Και για να μένουμε στο Topic το μέλος μας που θα δικαστεί έχει τη δυνατότητα εγγραφής στο Ibiza Club :lol:

Φιλικά

Ο Κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Άσχετο: Είχα γράψει ένα μήνυμα για τη συνάντηση του συλλόγου. Εξαφανίστηκε? :lol:

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Θα ξεφυγω ξανα απο το θεμα και θα πω στο Μιχαλη οτι οχι,αγαπητε μου φυσικα και δεν ξερω καλο σκι κι ουτε προλαβα να βελτιωθω ελεω ποδιου αλλα αυτες τις πουδρες θα θελα πολυ να τις χαραξω(οπως αλλωστε ξερετε,παντα σας ακολουθω και δεν κολαω πουθενα-οποτε μπορεις να με υπολογιζεις για παντος ειδους διαδρομες στα βουνα της Αυστριας-μην κανεις ονειρα,Γαλλια χλωμο!!!) :lol::lol::lol:

Aσχετο:βρισκομαστε σε ενα πολυ σημαντικο γεγονος της ζωης μου-εφτασα και ξεπερασα τις 200 δημοσιευσεις-πωπω χαρα,λεω να κανω παρτυ,καλεσμενοι ολοι οι επιδοξοι post-οβολιστες και λοιποι ανταγωνιστες στο αθλημα :wink: :wink: :X8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Guest

καλο χειμώνα σε όλο το snowclub :D γυρησα απο της διακοπές αν και στης 22 πεταω για Γερμανια :D

Ενδεχεται να κανονησουμε την ερχομενη Κυριακη να παμε για paintball ψηνεστε?

Αν κανονιστει θα το γραψω και στο αντοιστηχο θεμα στο φορουμ.

Ενταξει βρε Βαγγελη συμφωνω οτι ο Αριστοτελης και γενικα τα 3-5 ειναι απο τα αγαπημενα μου χ/κ-πολυ καλη αλλαγη σε σχεση με Παρνασσο-αμα ερθω και Φαλακρο,μαλλον θα γινω μονιμη κατοικος Β.Ελλαδας :wink: :wink: :P:P:P

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Αν εξαιρεσεις τα ατελειωτα Bumps που συνηθως εχει ο Αριστοτελης ειναι τελεια πιστα..αλλα οχι για ζεσταμα... :wink: