contanti 1 Report post Posted November 20, 2009 να μην σε απασχολει καθολου....δεν ειναι οπως εμεις που καθε μερα μπαινουμε στο ιντερνετ κλπ κ εγω πολλες φορες οταν ψαχνω δωματιο αργουνε να απαντησουν...αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα... αν πεσεις σε αντι-επαγγελματια Αυστριακο πανε παιξε τζοκερ...θα πεσετε σε σουπερ-περιπτωση...εγω ως τωρα εχω εκπλαγει απο τον επαγγελματισμο τους κ την φιλοξενια τους... σκεψου οτι παντα , επειδη εφευγα πολυ νωρις το πρωι (πχ 2-3 τα ξημερωματα) δεν ετρωγα πρωινο...κ μου γυρνουσαν τα λεφτα πισω...πχ 4 € / ατομο...επεμεναν κιολας περσυ που αρρωστησα ξεσκιστηκαν να με βοηθησουν...μου μαγειρεψαν κιολας ενα βραδυ μην βγω εξω κ κρυωσω αλλοι μας κερνουσαν σφηνακια τελευταια μερα (παραγωγης τους...περηφανοι για αυτο)...ρωτα τους κ που ν πατε για καλο φαγητο κλπ... γενικα ειναι πολυ ενταξει... παντως καμια 10αρια μερες πριν πεταξτε, στειλε ενα μαιλ, κ πες τους οτι: το αεροπλανο προσγειωνεται στις ΧΧ:ΖΖ ωρα, αρα αθ ειμαστε σε εας στις ΧΧ:ΩΩ ωρα...αν προκυψει κατι θα σας παρουμε τηλ, ή αν χρειαστουμε κατι.....(εγω παντα ετσι κανω) Σωστος +1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 20, 2009 ...αρχισαν να μου ερχονται διαφορα μηνυματα για ακυρωσεις εκδηλωσεων στο arlberg και στο Isghl που θα γινοντουσαν για το ανοιγμα της σεζον την επομενη παρασκευη 27/11...και δεν βλεπουν να ερχεται κανα καλο χιονι. φθινοπωρο 2006 μου θυμιζει(για εκει) για εδω ουτε που να το σκεφτομαι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 20, 2009 ...αρχισαν να μου ερχονται διαφορα μηνυματα για ακυρωσεις εκδηλωσεων στο arlberg και στο Isghl που θα γινοντουσαν για το ανοιγμα της σεζον την επομενη παρασκευη 27/11...και δεν βλεπουν να ερχεται κανα καλο χιονι. φθινοπωρο 2006 μου θυμιζει(για εκει) για εδω ουτε που να το σκεφτομαι.... πιπερι πιπερι Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 20, 2009 (edited) τι θελει να πει ο ποιητης; δεν καταλαβαινω τι δειχνει το καρδιογραφημα.... www.stantonamarlberg.com STANTON SKI OPEN - Due to the snow conditions and the weather forecast, the event has been partially cancelled. Nevertheless, St. Anton will celebrate. Friday, 27th November: - 4.30 pm Winter Party with "Sax Royal" in St. Anton am Arlberg pedestrian zone. - 6.00 pm Stanton Winter Fashion Show.......... Edited November 20, 2009 by A.K Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 20, 2009 (edited) οτι δεν εχει πολυ χιονι οντως δεν εχει αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ΘΑ εχει. το καρδιογραφημα μας δειχνει οτι ο καιρος αλλαζει μετα τις 27 Edited November 20, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 20, 2009 για να δουμε.... 4 θα ειμαι εκει κ θα δω τι θα βγει απο ολα αυτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 20, 2009 καλα να περασεις φιλε αν και νομιζω θα εχει κακοκαιρια,ετσι δειχνει τουλαχιστον τωρα,οτι αλλαζει ο καιρος. αυτο ειναι που μου τη σπαει στο εξωτερικο και γι αυτο δεν ειμαι fan του. πονταρεις στο joker!εχω κλεισει για τελη γεναρη για arlberg,που ξερω αν θα εχει καλο καιρο τοτε?αν θα εχει ομιχλες?προσωπικα δε μου αρεσει να κανω snow μεσα στις ομιχλες ειδικα οταν εχω επενδυσει ενα χιλιαρικο,ενω στα ελληνικα χιονοδρομικα ειναι αλλιως.μπαινω στο gfs πεμπτη βραδυ μια φορα,μια φορα παρασκευη πρωι και βλεπω τον καιρο για σκ.εχει καλο καιρο?εφυγα!-δεν εχει καλο καιρο?δε παω πουθενα! τελος παντων μακαρι να περασουμε καλα,να χιονιζει ολη νυχτα και το πρωι να εχει λιακαδες με 1μ χιονι κα8ε μερα. αν παει κατι στραβα το ξυλο θα το φαει ο StavRos οποτε οκ Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 20, 2009 μεγαλη κουβεντα ανοιγεις..... με κακοκαιρια εξω πολλες φορες κανεις ανετα,ενω εδω οχι. η διαφορα ειναι πως τα εδω χιονοδρομικα ειναι στις κορυφες των βουνων χωρις δεντρα με πολυ αερα κ δυσκολευεσαι να σκιαρεις ακομα κ με την πιο ηπια κακοκαιρια. Αντιθετα εξω εχω σκιαρει δεκαδες φορες με χιονοπτωση κ 200m ορατοτητα χωρις προβλημα(ειδικα σε πιστες μεσα σε δεντρα). Παλια παντως που ημουν πιο "συχνος" επισκεπτης στα χ.κ πηγαινα οποτε μπορουσα ανεξαρτητα απο προγνωση,εχω φαει πολλες φολες αλλα εχω πετυχει κ τις απιστευτες μερες χωρις να υπαρχει ανθρωπος... Kαταλαβαινω πως το τζαμπα κοστος κ η τζαμπα κουραση ειναι εκνευριστικη απο την αλλη ομως η αναγνωση των gfs κ η απολυτη παραδοχη των προ-βλεψεων (κ οχι προ-γνωσεων) δεν με βρισκει συμφωνο,ειδικα σε μικρα βουνα σαν τα δικα μας. Που ξερει το gfs αν η βαση νεφων ειναι στα 1950m κ κανω ολη μερα μεσα στην μπιχλα η στα 2150m κ κανω ολη μερα μια χαρουλα με συννεφια.....η ερμηνεια των gfs κ των προβλεψεων προυποθετει κ μια σχετικη γνωση του βουνου κ των συνθηκων που επικρατουν σε αυτο αναλογα με την γενικη ταση του καιρου. εχω παααααρα πολλα παραδειγματα να αναφερω γνωστων και φιλων που επειδη το snow-forecast 'εδινε' cloudy δεν ανεβηκαν κ εχασαν ενω πεφτωντας στην ΄παγιδα' του 'snow showers' που συνηθως στο γραφικο δειχνει κ λιγο ηλιο δεν εφτασαν ουτε στο parking.... ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους διαχειριστες για το off-topic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 20, 2009 το πρωι θα ανοιξω ενα θεμα να συζητησουμε επι αυτου, προς το παρον καληνυχτα και καλο βραδυ σε ολους Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 21, 2009 αυτα δεν αλλαζουν με τιποτα,καλα να περασουμε και καλη συνεχεια στον χειμωνα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 23, 2009 καλα να περασεις φιλε αν και νομιζω θα εχει κακοκαιρια,ετσι δειχνει τουλαχιστον τωρα,οτι αλλαζει ο καιρος.αυτο ειναι που μου τη σπαει στο εξωτερικο και γι αυτο δεν ειμαι fan του. πονταρεις στο joker!εχω κλεισει για τελη γεναρη για arlberg,που ξερω αν θα εχει καλο καιρο τοτε?αν θα εχει ομιχλες?προσωπικα δε μου αρεσει να κανω snow μεσα στις ομιχλες ειδικα οταν εχω επενδυσει ενα χιλιαρικο,ενω στα ελληνικα χιονοδρομικα ειναι αλλιως.μπαινω στο gfs πεμπτη βραδυ μια φορα,μια φορα παρασκευη πρωι και βλεπω τον καιρο για σκ.εχει καλο καιρο?εφυγα!-δεν εχει καλο καιρο?δε παω πουθενα! τελος παντων μακαρι να περασουμε καλα,να χιονιζει ολη νυχτα και το πρωι να εχει λιακαδες με 1μ χιονι κα8ε μερα. αν παει κατι στραβα το ξυλο θα το φαει ο StavRos οποτε οκ απο ολες τις φορες που πηγα Αυστρια , μονο φετος μου εκανε καλη ομιχλη...κ αυτο την τελευταια μερα... τις αλλες μερες ειχε συννεφια ανοιγε μετα κλπ βεβαια επεσα πανω στο κυμα κακοκαιριας + οτι ημασταν στις ψηλα πιστες στα 3.000 μ. αλλο αυτο αλλο στο Arlberg. Παλιοτερα μονο μια φορα θυμαμαι δεν εκανα γιατι ειχε τρελη χιονοπτωση κ στο Ischgl λειτουργουσαν μονο 2-3 λιφτ κ απο το χιονι δεν εβλεπες τιπτοα.... γενικα στις 6 μερες σκι, αντε 1, βαρια 2 να στραβωσουν...που κ παλι θα μπορεις να κανεις.... ασε που 2 μερες σκι στις Αλπεις = 10 μερες σκι στην ελλαδα...κακα τα ψεμματα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 23, 2009 Υ.Γ. για αυτο βεβαια ο Φλεβαρης κ ο Μαρτης εινια οι πιο ακριβοι μηνες εκει...κ σχεδον ολα κλεισμενα απο νωρις πολυ ηλιοφανεια, κ τα βουνα φουλ χιονι...ιδανικες συνθηκες... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,736 Report post Posted November 23, 2009 www.stantonamarlberg.com STANTON SKI OPEN - Due to the snow conditions and the weather forecast, the event has been partially cancelled. Nevertheless, St. Anton will celebrate. Friday, 27th November: - 4.30 pm Winter Party with "Sax Royal" in St. Anton am Arlberg pedestrian zone. - 6.00 pm Stanton Winter Fashion Show.......... Όλες οι ακυρώσεις αφορούν το St.Anton. ...αρχισαν να μου ερχονται διαφορα μηνυματα για ακυρωσεις εκδηλωσεων στο arlberg και στο Isghl που θα γινοντουσαν για το ανοιγμα της σεζον την επομενη παρασκευη 27/11...και δεν βλεπουν να ερχεται κανα καλο χιονι. φθινοπωρο 2006 μου θυμιζει(για εκει) για εδω ουτε που να το σκεφτομαι.... Το Ischgl, γιατί το ανακατεύεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 23, 2009 Όλες οι ακυρώσεις αφορούν το St.Anton. Το Ischgl, γιατί το ανακατεύεις; καλα ντε!!! εκ παραδρομης εγινε! πραγματι δεν υπαρχει καποια ακυρωση εκδηλωσης στο Ιschgl. απλα δεν θα ανοιξουν τα χαμηλα λιφτ και οι πιστες προς το χωριο.(με τα σημερινα δεδομενα).κ καποιες στα ψηλα. ετσι κ αλλιως το Ischgl επειδη το κυριο χιονοδρομικο πεδιο βρισκεται απο το idalp(2300μ) k πανω εχει μικροτερο προβλημα λογω της ελλειψης χιονιου. Παντως η καθιερωμενη συναυλια για την εναρξη της σεζον θα γινει κανονικα. φετος μαζι σας η CATY PERRY!!!! (εγω παντως δεν την ξερω) Υ.Γ μην παρεξηγηθει κανεις παλι,χιουμορ κανω. ισως οχι καλης ποιοτητας αλλα παρολαυτα χιουμορ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 23, 2009 σιγα ρε παιδια...το Ischgl μια χαρα θα λειτουργησει...απο 2200 ως 2770 πιστες;;; εγω δεν πιστευω οτι εχει προβλημα... η θερμοκρασια στα 2000 ειναι -1 περιπου....κανενα προβλημα...λιγο τεχνητο κ μια χαρα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 23, 2009 το Ιschgl ισως..... επειδη ομως το topic αναφερεται στο Arlberg μολις ηρθε αυτο... www.stantonamarlberg.com Die Arlberg Bergbahnen müssen leider aufgrund der Schnee- und Großwetterlage die Eröffnung des Skibetriebs am gesamten Arlberg bis auf weiteres verschieben. +++ English: The Arlberger lift company (ABBAG) has postponed all ski lift operation to an unknown date, due to the snow and weather conditions. και αυτο: Caused by the snow conditions and the weather we decided that the start of the winterseason 2009/10 at November, 27th 2009 is delayed. The new date for the start of the winterseason will be one week later at December, 4th 2009. Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted November 23, 2009 μεγαλη κουβεντα ανοιγεις.....με κακοκαιρια εξω πολλες φορες κανεις ανετα,ενω εδω οχι. η διαφορα ειναι πως τα εδω χιονοδρομικα ειναι στις κορυφες των βουνων χωρις δεντρα με πολυ αερα κ δυσκολευεσαι να σκιαρεις ακομα κ με την πιο ηπια κακοκαιρια. Αντιθετα εξω εχω σκιαρει δεκαδες φορες με χιονοπτωση κ 200m ορατοτητα χωρις προβλημα(ειδικα σε πιστες μεσα σε δεντρα). Παλια παντως που ημουν πιο "συχνος" επισκεπτης στα χ.κ πηγαινα οποτε μπορουσα ανεξαρτητα απο προγνωση,εχω φαει πολλες φολες αλλα εχω πετυχει κ τις απιστευτες μερες χωρις να υπαρχει ανθρωπος... Kαταλαβαινω πως το τζαμπα κοστος κ η τζαμπα κουραση ειναι εκνευριστικη απο την αλλη ομως η αναγνωση των gfs κ η απολυτη παραδοχη των προ-βλεψεων (κ οχι προ-γνωσεων) δεν με βρισκει συμφωνο,ειδικα σε μικρα βουνα σαν τα δικα μας. Που ξερει το gfs αν η βαση νεφων ειναι στα 1950m κ κανω ολη μερα μεσα στην μπιχλα η στα 2150m κ κανω ολη μερα μια χαρουλα με συννεφια.....η ερμηνεια των gfs κ των προβλεψεων προυποθετει κ μια σχετικη γνωση του βουνου κ των συνθηκων που επικρατουν σε αυτο αναλογα με την γενικη ταση του καιρου. εχω παααααρα πολλα παραδειγματα να αναφερω γνωστων και φιλων που επειδη το snow-forecast 'εδινε' cloudy δεν ανεβηκαν κ εχασαν ενω πεφτωντας στην ΄παγιδα' του 'snow showers' που συνηθως στο γραφικο δειχνει κ λιγο ηλιο δεν εφτασαν ουτε στο parking.... ζητω ταπεινα συγνωμη απο τους διαχειριστες για το off-topic. +100000000000000000000000000000000000000 προβλεψη πανω απο 2 μερες δεν μπορει να γινει με ακριβεια ειδικα οταν μιλαμε για βουνο που ο καιρος αλλαζει αμεσως εξωτερικο δεν εχω κανει περα του bansko αλλα ακομα και εκει με ομιχλη και χιονοπτωση κανεις ανετα γιατι εχει τα 20μετρα ελατα δεξια αριστερα και δεν κατεβαινει η ομιχλη μεχρι κατω. ειναι εκπληκτικο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 23, 2009 μην μασατε αν εχει χιονι θε ειναι εκπληκτικα...που θα εχει ως τοτε Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 24, 2009 μπα εγω δε μασαω,αμα γινει καμια στραβη το ξυλο ο Σταυρος το τρωει : ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted November 24, 2009 Zητώ ταπεινά συγνώμη από τους διαχειριστές για το off-topic αλλά είδα (για πρώτη φορά στο forum) δύο εξαιρετικές παρατηρήσεις παραπάνω και νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ: Ν' αγιάσει το στόμα σας παλληκάρια, έχω κουρατεί να ακούω για προ "γνώσεις" επταημέρου, μηνός, ημερομήνια από τον Αϋγουστο, ο παππούς από την Σκιάθο κ.α. .... ομως η αναγνωση των gfs κ η απολυτη παραδοχη των προ-βλεψεων (κ οχι προ-γνωσεων) δεν με βρισκει συμφωνο,ειδικα σε μικρα βουνα σαν τα δικα μας. Που ξερει το gfs αν η βαση νεφων ειναι στα 1950m κ κανω ολη μερα μεσα στην μπιχλα η στα 2150m κ κανω ολη μερα μια χαρουλα με συννεφια.....η ερμηνεια των gfs κ των προβλεψεων προυποθετει κ μια σχετικη γνωση του βουνου κ των συνθηκων που επικρατουν σε αυτο αναλογα με την γενικη ταση του καιρου. προβλεψη πανω απο 2 μερες δεν μπορει να γινει με ακριβεια ειδικα οταν μιλαμε για βουνο που ο καιρος αλλαζει αμεσως Σταύρο, πολύ ευγενικά το είπες. Το ορθό (μετά λόγου γνώσεως): πρόβλεψη πάνω από 2 ημέρες δεν έχει έννοια. Φιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 24, 2009 κατι παει να αλλαξει εκει πανω... 1-2 βαθμους να πεσει η θερμοκρασια το σωσαμε..... αντε κ δεν μπορω τα στροφιλικια καθε πρωι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 25, 2009 ποτε πας; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 25, 2009 (edited) ποτε πας; 4/12.... Xρονια τωρα(9 η 10 νομιζω) παω την πρωτη εβδομαδα του Δεκεμβριου με το ανοιγμα,κ μονο το 2006 ετυχε το ιδιο κ ακολουθησε ο γνωστος χειμωνας κ εδω(αυτο με καιει) κ στην ευρωπη.Ταυτοχρονα 'απεναντι' ανοιξαν ολα στην ωρα τους κ πιο νωρις με ρεκορ χιονιου οπως τοτε! Αυτες οι συμπτωσεις με προβληματιζουν... Edited November 25, 2009 by A.K Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 25, 2009 Και εγώ ζητώ ταπεινά συγμώνη για το off topic αλλά... Για χειμώνα ειδικά αν έχει μπει ο Γενάρης σε επίπεδο τερτραημέρου (περσι και πρόπερσι πχ) δεν υπήρχε ούτε μια αστοχία από τα 7-8 παιδιά που προσπαθούσαν σοβαρά να γράψουν προγνώσεις. Θα έλεγα πανταημέρου απλά έγινε μια "περίεργη" πατάτα πέρσι με μεγάλο Αζορ που δεν υπήρχε στα αρχεία και πάλι την επόμενη μέρα έστρωσε η πρόγνωση. Στπ % των περιτπτώσεων μέχρι 6 ημέρες έχεις πολύ εικόνα για τις περιοχές που θα βρέξει/χίονίσει από την επόμενη κακοκαιρία. Στο 10% έχεις στις 3 ημέρες την ίδια εικόνα και στο 10 ούτε καν σε μονοψήφιες ώρες. Μπορούμε με σχετική ασφάλεια να έχουμε εικόνα θερμοκρασιών σε επίπεδο δεκαημέρου (εκτός εάν έχουμε ψυχρή εισβολή ) στο 70% των συνθηκών. Στο υπόλοιπο θεωρώ ότι στις 5 μέρες +- 2 βαθμούς υυπάρχει μεγάλη ασφάλεια. Εκεί που μπορεί να την πατήσεις είναι μόνο να καθυστερήσει μια μεγάλη αλλαγή που περιμένεις αλλά και πάλι στις 4-5 μέρες άντε να τη χάσεις για 6-12 ώρες. Στις 10 μέρες ξέρουμε σχεδόν πάντα με απόκλιση μιας μέρας ποια θα είναι η κακοκαιρία που θα μας επηρεάσει (εκτός εάν έχουμε ψυχρή εισβολή). Στις 6 ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά της. Σε περίπτωση διπλής κακοκαιρίας με δυο χαμηλά μέχρι να περάσει το πρώτο χαμηλό πράγματι δεν ξέρεις που θα βαθύνει το δεύτερο κάποιες φορές. Σε περιόδους καλοκαιρίας(πριν 7 μέρες, Αλκυωνίδες, καλοκαίρι, μελτέμι) η πρόγνωση αυξάνει ακόμα και σε επίπεδο 14 ημερών. Το post σου έχει μια δόση αλήθειας μόνο σε περιόδους Φθινόπωρο και Άνοιξη οταν έχουμε ασυνήθιστα μεγάλα συστήματα υπό διαμόρφωση με πολύ ζέστη Νότιά τους και κρύο Βόρειά τους. Αν ειδικά ψάχνουμε ένα ridge που θα βαθύνει αποκομένα οι δύο μέρες έχουν ασφάλεια, οι τρεις όχι, ειδικά αν έχεις και ζεστά νερά. Ο Σάκης ας πούμε ήδη δοκιμάζει αναλογικά μήνα τέτοια εποχή(επεναλαμβάνω η χειρότερη εποχή για πρόγνωση) και θεωρώ ότι φέτος το χειμώνα θα έχουμε πετυχημένες προγνώσεις με ακριβείς ημερομηνίες κακοκαιριών/καλοκαιριών ακόμα και σε επίπεδο 25 ημερών. Πέρσι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που σε επίπεδο εικοσαημέρου ξέραμε +- μια μέρα τι κακοκαιρία θα έρθει και ποιες θα είναι μέρες με καλό καιρό ενώ είχαμε ασφάλεια για κατευθύνσεις ανέμων στην ανώτερη και φυσικά θερμοκρασίες. Χωρίς ακρίβεια μετά το δεκαήμερο αλλά τάξη μεγέθους +- 3 βαθμούς πολύ συχνά. Για πέρσι υπήρχε ένα διάστημα που αυτό κατέβηκε στος 7-8 ημέρες αλά θα έλεγα συνήθως στις 12-15 μέρες είχαμε σαφέστατη εικόνα. Το κυριότερο είναι ότι υπάρχει καλή γνώση της προγνωσημότητας. Ξέρεις ότι δεν ξέρεις τι καιρό θα κάνει σε 4 μέρες πχ στις έντονες συνθήκες που είχαμε τέλη Οκτώβρη.. Αλλά σε κάποιες πριπτώσεις έχεις πχ 90% να έρθει η επόμενη κακοκαιρία με αυτά τα χαρακτηριστικά ακόμα και στις 15-17 μέρες. Για τους παππούδες και τα μερομήνια συμφωνώ Να τα στείλουμε αλλού? Zητώ ταπεινά συγνώμη από τους διαχειριστές για το off-topic αλλά είδα (για πρώτη φορά στο forum) δύο εξαιρετικές παρατηρήσεις παραπάνω και νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ: Ν' αγιάσει το στόμα σας παλληκάρια, έχω κουρατεί να ακούω για προ "γνώσεις" επταημέρου, μηνός, ημερομήνια από τον Αϋγουστο, ο παππούς από την Σκιάθο κ.α. Σταύρο, πολύ ευγενικά το είπες. Το ορθό (μετά λόγου γνώσεως): πρόβλεψη πάνω από 2 ημέρες δεν έχει έννοια. Φιλικά gtsap Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted November 25, 2009 Σωστα ολα αυτα αλλα εγω αναφερθηκα στις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα(πχ βαση νεφων) κ οχι στην γενικη ταση καιρου. Αλλωστε ξερω πως ολοι εσεις που προσπαθειτε να ερμηνευσετε τα του καιρου κ γνωσεις κ σοβαροτητα διαθετετε η διαφωνια μου ειναι με την απλοικη ερμηνεια δινει 'cloudy' και δεν ανεβαινω. Quote Share this post Link to post Share on other sites