Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Saltofx

Γάντια

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ Η HESTRA ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ REUSCH EINAI OI KALYTERES.ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ.

www.LINESKIS.com

καλησπερα,

θα ηθελα να μου πεις που ειναι το action shop

η σελιδα υπαρχει; για την ωρα δεν βγαζει κατι

Α και καλή τύχη σε όποιον δοκιμάσει τα τηλέφωνα που δίνει η level. Εάν δεν απαντούν δοκίμασε το 24210-34391, αυτοί στο action shop [www.action-shop.gr] δεν σκίζονται να απαντάνε είναι η αλήθεια.

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

προφανώς την ανανεώνουν. Όταν έστειλα το λινκ την δοκίμασα και δούλευε. Στο μαγαζί δεν έχω πάει, είναι στο Βόλο και νομίζω έχουν δύο. Απλά έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά κάποιες φορές για πληροφορίες γιατί αντιπροσωπεύουν μερικές πολύ καλές εταιρίες.

vae victis

Ποια ειναι η σωστη εφαρμογη των γαντιων?

Πρεπει να ειναι ακριβως στο μηκος των δακτυλων(να ακουμπανε δηλ.) ή να υπαρχει κενο?Εχω ακουσει και τις 2 θεωριες..Τι λετε?

Επισης παρατηρησα οτι σε πολλα γαντια εχει την ταμπελιτσα της Thinsulate.Ειναι ιδια η μονωση ή διαφερει απο γαντι σε γαντι?

Τι προτεινετε για ανθεκτικο,ζεστο γαντι?

Εγω φοραω παντα γαντια Cross Country. Ειναι λεπτα και εφαρμοστα με 2-3 χιλιοστα Thinsulate. Προβλημα εχω μονο οταν τα βγαζω στο σαλε και οπως ειναι ιδρωμενα κρυωνουν και μετα ξυλιαζουν τα χερια μου μεχρι να τα ξαναζεστανω. Παντως η αισθηση της αφης ειναι καταπληκτικη. Τα Etirel που εχω και ειναι κλασσικα γαντια του σκι δεν τα φορω ποτε!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εγώ απο πέρσι άρχισα να φοράω γάντια εφαρμοστά (τα καλσόν τα έβγαλα B) ) και βρήκα την υγειά μου. Είναι μάρκα racer (οι ορειβάτες την ξέρουν) και έχουν προστασία windstopper. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν με πρόδοσαν ποτέ ότι καιρό κι αν ειχε. Τα σνουμπορνταδικα Nitro είναι πλέον στην ντουλάπα... Εννοήτε ότι μιλάμε για το σκι και όχι για το σνόουμπορντ, οπου πραγματικά χρειάζεσαι ενισχυμένο γάντι.

...είναι και αδιάβροχα?? Εγώ φοράω Racer "χούφτες" μαζί με liners Mountain Hardrwear και δεν παιρνάει σφαίρα. Νομίζω πώς είναι απο τα καλύτερα.

Στάθη για δώσε καμιά πληροφορία για τα windstopper Racer??

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Πέρυσι κάποιος (ας με συγχωρέσει ο ευεργέτης) μου πρότεινε τα workglove της Marmott μαζί με liners της ίδιας εταιρίας. Τα αγόρασα και από τότε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα κρύου υγρασίας νερού κλπ.

C/

Πέρυσι κάποιος (ας με συγχωρέσει ο ευεργέτης) μου πρότεινε τα workglove της Marmott μαζί με liners της ίδιας εταιρίας. Τα αγόρασα και από τότε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα κρύου υγρασίας νερού κλπ.

C/

Καλημερα σας. Εγω χρησιμοποιουσα ως τωρα τα borealis της ιδιας εταιριας. Αυτα εχουν επενδυση απο μεσα ,και απο εξω την μεμβρανη τους membrain (νομιζω). Δεν ειχα προβλημα μεχρι τωρα ,αλλα στα 3-5 Πηγαδια μια μερα ειχε τελειως κ...καιρο. Εριχνε κατι μεταξυ χιονονερου και .....χαλαζιου!!!!!!!!!, με ΦΟΒΕΡΗ υγρασια στην ατμοσφαιρα .Ε ,λοιπον μετα βεβαια απο πολλες ωρες σκι (γυρω στην ωρα δηλ. που εκλεινε το ΧΚ) ,ΤΙΠΟΤΑ απο οσα φορουσαμε δεν κρατησε ,ειχαν γινει ολα μουσκεμα (και μπουφαν,παρολη την ενισχυση της αδιαβροχοποιησης που ειχα κανει μια μερα πριν. Μονο ενας της παρεας με γαντια και μπουφαν με GORETEX εμεινε στεγνος......

Τα workglove εχουν τετοια μεμβρανη????. Τα εχεις χρησιμοποιησει κατω απο τετοιες συνθηκες ,η δεν θα κρατουσε τιποτα στις ιδιαιτερες συνθηκες των Ελληνικων Χ.Κ.???(υψηλη υγρασια ,ενω εξω ξηρο κρυο?????

Υ.Γ.και ......αλλη φορα συζηταμε για μπουφαν ,τωρα που ερχονται και οι εκπτωσεις!!!!!!!

Ειναι απλά windsrtopper και τίποτα αλλο. Δεν είναι αδιάβροχα, αλλά δεν μου χρειάζονται κιόλας αφού δεν πέφτω ;) .

Στο Σνουμπορντ που συχνά πυκνά είμαι κάτω στο χιόνι, τα σκέτα windstopper θα ήταν άχρηστα.

Λοιπόν,όταν πρωτοξεκίνησα τα γάντια που πήρα δεν ήταν κ τόσο καλά (ευτυχώς όπως αποδείχθηκε),κ επειδή φυσικά ήμουν κ χασάπης με τα συρόμενα,ειδικά στις αρχές στα Baby Lift..κόλαση..Anyway,για τους παραπάνω λόγους τα γάντια μου εμφάνισαν κάποιες ενδείξεις(Υπερβολικό φάγωμα στις παλάμες κλπ)προσπαθώντας να μου μεταφέρουν το μήνυμα: "άλλαξέ μας"..2 χρονών γάντια λοιπόν(ανεξαρτήτως του οτι εγώ προπερσυ πήγα 2 φορές :)..)κ σκοπεύω να τα αλλάξω..Παρασκευή στο Fokas Sport λοιπόν αν όλα πάνε καλα..Καμιά ιδέα ως προς το τί να επιλέξω απο εκεί?Αν έχετε κ κανένα Site απο online shop που είναι αποδεδειγμένα trusted δεν θα με χαλάσει..

..Παρασκευή στο Fokas Sport λοιπόν αν όλα πάνε καλα..Καμιά ιδέα ως προς το τί να επιλέξω απο εκεί?....

Γεια σου Δημητρη.

Θα πας κατευθειαν στον 5ο οροφο στα ορειβατικα ειδη και δες τη σειρα της Marmot.Κοιτα στο site της να δεις τι σαρεσει.

Marmot Ski Gloves

Αν θυμαμαι καλα εχει σιγουρα τα Borealis,Work,Freeride και καποια liners.Εχει και αλλα μοντελα,αυτα θυμαμαι.

Στον πρωτο οροφο εχει καποια μοντελα της Volkl,Scott,Colmar και διαφορα "noname".

Της Marmot μου φανηκαν πιο "σοβαρα"-"αξιοπιστα". :)

Επαναφερω αυτο το νημα στην επιφανεια γιατι

αντιμετωπιζω προβλ με τα γαντια του σκι μου..

Τα εχω 3 χρονια ειναι της εταιριας Millet και αν θυμαμαι καλα

τα ειχα παρει γυρω στα :Just Kidding: ευρω-δε με προδωσαν ποτε απλα εχουν σκιστει

στο δεξι χερι ο δεικτης και ο μεσος ,προφανως απο τις ακμες των πεδιλων στο

κουβαλημα.Σκεφτηκα να τα ραψω και να τα εχω ως δευτερα αλλα να

προχωρησω στη αγορα νεων με καποια καλυτερη μεμβρανη px Gore-Tex

Yπαρχει καταρχην καποιος απο τους χορηγους μας που να φερνει

τετοια γαντια-παιζει να δω και για snowboard που εχουν μεγαλυτερη αντοχη...

Τσεκαρα απο το Γερμανο αυτα

http://www.sport-conrad.com/page/product-d...shop/prod/20635 αντρικα μεν

αλλα δεν ειδα αντιστοιχα γυναικεια...αν τα ειχε καποιος δικος μας εδω Ελλαδα θα το ηθελα

ευπροσδεκτες συμβουλες(πχ στο skishop που κοιταξα δεν υπαρχουν γαντια-Δημητρη υπαρχουν

η οχι???)

ευχαριστω

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

και συνειδητοποιησα ότι ακομα με τα ίδια γαντια κάνω όταν πήγα να γραψω αυτό

http://www.snowandro...uctID=TNF1175KK

post-3-0-49766500-1357905716_thumb.jpg

για χρήση και του smartphone με τα γάντια.Ποιος φερνει northface στην Ελλάδα,είπαμε???

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

και συνειδητοποιησα ότι ακομα με τα ίδια γαντια κάνω όταν πήγα να γραψω αυτό

http://www.snowandro...uctID=TNF1175KK

post-3-0-49766500-1357905716_thumb.jpg

για χρήση και του smartphone με τα γάντια.Ποιος φερνει northface στην Ελλάδα,είπαμε???

Εγώ πηρα φέτος τα συγκεκριμένα γάντια από το intersport (http://www.intersport.gr/el/products/8149_the-north-face-etip-glove#c1262_a4057_a214). Καλά είναι και για το κρύο και για χρήση του κινητού αλλά δεν είναι και πολύ αδιάβροχα.

Λιάνα όταν έψαχνα για γάντια περυσι, και τα είχα δει αυτά της North Face , μου είπαν από το κατάστημα ότι είναι κυρίως για έξτρα layer μέσα από τα κανονικά σου γάντια, αν κρυωνουν τα χέρια σου κλπ. Είναι λεπτά και δεν έχουν μεγάλο δείκτη αδιαβροχοποιησης.

Τελικά πήρα Gore-tex της Dakine και απλά ξετρελαθηκα. Ποτε ξανά γάντια χωρίς Gore-tex , δεν ιδρώνουν τα χέρια, μένουν στεγνά κλπ, και σκέψου στο snowboard πιάνεις πιο πολύ χιόνι απ'ότι στο σκι, (κάθεσαι κάτω κλπ)..

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2.

1.jpg

εννοείται ότι δε θα τα χρησιμοποιησω για εξωτερικά γάντια...απλά το είπα γιατί όταν διαβασα

το τελευταιο μου ποστ,συνειδητοποιησα ότι εκανα και περσι αλλά και φετος το 2μερο στο Πισοδερι με αυτα..

Dakine μου αρεσει,απο e-shop εδώ η Ελλάδα??

εννοείται ότι δε θα τα χρησιμοποιησω για εξωτερικά γάντια...απλά το είπα γιατί όταν διαβασα

το τελευταιο μου ποστ,συνειδητοποιησα ότι εκανα και περσι αλλά και φετος το 2μερο στο Πισοδερι με αυτα..

Dakine μου αρεσει,απο e-shop εδώ η Ελλάδα??

Κι εγώ έχω μια τρελά με όλα τα προϊόντα της Dakine!

Από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη τα πηρα, το frozenwave που τα έβγαλε με 50% έκπτωση.Τα πήρα 50 από 100. Εχει και eshop, αλλά στο eshop δεν έχει όλα τα μοντέλα, στο μαγαζι εχει μεγαλυτερη ποικιλια!

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2.

1.jpg

Αν ενδιαφερεσαι μονο για LEKI, Επειδη εψαχνα κ εγω περισυ και δεν βρηκα σχεδον τιποτα Ελλαδα. κοιτα εξωτερικο..... και μεγαλυτερη ποικιλια και τιμες....... εδω αααααν βρεις κατι θα ειναι ακριβο. Το διαπιστωσα περυσι.

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μάγκες τα LEKI ειναι κορυφη, δεν τα ξέρει κανείς??????

για κορυφή δεν ξέρω αλλά όντως είναι πολύ καλά. εξωτερικό τα πήρα κι εγώ κι έχω ησυχάσει 2 χρόνια τώρα

vseuc2.jpg

5dqs0g.jpg