AlexFocus 686 Report post Posted February 6, 2018 (edited) Rossignol από Δημητριάδη €31 χρώματος τζιν. Ζεστά φαίνονται και άνετα. Τα από πάνω γάντια πάνε για πώληση γιατι προφανώς οι χούφτες δεν βολεύουν με τα μπατόν. Αχχχχχ αυτή η τουριστική χιονοδρομία θα με βάλει ξανά σε έξοδα αλλά γουστάρω. Λεφτά υπάρχουν .... Edited February 6, 2018 by Εσθλός Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 12, 2018 (edited) Τα από πάνω γάντια πάνε για πώληση γιατι προφανώς οι χούφτες δεν βολεύουν με τα μπατόν. Ποιος το λέει αυτό ? Λάθος ! Μπορείς ανετοτατα να σκιαρεις με γάντια χούφτες ! Θα είναι και πιο ζεστά ! Edited February 12, 2018 by giannis-ski 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 13, 2018 πλακα κανεις???!!!!!!!!!....... συγκρινεις τα Level, που ειναι απο τις κορυφαιες μαρκες στα γαντια με τα Rossignol που ειναι γαντια της σειρας?.............. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 13, 2018 Καλυτερα τα ροσι. Εγω θελω 1 ζευγαρι την σεζον. Σιγα μην δωσω παραπανω.. .. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 13, 2018 Καλυτερα τα ροσι. Εγω θελω 1 ζευγαρι την σεζον. Σιγα μην δωσω παραπανω.. .. Εσυ μπορεί να θέλεις και ομελέτα με νουτελα και ροκφόρ ρε φίλε, και δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι τα πρώτα γάντια είναι και καλά και ζεστά. Και κάνουν και μια χαρά για σκι. Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted February 13, 2018 Ναι φταιει η διατυπωση Καλυτερα (για μενα) τα ροσι. Τα δευτερα μου στο σακιδιο τα εχω επισκευασει με ντακ τειπ στα γνωστα σημεια. Παλια ηθελα στανταρ μεμβρανη. Τωρα λογω οικονομιας εχω κανει σκοντο και προτιμω φτηνα να τα πεταω κατα τον μαη. Αλλωστε οποιος εχει πλενει γαντια με μεβρανη και εσωτερικο φλις θα με καταλαβει.... Το μονο που επιμενω ειναι το κορδονακι αλλα και σε αυτο κανω σκοντο και...μεταμοσχευση απο τα....νεκρα... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 13, 2018 Το κορδονάκι στα γάντια του σκι είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά τα κινητά τηλέφωνα. 10 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 13, 2018 Οι χούφτες είναι όντως ζεστές. Αν κάποιος κρυώνει στα χέρια και δε μπορεί να συνιθίσει τις χούφτες, ας ψάξει και για γάντι «3ων δακτύλων». Προσωπικά με βόλεψαν και τα είχα λιώσει. 3 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted July 13, 2018 Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία τώρα τελευταία ή αλλιώς ανανέωση εξοπλισμού....... ίσως να φταίει και ότι με το τέλος της σεζόν πέταξα ότι ήταν για πέταμα και εξακολουθούσα να το κρατάω!!!!!! 5 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted July 13, 2018 Δέρμα? μεγειά βαγγέλη Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted July 13, 2018 Τώρα πρέπει να αλλάξεις και τα μπατον ,να έχουν trigger s. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted July 14, 2018 Τώρα πρέπει να αλλάξεις και τα μπατον ,να έχουν trigger s. Έχει και από αυτά ...... καταναλώνει .. καταναλώνει ..... και καλά κάνει Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted July 17, 2018 Δέρμα? μεγειά βαγγέλη Κατσίκας..... Μέρους.... Τώρα πρέπει να αλλάξεις και τα μπατον ,να έχουν trigger s. Σωστός ο Πέπε...... https://www.sport-conrad.com/en/products/leki/venom-vario-s-sc.html Αναμένονται!!!!! 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted July 17, 2018 Βαγγέλη για αυτά τα λεφτά σου βρίσκω σχεδόν δυο ζευγάρια αγγονιστικα καρμπόν λεκι 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted July 18, 2018 Βαγγέλη για αυτά τα λεφτά σου βρίσκω σχεδόν δυο ζευγάρια αγγονιστικα καρμπόν λεκι Τα αγωνιστικά είναι στραβά δεν μου κάνουν...... χαχαχαχχχχχ 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted July 18, 2018 Τα αγωνιστικά είναι στραβά δεν μου κάνουν...... χαχαχαχχχχχΌχι του σλάλομ, από GS και πάνω είναι στραβά. Εσύ το κουνάς το κορμί με το σλάλομ, οπότε δεν έχεις θέμα. 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted July 18, 2018 Χαχαχ άκου κουνάς το κορμί ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted July 18, 2018 Αυτά τα στραβά με ένα 50 τα πείρα Μιπος είναι χαλασμένα -στράβωσαν και μου τα έδωσαν φθηνά ; :) 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted August 5, 2018 (edited) Κάπου είχαμε ένα θέμα "καταστήματα εξωτερικού που στο διάδρομο είναι και δεν το βρίσκω??????? τέλος πάντων...... https://www.sportokay.com/gr_en Αυστριακός, έχει 15% καλοκαιρινή έκπτωση και μεταφορικά μόλις 5,95€!!!!!!!!!! Χτύπησα αυτά.... https://www.sportokay.com/hu_en/leki-peak-vario-s-tourenstoecke.html !!!!!!!! Edited August 5, 2018 by vangelis_k 3 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted August 5, 2018 Τώρα βέβαια, είναι και η ηλικία, είναι και η ζέστη του Αυγούστου ...τα μπέρδεψε ο άνθρωπος τα γάντια με τα μπαστούνια .... και τι έγινε ? 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted August 5, 2018 Αμέσως εσύ να με πικάρεις........ :evil: Ρε συ......... είναι μπαστούνια για τα γάντια...... που πήρα...... :thumbup: 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted August 5, 2018 Όπως λέμε Accessoires ένα πραμα .... Εύγε ! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 6, 2018 ρε συ...μας εχεις τρελανει καθε τρεις και λιγο με τις αγορες... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted August 6, 2018 Καλωφορετα !!! Καλά μπαστούνια -πτησομενα !!! Τα λουράκια tiger-s δεν τα χρεαζεσε φιλαξε τα για τα παλιά γάντια !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted October 1, 2018 Να και τα κενουργιαααααα γαντακιαααα ! Ζήλεψα και εγώ και να τα Ααα και ένα σάκο-βαλίτσα γιατί έρχεται και το Hintertux 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites