fANis 393 Report post Posted March 27, 2015 Λαστιχάκι έχουν και τα δικά μου, αποφεύγω να το χρησιμοποιώ αλλά με τις λίγες φορές που το δοκίμασα δεν είζα κανένα θέμα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 27, 2015 Όλγα κάποιο τρικ για αντιμετώπιση υπάρχει? Πανακι στην ειδικη θηκη του μπουφαν πιασμενο ωστε να μην χανεται ,με τετοιο τροπο που να βολευει τον καθενα.Ετσι ελυσα το προβλημα αν και δεν ειχα ποτε προβλημα με την μασκα μου. 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 27, 2015 οχι. αυτο που λεει ο Λεωνιδας μονο...πανακι η χαρτομαντιλο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted March 27, 2015 κ εγω χαλασα μασκα με το λαστιχο στο γαντι Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 28, 2015 (edited) However, χθες που ήμουν στο St.Anton περάσαμε από τον Pete και αποφάσισα να περιμένω να μου στείλουν από την Σουηδία το ίδιο μοντέλο. Edited March 28, 2015 by Χρήστος Λάππας μετατροπή στα Ελληνικά Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted March 28, 2015 εγω εχω δοκιμασει πολλα ζευγαρια γαντια το προβλημα ειναι το πως κουβαλαω το σανιδι ... παντα το δεξι γαντι χαλαει πολυ γρηγορα απο το μαχαιρι απο το σανιδι επιπλεον παιρνω παντα πιο φαρδια για να χωραει και το προστατευτικο για καρπους οποτε εχω αλλαξει παρα πολλα, αλλα το πιο παραξενο ειναι οτι αυτα που ηταν πιο ζεστα ηταν ενα ζευγαρι απο το lidl απο αυτα ομως που εχουν μονο αντιχειρα και ολα τα αλλα δαχτυλα ειναι μαζι σε ενα χωρο. Δυστυχως χαλασανε και αυτα πολυ γρηγορα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted March 28, 2015 +1 για τα Χεστρακια Πηρα πριν 4 χρονια απο ebay τα φτηνα gore-tex τους (γυρω στα 50ε) και ακομα τα φοραω. Πριν καμια βδομαδα παρηγγειλα τα GTX τους. (αλλος ενας υπερευχαριστημενος πελατης) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted March 28, 2015 αυτη η μαρκα υπαρχει εδω??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted March 28, 2015 Δες εδω http://www.snow-sports.gr/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted March 28, 2015 Και η dakine εχει καλα γαντια. Κοιταξτε στο γερμανικο eshop τους που εχει τεραστια ποικοιλια και εχει και αρκετες προσφορες σε συνεχη βαση αφου παντα εχουν στοκ απο μοντελα παλαιοτερων ετων. Εχω παρει 2 ζευγαρια με goretex και τα 2 κατω απο 50 ευρω. Το ενα ειναι mitt (ολα τα δακτυλα μαζι εκτος του αντιχειρα) το οποιο δε με βολεψε το στυλ και το εχω καβαντζα, το αλλο, ολη η μεσα πλευρα ειναι δερμα το οποιο αν και εχει ξεθωριασει λιγο κραταει καλα μετα απο 3 χρονια. Παντως ειναι καλη ποιοτητα και αξιζουν τα λεφτα τους. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 29, 2015 Αν δεν ικανοποιηθείτε από την εγχώρια αγορά σε γάντια και ρουχισμό ο παρακάτω έχει 10% έκπτωση (κωδικος XTRA10) σε γάντια και ρουχισμό μέχρι 31-3-20135 http://www.twobarefeet.co.uk/snow/snow-accessories/snow-gloves-and-ski-gloves.html#/page/1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 30, 2015 Και η dakine εχει καλα γαντια. Κοιταξτε στο γερμανικο eshop τους που εχει τεραστια ποικοιλια και εχει και αρκετες προσφορες σε συνεχη βαση αφου παντα εχουν στοκ απο μοντελα παλαιοτερων ετων. Εχω παρει 2 ζευγαρια με goretex και τα 2 κατω απο 50 ευρω. Το ενα ειναι mitt (ολα τα δακτυλα μαζι εκτος του αντιχειρα) το οποιο δε με βολεψε το στυλ και το εχω καβαντζα, το αλλο, ολη η μεσα πλευρα ειναι δερμα το οποιο αν και εχει ξεθωριασει λιγο κραταει καλα μετα απο 3 χρονια. Παντως ειναι καλη ποιοτητα και αξιζουν τα λεφτα τους. +1 για τα Dakine. Υπάρχουν μερικά ζευγάρια στο escape στο Μαρούσι. Και γω πήρα ένα με δέρμα εσωτερικά, πολύ καλό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 30, 2015 (edited) Εμένα τα ημι-ανοιξιάτικα (το γράφω έτσι γιατί για χοντρό κρύο δεν αντέχουν πολύ) Mammut με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σχεδον 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, με κόστος περί 60-70€. Κάτι Level που βρήκα φέτος σε εξευτελιστική τιμή (€25) στο bazaar του Δημητριάδη (+1 ζεύγος για τη συνοδό μου που τα φοράει κι όταν σκάει ο τζίτζικας), δεν μπόρεσα να τα φορέσω παρά μόνο μια φορά στα Καλάβρυτα με -15 και άλλη μια στη Cervinia, λόγω του ότι είναι πολύ ζεστά αλλά και κάπως χοντρά (σε θέμα αίσθησης/πιασίματος μπατόν) για τις προτιμήσεις μου. Η καλύτερη επένδυσή μου (€20) μάλλον είναι κάτι NorthFace υφασμάτινα για το ανοιξιάτικο ελληνικό σκι. Ουδείς λόγος για αδιαβροχότητα βέβαια, αλλά για το ελαφρύ αεράκι της άνοιξης ιδανικά. Μεγάλο τους ατού η δυνατότητα να είναι συμβατά με οθόνες αφής. Κι άμα κρυώνεις πολύ τα χρησιμοποιείς για εσωτερικά. Μιλάμε πάντα για ελληνικές αγορές. Edited March 30, 2015 by panchristo 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 1, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ τα αγωνιστικά της POC. Αν δεν ήταν σε προσφορά και με έκπτωση πολύ δύσκολα θα το αγόραζα (~170€), αλλά είναι φανταστικό γάντι, ίσως λίγο ζεστό. Λόγω περίεργης ένωσης αντίχειρα-δείκτη δεν βρίσκω εύκολα γάντια που να μου εφαρμόζουν...γάντι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 1, 2015 (edited) . Edited January 5, 2017 by giannis-ski Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 7, 2015 (edited) . Edited January 5, 2017 by giannis-ski 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 7, 2015 Να μη τα παρεις :) 20 ευρω ειναι αυτα ,για αυτα τα γάντια πολα δεν ειναι 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 7, 2015 Να μη τα παρεις :) 20 ευρω ειναι αυτα ,για αυτα τα γάντια πολα δεν ειναι хубава шега с приятели Pepe 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted April 7, 2015 Το'ξερα εγω θα σας κανω όλλους Βούλγαρους :) !!!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 7, 2015 Ο χρηστος τα διαβαζει κιολας send from mob with tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted October 25, 2015 no comment 3 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 29, 2015 (edited) . Edited January 5, 2017 by giannis-ski 7 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 29, 2015 Μεγειά, ωραίο γάντι, περιμένουμε εντυπώσεις 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 2, 2016 Μεγειά, ωραίο γάντι, περιμένουμε εντυπώσεις Εντυπώσεις : άψογο γάντι ! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 2, 2016 Περιμένω ένα ειδικό γάντι που έρχεται. .. από το μακρινό Texas, ευτυχώς να λέω που δεν έχει αρχίσει ακόμα καλά η σεζόν. .. (Thor Gloves). Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites