Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 23, 2010 χαχαχαχα Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 23, 2010 να σου πω,σε πειραζει οση ωρα θα ασχολεισαι με τις αθλοπαιδιες να κραταω απασχολημενους τους φιλους σου? Αν παρατήρησες καλά την φωτογραφία και οι "φίλοι" με αθλοπαιδιές ασχολουνται.....οπότε μάλλον και εσύ θα πρέπει να αρχίσεις surf...... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 23, 2010 (edited) Αν παρατήρησες καλά την φωτογραφία και οι "φίλοι" με αθλοπαιδιές ασχολουνται.....οπότε μάλλον και εσύ θα πρέπει να αρχίσεις surf...... καλα! πειραζει αμα με απασχολουν οι φιλοι του? πρεπει να μαθω καποιο surf καλα κοιτα,ας ξεκινησουμε να κανουμε παρεα και βλεπουμε τι σπορ θα κανουμε Edited February 23, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 23, 2010 ....να σου πώ εάν εγώ κάνω kite αντι για windsurf φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.......και μάλλον θα το σταματήσω και αυτό γιατί κάτι μου λέει ότι πρέπει να αρχίσω surf.....σκέτο ..... νομίζω you don't get the whole point... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 23, 2010 (edited) Αχχχ... θα σας μαλώσει που μιλάτε για καλοκαίρια.... Δεν ποσταρω αλλα... γιατι θα φάω ban από εδώ ως το Εverest Υ.Γ: ...αναμένοντας τον βούρδουλα των μοντετετιων Edited February 23, 2010 by ALCATRAZ Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 23, 2010 (edited) Μη σκιαζεσαι!!!!!! η σειρα μου τωρα!!!!!!!!!!! ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αφου δεν εχουμε χιονια προτεινω τουλαχιστον να γυρισουμε κανενα φιλμ μικρου μηκους στα βουνα,δε ξερω αλλα δε πρεπει να υπαρχει τετοια ταινια σε χιονια ε.... παγκοσμια προτοτυπια και καινοτομια απο το snowclub θα ειναι Edited February 23, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 23, 2010 επίσης... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 23, 2010 Διασκεδάστε, διασκεδάστε παίδες!! Ο ένας μοντετέτοιος τσουλάει στα βουνά κι ο άλλος αγαπάει πολύ....... τις αθλοπαιδιές Θα μεταφέρουμε το thread σε ανύποπτο χρόνο, don't worry - απλά, να είστε κόσμιοι και να έχετε γνώση ότι το άγρυπνο μάτι των μοντς σας παρακολουθεί!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 23, 2010 & cklick me... Δεν ποσταρω αλλα... γιατι θα φάω ban από εδώ ως το Εverest Υ.Γ: ...αναμένοντας τον βούρδουλα των μοντετετιων Μά, γιατί το λες αυτό;;;; Φοράει και τις μπότες μου η κοπελίτσα!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 23, 2010 Είναι φανερό νομίζω πως η Maria Riesch στην παραπάνω φωτογραφία , παίζει A-Frame. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
AnimeGR 0 Report post Posted February 23, 2010 αφου δεν εχουμε χιονια προτεινω τουλαχιστον να γυρισουμε κανενα φιλμ μικρου μηκους στα βουνα,δε ξερω αλλα δε πρεπει να υπαρχει τετοια ταινια σε χιονια ε.... παγκοσμια προτοτυπια και καινοτομια απο το snowclub θα ειναι Έχω ανάλογο link να ποστάρω αλλά νομίζω πως μετά το post θα αποκολουθήσει το ban μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted February 23, 2010 (edited) Διασκεδάστε, διασκεδάστε παίδες!! Ο ένας μοντετέτοιος τσουλάει στα βουνά κι ο άλλος αγαπάει πολύ....... τις αθλοπαιδιές Θα μεταφέρουμε το thread σε ανύποπτο χρόνο, don't worry - απλά, να είστε κόσμιοι και να έχετε γνώση ότι το άγρυπνο μάτι των μοντς σας παρακολουθεί!!! το πιστεψε και πηγε να μας βρει που γυρναμε ταινια? καλα θα παθει διπλο εγκεφαλικο κ τετραπλο εμφραγμα οταν μπει και δει τι γραφουμε και σε συνδιασμο οτι τσαμπα εψαχνε το casting της ταινιας στο βουνο Edited February 23, 2010 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted February 24, 2010 Α ξέχασα να αναφέρω και κάτι ακόμα ... οκ , τώρα μπορούμε να συζητήσουμε για την ISPO αμα θέλετε και για το τι καιρό θα κάνει μεθαυριο. Χαλια η παραλια πολλες πετρες εχει Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted February 24, 2010 εγώ πάντως ξεκινάω την αναζήτηση για να αγοράσω σερφακι άντε καλό καλοκαίρι ευλόγησον Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 24, 2010 εγώ πάντως ξεκινάω την αναζήτηση για να αγοράσω σερφακιάντε καλό καλοκαίρι ευλόγησον Και καλά θα κάνεις.....σκέψου πάντως και το Kite..... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 24, 2010 Φώτη κανα δάσκαλο να μας μαθει και εμας γιατι απο σκι.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
peterp@n^ 0 Report post Posted February 25, 2010 (edited) σιγά ρε παιδία, δεν χρειάζεται να καλοκαιρίασει για να κάνετε όλα αυτά.. YouTube Video -> Edited February 25, 2010 by peterp@n^ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2010 Pas Mal! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 25, 2010 εγώ πάντως ξεκινάω την αναζήτηση για να αγοράσω σερφακιάντε καλό καλοκαίρι ευλόγησον Ετσι έτσι Φώτη ...γερα!!! Ελα και πλησιάζει ο καιρός... YouTube Video -> ..ερχεται το καλοκαιράκι , έρχεται .... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted February 26, 2010 ο καιρος για σερφακι δεν ερχεται, γιατι απλα ηταν παντα εδω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 26, 2010 παιδια...www.beachreport.gr παρακαλω... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites