ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 13, 2011 Nίκο γράφε καλημέρα, χρόνια πολλά, και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και αυτό το βιντεάκι από το πανέμορφο χκ Πισοδέρι. Καλημέρα YouTube Video -> Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 13, 2011 Δεν παίζει. Έχει παραγίνει το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα στο youtube. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2011 (edited) εεε!!!!!...για σταθητε ρε καρτασια δεν το καταλαβα καλα αυτο που γράφεται τι ενοεις ολγα οταν αναφέρεσαι σε πελατες !! για να σου απαντήσω γκαβης εσυ απάλλασσε λογω αυπνιας και γκρινιας απο την κορη και στο φιναλε που ειναι το προβλημα !! οτι στέλνω ευχες μεσα απο το πισοδερι η!! χαλαω την ωραια σειρά τον πραγματων που δεν στελνω στο θεμα για τις ευχες !! που ταλαιπωρώ τους μοντ ..για να καταλαβω .. ολγα !! τι παραπάνω περίμενες απο εμενα δηλαδη ενα καλοκαιρι κραταω οσο μπορω και με οποιο τροπο το φορουμ σε κινιση ,,αποφάσεις για περαιτέρω δεν μπορω να παρω ,και σε οτι πρότασή εχουμε δήλωσή ααα!! καλα θα το λαβουμε στα υποψιν σε επομενα συμβουλια ... περιμενω τις απαντισης σας με καλη διάθεση Edited September 13, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 13, 2011 γιατί δεν μπορούμε να δούμε το ωραίο vide-άκι ;;; Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2011 Nίκο γράφε καλημέρα, χρόνια πολλά, και με την ευκαιρία ας θυμηθούμε και αυτό το βιντεάκι από το πανέμορφο χκ Πισοδέρι. Καλημέρα YouTube Video -> αχ!!! δασικος πισοδεριου περιπου 2500 μετρα χαλαρής κατεβασιάς ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 13, 2011 Νικο, αναφερομαι στο ότι τα εκτος τοπικ ποστ κανονικα διαγράφονται (ενταξει δεν το εφαρμόζουμε από το 1ο αλλα καλο είναι να μην υπερβούμε και κάποια ορια) προσωπικα με ενδιαφέρει παρα πολύ το τοπικ του Πιδοσεριου αλλα αν θελω να διαβάσω κάποιο νέο σχετικα με το χιονοδρομικο η να δω ένα βιντεακι και μπλέκω σε έναν κικεονα για ‘’Χρονια Πολλα’’ και ασχετα πραγματα θα το κλείσω χωρις να δω αυτό που με ενδιαφέρει "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 13, 2011 (edited) καλη μου ολγα ευχες στελνω μεσα απο εδω μονο σε οσους εχω γνωριση προσοπικα και σε κανενα αλλο . αν θεωρείτε αυτο παραπτομα !! τοτε δικαστε με !! δικαστε με!! και σε αλο θεμα δωστε με .... βαλτε με αυτο εχει καλύτερή ομοιοκαταληξία rolleyes: Edited September 13, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 13, 2011 Τώρα βράζω τα αβγά. Eίναι κοινή λογική ότι τα χρόνια πολλά τα δίνουμε στο αντίστοιχο νήμα. Το thread του Πισοδερίου το έχουμε για τα νέα, ενημέρωση και εμπειρίες από το υπέροχο αυτό χιονοδρομικό! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 13, 2011 Το thread του Πισοδερίου το έχουμε για τα νέα, ενημέρωση και εμπειρίες από το υπέροχο αυτό χιονοδρομικό! Αμα εχει κεφια ο Νικος το thread ειναι κατι σαν σταυρολεξο για δυνατους λυτες... Σουντουκου Πανοραματος ενα πραγμα να πουμ'... ΥΓ: Ευχαριστω για τις ευχες... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 14, 2011 Αμα εχει κεφια ο Νικος το thread ειναι κατι σαν σταυρολεξο για δυνατους λυτες... Σουντουκου Πανοραματος ενα πραγμα να πουμ'... ΥΓ: Ευχαριστω για τις ευχες... μακη !! και εγω σε ευχαριστώ για το λογοπαίγνιο σου σχετικα με τους δυνατους λυτες ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 14, 2011 (edited) Τώρα βράζω τα αβγά. Eίναι κοινή λογική ότι τα χρόνια πολλά τα δίνουμε στο αντίστοιχο νήμα. Το thread του Πισοδερίου το έχουμε για τα νέα, ενημέρωση και εμπειρίες από το υπέροχο αυτό χιονοδρομικό! φιλε χρηστο. αφου περασε ενα βραδυ χωρις να απαντήσω στο ποστ σου ...σημερα σου απαντώ με ηρεμια !!!! εξήγησε μου τι θελεις να πεις σχετικα με το βραζω αυγα ..διοτι αν και καλος λύτης δεν το καταλαβα .. σε παρακαλω απλοποιήσετο μου λιγο , για να μπορέσω και εγω να το πιασω καπως καλυτερα ,,και κατόπιν να προχωρήσω σε απαντιση σου !! Edited September 14, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 14, 2011 Βραστά αβγά στις μασχάλες είναι η τυπική τιμωρία για όσους βγαίνουν εκτός θέματος. Να θυμάστε, οι συντονιστές είναι φίλοι μας. Ας προσπαθήσουμε να μένουμε εντός θέματος από εδώ και εμπρός. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 16, 2011 (edited) ]οι συντονιστές είναι φίλοι μας[/url]. ολοι ειναι φιλοι μου εδω μεσα Edited September 16, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 16, 2011 Νικο θα ανεβεις στο βουνο την Κυριακη? o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 16, 2011 Νικο θα ανεβεις στο βουνο την Κυριακη? γ$$#..το δεν θα ανέβω και προσπαθώ για την αλλο πσκ . ..αλλα η κυρια προεδρος !!! κατι γαμους μου λεει ταυτοχρονα με βαπτιση ,και πρεπει να παμε κοινωνικές υποχρέωσής και κατι τετοια !! και ξύνομε να δουμε τι θα γινη ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 28, 2011 (edited) επιτέλους αυτο το σβκ ανεβαίνω πισοδερι ...μετα τις πρόεδρου και επίσης εμαθα οτι κυκλοφορούν στην αγορα κατι κλειδαριές για τα σκι ,που τις χρησιμοποιούμε στα διαλύματά που κανουμε για καφε και οχι μονο ,αποτρέποντας τον καθε περαστικό και μη ,να μας βουτήξει τα σκι ,,,ειναι ακουσα και σχετικα φθηνές ..γνωριζει καποιος , οτιδήποτε σχετικα με το θεμα αυτο Edited September 28, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted September 28, 2011 εγω εχω δυο... βεβαια τις πηρα απο εξω, αλλα σιγουρα σε μαγαζια για σκι στην ελλαδα θα εχουν... να ξερεις οτι ειναι απλα για να αποτρεψουν τον καθε περαστικό αν καποιος κουβαλαει πενσες κλπ μαζι του , ε τοτε παμε πασο... ειναι κατι τετοιο αλλα σε πολλες μορφες. αλλου πχ το καλωδιο μαζευεται μεσα στην κλειδαρια κλπ (βιαζομαι και δεν βρηκα αλλη φωτο) Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 28, 2011 (edited) εγω εχω δυο...βεβαια τις πηρα απο εξω, αλλα σιγουρα σε μαγαζια για σκι στην ελλαδα θα εχουν... να ξερεις οτι ειναι απλα για να αποτρεψουν τον καθε περαστικό αν καποιος κουβαλαει πενσες κλπ μαζι του , ε τοτε παμε πασο... ειναι κατι τετοιο αλλα σε πολλες μορφες. αλλου πχ το καλωδιο μαζευεται μεσα στην κλειδαρια κλπ (βιαζομαι και δεν βρηκα αλλη φωτο) κοστος αγορας τιμη !!!! Edited September 28, 2011 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 28, 2011 κοστος αγορας τιμη !!!! http://www.forward.gr/ski-1/accessories/cool-lock.html Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 28, 2011 http://www.forward.gr/ski-1/accessories/cool-lock.html ασε !! κουκο ειναι ακριβα .. βρηκα για την ιδια δουλειά με 5 ευρο το ενα ,, ειναι ενα προς τρια η τιμή.. ,,, ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 28, 2011 Έχει βγαλει και ο σύλλογος με το λογότυπο μας πάνω. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 29, 2011 παρτε και λιγο απο πισοδερι στα ασπρα.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us δηλαδη [ΜΙΚ] ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2011 Καλα θα ηταν να εχει χιονι τα Χριστουγεννα οχι οπως περσι... Τι να το κανεις το χιονι στη γιορτη μου... η την παρελαση... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted September 29, 2011 ασε !! κουκο ειναι ακριβα .. βρηκα για την ιδια δουλειά με 5 ευρο το ενα ,, ειναι ενα προς τρια η τιμή.. ,,, εννοειται...γιατι ειναι απο μαρκα. εγω στην Αυστρια βρηκα ενα της burton στα 15 ευρω, και το αλλο που πηρα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, απλα εγραφε intersport επανω και ειχε 5 ευρω... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 30, 2011 προς τον φιλο [ΣΤΙΒΕΝ] ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΥΠΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ και σε καλη τιμη .φετος υπαρχουν και αλλα για πούλημα και μικροτερα και μεγαλύτερα αυτη την φορα γράψε εδω και οχι στο αλλο φορουμ .μετα απο 8 μήνες σημερα μπήκα μηπως εχω κανενα μήνυμά και ειδα το δικο σου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites