MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2011 ...Πχ μεθαύριο έχει ΑΕΚ-ΠΑΟ... Να μην πάω ένα γήπεδο..??? Χαμενο κορμι!!... :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 29, 2011 Πχ μεθαύριο έχει ΑΕΚ-ΠΑΟ... Να μην πάω ένα γήπεδο..??? Εξαρτάται από την ομάδα που υποστηρίζεις.Αν είσαι ΠΑΟ θα στενοχωρηθείς. Καλύτερα πήγαινε στη συνάντηση. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 31, 2011 200 ευρώ Μπάνσκο vs 700 ευρώ Λιβίνιο?? Πώς έβγαλες αυτά τα νούμερα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 31, 2011 700 ευρω Livigno? που - πως - ποτε? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 1, 2011 Στο εξωτερικό μπορεί να είναι ακριβότερα αλλά κερδίζεις σε ποιότητα. Εγώ κάθε φορά που πάω στο εξωτερικό, ΛΙΩΝΩ στα χιόνια και ευχαριστώ το Θεό που μπορώ και πηγαίνω. Οκ, το Μπάνσκο μπορεί να πλησιάζει τα χιονοδρομικά των Άλπεων αλλά και πάλι καμιά σχέση. Φέτος κατάφερα να πέισω δυο φίλους να πάμε Αυστρία, παρά στο Μπάνσκο που πάνε κάθε χρόνο. Τους έδειξα βιντεάκια με πούδρες και πάρκο, χάρτες και τα σχετικά και έχουν ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ. Και τους λέω πρώτα να πάμε και μετά θα καταλάβετε τι εστί ΝΑ ΝΙΩΩΩΩΩΣΕΙΣ. Με λίγα λόγια το φτηνό ελκύει αλλά όταν πρόκειται να απολαύσεις κάτι, δεν κάνουμε εκπτώσεις. Livigno πέρσυ με 700 ευρώ την έβγαλα για 8 μέρες (6 μέρες σκι), και είχαμε και πρωινό και ημιδιατροφή και νοικιάσαμε αυτοκίνητο. Πάνω μου για τα υπόλοιπα έξοδα είχα μόνο 150 ευρώ. Ιschgl πρόπερσυ με 650 ευρώ την έβγαλα για το ίδιο διάστημα Soelden πριν 3 χρόνια με 620 ευρώ την έβγαλα πάλι για ίδιο διάστημα Και στα 2 τελευταία χωρίς έξοδα για σούπερ μάρκετ μιας και είχαμε διαμέρισμα. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 1, 2011 700 ευρω Livigno?που - πως - ποτε? Eύκολα σε ξενοδοχείο αν πας αρχή ή τέλος σεζόν που έχουν δωρεάν πάσο. Διαφορετικά το ίδιο ποσό σε διαμέρισμα για το υπόλοιπο της σεζόν. Και μιλάμε για όλο το πακέτο, μαζί με αεροπορικό και αυτοκίνητο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted February 1, 2011 Ρε παιδιά, πείτε που κλείνετε να μπω κι εγώ... Πχ για την περίοδο 19-26/03/2011, βρήκα τα παρακάτω: -Aegan Air: 200 euro / άτομο / aller retour -Bucaneve Hotel: 520 euro το δίκλινο για όλα τα βράδια = 260 euro / άτομο -Skibus Milano - Livigno: 92 euro / άτομο / aller retour -Ski Pass για 5 ημέρες: 114 euro / άτομο -Διατροφή: 150 euro / άτομο MINIMUM Μέχρι στιγμής είμαστε στα 816 euro.... Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 1, 2011 Eύκολα σε ξενοδοχείο αν πας αρχή ή τέλος σεζόν που έχουν δωρεάν πάσο. Διαφορετικά το ίδιο ποσό σε διαμέρισμα για το υπόλοιπο της σεζόν. Και μιλάμε για όλο το πακέτο, μαζί με αεροπορικό και αυτοκίνητο. α ετσι ναι. σωστα....το ξεχασα αυτο Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 1, 2011 Στις 19 δεν εχει ξεκινήσει το δωρεάν πάσο. Μια βδομάδα μετά θα είσαι μείον 114 ευρώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted February 1, 2011 Στις 19 δεν εχει ξεκινήσει το δωρεάν πάσο. Μια βδομάδα μετά θα είσαι μείον 114 ευρώ. Έχεις δίκιο, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά τις 26 Μαρτίου... Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted February 1, 2011 Έχεις δίκιο, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά τις 26 Μαρτίου... επισης λογω της αργιας της 25/3 τα τσακαλια των αεροπορικων εχουν εξαφανισει τις προσφορες. αν ψαξεις ποιο μετα ή και ποιο πριν (αρκει να μην εχει μεσα Ελληνικη αργια) μπορει να βρεις και με 100 ευρω αεροπορικο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 1, 2011 οντως...δυστυχως εγω εκεινες τις μερες της 25ης κλπ τις αποκλειω παντα. γιατι εχουμε τα γνωστα στην δουλεια. ολοι θελουν αδεια. (λες και κανουν τιποτα) Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 17, 2019 Σήμερα: 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 17, 2019 Σήμερα: Πωπωπω κατι καρβελια!... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 17, 2019 (edited) Δεν το πιστεύω .... αυτό είναι fake news ! Edited November 17, 2019 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 17, 2019 Εδώ δε λέει να χειμωνιασει και εκεί παρακαλάνε να σταματήσει !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 19, 2019 Σήμερα:ωωω να σου γα&€@ω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites