ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 14, 2015 edit: Σε Action camera θεωρώ περιττό το displaying με κάποια οθόνη. Την στήνεις μία φορά είτε με Helmet mount είτε με άλλο Mount και αυτό ήταν. Τα βίντεο θα τα δεις στο Pc αργότερα. Άσε που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, όπως και το wifi γιαυτό και προσωπικά αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ... Το έχω μόνιμα στην κλειστή οθόνη και δεν τρώει μπαταρία. Θα μου επιτρέψεις την παρατήρηση ότι άμα καλομάθεις με οθόνη, δεν θα κεφάρεις κάμερα χωρίς οθόνη και θα συμβούλευα αγορά με. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 14, 2015 Το displaying φαντάζομαι ότι θα ήταν χρήσιμο κάποιες στιγμές μόνο για διοφθωμα ή για να δεις τι βγάζεις κάποια μεμονωμένη στιγμή . Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 14, 2015 Κυριάκο θα ήθελα ένα σεντόνι απο σένα για τις action cam με όλα τα σύν και πλήν. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 14, 2015 Στο ψάξιμο είμαι και γω, ερασιτέχνης είμαι, έχω όμως κοντινούς φίλους επαγγελματίες. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 14, 2015 Στο ψάξιμο είμαι και γω, ερασιτέχνης είμαι, έχω όμως κοντινούς φίλους επαγγελματίες.Οι φίλοι θα μας φτιάξουν! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 14, 2015 Ναι εννοείται Και πάλι εδώ είμαστε. Ρωτάμε και ότι μπορεί να προσθέσει ο καθένας το προσθέτει και στο τέλος κάνουμε ενα πολύ όμορφο review 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 14, 2015 (edited) Οι action cams χάνουν στο μακρινό πλάνο, δεν θυμάμαι ακριβώς για ποιον λόγο. Ίσως επειδή έχουν ευρυγώνιους φακούς. Κερδίζουν στο wide πλανο βέβαια. Όχι ίσως, ακριβώς. Δεν υπάρχει ή δεν ξέρω για action cam σήμερα με έστω αξιοπρεπές ζουμ, ακριβώς γιατί έχουν ευρυγώνιο. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για αυτό ή ευρυγώνια θα τραβάς ή μακρινά. Μακρυά από ψηφιακά ζουμ, δεν έχω δει κανένα να χρησιμέυει σε κάτι, μόνο τα οπτικά μετράνε. Το μόνο που μπορεί να στο σώσει είναι κανονική κάμερα στην οποία μοντάρεις ευρυγώνιο και τον βγάζεις όποτε θες και τραβάς μακρινά. Το έκανα δυο χρόνια με την Sanyo αλλά το μπλέξιμο σε σχέση με μια action είναι πολλάπλάσιο. Επίσης δεν υπήρχαν action τότε αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. πχ η Drift έχει το πλεονέκτημα ότι διαλέγεις 90 (φώτο, τον άλλο να κάνει σκι κλπ), 120 (κάπου που δεν θα κουνάει και θες να έχεις κάποια λεπτομέρεια και 170 μοίρες (σκι, όπου κουνάει κλπ). Αν κουνάει κάθε μοίρα λιγότερη είναι πλάνο για πέταμα πχ στις 90 μοίρες δύσκολο να κρατήσεις σταθερό πλάνο σκι ενώ κατεβαίνεις, στις 120 είναι με ελάχιστη προσοχή εφικτό, στις 170 πρέπει να κουνάει πολύ για να μην αξίζει το πλάνο. Ότι πληρώσεις παίρνεις σαν ευκρίνεια και σαν σταθεροποίηση εικόνας πια στις action cam, με την ένσταση ότι κάθε γενιά είναι σαφώς ανώτερη από την προηγούμενη και οι κινέζικες είναι αξιοπρεπέστατες. Θα έλεγα όπωσδήποτε οθόνη και τηλεκοντρόλ και καλή δυνατότητα φωτογραφίες και πολλά frame στα 1080 και burst και καλή αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Η πρότασή μου είναι αν έχεις άνεση οικονομική για action: drift/go pro/sony και για μακρινά μια κάμερα/φωτογραφική των 150-200 ευρώ. Για οικονομική λύση Κινέζικη action των 80-100+ και μια άλλη για μακρινά των 100-150 ευρώ. Με πατέντες με ευρυγώνιους σε κανονικές η αίσθησή μου είναι ότι μια μέρα θα πεις αι σιχτιρ μπλέξιμο. Ακόμα πιο οικονομική ιδέα είναι δωρεάν το υφιστάμενο κινητό σας το οποίο σε πολλές περιπτώσεις έχει εκπληκτικό φακό με πολύ καλό ζουμ βίντεο για μακρινά και φωτογραφίες. H αλήθεια είναι ότι αν χιονίσει το καλύτερο είναι απλά να πας για σκι να ρωτάς, αρχίζουν και υπάρχουν όλα τα μοντέλα και οι χρήστες είναι το καλύτερο τεστ. Ειδικά για Κινέζικες φέτος ότι και να ξέραμε έχει αλλάξει. Μπαταρία: Πάρε δυο, και τρεις φόρτιζέ τες φουλ και μην ξεχνάς όταν δεν τραβάς στην μέσα τσέπη του μπουφάν. Αν έχει κρύο πεθαίνουν όλες. Καλή πρόταση είναι πια οικονομικοί φορτιστές με φωτοβολταικό στα σακίδια να ξεχαστείς πχ με το κινητό να μην έχεις άγχος κλπ. Άνεργος, συνέχισε Edited January 14, 2015 by ΜΙΚ 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 14, 2015 Στην μέσα τσέπη του μπουφάν για να μην αποφορτίζονται από το κρύο Μιχάλη? Μα γιατί δεν δουλεύει? Την είχα φορτίσει! xD Πλέον τις βάζω στην φλις τσεπη του mid layer. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2015 Απ' όταν άλλαξα τη γωνία απο 170 σε 127 άλλαξαν και τα πλάνα. Δεν εχω πλεον τοοσο μακριά το θεμα μου. Με τον 170 τα 2 μετρα στα κανει 10. Με τον 127 εχεις πρωτο πλανο. Τον 170 δεν τον χρησιμοποιω για ολη τη μερα.Περισσοτερο για τοπια και για ληψεις ομαδικες. Παντα digital zoom απενεργοποιημενο και παντα 2η μπαταρια μαζι. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 16, 2015 Σε ποιο σημείο του κράνους να κολλήσω την βάση της κάμερας;βοηθήστε παιδιά γιατι μ@λ@κι@ με βλέπω να κάνω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 16, 2015 Αναλογως τη καμερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 16, 2015 (edited) Φόρα το κράνος και θα χρειαστείς άλλον έναν για βοήθεια να σιγουρευτείς ότι είναι ίσια όπως "θα έκανες σκι". Μην το βάλεις με το μάτι μόνος σου. Όσο πιο ίσιο σημείο τόσο καλύτερα. Πλάι έχει συνήθως πιο πολλές τάσεις από πάνω, μέχρι πάνω να έχει στούκα και να έχει πιο πολλές τάσεις πάνω από πλάι. Της 3Μ δεν έχω ακούσει να φεύγουν πάντως μην ανησυχείς Edited January 16, 2015 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 16, 2015 Αναλογως τη καμερα.go pro? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 16, 2015 Ένα πάνω και ένα μπροστά βάλε Κυριάκο. Της 3M δεν φεύγει όντως. Φεύγει μαζί με το κράνος Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 16, 2015 Ένα πάνω και ένα μπροστά βάλε Κυριάκο. Της 3M δεν φεύγει όντως. Φεύγει μαζί με το κράνος δηλαδη να κολλήσω δυο Κυριάκο;δίφυλλο;με το κράνος ας φύγει αρκεί να μην είναι μέσα και το κεφάλι!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 16, 2015 Ναι 2 αυτοκολλητα καλυτερα. send from my mobile device, using tapatalk. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 17, 2015 Αν σου είναι εύκολο βάλε μια φωτογραφία να δούμε που τα έβαλες. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 18, 2015 Συγγνωμη για την καθυστερηση τωρα το πρόσεξα το μήνυμα Γιώργο. send from my mobile device, using tapatalk. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 19, 2015 ενταξει οποιος εχει την sj4000 h 5000 το συρματακι που εχει στη συσκευασια περναει στη βιδα της βασης αφου τη ξεβιδωσουμε η στο σιδερακι που κραταει τη πορτα του αδιαβροχου κομματιο αφου βγαλουμε το σιδερακι εχω δει πολλα εγω το περασα στη βιδα που σφιγγει τη μηχανη που ρυθμιζει τη κλιση μπρος πισω και απο τον αεραγωγο του κρανους....αλλα αποτι φαινεται η 3Μ ειναι τσιμεντο Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 19, 2015 ενταξει οποιος εχει την sj4000 h 5000 το συρματακι που εχει στη συσκευασια περναει στη βιδα της βασης αφου τη ξεβιδωσουμε η στο σιδερακι που κραταει τη πορτα του αδιαβροχου κομματιο αφου βγαλουμε το σιδερακι εχω δει πολλα εγω το περασα στη βιδα που σφιγγει τη μηχανη που ρυθμιζει τη κλιση μπρος πισω και απο τον αεραγωγο του κρανους....αλλα αποτι φαινεται η 3Μ ειναι τσιμεντο θα σου απαντησω σε καμια βδομαδα που περιμενω τη δικια μου, ετσι οπως την εχω δει ,λογικ στη βιδα μπαινει, ενα αλλο ενδιαφερον βιντεο, και αν σε ψηνουν οι κατασκευες ειναι αυτο https://www.youtube.com/watch?v=T0zPVMc1xDY Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 21, 2015 george τελικα ειναι και η ποιο σωστη λυση η προσθετεις και αλλο ενα μεσω του αεραγωγου στο κρανος αλλα μιλαμε για πτωση με το κεφαλι σε τσιμεντο lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted January 21, 2015 εφτασε Ελλαδα η δικια μου χθες, εν αναμονη.... που την δενεις ομως, μετα? σε αεραγωγο απο κρανος, ή βαζεις ενα αλλο μουντ πχ αλλο αυτοκολλητο http://www.ebay.com/itm/5-x-Insurance-Tether-Straps-With-3M-Sticker-Mounting-Kit-For-GoPro-Hero-2-3-Gear-/281567391534?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item418eb96f2e και το δενεις με πχ ενα μικρο καραμπινερ? Προσωπικα εχω ενα παλιο σπασμενο car windshield mount Που εχει πολυ καλη βεντουζα, και το σκεφτομουν για αρκετες περιπτωσεις λειας επιφανεις, (πχ για αμαξι) αλλα και για κρανος μπορεις , αλλα θα φαινεσαι σαν χαζουλης Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 22, 2015 η 3μ Γιωργο κρεμασα 20 κιλα μια ολοκληρη μερα και δεν εφευγε στον αεραγωγο ειναι ποιο ευκολο με ενα δεματικο ( η συσκευασια εχει δεματικα ) θα δω μην βαλω και αλλη μια βαση πισω για μια αλλη που εχω και περναω το συρματακι εκει αν και μου φαινεται too much Quote Share this post Link to post Share on other sites
tktis 24 Report post Posted February 1, 2015 Μεταξύ των δύο που έχουν παραπλήσια τιμή: http://www.geekbuying.com/item/SJCAM-SJ5000-Sports-Camera-Novatek-96655-14MP-1080P-2-0-Inch-170--Lens-Waterproof-Diving-HD-Camcorder-Car-DVR---Black-337271.html http://www.geekbuying.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WiFi-Novatek-1080P-1-5-Inch-170-Degree-A-Wide-Angle-Outdoor-Sports-Home-Security-HD-DV-CAR-DVR---Black-331502.html Ποιά είναι καλύτερη αγορά; Είναι απαραίτητο το WiFi σε μιά τέτοια κάμερα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 1, 2015 (edited) Πωπωπωπω πάνε όλα όσα ξέραμε για τις κάμερες. Με 100 ευρώ παίρνεις εργαλείο πια. Κάνε άφθονο google και youtube να δεις βίντεο που τραβήχτηκαν με αυτές. Και οι δύο μια χαρά μοιάζουν. Go Pro 3 δεν είναι όμως η εικόνα δεν είναι τόσο καλή. Απαραίτητο όχι αλλά...γιατί να κουβαλάς καλώδια? Edited February 1, 2015 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites