Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χρήστος Λάππας

Helmet cam / βιντεοκάμερες

Recommended Posts

Ωραίος κώστα. Περιμένω βίντεο ειμαι περιεργος να το δω live

send from mob with tapatalk

1162895.jpg

λιγο βαρετο γιατι ειναι τεστ και εχει και λιγο αερα

https://youtu.be/6EqDaDBeLeQ

βιντεο χωρις αντικραδασμικη βαση γιαυτο και το jello efect

απλα ρυθμισεις γιατι τα ηλεκτρονικα τους εχουν γινει ποιο εξιδικευμενα και αναλογα με το βαρος και το καιρο πρεπει να ετοιμασω τουλαχιστον 10 προρυθμισεις

εχουμε καιρο χαλαρα να ερθει και η βαση της καμερας γιατι ειναι το βασικοτερο εξαρτημα για να ρυθμιστει και η ισορροπια του quad

• Like 8

ok με λιγες ρυθμισεις και μια ταινια για τους κραδασμους μεχρι να ερθει η αναλογη βαση (gimbal) ενα μικρο για την ορεξη

http://youtube.com/watch?v=Ww8SytTXIhY

ξεκινατε το απο το 1 λεπτο γιατι δεν εχω editor και θελω εκπαιδευση

Edited by kostasbmw
  • Like 4

Αν κατάλαβα είναι DIY το πρότζεκτ όλο ε?

Πολύ ενδιαφέρον!

Όταν ολοκληρώσεις δε μας γράφεις ένα αρθράκι?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

ενας τρελλαμενος τεσταρει 4 μηχανες που μας αφορουν για τα χομπυ μας

• Like 4

για πεστε μου τη γνωμη σας οσοι ασχολειστε με το editing

το ιδιο βιντεο ειναι απλα το γαργαλησα

• Like 2

Στην απογείωση θα ρύθμιζα την ταχυτητα βίντεο στο x2-x3 Κώστα. Και θα έκοβα στιγμές για να βγει εναμιση λεπτο περίπου. Τόσο ζητάνε στα social. Η μουσική επιλογή πολύ καλή. Και η σταθεροτητα τέλεια.

send from mob with tapatalk

1162895.jpg

με το movie maker εχω κανει τα παραπανω

πρεπει να μελετησω αυτο που μου λες γιατι οντως καποια κομματια πρεπει να παιζουν λιγοτερο η γρηγοροτερα η αργοτερα ....

το TBS club ανεβασε ενα ωραιο βιντεο απο Ελβετικες Αλπεις απο μουλτικοπτερο

• Like 5

στη τελικη ευθεια

post-529-0-26573900-1435513407_thumb.jpg

post-529-0-19507600-1435513443_thumb.jpg

• Like 9

μετα απο καποιες ρυθμισεις ειμαστε κοντα στο επιθυμητο αποτελεσμα

• Like 7

Νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά με το αποτέλεσμα αυτό.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

ειμαι διαθεσιμος τωρα που ειμαι και ανεργος :yes

• Like 1

και ενα προσφατο με λιγο αερα για να τσεκαρω σταθεροτητα

και η σημερνη του μορφη μεχρι να ετοιμαστει το επομενο

post-529-0-98315400-1446569712_thumb.jpg

Edited by kostasbmw
  • Like 7

Ενα ωραιο βιντεακι με tips για filming :)

https://www.youtube.com/watch?v=9GbfFV7LCH8

• Like 4

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Συγγνωμη για την καθυστερηση τωρα το πρόσεξα το μήνυμα Γιώργο.8a2a40c73e33b9b7aaa43c9607968bb8.jpg

send from my mobile device, using tapatalk.

κυριακο προσεξα το παλιο σου ποστ γιατι με προβληματιζει που να κολλησω το 3Μ.απλα εμενα το κρανος μου εχει πιο κατω αυτη τη γραμμη εξογκωμα που εχει και το δικο σου.Αν το κολλησω πανω σε αυτην επηρεαζεται η δυναμη του αυτοκολλητου??Αν το παω λιγο παραπανω στο κρανος για να αποφυγω τη γραμμη δεν εφαρμοζει τελεια στο κρανος και εχει κενα.οι ληψεις απο τη κορυφη του κρανους δε με πολυαρεσουν γιαυτο ειπα να το κολλησω καπου πιο κατω.

Και κατι τελευταιο ο ιμαντας στηθους της gopro αξιζει τα λεφτα του?γιατι με τα μισα παιρνεις ολοκληρο σετ απο κινεζικα...

Edited by giannis3011

Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τόσο καλύτερα. Κόλλα το 24 - 36 ώρες πριν. Αυτό που βλέπεις στο δικό μου το μπροστινό, έχει κάποια κενά σε βαθμό αρκετά μεγάλο (θα έλεγα 15%) αλλά ποτέ δεν ξεκόλλησε. Σπάνια χρησιμοποίησα κάμερα εκεί. Προσπάθησε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες προεκτάσεις για να αποφεύγεις κραδασμούς. Δοκίμασες να το πας λίγο πιο πάνω από τη γραμμή του κράνους σου και με curve βάση και με ίσια? Γνώμη μου, αν οπωσδήποτε σε βολεύει πάνω στη γραμμή, κόλλα το εκεί και ας αφήνει ένα μικρό κενό ( 10-20% ).

Κατά τα άλλα, στην κορυφή του κράνους είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείς να την γυρίσεις και πίσω να γράφει. Ή μπορείς με μια βάση 360° να την γυρίσεις σε όποια γωνία θέλεις. ( Και ας μοιάζεις με κεραία κινητής μη δίνεις σημασία σε κανέναν να σου :D εγώ τις περισσότερες φορές έτσι έμοιαζα )

Το chest mount είναι όλα τα λεφτά. Μπορείς να βρεις και κινέζικο ή μτχ αν έχεις το νου σου σε αγγελίες.

Πάντως μην κάνεις το μεγάλο λάθος να μην την ασφαλίσεις με tether. Το μικρό στρόγγυλο αυτοκολλητάκι που έχει μια πετονιά ή σχοινάκι. Σε ότι mount και να έχεις ( ακόμα και στο chest ) πρέπει να την ασφαλίσεις με κορδονάκι ή πετονιά. Μπορεί να σου φύγει και να την ψάχνεις μπροστά σου και να μην την βρίσκεις ένας πολύ πολύ πολύ φίλος μου την πάτησε έτσι :D

• Like 3

1162895.jpg

Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια τόσο καλύτερα. Κόλλα το 24 - 36 ώρες πριν. Αυτό που βλέπεις στο δικό μου το μπροστινό, έχει κάποια κενά σε βαθμό αρκετά μεγάλο (θα έλεγα 15%) αλλά ποτέ δεν ξεκόλλησε. Σπάνια χρησιμοποίησα κάμερα εκεί. Προσπάθησε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες προεκτάσεις για να αποφεύγεις κραδασμούς. Δοκίμασες να το πας λίγο πιο πάνω από τη γραμμή του κράνους σου και με curve βάση και με ίσια? Γνώμη μου, αν οπωσδήποτε σε βολεύει πάνω στη γραμμή, κόλλα το εκεί και ας αφήνει ένα μικρό κενό ( 10-20% ).

Κατά τα άλλα, στην κορυφή του κράνους είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείς να την γυρίσεις και πίσω να γράφει. Ή μπορείς με μια βάση 360° να την γυρίσεις σε όποια γωνία θέλεις. ( Και ας μοιάζεις με κεραία κινητής μη δίνεις σημασία σε κανέναν να σου :D εγώ τις περισσότερες φορές έτσι έμοιαζα )

Το chest mount είναι όλα τα λεφτά. Μπορείς να βρεις και κινέζικο ή μτχ αν έχεις το νου σου σε αγγελίες.

Πάντως μην κάνεις το μεγάλο λάθος να μην την ασφαλίσεις με tether. Το μικρό στρόγγυλο αυτοκολλητάκι που έχει μια πετονιά ή σχοινάκι. Σε ότι mount και να έχεις ( ακόμα και στο chest ) πρέπει να την ασφαλίσεις με κορδονάκι ή πετονιά. Μπορεί να σου φύγει και να την ψάχνεις μπροστά σου και να μην την βρίσκεις ένας πολύ πολύ πολύ φίλος μου την πάτησε έτσι :D

Ευχαριστω Κυριακο.Εχω παρει πετονια η κανα σπαγγο να την ασφαλισω στους αεραγωγους..Η θηκη της 3 ειχε ενα ωραιο κενο στη πορτα της αδιαβροχης θηκης και ασφαλιζε πολ ωραια απο οτι εχω δει..Στην 4 το tether η πετονια το βαζεται στην ενωση με το mount?

Oπως εδω πχ??

Δοκιμασα και κανει καλυτερα η curved..Τωρα προσανατολιζομαι να το βαλω σε μια ενδιαμεση θεση...ουτε πολυ μπροστα ουτε ακριβως πανω..Απλα δε μ ου πολυαρεσει που απο τη πανω μερια του κρανους δε γραφει καλα χερια ποδια..Απο αυτα που εχω δει δλδ σε youtube..Μπορεις να τη στρεψεις προς τα κατω και να γραφεις και τα σκι η μπα?Επισης το j hook χρησιμοποιεις η το απλο?

Edited by giannis3011
  • Like 1

Ναι όντως η 3 είχε κενό εκεί που λες. Η 4 δεν έχει οπότε το κάνεις έτσι ακριβώς όπως λέει το video. Αυτά που βλέπεις σε youtube που φαίνονται χέρια πόδια είναι συνήθως με chest :P π.χ. δες εδώ την 1η φώτο του Γιάννη ή αυτό το βίντεο που είναι σχεδόν στην ευθεία η κάμερα στο chest:

Εξαρτάται και τι Mode χρησιμοποιείς. Wide - narrow κτλ. Πάρε μια καλή κάρτα Sd και γενικά γράφε 4k αξίζει η κάμερα δεν παίζεται!

Ναι μπορείς να την στρέψεις προς τα κάτω με J hook από την κορυφή του κράνους και να γράφει τα φτυάρια από τα πέδιλα κ τα χέρια όπως εδώ:

Μην το παρακάνεις με την στρέψη προς τα κάτω γιατί μετά δεν θα γράφει το τοπίο.

Συνήθως το J χρησιμοποιούσα:

post-3226-0-20227400-1451987832_thumb.jpg

Γνώμη μου: βάλε 2 mounts στο κράνος όπως της πάνω φώτο. Αν έχεις ένα και θέλεις άμεσα να το χρησιμοποιήσεις, κάνε ένα τεστ πώς φαίνεται και μετά κόλλησέ το.

Η χρήση κάμερας είναι πολύ καλή. Παροτρύνω να τραβάτε με κάμερες ή ακόμα και με κινητά. Τώρα βλέπω π.χ. πώς έκανα σκι στα πρώτα μου βήματα πάνω στο πισοδέρι, βλέπεις εξέλιξη, αλλά το σημαντικότερο, βλέπεις τα λάθη σου, ή ακόμα και να μην μπορείς να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, το συζητάμε εδώ.

• Like 1

1162895.jpg

Ευχαριστω κυριακο!αυτο με τα λαθη ειναι οντως σημαντικο..θα βοηθησει πολυ ειδικα να σε τραβαει αλλος.δυστυχως προς το παρον εχω ενα και γιαυτο το σκεφτομαι..θελω να περασυν οι γιορτες να παρω απο κανα online καταστημα...το tether απο ελλαδα το πηρες??sd πηρα μια 64 και ειμαστε καλα..οντως η καμερα λιγο που τη δοκιμασα τα σπαει..Ανεμενουμε να κρατησει λιγο το χιονι μηπως και παμε κανα Μπανσκο να τη δοκιμασουμε γιατι στα δικα μας δε βλεπω να κανουμε σκι για καμμια εβδομαδα ακομη..

• Like 1

ελατε βρε σεις

παρε ταινια διπλης στο leroy merlin και καλυψε τα κενα βαζοντας μικρα κομματια

η κοψε την 3Μ στα 2 η στα 3 και πριν τα κολλησεις κανε τις δοκιμες σου να δεις πως θα κατσει καλυτερα η βαση

η μηχνη μπορει να κοπει στη μεση (την ασφαλιζεις απο αεραγωγο του κρανους με το συρματακι) η βαση δεν ξεκολαει με τιποτα

• Like 2

Ωντας άσχετος εντελώς, θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη κάμερα GARMIN VIRB Elite - (GA-010-01088-10).

Ευχαριστώ

Για δες www.redbullxalps.com

Όλα με αυτή είναι γυρισμένα (ίσως με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο)

Επίσης βάλε στο youtube reviews και compare, υπάρχουν τύποι που τις τεστάρουν

πχ

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε