Dolomites 1,145 Report post Posted November 26, 2010 άλλα είπα - άλλα έκανα. μου πήρα δωράκι δεν σκόπευα να δώσω πολλά λεφτά αλλά τελικά το σκέφτηκα αλλιώς. έχω από Σεπτέμβριο που έκοψα το τσιγάρο. με τα 300ευρώ που δεν ''κάπνισα'' μέχρι τώρα όχι απλά πλήρωσα το γυμναστήριο (όπου και μπήκα για... 1η φορά στην ζωή μου ) αλλά μου περίσσεψαν και περισσότερα από τα 180ευρώ που χρειάστηκαν για να αγοράσω από ebay την ContourHD 1080p. τον ζάλισα τον τύπο με ερωτήσεις γιατί μου φάνηκε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά όλα άψογα. τα χιόνια περιμένω...αλλά έχουμε ακόμα δρόμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 26, 2010 καλοριζικη! την παρελαβες η περιμενεις? με τελωνειο τι εκανες? βλεπω οτι ειναι απο Αμερικη ο πωλητης. εγω περα απο το wide lens για την playsport παρήγγειλα και διαφορα mounts απο το actioncameras.co.uk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 26, 2010 Μεγιές, μεγιές! Φέτος -καλά να είμαστε- θα ξεσκίσουμε τον server στα videos! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 27, 2010 α, ευχαριστώ! παρέλαβα σε 12 ημέρες. είναι από τους λίγους με αποστολή USPS (απλό ταχυδρομείο - ποτέ κούριερ!) οπότε μικρό ρίσκο για τελωνείο και για ακόμα πιο σίγουρα ζήτησα εκτός από το να σημειώσει ως Gift να γράψει χαμηλότερη απόδειξη στα 100ευρώ. οπότε αν κάτσει στραβά με τελωνείο, άντε ένα +30% πάνω. Βασικά με βοήθησαν πολύ τα feedback που είχε ο πωλητής γιατί με τόσο χαμηλή τιμή νόμιζα θα είναι καμιά ...μαϊμού. αλλά επικοινώνησα με 2-3 και έτυχε ο ένας να είναι ...Ελληνας. οπότε προχώρησα. η κάμερα είναι ...πούπουλο και επειδή δεν φοράω κράνος είναι ότι πρέπει για την μάσκα. επίσης μου άρεσε που είναι ακόμα πιο ... διακριτική από όσο φανταζόμουν. στο κουτί έχει μοντάρισμα για μάσκα και κράνος. ενώ υπάρχει ότι άλλο μοντάρισμα θέλεις και νομίζω σε καλές τιμές. δες και τον αντιπρόσωπο Ελλάδα σε πιο πάνω ποστ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 27, 2010 αντε ωραιος! καλο shooting! Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 27, 2010 http://www.actioncameras.co.uk/X170 Και σε HD: http://www.actioncameras.co.uk/Drift_Innov...t_HD170_Cameras Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 27, 2010 http://www.actioncameras.co.uk/X170 η τιμη αυτης ειναι πολυ καλη....θα ειναι και ποιοτικη ομως????την εχει δοκιμασει κανενας??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 27, 2010 η τιμη αυτης ειναι πολυ καλη....θα ειναι και ποιοτικη ομως????την εχει δοκιμασει κανενας??? απο τα videakia που εχω δει μια χαρα τραβαει. το θεμα ειναι αν θελεις HD ή οχι. η συγκεκριμενη δεν ειναι HD για αυτο και η καλη τιμη της Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted November 27, 2010 Δείτε και αυτό το user review από το sky.gr: Λοιπόν αγόρασα την HD170 από το κατάστημα του vamos_locos. Δηλώνοντας μέλος του forum όντως μου δόθηκε σαν δώρο και μία κάρτα 8GB. Εν γένει σε 2 εργάσιμες μέρες ήταν στα χέρια μου. Ευχαριστημένος από το κατάστημα. Εντυπώσεις από την κάμερα..... ΥΠΕΡ Ειναι μιά χαρά, όντως είναι πολύ πιο όμορφη και αεροδυναμική σε σχέση με το τούβλο της pro, και πάνω από το κράνος δεν μοιάζεις σαν να σε κοτσίλισε αετός. Η ποιότητα είναι ok, σύντομα θα ανεβάσω τα πρωτά video για να συγκρίνετε. Έχει οθόνη και μεγάφωνο για να ξέρεις τι τράβηξες, ή ακόμα για να σου πούνε αν είναι σωστά ρυθμισμένη στην θέση του κράνους σου όταν την φοράς. Το χειριστήριο είναι βολικό για να μην σκαλίζεις την κάμερα στα ψαχτά και της χαλάσεις την θέση. Οταν ενεργοποιείς το rec ή το stop ακουγεται ηχητικό σήμα και ξέρεις αν έπιασε η εντολή ή όχι. Αποθηκεύει σε .mov για όσους θέλουν να ξέρουν, format που είναι δημοφιλείς και δεν απαιτεί converteors, τα πιο πολλά video editors βλέπουν .mov αρχεια. H σύνδεση με το pc βλέπει την κάρτα μνήμης και όχι την κάμερα, άρα δεν μπορεί να δουλέψει σαν web camera. Το μενου είναι ευχρηστό και μπορεις να το καταλάβεις χωρίς να διαβάσεις το manual. Ο φακός περιστρέφεται και βολεύει πάρα πολύ όταν θέλεις να την τοποθετήσεις σε κουφα σημεία, π.χ. πάνω σε μηχανή, σε σκάφος κλπ και η θέση στερέωσης δεν είναι οριζόντια. Τα στηρίγματα που διαθέτει είναι αρκετά, 1 ελαστικό ιμάντα για τοποθέτηση στο πλάι του κράνους, 1 για πάνω από το κρανος, 1 για σωλήνα. Εχει και βίδα φωτογραφικής μηχανής και μπορείς να κάνεις ότι θές απο θέμα στήριξης. Είναι αδιάβροχη !!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑ Δεν έχει φορτιστή (προφανώς για μειωμένη τιμή) και φορτίζει μέσω usb από το pc σας. Προσωπικώς με χάλασε, όχι πολύ όμως, γιατί μου καταλαμβάνει μία θέση usb στο pc μου για οσο απαιτεί η φόρτιση και αν χρειαστεί να την φορτίσω στο σπίτι κάποιου άλλου αντί να ψάχνω για πρίζα θα ψάχνω για pc. Δεν έχει θήκη !!! Αυτό με χάλασε, έδωσα 15,00 ευρώ για μιά θήκη universal για να μπορώ να την κουβαλάω χωρίς να την σκονίζω ή χωρίς να χτυπηθεί. Ο φακός δεν προστατεύται, και όχι μόνο αλλά εξέχει από το κέλυφος πράγμα που την καθιστά ευάλωτη σε γρατζουνίσματα. Αναγκάστηκα να πάω σε μαγαζί οπτικών και τους τρακάρω 1 πανάκι, το πέρασα στο φακό με ένα λαστιχάκι μέχρι να δώ τι άλλη πατέντα θα φτιάξω. Δεν είναι web camera! από την στιγμή που με αναγκάζει να την έχω στο pc μου για φόρτιση θα μπορούσε να παίξει και τον ρόλο μίας web camera. (εντάξει έχω και δεν θέλω δεύτερη αλλά λέμε τώρα...) Το manual που συνόδευε την κάμερα (ο Θεος να το κάνει manual) δεν είχε Eλληνικά (νομίζω ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία που απαγορεύει τη πώληση μηχανημάτων αn αυτά δεν θέρουν Ελληνική μετάφραση του namual) και ήταν πολύ απλοικό. Το κανονικό της manual, στα Αγγλικά πάντα, το κατέβασα από το site της και το εκτύπωσα. Σε γενικές εντυπώσεις τα υπέρ είναι πολύ παραπάνω από τα κατά οπότε δεν μετανοιώνω για την αγορά μου αυτή. Αν ζηλεύω κάτι, είναι η οθόνη της. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 28, 2010 η τιμη αυτης ειναι πολυ καλη....θα ειναι και ποιοτικη ομως????την εχει δοκιμασει κανενας??? ...μια που το έψαξα πρόσφατα. καλή μου φάνηκε διαβάζοντας διάφορα. και εγώ παραλίγο θα κατέληγα σε αυτήν αλλά από amazon με τιμή στα 150ευρώ αλλά μαζί με δώρα ή όποιος δεν θέλει από Αμερική τότε από Αγγλία με τα ίδια λεφτά χωρίς δώρα. ή εδώ Η τιμή της DRIFT σε HD είναι στα ύψη! για μένα μια τέτοια κάμερα πρέπει να είναι πρώτα απ' όλα πρακτική. να μην ασχολούμαι και χάνω χρόνο όχι μόνο από το σκι αλλά και από το κατέβασε στο pc κόψε-ράψε τα βίντεο,βαριέμαι εύκολα! αν δω ότι το HD θα γονατίσει τον υπολογιστή μου δεν το έχω σε τίποτε να βρεθεί η κάμερα στις ...αγοροπωλησίες και να πάρω μια απλή σαν την drift x170. Αν η contourHD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 29, 2010 ...μια που το έψαξα πρόσφατα.καλή μου φάνηκε διαβάζοντας διάφορα. και εγώ παραλίγο θα κατέληγα σε αυτήν αλλά από amazon με τιμή στα 150ευρώ αλλά μαζί με δώρα ή όποιος δεν θέλει από Αμερική τότε από Αγγλία με τα ίδια λεφτά χωρίς δώρα. ή εδώ Η τιμή της DRIFT σε HD είναι στα ύψη! για μένα μια τέτοια κάμερα πρέπει να είναι πρώτα απ' όλα πρακτική. να μην ασχολούμαι και χάνω χρόνο όχι μόνο από το σκι αλλά και από το κατέβασε στο pc κόψε-ράψε τα βίντεο,βαριέμαι εύκολα! αν δω ότι το HD θα γονατίσει τον υπολογιστή μου δεν το έχω σε τίποτε να βρεθεί η κάμερα στις ...αγοροπωλησίες και να πάρω μια απλή σαν την drift x170. Αν η contourHD Αμαζον;; Προσπαθησα προσφατα να παρω την Contourhd απο κει και δεν μου το επιτρεπει...γιατι;; ξερει κανεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 29, 2010 πιθανο να μπλοκαρουν αγορές από χώρες εκτός Αμερικής για το .com site. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 29, 2010 amazon οι περισσότεροι δεν στέλνουν Ελλάδα. υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 29, 2010 Παντως η GoPro αν και κατοχος μιας, δεν μου αρεσει και πολυ....δεν βλεπεις τι τραβαει και ειναι σπαστικο πολυ πιστυω. ας οψεται οτι ειναι αδιαβροχη ως 60μ. αλλιως σιγα μην επαιρνα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
vamos_locos 2 Report post Posted December 14, 2010 (edited) Στην αρχή λέω να μην ποστάρω άλλα μόλις είδα τα λινκ απο Αγγλία και Αμερική δεν άντεξα... Γιατί να την πάρεις από Αμερική εμείς κλέφτες θα γίνουμε? Άσε που τις έχουμε και στην καλύτερη τιμή που κυκλοφορεί! 80 Αν παραβιάσω τους κανονισμούς του forum περί διαφήμισης κτλ ζητώ συγνώμη ενημερώστε με να σβήσω τα λινκ. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία Όντως τα links δεν επιτρέπονται παρά μόνο από διαφημιζόμενους στον σύλλογο. 80 mod ουπς! οπότε όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει PM PS . Mod όποιος και να είσαι (δεν σε βρήκα ως χρήστη) επικοινώνησε μαζί μου ίσως βάλουμε καμιά διαφήμιση! Edited December 14, 2010 by vamos_locos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 15, 2010 να βάλουμε διαφήμιση... και στείλε μου παρακαλώ το link με pm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 7, 2011 (edited) βαζω και εδω το videaki που ειχα ανεβασει και στο τοπικ του Borovets. εχω τραβηξει με την Kodak Playsport στερεωμενη στο κρανος. σαν βαση χρησιμοποιησα την βαση κρανους της Drift αφου και εκεινη χρησιμοποιει το κλασσικο thread για τριποδα που εχει και η Playsport. δυστυχως την πρωτη ημερα καταφερα και εχασα τον wide lens που ειχα αγορασει (κολλαει μαγνητικα και δεν φευγει οταν τραβας αλλα καλο ειναι να τον βγαζεις οταν π.χ. εισαι στο λιφτ...) και που θα η ληψη θα ηταν ακομα καλυτερη... εχω τραβηξει με 720p/ 30fps και τον σταθεροποιητη εικονας off YouTube Video -> Edited January 7, 2011 by clouseau Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 11, 2011 έχει σταθεροποιητή εικόνας η Kodak Playsport ? μια οικονομική λύση για βάση για κάμερα ...για όοοοοοοοοταν έρθουν τα χιόνια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 11, 2011 έχει σταθεροποιητή εικόνας η Kodak Playsport ? μια οικονομική λύση για βάση για κάμερα ...για όοοοοοοοοταν έρθουν τα χιόνια. ναι εχει αλλα δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα στα βιντεακια που τραβηξα στο Μποροβετς. μαλιστα εχω διαβασει οτι οταν υπαρχει πολυ γρηγορη κινηση οχι μονο δεν κανει δουλεια αλλα μπορει να χειροτερευσει και την ληψη... μια αντιστοιχη βαση εχω αγορασει της Kodak αλλα δεν κανει για κρανος σκι/snowboard αλλα μονο για κρανη με αεραγωγους (και roll bars κλπ) ωστε να μπορουν να περνανε οι ταινιες velcro (οπως το παραδειγμα/ φωτο που εχει στην σελιδα αυτη). ιδανικη για κρανος ειναι η βαση που χρησιμοποιησα απο την Drift Innovation HD170 (αγορασα μονο την βαση δυστυχως ) ααα και παρατηρησα τωρα οτι εχω κανει λαθος. το setting ειναι 720p/60fps Quote Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted January 11, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απλώς χαθεί.... Θέλω να πάρω 1 κάμερα για το snowboard αλλά δεν θέλω να είναι μόνο για όταν πάω στο βουνό.... αλλά όλο τον χρόνο και το καλοκαίρι. Να πάρω κάμερα που είναι για snowboard (contour hd ή gopro hd) ή να πάρω 1 κανονική κάμερα αδιάβροχη και τα πάντα όλα απλώς να μην μπαίνει στο κράνος.... λέω για την Olympus Tough μ-8010. είναι λίγο ακριβή αλλά πιστευω αξίζει....δεν ξέρω γι αυτό θέλω βοήθεια..... κανονικά εγώ θέλω και κανονική και αποκλιστικά για snowboard......πρέπει όμως να διαλέξω....εσείς τι λέτε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 12, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω, έχω απλώς χαθεί....Θέλω να πάρω 1 κάμερα για το snowboard αλλά δεν θέλω να είναι μόνο για όταν πάω στο βουνό.... αλλά όλο τον χρόνο και το καλοκαίρι. Να πάρω κάμερα που είναι για snowboard (contour hd ή gopro hd) ή να πάρω 1 κανονική κάμερα αδιάβροχη και τα πάντα όλα απλώς να μην μπαίνει στο κράνος.... λέω για την Olympus Tough μ-8010. είναι λίγο ακριβή αλλά πιστευω αξίζει....δεν ξέρω γι αυτό θέλω βοήθεια..... κανονικά εγώ θέλω και κανονική και αποκλιστικά για snowboard......πρέπει όμως να διαλέξω....εσείς τι λέτε; η Olympus δεν ειναι καμερα αλλα φωτογραφικη μηχανη με δυνατοτητες καμερας. μπορεις βεβαια να την βαλεις σε κρανος αλλα τα video που θα τραβηξεις στο snowboard αλλα και σε αλλα σπορ δεν προκειται να ειναι το ιδιο καλα με αυτα μιας contour ή gopro που ειναι ειδικα σχεδιασμενες για αυτη τη χρηση. γνωμη μου ειναι οτι αν παρεις την olympus (που πραγματικα ειναι πολυ καλη) θα στεναχωριεσαι που δεν εχεις μια gopro/contour. αν παρεις μια gopro/contour θα στεναχωριεσαι πολυ λιγοτερο που δεν πηρες την olympus στην τελικη αν δεν σε βολεψει η gopro/contour σαν φωτογραφικη παιρνεις και μια παμφθηνη φωτογραφικη μηχανη που μια χαρα δουλεια κανει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 18, 2011 (edited) λοιπόν τράβηξα βιντεο για 1η φορά με την contourHD. είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. μικρή και διακριτική, με laser να βλέπεις που στοχεύεις πολυ ωραία ποιότητα εικόνας. δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, να ενα πρόχειρο δείγμα YouTube Video -> λάθος στοχεύει αλλά τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω. το κουμπί για άνοιξε / κλείσε είναι πρακτικότατο, όπως και ο ήχος (ένα μπιμπ όταν ξεκινά η εγγραφή - 2 όταν σταματά). Στην μάσκα την τοποθέτησα πανέυκολα και παρόλο που δεν την τοποθέτησα και πολύ σταθερά, η ποιότητα νομίζω είναι καλή. Βασικά δεν ήθελα να χάσω χρόνο με πειράματα αφού ήθελα να χορτάσω σκι!!! την άλλη φορά... Για τον PRESIDENT και όποιον άλλο θέλει κάτι οικονομικότερο, εγώ θα διάλεγα αυτήν εδώ ACTION CAMERA με 34ευρω μαζί με τα μεταφορικά ή και αυτή εδώ. Χίλιες φορές καλύτερα από το κινητό... Edited January 18, 2011 by Dolomites Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted January 19, 2011 λιγο καλυτερη στοχευση ηθελες. αλλα ολα διορθωνονται με την εξασκηση. και αν δεν εχει χιονι τι εξασκηση να κανεις? τωρα που θα ερθουν τα πολλα χιονια (λεμε τωρα) θα εχεις πολλες ευκαιριες Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 20, 2011 γνωμη μου η στοχευσε τα σκι σου (χαμηλοτερα) η τον αλλον μπροστα σου(ψηλοτερα) το συγκεκριμενο τραβουσε στη μεση ουτε πανω ουτε κατω αν εχει ρυθμιση EV phgaine arnhtika 2 klik στο χιονι στερεωσε την στο κρανος Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 26, 2011 ενας φιλος μου εδωσε τη gopro digital hero αλλα δεν ειναι wide...υπαρχει κανενας τροπος ν αλλαξω φακο να τον κανω wide ή να την αφησω οπως ειναι????επισις παρατηρησα οτι κανει μια βαβουρα οταν ειδα τα βιντεακια που τραβηξα απαραδεκτη....δηλαδη ενω ειχε πληρη ησυχια στο δωματιο εκανε λες κ δουλευε κομπρεσερ... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites