Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Αφού αναλύσατε πόσες μέρες σκι κάνει ο καθένας(θεωρώ ότι έχει ήδη κλείσει το θέμα),

αφού έχουμε το προνόμιο της όμορφης φύσης(βουνό-ποτάμια κτλπ),

αφού πλέον έχουμε μπει στην καρδιά της Άνοιξης,

μήπως θα πρέπει να οργανώσουμε καμιά πεζοπορία, κάνα rafting.

Στο κάτω κάτω της γραφής, πέρα από Σύλλογος, ήμαστε και μια παρέα που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε όλες τις εποχές του χρόνου.

Ζωή δεν είναι να κάνουμε μόνο σκι.

Πρέπει να χαιρόμαστε την κάθε εποχή, με τα χαρακτηριστικά της.

Ζούμε σε χώρα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, με ήπιο Μεσογειακό κλίμα. Ας το απολαύσουμε με κάθε τρόπο.. :P

Η ιδέα λοιπόν του Arcas και με λίγη παρέμβαση μοντς <_< , ορίστε, ένα τόπικ για να αναπτύξουμε όλοι τις ιδέες μας για δραστηριότητες του ΕΣΤΟΥΧ τους επόμενους μήνες για να μή μένουμε σε αδράνεια!

- πάρτυ

- εκδρομές

- αποδράσεις σε παραλίες

- rafting

- camping

- ποδηλασίες

- χορευτικές βραδιές

- Cart

- paintball

- .......

κι ό,τι άλλο σκέφτεστε & προτείνετε, με λίγες ή περισσότερες λεπτομέρειες!! :angry:

Φιλικά εκ του moderating team :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Συμφωνώ και επαυξάνω

καταρχήν χρειαζόμαστε ένα πάρτυ ΑΜΕΣΑ

(πριν τη Γ.Σ.)

- πάρτυ :P

- εκδρομές <_<

- αποδράσεις σε παραλίες

- rafting :angry:

- camping

- ποδηλασίες

- χορευτικές βραδιές :blink:

- Cart

- paintball

- πεζοπορία (και light* βερσιόν)

επίσης συμφωνώ με την ιεράρχηση των δραστηριοτήτων.

*σημείωση στην πεζοπορία πρόσθεσα το light* βερσιόν

γιατί αν θυμάστε στη Δίρφη (όπου προσωπικά πέρασα πολύ ωραία)

υπήρχε και κάποια γκρίνια σχετικά με τη δυσκολία της πεζοπορίας.

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Παιδιά σας προτείνω να έρθετε να μας επισπευτείτε στην βάση της trekking hellas στην Αρκαδία. Κάθε σαββατοκύριακο αλλά και καθημερινές διοργανώνουμε καταβάσεις στους ποταμούς Λουσιο, Αλφειο και Ερύμανθο. Εγώ εργάζομαι εκεί ως οδηγός πόταμου και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε περίπου μέχρι και 60 άτομα σε μια μονή κατάβαση ή και περισσότερα σε διπλές καταβάσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Εξοπλισμος

-Μαθημα

-Rafting σε Λούσιο και Αλφειό

- Άσκηση κολύμβησης στο ρεύμα του ποταμού

- Διάλλειμα με σνακ

- Trekking σε κοντινό καταρράκτη

- Φαγητό και προβολή φωτογραφιών

Ο Λουσιος δεν είναι ο ίδιος ποταμός όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτήν την εποχή και για όλη την άνοιξη είναι στα καλύτερα του με ωραίους κυματισμούς ο ποταμός έχει γίνει διασκεδαστικός όσο ποτέ..

O Ερύμανθος είναι πραγματικά η απόλυτη εμπειρία αλλά είναι πάρα πολύ απαιτητικός. Κάποιος πρέπει να είναι σίγουρος για τον εαυτό του αλλά και εμείς σαν οδηγοί πρέπει να είμαστε σίγουροι για το πλήρωμα μας. Δεν ενδείκνυται για μεγάλες ομάδες. Συνήθως τον κατεβαίνουμε με τρεις βάρκες των τεσσάρων ατόμων.

Μπορούμε επίσης να διοργανώσουμε και ΒΒQ δίπλα στο ποτάμι ή στην βάση μας στο χωριό Βλαχοραφτη.

Ο Λούσιος είναι ωραίος, αλλά έχουμε κάνει ήδη 2-3 rafting εκεί με το snowclub (και άλλα 2-3 εγώ με άσχετες παρέες <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/tongue.png" alt=":P">

Για ποδηλασία πάντως είμαι μέσα με τα χίλια, αρκεί να μην με πολυζορίσετε γιατί όπως και με το σκι μου κουράζομαι εύκολα και θα ψάχνω σαλέ! :angry:

Make Parnassos Great Again!

Ο Λούσιος είναι ωραίος, αλλά έχουμε κάνει ήδη 2-3 rafting εκεί με το snowclub (και άλλα 2-3 εγώ με άσχετες παρέες <_< ).

Ναι αλλα δεν εχετε κάνει ποτε μαζί μας, αξιζει να δοκιμάσετε !!! :P

καμια πεζοπορια λιγο δυνατη

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

επισης paintball στη Μαλακασα στο δάσος εχει γέλιο και είναι αρκετα καλή γυμναστική.

Εγώ ψηφίζω, rafting στο Λάδωνα, paintball στο 1ο όροφο του Flocafe Αμαρουσίου και για finale χορό cheek to cheek !!!

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Εγώ ψηφίζω...ακόμα σκι... :D

Μετά από 3 πολύ μέτριες χρονιές στο ορειβατικό σκι, επιτέλους φέτος έχουμε σχετικά καλές συνθήκες, με σφιχτό χιόνι το πρωί, που μαλακώνει αργότερα...

Τα βουνά μας, με λίγο κόπο, έχουν πολύ χιόνι ακόμα και προσφέρουν καταπληκτικές καταβάσεις, πέρα από τα συνηθισμένα...

Το ξέρω δεν είναι για όλους, αλλά πολλοί θα μπορούσαν να δοκιμάσουν σε κάτι πιο εύκολο, με ορειβατικά σκι... :D

Δεν μπορώ να κάνω ούτε ποδήλατο ακόμα (είμαι βαριά άρρωστος, με χρόνια ασθένεια), γιατί το μυαλό μου είναι μόνο στο σκι... :blink:

Εγώ ψηφίζω...ακόμα σκι... :D

join the club

Δεν μπορώ να κάνω ούτε ποδήλατο ακόμα (είμαι βαριά άρρωστος, με χρόνια ασθένεια), γιατί το μυαλό μου είναι μόνο στο σκι... :blink:

τον ιδιο ιατρο θελουμε Λουη :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

φετος με τοση χιονοθυελα που εφαγα(5/5) μπορω να πω οτι ειμαι σχεδον απεξαρτημενος και μπορω να προχωρησω στην ανοιξη ολοταχως,περσι θυμαμαι ειχα πεσει σε καταθλιψη για 9 μηνες(Απρ-Ιαν)

και οπως λεει και ο Louis κατι υπαρχει ακομα που αν συνδιαστει με καλη παρεα και περιπετεια εχει πολυ τροφη ακομα!!!!!!!!!

καλη ανοιξη

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

τουρνουα ρακετας γινεται??

θα πεσει πολυ ξυλικι :(

DALTONS POW ROBBERY.....

τουρνουα ρακετας γινεται??

Γίνεται, γίνεται.

Το πρώτο: ΣΚ 17-18/4 στην πλαζ της Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο Βούλας).

Φιλικά

gtsap

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Για να ζηλεύετε κάποιοι στο Βορρά ακόμα τσουλάνε!!!!!!!! ΣΚ σε Καϊμάκ!!!!!!!!!Το οποίο μαζί με Πισοδέρι αντέχουν! :(:D;)

carpe diem

Στην πεζοπορία αλλά και στην ποδηλασία περυσι περάσαμε πολύ ωραία!! Αυτό που έχουμε συζητήσει με πολλά παιδιά κατά καιρούς αλλά δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος καιρός είναι το rafting. Φέτος που δυστηχώς το σκι τελείωσε αρκετά νωρίς, χρόνος υπάρχει για rafting.

Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε και φέτος μια πεζοπορία (όντως light όπως λέει και η Βιβή, πχ όπως και η Διρφη (ισως πιο light), υπάρχει και ο Ταύγετος.)

Mετά θα μπορούσαμε να συνδιάσουμε τον Ταύγετο, με την Νέδα (ποταμος με απιστευτη φυσική ομορφια( Τιμος-skimad μπορούν να μας ξεναγήσουν).

Εννοώ οτι και να πάμε για περπάτημα να χαλαρώσουμε στην φύση ωραία θα είναι.

καλη φαση το rafting

αν και σαν το σκι....

Snow is on my D.N.A.

φετος με τοση χιονοθυελα που εφαγα(5/5) μπορω να πω οτι ειμαι σχεδον απεξαρτημενος και μπορω να προχωρησω στην ανοιξη ολοταχως,περσι θυμαμαι ειχα πεσει σε καταθλιψη για 9 μηνες(Απρ-Ιαν)

και οπως λεει και ο Louis κατι υπαρχει ακομα που αν συνδιαστει με καλη παρεα και περιπετεια εχει πολυ τροφη ακομα!!!!!!!!!

καλη ανοιξη

απεξαρτημενος ;;;

προδοτη...δεν σου ξαναμιλαω...αν σε πετυχω σε rafting θα σε ριξω μεσα "καταλαθος"

Snow is on my D.N.A.

Ολα καλά και όλα ωραία ...αλλά δεν μπορώ να διαβάζω για ρακέτες ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!! :(:D;)

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Στην πεζοπορία αλλά και στην ποδηλασία περυσι περάσαμε πολύ ωραία!! Αυτό που έχουμε συζητήσει με πολλά παιδιά κατά καιρούς αλλά δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος καιρός είναι το rafting. Φέτος που δυστηχώς το σκι τελείωσε αρκετά νωρίς, χρόνος υπάρχει για rafting.

Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε και φέτος μια πεζοπορία (όντως light όπως λέει και η Βιβή, πχ όπως και η Διρφη (ισως πιο light), υπάρχει και ο Ταύγετος.)

Mετά θα μπορούσαμε να συνδιάσουμε τον Ταύγετο, με την Νέδα (ποταμος με απιστευτη φυσική ομορφια( Τιμος-skimad μπορούν να μας ξεναγήσουν).

Εννοώ οτι και να πάμε για περπάτημα να χαλαρώσουμε στην φύση ωραία θα είναι.

Φυσικά... τέλειες οι ιδέες σου Πένυ,

Ταΰγετος με Νέδα ακούγονται πολύ ωραίος συνδυασμός!

σχετικά με την "light" στην πεζοπορία όμως

αυτό που είπα όμως είναι ότι να υπάρχει και "light" εκδοχή στην ίδια πεζοπορία,

δηλαδή, να υπάρχει μια πορεία έως ένα σημείο για "όλους"

και στη συνέχεια να δίνεται και η ευκαιρία στους πιο "βαρβάτους"... πεζοπόρους να εξασκήσουν το σπορ

ενώ όσοι θα "τα 'χουν φτύσει" να μπορούν να κάνουν στάση και να περιμένουν ... π.χ.

λέω εγώ τώρα... για να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή (και όχι γκρίνια)

... αυτό βέβαια θα μπορεί να οργανωθεί με επιτυχία πιθανόν μαζί με έναν τοπικό ορειβατικό σύλλογο,

που θα θέλει να μας ξεναγήσει στις ομορφιές του τόπου του,

για να μην πειραματιστούμε εάν δεν είμαστε σίγουροι...

Αυτά για σήμερα!

Καλό Σαββατόβραδο σε όλους :(

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Πάντως όπως είπε και ο Dim πιό πάνω, μέχρι και χθες εγώ τσουλούσα στο Καιμάκ. Για αυτό από σήμερα θα πω καλό καλοκαίρι και υπομονή ως τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 80 :)

Εγώ προτείνω καμιά ορειβασία προς Όλυμπο μεριά, μια ανάβαση ως την κορυφή. Πιστεύω ότι είναι απίστευτη εμπειρία να ανέβεις στο βουνό των θεών. Όπως είπε και η Βιβή, αν μπορεί να διοργανωθεί κάτι με έναν ορειβατικό σύλλογο, είναι μια πολύ καλή λύση.

Και μετά την ανάβαση, κατευθείαν για μπάνιο και ηλιοθεραπεία στην πλάκα Λιτοχώρου :P;) (να είναι έτοιμες οι ρακέτες παρακαλώ :rolleyes: )

Φιδι ελα να παιξεις ρακετες μαζι μας και θα δεις...