Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

είναι μια κρατούσα μυθολογία, η οποία βεβαίως δεν έχει ίχνος αλήθειας επάνω της .... :lol:

στο οποίο αναφέρθηκαν ΨΕΥΔΩΣ αναληθή πράγματα, ως δήθεν ΓΕΓΟΝΟΤΑ, από κάποιον που ΔΗΘΕΝ γνωρίζει ....

Με τον καιρό όμως έμαθα την αλήθεια, ότι όλα αυτά είναι ΜΥΘΟΣ!

Παντού υπάρχει ένας μύθος.... :ph34r::P

Τελικά αν το 10% από αυτά που έχουν κατά καιρούς ακουστεί-γραφτεί για τα Καλάβρυτα/Χ.Κ.Κ. ήταν αλήθεια...

να μην πω τι θα έπρεπε να έχει γίνει.... Άντε να μη μιλήσω τώρα... κάνει και ζέστη....

Φιλικά

Τεό...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Άντε να μη μιλήσω τώρα... κάνει και ζέστη...
Γιατί Θεόδωρε, έχεις κάτι να πείς ;

Έχουμε κάνα νέο από το χ/κ ;

Καμιά εξέλιξη ;

Όλα καλά ;

Περίεργος μου φαίνεσαι...

Το νέο Αλέξη από το ΧΚΚ είναι ότι εδώ και δύο μέρες το ΔΣ του χιονοδρομικού διέκοψε τη συνεργασία του με τον κ. Γιώργο Τσεκούρα και με ακόμα 2 έμπειρα στελέχη του!

Οι λόγοι για τους οποίους έγινε κάτι τέτοιο, λένε ότι είναι το οικονομικό. Πιθανόν βέβαια να «παίζουν» κι άλλα.

Για την ώρα είμαι κι εγω αιφνιδιασμένος με τις εξελίξεις ωστόσο θα προσπαθήσω να μάθω τους ακριβείς λόγους και θα επανέλθω.

Ξέρω ότι πολλοί από εδώ μέσα αντιμετώπιζαν (και αντιμετωπίζουν ακόμη) αρνητικά τον κ. Τσεκούρα όμως εαν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί ο άνθρωπος αυτός έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ΧΚΚ και κατά την άποψή μου η απομάκρυνση τόσο αυτού όσο και των συνεργατών του είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του ΧΚΚ εν όψη της νέας σεζόν.

Ελπίζω το ΔΣ του χιονοδρομικού να έχει ετοιμάσει εγκαίρως την διάδοχη κατάσταση ώστε οι συνέπειες να είναι όσο το δυνατόν οι λιγότερο δυνατές!

Edited by sotogiannop

Το νέο Αλέξη από το ΧΚΚ είναι ότι εδώ και δύο μέρες το ΔΣ του χιονοδρομικού διέκοψε τη συνεργασία του με τον κ. Γιώργο Τσεκούρα και με ακόμα 2 έμπειρα στελέχη του!
Τί μου λές υπουργέ μου ;

Τί νέα είναι αυτά που μας φέρνεις ;

Πότε συνέβησαν όλα αυτά και δεν τα πήρα είδηση ;

Ξέρω ότι πολλοί από εδώ μέσα αντιμετώπιζαν (και αντιμετωπίζουν ακόμη) αρνητικά τον κ. Τσεκούρα
Λίγοι είναι Σωτήρη. Ποτέ δεν ήταν η πλειοψηφία.

Επίσης, ξέρεις πολύ καλά οτι από το φθινόπωρο του 2005 και μετά ο σύλλογος είχε πολύ καλή συνεργασία με το χ/κ Καλαβρύτων και τον κ.Τσεκούρα, κόντρα στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί μέχρι τότε.

Ελπίζω το ΔΣ του χιονοδρομικού να έχει ετοιμάσει εγκαίρως την διάδοχη κατάσταση ώστε οι συνέπειες να είναι όσο το δυνατόν οι λιγότερο δυνατές!
Προφανώς το Δ.Σ του χ/κ Καλαβρύτων θα έχει πλάνο για την επόμενη ημέρα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Τα δικά μας όρια (του συλλόγου) είναι συγκεκριμένα. Δεν μας πέφτει λόγος σε κάποια θέματα. Όποιος και να είναι στη δ/νση του χ/κ οφείλουμε να συνεργαστούμε μαζί του, όπως κάναμε μέχρι πρότινος και όπως πρέπει να κάνουμε με όλα τα χ/κ.

Όσον αφορά στον κ.Τσεκούρα, θα ήθελα να τον έβλεπα πλέον σε κάποιο άλλο χ/κ. Νομίζω οτι η εμπειρία του μετά από τόσα χρόνια στη δ/νση και λειτουργία ενός χ/κ, δεν βρίσκεται εύκολα στη χώρα μας. Μακάρι.

γυρισε σελιδα το χιονοδρομικο καλαβρυτων

ανοιξε σελιδα στο ανοιγμα του και

απο τοτε 2 η 3 σελιδες γυρισε μεχρι σημερα

μπορει να τον ξεχασω γρηγορα τον διευθυντη του αλλα δεν πειραζει

να περασει ο επομενος

Προφανώς το Δ.Σ του χ/κ Καλαβρύτων θα έχει πλάνο για την επόμενη ημέρα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Τα δικά μας όρια (του συλλόγου) είναι συγκεκριμένα. Δεν μας πέφτει λόγος σε κάποια θέματα. Όποιος και να είναι στη δ/νση του χ/κ οφείλουμε να συνεργαστούμε μαζί του, όπως κάναμε μέχρι πρότινος και όπως πρέπει να κάνουμε με όλα τα χ/κ.

+1

DALTONS POW ROBBERY.....

http://www.skifun.gr/nea/elegxos-gia-to-x-k-kalabriton.html

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω θα έχουμε συνέχεια στο θέμα του ΧΚΚ.

Εμείς σαν σύλλογος δεν έχουμε παρά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και... θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας!

τι .ωχ ; σε αλλη χωρα ζεις εσυ; σου ειναι πρωτογνωρο;

σε τα ολα χκ αμα γινει ελεγχος στανταρ θα βρουν πολλα...

ειναι και μερικα οπως οι προσληψεις που ειναι χαζο να ειναι πχ μεσω ασεπ και εχουν δικιο τα χιονοδρομικα.

αλλα το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι θαγινει εκτακτος διαχειριστικος ελεγχος μετα απο 6 μηνες... ακουτε μωρεεε θα ερθουν για ελεγχο φτιαχτε τα λιγο, αφηστε μονο τα μικρα να φαινονται...

εχεις καταγγελια με αποδειξεις για κατασπαταληση δημοσιου χρηματος...μαλιστα, στειλε 5 ορκωτους και εναν εισαγγελεα την επομενη μερα και ορμα... τωρα αντε γεια

Ορκωτοί θα έπρεπε να μπουν κατα την αλλαγή από Δημοτική Επιχείρηση σε Α.Ε. ΟΤΑ αλλά..........

Θα τα πούμε εν'καιρώ ΟΛΑ ... για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα...

Φιλικά

Τεο....

Υ.Γ. Πολύ ζέστη για τόσα καυτά θέματα έτσι δεν είναι... Αλέξη...? :P

Υ.Γ.2 Η οργάνωση και το μέλλον του κέντρου ΕΙΝΑΙ στις προτεραιότητες του νέου ΔΣ... αλλά... και πάλι... αλλά... και αλλά..............

1956280u02tpdods5.gif

Ναι μεν, με το τυπικό στιλ του Τρωκτικού όμως, με κραυγές και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη σημαντικά στοιχεία.

Κανένα χιονοδρομικό δεν μπορεί να είναι κερδοφόρο. Ακόμα και στο εξωτερικό, τα χιονοδρομικά δεν είναι παρά ένας κρίκος στην τουριστική αλυσίδα μιας περιοχής. Χρηματοδοτούνται από τις υφιστάμενες επιχειρήσεις της περιοχής και από τα built-to-purpose θέρετρα στην βάση τους. Από μόνο του ένα χιονοδρομικό είναι καταδικασμένο να χάνει χρήματα. Αν όμως η περιοχή το στηρίξει, τότε μπορούν να κερδίσουν όλοι.

Αυτό ακριβώς που τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν εννοούμε να καταλάβουμε. Και δεν θέλαμε να το καταλάβουμε γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αναλάμβανε η κυβέρνηση να δίνει αβέρτα χρήματα από την πλάτη του φορολογούμενου. Τώρα που ζορίσανε τα πράγματα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει. Προβλέπω πολλά κανόνια να σκάνε και αυτοί που θα κλάψουν περισσότερο δεν θα είναι οι εργαζόμενοι στα Χ.Κ. αυτά καθεαυτά, ή οι χιονοδρόμοι, όσο αυτοί που τόσα χρόνια εκμεταλλευόντουσαν το τουριστικό προϊόν που το Χ.Κ. τους δημιουργούσε ενώ παράλληλα αρνιόντουσαν πεισματικά να επωμιστούν το μερίδιο που τους αναλογεί στην συντήρηση και ανάπτυξη του.

Make Parnassos Great Again!

Ουδείς αναντικατάστατος...............................

.........Ομως πόσα τελικά θα 'επρεπε να εχει για μισθό ενας διευθυντής σε χ.κ; 500-1000 ευρώ;

9-2-05020.jpg

χρηστο

απο που αντλεις τις πληροφοριες σου για τα χιονοδρομικα του εξωτερικου να ριξω μια ματια στους ισολογισμους τους και γω

Edited by kostasbmw

...

ειναι και μερικα οπως οι προσληψεις που ειναι χαζο να ειναι πχ μεσω ασεπ και εχουν δικιο τα χιονοδρομικα.

...

Άσχετο με το τοπικ & τις εξελίξεις στο χιονοδρομικό του Χελμού

(που θα τις συζητάμε για πολύ αυτό το καλοκαίρι... happy1.gif ),

αλλά με αφορμη τη μαγική λέξη (ΑΣΕΠ...) που έγραψε σε παραπάνω post ο Παnickel,

να αναφέρω ότι έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα στο Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας,

με τις προσλήψεις που γίνονται για το κέντρο μέσω του Ασεπ

και τις πολλές καθυστερήσεις που προκύπτουν, με αποκορύφωμα οι χειριστές των lift

να πάρουν την πρόσληψη στα χέρια τους τον Μαϊο :rolleyes:

Θα παραθέσω τα σχετικά άρθρα αργότερα στο κατάλληλο thread.

offtopic.gifclosed.

Παίδες μην παρασύρεστε από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.... και ειδικά τα ΑΝΩΝΥΜΑ.... Πολλοί στα Καλάβρυτα θέλουν το κεφάλι του Τσε σε... πέδιλο... και ειδικά οι πολιτικοί του (ή της οικογενείας του) αντίπαλοι... και άλλοι πολλοί... Το ζητούμενο είναι ότι ΔΕΝ είναι τόσο απλά τα πράγματα.... Όταν βρω χρόνο... (ανάθεμα...) θα σας δώσω μερικά στοιχεία να βγάλετε τα συμπεράσματα σας....

Ουδείς αναντικατάστατος...............................

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ....!

.........Ομως πόσα τελικά θα 'επρεπε να εχει για μισθό ενας διευθυντής σε χ.κ; 500-1000 ευρώ;

500 ή 1000 φυσικά όχι... αλλά και 3300 επί 14 είναι πολλά... Γι'αυτό υπάρχουν και οι συμβάσεις έργου μεταξύ δημοσίου και ιδιωτών... Λύσεις αν ήθελαν ΟΛΟΙ υπάρχουν... Αλλά το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι... Παράδειγμα... Πόσοι και πόσοι στα Καλάβρυτα επωφελήθηκαν και δούλευαν στο ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ενω μισθολογικά άνηκαν στο ΧΚΚ...? ε...? Πόσοι...? Καλό...? Έχω έχω... λέμε...

Ενημερωτικά... ΌΛΟ ΜΑ ΌΛΟ το Μόνιμο προσωπικό του κέντρου ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ή ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ στο Δήμο Καλαβρύτων... όχι μόνο τα Golden Boys ή Girls ... όπως η κυρία της φωτό παρακάτω... Δείτε ταγεράκι.... τακουνάκι... γραφειάκι... αραλίκι και χαλάρωση... Α... το μαυρισμα από το solarium ήταν και αυτά ... προσφορά της επιχείρησης...

30147_123806470978918_1000004869669.jpg

Στο κράξιμο σε αυτη τη χώρα είμαστε πρώτοι.... Στην ουσία... απέχουμε....

Υ.Γ. Ειναι γνωστή η σχέση μου με τον Τσε αλλά και με σχεδόν όλο το προσωπικό τα τελευταία 3 χρόνια... Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα... αλλά πραγματικά η συμπεριφορά του νέου ΔΣ του κέντρου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ έχει επιδείξει καμία μα καμία συνετή ή μελλοντικά ωφέλιμη κίνηση...

Υ.Γ. 2 Γιώργο στο ΧΚΚ την ευθύνη για τις προσλήψεις ΕΚΤΟΣ χρονοβόρων διαδικασιών ΑΣΕΠ την αναλάμβανε ο εκάστοτε Πρόεδρος ... Ευτυχώς σε αυτό προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία καταγγελία...

Ειδομεν βέβαια...

Φιλικά

Τεο...

1956280u02tpdods5.gif

Ναι μεν, με το τυπικό στιλ του Τρωκτικού όμως
Αυτή η ιστορία που στήνεται στο τρωκτικό δεν είναι ανάγκη να μας κάνει αμερικανάκια... Τελευταίο (δικό μου) παράδειγμα εξαπάτησης του κόσμου από το συγκεκριμένο blog• την ημέρα που κατέθετε ο πρώην υπουργός Μαντέλης για το γνωστό σκάνδαλο, κάποιος (ανώνυμα φυσικά) βγήκε και έγραψε οτι το εν λόγω πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εθεάθη να καταφθάνει στο αεροδρόμιο της Καμπούλ το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Και μάλιστα τον είδε ο ίδιος λέει... Την επομένη βγήκε επίσημη ανακοίνωση από τον Μαντέλη που έλεγε οτι παραμένει στην Ελλάδα για όποιον τον χρειάζεται. Φυσικά κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά σου λέει blog είναι ότι θέλει ο καθένας γράφει. Αυτά περί ενημέρωσης και καλό είναι να μήν τσιμπάμε. Όποιος έχει στοιχεία ας τα καταθέσει στη δικαιοσύνη.

...Ομως πόσα τελικά θα 'επρεπε να εχει για μισθό ενας διευθυντής σε χ.κ; 500-1000 ευρώ;
500 ή 1000 φυσικά όχι... αλλά και 3300

Θεόδωρε, το πόσα έπαιρνε μισθό ο Γ.Τσεκούρας δεν μας αφορά, αλλά ας δεχθούμε οτι έπαιρνε 3300€, ή 13300€. Θα μας αφορούσε εάν τα έκλεβε ή τα έπαιρνε μαύρα. Σε μία συναλλαγή εμπλέκονται δύο πλευρές. Αυτός που τα παίρνει κι αυτός που τα δίνει. Δεν κατάλαβα δηλαδή, εάν τα έδιναν σε κάποιον από εμάς θα έλεγε ΟΧΙ ; Θα μας κακόπεφταν ; Και καλά, μετά από είκοσι χρόνια τώρα ενοχλήθηκαν στα Καλάβρυτα ; Τώρα θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τους μισθούς του χ/κ ; Ή ο Τσεκούρας φταίει για την οικονομική κρίση ; Άμα φταίει αυτός για όλα... κρέμασμα στην πλατεία και νά 'μαι από κάτω να τρώω σπόρια.

Με τη Στύγα που κάνει 14':30'' να πάει επάνω θα ασχοληθεί κάποιος ;

...και νομιζα οτι ημουνα ο μονος μυστηριος... :rolleyes:

Αν δεν κανω λαθος, ο κ. Τσεκουρας ειναι Μηχανολογος Μηχανικος με καμμια 15αρια και βαλε χρονια εμπειριας, σε ενα τομεα που μπορει να θεωρηθει ειδικος (κατα το ειδικοτης). Δηλαδη, δεν μπορεις να παρεις ενα αποφοιτο ΕΜΠ με 5 χρονια εμπειρια στη σχεδιαση ασανσερ και λεβητων και να τον κανεις Δ/ΧΚ... :blink:

Λοιπον, απο προσφατη εμπειρια με καποιο φιλο μεγαλοεργολαβο την ωρα που πιναμε καφε...

Τον πηρε η υπευθυνη Προσωπικου της εταιρειας του για την ανανεωση συμβολαιου καποιου Γεωτεχνικου Πολιτικου Μηχανικου (με 25ετη εμπειρια). Εν ολιγοις του κοβανε τις αποδοχες απο 60000€ καθαρα στα 48000€ ΚΑΘΑΡΑ ...ενεκα η κριση... Ιδιωτικος τομεας γαρ.

Αρα, τα 45 χιλιαρικα και κατι ψιλα του κ. Τσεκουρα δεν ειναι δα και Goldenboyλικι...

Δεν ειναι Δημοσιος Υπαλληλος με το απυροβλητο της απολυσης κατοχυρωμενο απο το Συνταγμα...

Τοσα συμφωνησε... τοσα πηρε... τωρα δεν συμφωνησαν, δεν θα τα παρει... μπορει βεβαια και να αλλαξουν τα πραγματα... ;)

Παντως, σε προσωπικο επιπεδο, ξερω οτι το να αλλαξεις καριερα στο σαραντακατι σου δεν ειναι για ολα τα στομαχια. Αν δεν ειναι για το στομαχι σου (εγω το εχω κανει και μαλιστα 2 φορες, αλλα ειμαι...χαλκεντερος :lol: ) τοτε τραβας και συ και οι δικοι σου χοντρο λουκι.

Απο αυτη την αποψη, μπορω να πω οτι τον συμποναω... Εχω περασει αρκετες μαζικες απολυσεις στην Exxon και αν και δεν με αγγιξαν προσωπικα, ειδα το δραμα συναδελφων και των οικογενειων τους απο κοντα. Πολυ χοντρο λουκι...

Και επειδη με τους Καλικρατες, γραφειοκρατες και το κακο συναπαντημα (λεγε με συμφωνια με τον Διαβολ... ΔΝΤ <_<:rolleyes: ) πολλοι θα το περασουν το λουκι και μαλιστα καποιοι μπορει και να μην το ξερουν ακομα. Ας ειμαστε λοιπον λιγο φειδωλοι με τα σχολια μας... δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...

Φιλικα

ΜακηςΜ

2836,00€ και όχι 3300,00€...

Το πιο βασικό στοιχειο λοιπόν του δημοσιεύματος του τρωκτικου είναι ΛΑΘΟΣ....

Πέρα από αυτό... μετά από ένα ενοχλητικό χαλκέντερο τηλεφώνημα που είχα.... ( :rolleyes:;):rolleyes: ) και επειδή είμαι εργοδότης και τσέκαρα λίγο τα "δικά μου"

μισθολογικά τεφτέρια... ΟΝΤΩΣ τα 2836,00 € ΔΕΝ είναι gold/χρυσά/πολλά/υπερβολικά/καταχρηστικά ... ή δεν ξέρω γω τι άλλο... για την συγκεκριμένη θέση...

Αρα λοιπόν αναθεωρώντας ορισμένα... καταλλήγω στα ίδια... Αν ήθελαν όλοι... (4 προς 3 στο ΔΣ απ'ότι άκουσα...) θα μπορούσαν με μικρότερη

χρονικά απασχόληση του Τσε-Μπε/Γκε/ΧΡ/LXE/LP/L4/QUANTRA/TURBO/INTERCOOLER-κούρα και όποιου άλλου δλδ με ορισμένου χρόνου-σύμβαση έργου να συνεχιστεί η συνεργασία...

Το ΔΣ αποφάσισε ότι 2 διευθυντές δεν χωράνε... και έμεινε... ο άσχετος με την χιονοδρομία.... που λόγω της μεγάλης και τρανής εταιρείας όπου εργαζόταν έχει καλύτερο βιογραφικό...Η συγκεκριμένη λοιπόν εταιρεία πρότυπο... έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ιστορία των ΗΠΑ... και ο φυσικά το μπ@#$%λο ΧΚΚ χρειαζόταν έναν τέτοιο άνθρωπο να το ... μαζέψει... Ο συγκεκριμένος κύριος τοποθετήθηκε στην θέση αυτή από τον πρώην πρόεδρο του ΧΚΚ ... που πλέον έχει το Βουλευτικό Άσυλο....

Τυχαίο...? Δε νομίζω.... <_<

Πάει μακρια η βαλίτσα... θα έρθει η ώρα... για όλους και για όλα... Άλλωστε όλα εδω πληρώνονται.... Πάντως Αλέξη στα Κακάβρυτα το μισθολογικό του Τσε και του Σπανού ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ... σημείο τριβής...

Εγώ πάντως το έχω πει... Πάντα ήθελα να γίνω Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.... Τώρα που άνοιξε και ο δρόμος.... ουουουουου... μια χαρά(δρα)

Ουουουουουυο... Ελλαδάρα ολέ....!!!!!!!

1956280u02tpdods5.gif

Απευθύνομαι σε όλους: Μη βιάζεται βιαστικά συμπεράσματα!!! Κάποια ισχύουν, κάποια άλλα όχι. Το σίγουρο είναι οτι αυτές τις μέρες θα ακουστούν πολλά. Μην ξεχνάτε όμως οτι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και αυτή τη φορά, η φωτιά είναι μεγάλη...

Όταν αρχίσει ο Θοδωρής να μιλάει, θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Έχουν γίνει πολλά, πάααααρα πολλά κ θα βγουν όλα προς τα έξω. Υπομονή...

θα συμφωνησω οτι μετα απο τοσα χρονια προυπηρεσια στην ιδια θεση ειναι λογικο να παιρνει οχι μονο 2.836 αλλα πολυ παραπανω απο τα 3.300 του τρωκτικου.δλδ αυτος ο ανθρωπος δεν επαιρνε αυξηση καθε χρονο?μονο εμεις παιρναμε?

τωρα αν δεν δεχτηκε την μειωση μισθου ειναι καθαρα δικη του αποφαση και σεβαστη ασχετα αν συναυδει με την δικη μου που πιστευω πως επρεπε να γινει και εκει μιωση μισθου οπως σε ολους τους δημοσιους υπαλληλους αλλα και ιδιωτικους.

τωρα αν φταιει και αυτος για την οικονομια της ελλαδος αυτο ας το κρινει ο καθενας μας οπως θελει και ας το κρατησει για τον εαυτο του.

Απευθύνομαι σε όλους: Μη βιάζεται βιαστικά συμπεράσματα!!! Κάποια ισχύουν, κάποια άλλα όχι. Το σίγουρο είναι οτι αυτές τις μέρες θα ακουστούν πολλά. Μην ξεχνάτε όμως οτι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και αυτή τη φορά, η φωτιά είναι μεγάλη...

Όταν αρχίσει ο Θοδωρής να μιλάει, θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Έχουν γίνει πολλά, πάααααρα πολλά κ θα βγουν όλα προς τα έξω. Υπομονή...

Iωάννα, εσύ σίγουρα ξέρεις πάρα πολλά. Εαν έχεις χρόνο και όρεξη θα θέλαμε να ακούσουμε και τη δική σου μαρτυρία. Πάντως όπως λες τώρα που έγινε η αρχή θα βγούν πολλά στη φόρα... υπομονή να έχουμε!

Όσον αφορά το μισθό του κ. Τσεκούρα, κι εγώ πιστεύω ότι μετά από 18 χρόνια υπηρεσίας δεν μου φαίνεται παράλογο το ποσό. Βέβαια με τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα μπορούσε να του είχε ζητηθεί και κάποια περικοπή των αποδοχών. Eξάλλου από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω στα 2-3 μεγαλύτερα Χ/Κ της χώρας οι μισθοί των δ/ντων παίζουν μεταξύ 2.500 - 3.500 ευρώ!

Edited by sotogiannop

Αφού δεν ακούγεται παράλογο.... πόσο παράλογο ακούγεται η μείωση του μισθού

από 2836,00 € σε 795,00€ καθαρά συν κάποια μπόνους

(οι υπερωρίες είναι αυτονόητες...)

δλδ πάνω από 70% μείωση...?

Φευγω ΣΚ... να χαλαρώσω.... Βασανιστείτε... που λέιε και μεγάλος γνωστός έλληνας λαϊκός βάρδος....

Φιλικά

Τεο...

1956280u02tpdods5.gif

Λοιπόν αν είναι αυτά τα χρήματα ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο τεο είναι πολύ λίγα για την θέση την οποία εχει τις ευθύνες αλλα και τις υπερωρίες που κάνει.

αλλα στην Ελλάδα πάντα έτσι γίνεται, φαγωμάρα,γκρίνια καχυποψεία και ζήλεια.....

9-2-05020.jpg