Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

Ρε παιδιά , δεν υπάρχει κανένας στο βουνό να βγαλει φωτογραφίες και να δούμε σε τι κατασταση ειναι η Στυγα. Ρε Καπτεν Βαρέθηκα να ακουω όλο γκρίνια για την Στύγα. Βγάλτες και ανεβασε φωτογραφία εφ οσον είναι όλα τέλεια.

Υ.Γ 1 ΜΑΙΝΑLO που είναι οι εθελοντές να πάνε για καμιά φωτογραφία ?

Υ.Γ 2 TROBONI σε περιμένει ξεπάγωμα στην Στύγα αν θές να την κατέβεις.

Καπτεν μια φωτογραφία σε παρακαλώ να μην μιλά κανείς άλλο.

Για αύριο σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, οι πίστες Αντιγόνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, καθώς και ο αναβατήρας Αχιλλέας για πρόσβαση στη Βαθιά Λάκκα. Καταβάλλονται προσπάθειες για να δοθεί για χιονοδρομία και η πίστα Αλκμήνη με τον αναβατήρα Ηρακλή. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέων χιονοπτώσεων.

Εγώ σύμφωνα με αυτά που γράφει ο kapten καταλαβαίνω οτι οι πιστες αυτες είναι πατημένες και οτι αν το επιτέψει ο καιρός οι πίστες αυτές και οι αναβατήρες αυτοί θα λειτουργήσουν.

Τι παραπάνω θέλετε απο ενημέρωση έτσι ωστε να πάτε να κάνετε σκι την επόμενη μέρα;

Αυτή την ενημέρωση δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια εκτός κάποιων εξαιρέσεων απο κάποια φερέφωνα της τεως διοικησης του χκ και ποτέ απο κάποιον υπεύθυνο του χκ.

Ετσι είναι ΤΕΟ, είναι διαφορετικά να με ενημερώνει κάποιος που η δουλειά του είναι να φτιάχνει καφέδες και άλλο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του χκ που έχει και την ευθύνη για συτά που γράφει.

Επισεις ΤΕΟ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την στάση σου δηλαδή πως γίνεται μέχρι πριν 6-8 μήνες να είσαι ένθερμος υποστηρικτής των τέως ακόμα και σε χοντράδες που γίνονταν και τώρα να είσαι εχθρός μέχρι οσο δεν παίρνει και ενω ακόμα δεν τους έχουμε δει τι μπορούν να κάνουν. Ασε να τους δούμε και μετά να κρινουμε.

Ετσι υποστηρίζεις το χκ και την γύρω περιοχή που σου εδωσε μεροκάμματο για 2 χρόνια;

Χιονοστιβάδα: τελικά εφυγε μόνη της; την ξεκόλησαν αυτοί; έφυγε σε ωρα που το χκ ηταν σε λειτουργία; τα προηγούμενα χρόνια ο Γάλλος ήταν συνέχεια στο χκ κάθε φορά που χιόνιζε;

Σωτήρη θα τα πούμε απο το τηλέφωνο

YouTube Video ->

Eμεις το χαρικαμε παντος το βουνο και με το παραπανω

19 καταβασεις 6500μ vertical :D \

Για πιο αξιοπιστη βλεπω την καινουργια διευθυνση

Η Στυγγα εχει πετρες στην κορυφη και δεν μπαινουν δυχτια εκει πανω τα ξυλωνει ολα ο αερας

Παιζει Κυριακη να ειναι τουμπανο.

Μήπως ο Hellbent ηταν σε άλλο χιονοδρομικό και οχι στο Καλάβρυτο; :rolleyes:

9-2-05020.jpg

Υ.Γ 1 ΜΑΙΝΑLO που είναι οι εθελοντές να πάνε για καμιά φωτογραφία

αν μας ζητηθεί θα πάμε :D

9-2-05020.jpg

Ναι , τα προηγουμενα χρόνια ΟΤΑΝ έπρεπε να κοπεί μια χιονοστιβάδα ερχόταν κατευθείαν απο το βαλντιζερρρ ο γάλλος και την έκοβε. Το βράδυ γυρναγε πισω στο χωριό του ...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ξεκολλάτε απο τη χιονοστιβάδα... Έπεσε τελειώσε... ολο το βουνο ηταν επικινδυνο την πρωτη μερα που εριξε το πολυ χιονι για χιονοστιβάδα και ας μην εχω παει επάνω.

ειχε να χιονισει απο 3/1 το χιονι ,η βαση ειχε παγώσει εντελως, χιονισε με αέρα, Συσωρευτηκε στις γουβες πολυ πιθανο στο σημείο που επεσε να ειχε τραβερσάρει κάποιος απο την Αρτεμης και να εκοψε το χιονι (σνοουμπορντάς θα ήταν :P) ... 2-3 Μερες μετά εχει κάτσει και θα φυγει δυσκολοτερα ,το χιονι που θα πέσει θα υπάρχει κινδυνος αν κοπει το καινουριο να παρασυρει και το πρόσφατο και να ειναι ογκώδης... Δεν υπάρχει χιονοστιβάδα ακίνδυνη, οσο λιγο και να ξεκολλησει αν σε παρει μαζι της θα πονέσεις, στο valdisere θαφτηκαν 1 μετρο κατω απο το χιονι και μας τελειωσαν αμεσα. Αλλά πραγματικά μην ασχολείστε με αυτην τη χιονοστιβάδα. Eπεσε, Τhe End! ηταν μια απο τις χιλιάδες που πεφτουν καθε χρονο σε ολη την ευρώπη!

Θέλω να μείνω σε ενα μηνυμα του Kapten κανα 2-3 σελιδες πριν που μου έγραψε οτι το καρεκλάκι της Στύγας το προηγουμενο σάββατο , 2 μερες μετα το μηνυμα μου δουλεψε και οτι καθάρισε...

Εδώ διαβάζω οτι απο τον πυλώνα 10 ειναι παγωτό και το το τερματικο κόκκαλο.

α)ο Καπτεν μετέφερε ψέμα μιας και δεν ηταν επανω να δει απο μονος του (κακό)

β)δε μετέφερε ψέμα αλλα θεωρεί οτι δεν θα ξαναβρώ ευκολα φώτο, αλλά και μεχρι να γινει θα εχει πέσει το καινουριο αρα θα τα ριξει στη καινουρια χιονοπτωση. (χειρότερο)

γ)οι υπολοιποι που λετε οτι ειναι παγωμένη είστε εμπαθείς. (καλά μπορει να έχετε δίκιο αλλα να συνεχίζει να είστε εμπαθείς :P)

δ)δουλεψε αλλα επαθε θλάση και θα επιστρέψει μαζί με τον Ουρτάδο του Ολυμπιακου. (θα σας κρατησω ενήμερους :P)

Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος εντελώς! Ο ΓΤ ασκιερος πρωην διευθυντης του χιονοδρομικου έχει δεχτεί απο αυτο το φόρουμ κριτική μέχρι και για τα μαλλιά του, μέχρι γιατί πήρε το forester του turbo και γαμει το δίσκο του πηγαινοντας στον αρίσταρχο... και ότι άλλο χιονοδρομικό αλλά και μη χιονοδρομικό!

κατά 99% είχαμε δίκιο (σιγά μην είχαμε άδικο)

Μέχρι στιγμής (δικαιολογημένα) αυτο που έχουμε δεί είναι κατώτερο απο αυτο που πρόσφερε ο ΓΤ.

Δεν έχω πρόβλημα να δώσουμε χρόνο στους νέους ανθρώπους που έχουν αναλάβει (δινοντας χρόνο εννοώ η κριτική μας να ειναι πιο συγκαταβατική)... ακόμα και μια σαιζον ολόκληρη... ο πιο άχρηστος διευθυντης να ηταν ο ΓΤ (που δεν ηταν μη τρελαθουμε κιολας) με τον χειροτερο υπευθυνο τον Σπανό (αυτος και αν δεν ηταν) σιγουρα το λειτουργουσαν καλύτερα γιατι ήξεραν τα πάντα όλα και ολες τις μαυρες τρυπες του βουνού Τους!

Χαλαρώστε λοιπόν έχει μέλλον ο χειμώνας και ο Φεβρουαριος αναμένεται "σκληρός" και διδακτικός...

Τέλος να παρακαλεσω πάλι να μην ασχολείστε με το ΠΟΙΟΣ ειναι ο υπευθυνος λειτουργίας... αυτο ειναι δουλειά άλλης υπηρεσίας! ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! αν θεωρειτε οτι ειναι παράνομη η λειτουργία του χιονοδρομικου καταγγείλτε το στην αρμόδια υπηρεσία! Μπορούμε να το αφήσουμε και αυτό στην άκρη μεσα σε αυτό το φόρουμ?!

υγ. Θέλω φώτο απο το τερματικό της Στύγας

το καρεκλάκι της Στύγας το προηγουμενο σάββατο , 2 μερες μετα το μηνυμα μου δουλεψε και οτι καθάρισε...

Εδώ διαβάζω οτι απο τον πυλώνα 10 ειναι παγωτό και το το τερματικο κόκκαλο.

υγ. Θέλω φώτο απο το τερματικό της Στύγας

26/01/11

Από τερματικό ντεν έκει θείου.........πως ανέβω τέρμα θεού αρχή Αλάχ? :P

Edited by elgreco

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Εγώ πάντως επέστρεψα από πάνω και διαβάζοντας το φόρουμ νιώθω λες και αυτό που έζησα ήταν μαγική εικόνα...

Γενικά, νομίζω ότι η κριτική που γίνεται, πλέον αδικεί το ΧΚΚ. Τις πρώτες μέρες λειτουργίας του το ΧΚ λειτούργησε αρκετά καλά. Προσωπικά αμφέβαλα κι ότι θα το άνοιγαν μες στη βδομάδα αλλά ευτυχώς μας εξέπληξαν θετικά. Από μένα συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του ΧΚΚ και εύχομαι σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από λιφτιέρηδες η Στύγα δεν άνοιξε γιατί πάνω το χιόνι το είχε ξυρίσει ο αέρας. Και από μια ματιά που έριξα στη Νεραιδόραχη πράγματι η κορυφογραμμή ήταν ξυρισμένη από χιόνι. Παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κουβέντα για τη Στύγα. Ήταν τόσο ωραία η Αντιγόνη και η Ειρήνη, όταν πατήθηκε, που δε νομίζω ότι έλειψε σε κάποιον πάνω η Στύγα. Για να μην πω για τα απάτητα σε όλο το Αυγό. Πάντως την Τετάρτη φαινόταν με γυμνό μάτι ότι οι πυλώνες στην κορυφή ήταν παγωμένοι. Σήμερα φαινόταν ότι δεν ήταν. Η πίστα της Στύγας πάντως στο τελείωμα της είχε πέτρες και όσο πέρναγε η μέρα γίνονταν περισσότερες. Δεν ξέρω λοιπόν σε τι κατάσταση θα ήταν αν είχε δοθεί πριν το τελευταίο χιόνι. Με τα χιόνια που θα έρθουν εξάλλου θα ανοίξει κι η Στύγα. Αν υπάρχει λόγος κριτικής θα φανεί σύντομα...

Φωτογραφίες...

Ανεβαίνοντας προς το Χελμό από Κλειτορία...

Helmos006.jpg

Helmos007.jpg

Στο δρόμο του ΧΚΚ

Helmos009.jpg

Πρώτες εικόνες από το χιονοδρομικό

Helmos013.jpg

Helmos014.jpg

Helmos015.jpg

Helmos017.jpg

Helmos022.jpg

Helmos023.jpg

Helmos024.jpg

Helmos026.jpg

Helmos027.jpg

Edited by KSpecial

Helmos029.jpg

Helmos031.jpg

Helmos033.jpg

Helmos036.jpg

Helmos039.jpg

Helmos041.jpg

Helmos043.jpg

Helmos047.jpg

Helmos053.jpg

Helmos057.jpg

Helmos058.jpg

Helmos059.jpg

Helmos069.jpg

Γενικά ήταν ανέλπιστα καλά. Προσπαθώ να φανταστώ πώς θα είναι από την ερχόμενη Τρίτη...

Helmos029.jpg

Ε ρε κάτι ομορφιές....!

Αυτά είναι....!! :P :P

Από κόσμο είχε τπτ...?

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Πολύ λίγο κόσμο την Τετάρτη. 20 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ στις 12 μαζί με του προσωπικου΄. Περισσότερο σήμερα, αλλά δε θα ήταν πάνω από 100 άτομα + ένα σχολείο.. Πριβέ τελείως...

όντως ρε παιδιά σταματήστε λίγο την γκρίνια....

δεν με νοιάζει ποιος τι που είχε συμφέροντα,αν οι παλιοί ήταν καλύτεροι από τους καινούριους,αν οι καινούριοι είναι καλύτεροι από τους παλιούς.αν ο παλιός έφτιαχνε τους καλύτερους καφέδες,αν,αν,αν.

το ΧΚΚ άνοιξε και όποιος πάει πάνω κατεβαίνει με τις καλύτερες αναμνήσεις και φωτογραφίες..αυτό δεν έχει σημασία?

το βουνό είναι πανέμορφο και αυτό έχει σημασία.

κουράστηκα σε αυτό το τόπικ να διαβάζω και να προσπαθώ να καταλάβω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Πολύ λίγο κόσμο την Τετάρτη. 20 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ στις 12 μαζί με του προσωπικου΄. Περισσότερο σήμερα, αλλά δε θα ήταν πάνω από 100 άτομα + ένα σχολείο.. Πριβέ τελείως...

Άχου....δεν σε πρόλαβα.....και ήθελα να σε παρακαλέσω να την γράψεις με το μαλακό την απάντηση.....!

Σε μισώ...σε μισώ.... :P:P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

από τα όσα λέτε το χειρότερο είναι το παραπάνω, που πρέπει να βάζει σε σκέψεις!

το ίδιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα ΧΚ της χώρας...

όλα τα άλλα ...

όπως δούλευε τόσα χρόνια το ΧΚΚ (χειρότερα ή καλύτερα) θα συνεχίσει να δουλεύει.

Aυτό το (πικρόχολο) σχόλιο το καταλαβαίνω... Άσχετο αν συμφωνώ... το δέχομαι...

Αυτό αν και δεν το καταλαβαίνω .... πάλι το δέχομαι...

Αυτή η υπόδειξη-σχόλιο όπως και πολλές άλλες δεν καταλαβαίνω σε τι κώδικα δεοντολογίας υπάγονται...?

Σε αυτόν του: "Ασχετοι μην λέτε ότι θέτε...."?

Σε αυτόν του: "Αφηστε να δούμε"?

Σε αυτόν του: "Εφυγαν οι καταρες του ΧΚΚ..."?

Όμολογώ ότι μου πέφτει βαρύ το να υποβιβάζεις και να προσπαθείς να υποσκελίσεις συνεχως τα γραπτά του Σωτήρη τα δικά μου και οποιουδήποτε άλλου διαφωνεί μαζί σου. Κανε το σχολιο σου Γιώργο και ασε μας να λέμε ότι μας καπνίσει. Το τι γίνεται στο βουνό ΔΕΝ εχεις ενημερωθει επίσημα από κανέναν στο ΧΚΚ... Υπάρχουν εύλογα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ΑΚΟΜΑ... Στο τι θα λειτουργεί αυριο... επίσης σε βλέπω να σχολιαζεις ότι παλιά δεν ανοιγε αμέσως η Στυγα... αρα ότι έκαναν οι προηγούμενοι κάνουν και οι τωρινοί... Συμπερασματικά λοιπόν... και οι μεν και οι δε είναι αχρηστοι... (συμφωνα με τα γραπτά σου όλα αυτα τα χρόνια...) ή τελικά οι παλιοί δεν ήταν σκάρτοι... αφού και η τωρινοί το ίδιο κάνουν...(σύμφωνα με το σχόλιο σου παραπάνω...) 3 μέρες και η Στυγα ακίνητη... όπως παλιά.... Τελικά είναι μάγκες οι νεοι... που την έχουν κλειστή... και αχρηστοι οι παλιοί που έκαναν το ίδιο... Φασκεις και αντιφάσκεις μόνο και μόνο για να εχεις τον αντιλογο... Η Στυγα από την 10 και πάνω είναι κόκαλο στανταρ... Πεσ'μας λοιπόν τι φταίει αφού έχεις ενημερωθει από το ΧΚΚ να μάθουμε και μεις.... Δεν έχει χιόνι....? Είναι παγωμένη...? Είναι ψηλά και δεν φτάνουν...? Τι ακριβώς συμβαίνει και δεν δουλέυει... Διότι τα τελευταία 2 χρόνια από εμένα ΜΑΘΑΙΝΕΣ τι συμβαίνει και δεν δουλέυει καποιο λιφτ... και μαλιστα άμεσα. Αν έχεις αντίθετη άποψη υπάρχει τεράστια data στο φορουμ να στο θυμίσω... Ακόμα και για χιονοστοιβάδα στο ίδιο σημείο ΕΓΩ ο ίδιος είχα δημοσιευσει φωτογραφίες ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑ....

Τα θυμασε αυτα Γιώργο ή με την απομάκρυνση της παλιάς διοίκησης εφυγαν και αυτά...?

Είπες να κάνουμε υπομονή να κρινουμε μετά... Κάνε λοιπόν και συ υπομονή να δούμε... ΣΚ κοντος ψαλμός .... :(

Φιλικα

Τεο...

Υ.Γ. Στο επικοινωνιακό κομμάτι δεν δίνω καμία σημασία ... διότι είναι από μόνο του επικοινωνιακο... Στα καυτα μενω...

Σε αυτό Γιώργο δεν εχεις απαντησει... ακόμα...σαν να μην υπάρχει... Τελικά τι γινεται με τους παλιούς και τους νέους θα μας πεις...?

Εγώ σύμφωνα με αυτά που γράφει ο kapten καταλαβαίνω οτι οι πιστες αυτες είναι πατημένες και οτι αν το επιτέψει ο καιρός οι πίστες αυτές και οι αναβατήρες αυτοί θα λειτουργήσουν. Τι παραπάνω θέλετε απο ενημέρωση έτσι ωστε να πάτε να κάνετε σκι την επόμενη μέρα;

Αυτή την ενημέρωση δεν την είχαμε τα προηγούμενα χρόνια εκτός κάποιων εξαιρέσεων απο κάποια φερέφωνα της τεως διοικησης του χκ και ποτέ απο κάποιον υπεύθυνο του χκ.

Ετσι είναι ΤΕΟ, είναι διαφορετικά να με ενημερώνει κάποιος που η δουλειά του είναι να φτιάχνει καφέδες και άλλο ο υπεύθυνος επικοινωνίας του χκ που έχει και την ευθύνη για συτά που γράφει.

Επισεις ΤΕΟ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την στάση σου δηλαδή πως γίνεται μέχρι πριν 6-8 μήνες να είσαι ένθερμος υποστηρικτής των τέως ακόμα και σε χοντράδες που γίνονταν και τώρα να είσαι εχθρός μέχρι οσο δεν παίρνει και ενω ακόμα δεν τους έχουμε δει τι μπορούν να κάνουν. Ασε να τους δούμε και μετά να κρινουμε.

Ετσι υποστηρίζεις το χκ και την γύρω περιοχή που σου εδωσε μεροκάμματο για 2 χρόνια;

Χιονοστιβάδα: τελικά εφυγε μόνη της; την ξεκόλησαν αυτοί; έφυγε σε ωρα που το χκ ηταν σε λειτουργία; τα προηγούμενα χρόνια ο Γάλλος ήταν συνέχεια στο χκ κάθε φορά που χιόνιζε;

Πριν από 3 περιοδους θα μπορούσα να δεχθώ το φερέφωνο ή τσιράκι ή όποιον άλλο χαρακτηρισμό μπορείς να γεννήσεις... Τα τελευταία 2 χρόνια φίλε μου όμως ήμουν ΕΠΙΣΗΜΑ συνεργάτης του ΧΚΚ και μαλιστα από τους πολύ πολύ καλοπληρωτές του και η ενημέρωση που είχες ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΗ και αν το θελεις γινόταν για να επωφεληθεί το WooLooMooLoo... Τόσο απλά... Το ζητούμενο ήταν η ενημέρωση που είχες.... ή από ποιόν την είχες...? Αν είχες πρόβλημα με τον Τσε και τον Σπανο μπορούσες να τους τα πεις όταν ήρθαν και σας βοήθησαν στο ΧΚΜ να μαθετε πως δουλεύει το βιντσι ή όταν έπεσε το Τ4 στη γκρεμιλα και δεν μπορούσατε να το βγάλετε... χωρίς να μας ζαλίζεις αλλο στο φορουμ... Θες να ξαναδεις τα προπερσυνα και περσυνα ποστ.... να δεις που υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ που γράφω να ΜΗΝ ανεβειτε στο βουνό...? Φανταζεσε ότι μπορεί να κάποιο ΧΚ να στο πει...? Μπορείς να φανταστεις τι θα γινόταν στα Καλαβρυτα από ταβερνιάρηδες σαν την αφεντιά σου αν ο Τσε έλεγε μην ανέβετε θα φυσάει... Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα... και κατακρινετε αβίαστα... Δλδ επειδη γνωρίζεις τι δουλειά κάνω αυτόματα νομίζεις ότι μπορείς να με κρινεις... Αν υπήρχε ενημέρωση ή όχι το γνωρίζουν όλοι εδώ μέσα... άσχετα αν από πίσω ήταν ο χ, ο ψ, ο δ... Τώρα που δεν το ξέρεις είσαι ενημερωμένος...? Δλδ τι άλλο θα ακούσω...? Επειδή γνωρίσατε εσυ και κάποιοι άλλοι φίλοι σου 2-3 ανθρώπους νέους στην διοίκηση οι οποίοι στο υπογράφω και κράτα το... θα φύγουν νύχτα από το ΧΚΚ.... νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα...? Γνωρίζεις τι λέει το ΔΣ για την επιστολή του Σωτήρη...? Γνωρίζεις τι γίνετε στο παρασκήνιο...? Νησαφι πια για όλα έχεις κάτι να πεις...

Όσο για το μεροκάματο φίλε μου... να ξέρεις ότι ΔΕΝ μου έδωσε κανένας τίποτα... Ότι πήρα το πήρα με την αξία μου ΔΙΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ μέσω διαγωνισμού και μάλιστα ανέβασα πολύ πολύ την ποιότητα των υπηρεσιών με αποτέλεσμα να επωφεληθούν πολύ άλλοι επαγγελματίες παραλέυρως του κέντρου... Από τους Καλαβρυτινούς ΔΕΝ πήρα τίποτα... Αντιθετα από τους πελάτες μου πήρα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ... Το ίδιο ισχύει και για όλους αυτούς που διαβάζουν τα φόρα και ενημερώνονταν για τα δρώμενα του κέντρου... Φέτος είδες καμιά φωτό από την συντήρηση...? Από εμένα τα είχατε δει ΟΛΑ ... Όταν λέμε όλα εννοούμε ΌΛΑ... Οτι γινόταν στο ΧΚ το μαθαίνατε... Εχεις ποτέ φανταστεί ποιός μιρμιριζε στον Τσε για την ενημέρωση.. ?Εγώ και η Νόνι... Και το καταφέραμε... Μας εμπιστευθηκε και είχατε ενημέρωση... ΠΛΗΡΗΣ...

Για τις χιονοστοιβάδες σου θυμίζω ότι είχαμε τον ΣΠΑΝΟ και τις ανατίναζε-έκοβε.... όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα γνωρίζοντας τις δυνατότητες του καλούσε τον Γαλλο άμεσα... Ξαναλέω η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Ποιός θα ανατινάξει φέτος Γιώργο...? Ξερεις...? Αν ξέρεις να μου πεις και μένα μιας και ενημερώνεσε ΠΛΗΡΩΣ από το ΧΚΚ...

Και κατι ακόμα... ο Καπτεν έχει σπουδάσει "Ενημερωση Χιονοδρομικων Κέντρων"? Δλδ γνωρίζεις τι δουλειά έκανε πριν αναλάβει το ποστο αυτό...? Γνωρίζεις ποιος τον έχει τοποθετήσει εκεί...? Δεν το λέω σε καμία περίπτωση για να τον θίξω (αλήθεια) αλλά δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τους καφέδες μου...

Για να τελειώνουμε ... εγώ δεν ξανασχολούμε μαζί σου όπως και με τον Fidelio ... έχω πιο σοβαρές δουλειές να κάνω... όπως να θάψω το ΧΚΚ... μεροληπτικά και απροκάλυπτα... Εχω προσωπικό πρόβλημα με τον Διευθύνοντα Συμβουλο και θα του κάνω τον βιο αβίωτο στα φόρα... Σε καλύπτει η απάντηση μου...? Εσενα Fidelio...? Είμαστε οκ...? Θα σταματήσετε να σχολείστε άλλο με την πάρτη μου...?

Επιμένω λοιπόν στην αρχική μου τοποθέτηση... ότι η νέα διοίκηση του ΧΚΚ δεν μπορεί να αντπεξέλθει στις απαιτήσεις της δουλειάς αυτής και κάνει κακό στο ΧΚΚ...

Αυτην την ενημέρωση την είχες από πέρυσι επί Τσεκούρα φίλε μου... αλλά ως γνωστόν της κοντής............ της φταίνε οι τρίχες....

Ναι , τα προηγουμενα χρόνια ΟΤΑΝ έπρεπε να κοπεί μια χιονοστιβάδα ερχόταν κατευθείαν απο το βαλντιζερρρ ο γάλλος και την έκοβε. Το βράδυ γυρναγε πισω στο χωριό του ...

Αμφιβάλεις...? Χαχαχαχα... να δεις που έτσι ήταν.... Αλλα.. είπαμε... εσείς ενημερώνεστε τώρα οπότε όλα μέλι γάλα...

Τελικά θα μαθουμε ΕΠΙΣΗΜΑ γιατι η Στυγα δεν δουλεύει... ακόμα....?

Φιλικά

Το Φερεφωνο του Πρώην...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Εχω προσωπικό πρόβλημα με τον Διευθύνοντα Συμβουλο και θα του κάνω τον βιο αβίωτο στα φόρα... Σε καλύπτει η απάντηση μου...? (....)

teo ΟΛΟΙ μας έχουμε κάποιο κινητρο για να γραφουμε αυτα που γράφουμε. Εγώ ας πουμε είμαι ανώμαλος , μιας και ΔΕΝ μένω στα καλάβρυτα, ΔΕΝ έχω δουλειά στα καλάβρυτα απλά ειμαι βαρεμένος. Αυτό ειναι το κινητρό μου. Σε κάλυψε η δική μου απάντηση;

Λοιπον ολοι ασχολούμαστε για κάποιον λόγο και όλοι έχουμε το κινητρό μας .. Εσυ θες να ρίξεις τον διευθυνοντα συμβουλο , οκ καλυφθηκα , συνέχισε τον "αγώνα" σου και καλά κουράγια !

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Αν είχες πρόβλημα με τον Τσε και τον Σπανο μπορούσες να τους τα πεις όταν ήρθαν και σας βοήθησαν στο ΧΚΜ να μαθετε πως δουλεύει το βιντσι ''Πληροφοριακά επειδη αυτο που λες εγινε επι των ημερών μου ήρθαν όντος και μπράβο τους για να πουν τη γνωμη τους όχι οτι εκαναν και σεμινάρια'' ή όταν έπεσε το Τ4 στη γκρεμιλα και δεν μπορούσατε να το βγάλετε... χωρίς να μας ζαλίζεις αλλο στο φορουμ... Πότε συνεβει κατι τετοιο στο Τ4 ? Μαλλον το εχεις μπερδεψει με το Pisten Bully που γληστρησε μια φορά στη βορινη και μια στην ανατολικη και αυτό γιατι οι χειρηστες (και κυρίως ο Γιωργος) με τα πενιχρα μεσα που διεθεταν εδιναν καθημερινα την ψυχη τους για να λειτουργησει το κεντρο και να ανταποκριθει στις προσδοκιες των χιονοδρομων.

Το Φερεφωνο του Πρώην... Θεοδωρη μην αδικεις τον εαυτό σου. Σε ολους μας αρεσε και το παθος σου και η σταση που κρατουσες και η ενιμερωση που καθημερηνα εδινες στο παρελθον και σου αξιζουν συγχαρητηρια.

Φιλικά

Τ

teo ΟΛΟΙ μας έχουμε κάποιο κινητρο για να γραφουμε αυτα που γράφουμε. Εγώ ας πουμε είμαι ανώμαλος , μιας και ΔΕΝ μένω στα καλάβρυτα, ΔΕΝ έχω δουλειά στα καλάβρυτα απλά ειμαι βαρεμένος. Αυτό ειναι το κινητρό μου. Σε κάλυψε η δική μου απάντηση;

Σαφώς...

Λοιπον ολοι ασχολούμαστε για κάποιον λόγο και όλοι έχουμε το κινητρό μας .. Εσυ θες να ρίξεις τον διευθυνοντα συμβουλο , οκ καλυφθηκα , συνέχισε τον "αγώνα" σου και καλά κουράγια !

200px-Izno01.gif

Το πρότυπο μου...

Φιλικά

Τ

Τρύφωνα δεν μ'αρέσει το "μουουου μου φαγαν το μπιφτέκι μου..." και δεν το κάνω για να μου πεις ένα μπράβο βρε αδερφέ... αλλά υπήρχαν και θα υπάρχουν... "βαρεμένοι" που θα έχουν πάντα έναν... κακό λόγο για όλα. Αυτό δυστυχώς το διαπίστωσα τώρα... και κακώς έδωσα τόση έκταση... Αυτό που ήθελα εγώ αυτά τα τρια τελευταία χρόνια ήταν η γνωστοποίηση της αλήθειας του Τσεκούρα... Τι γινόταν εκεί... και τι δεν "έβγαινε" προς τα έξω... Στην πορεία άλλαξε και έγινε ενημέρωση... και τώρα πια είναι ... πόλεμος... (όχι συμφερόντων...) Τι να κάνουμε.. φίλος μου είναι ο Τσε... Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που κάνουμε παρέα με... τέρατα... :lol:

Όσον αφορά το βίντσι ο Σπανός και ο Τσεκούρας μου είχαν πει (και οι 2) ότι έγινε στο Γιώργο το "σεμινάριο" :lol: .... Θα ενημερωθούν... και θα τοποθετηθώ... Δεν ειναι κακό να κάνεις λάθη... πόσο μάλιστα να τα παραδέχεσε... Το άλλο είναι ορθογραφικό...-βιασυνη... αποτέλεσμα σίφυλης... :(

Και μια ερώτηση... Εντάξει όλοι στο ΧΚΜ... είχαν λιγοστά μέσα και έδιναν και την ψυχή τους... Στο ΧΚΚ δλδ... τα είχαν όλα λυμμένα με το χρημα να ρεει αυθονο... και μαλακιζόντουσταν... κοροϊδεύοντας τον κόσμο...? if you understand what i mean...?

Filika

To ferefono tsiraki tou Tse-Tse-koura... (na sou seirw to kasoni...)

Υ.Γ. Γιώργο... με το μαλακό... στην ηλικία σου θα χρειαστείς υπογλώσσια...

1956280u02tpdods5.gif

Ω ρε παλικάρια.....ξεκολλήστε λίγο....!!!

Αυτό που ζητάγαμε τόσο καιρό επιτέλους ήρθε και αντί να το χαρούμε κοιτάζουμε πως θα την πει καλύτερα ο ένας στον άλλον....?? :(

Ας οργανωθούμε λοιπόν........!Έλα το παρεάκι να ετοιμάζετε σιγά-σιγά....! :lol:

Λοιπόν, ποιοι θα είναι πάνω ΣΚ....?

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Εγώ δεν έρχομαι.... :lol:

θέλω την μαμά μου.... :lol:

Παίζει να φαω χώσιμο από τα φιλαράκια μου... και λέω ν'αράξω σπίτι... :lol::(

1956280u02tpdods5.gif

Kυριακή εγω παρών

την τρίτη να δω πως θα την σκαπουλάρω απο την δουλιά :(

Θα κάνω τη κλασσική χαζή ερώτηση, αλλά πόσο πιθανό είναι να ανεβώ Κυριακή πάνω ενώ δεν έχω αλυσίδες?

ρε σεις σχετικο - ασχετο ανοιγει 8 ή 9 το πρωι αν ολα πανε καλα?

Θα κάνω τη κλασσική χαζή ερώτηση, αλλά πόσο πιθανό είναι να ανεβώ Κυριακή πάνω ενώ δεν έχω αλυσίδες?
Τωρα με την κριση... τον καιρο... τα νευρα μας ειναι κροσσια... <_<

Τι πιθανοτητες δινεις στον εαυτο σου να την βγαλει καθαρη, αν διπλωσεις και κλεισεις το δρομο;fighting0038.gif

ΤΕΟ αγόρι μου το Τ4 αγοράστηκε στο χκ Μαινάλου την επόμενη χρονιά απο οταν έφυγα. Το συγκεκριμένο Τ4 δεν το εχω πάρει ποτέ στα χέρια μου.

Το pistenbully μου έφυγε μια φορα απο τον 4 πυλώνα του βορεινού και σταμάτησε στον 2 πυλώνα. Μέσα στην ιδια εβδομάδα με οδηγό το Φίλιππα και συνοδηγό εμένα μας έφυγε στην ανατολική και έπεσε στα έλατα.Την επόμενη ημερα είχαμε τους 5 νεκρούς απο την χιονοστιβάδα που τους βρήκαμε και βγάλαμε εγω ο Φίλιππας ο Σούλης και άλλα δυο παιδιά απο τον ορειβατικό της Τρίπολης. Μετά απο κανα δυο ωρες ήρθε και βοήθεια απο τα Καλάβρυτα αλλά τους νεκρούς τους είχαν είδη πάρει τα ασθενοφόρα για Τρίπολη.

Πρίν απο ολα αυτά τα συμβάντα με το pistenbully μου έφερε ο Κλαουδάτος εναν χειριστή απο τα Καλάβρυτα ο οποίος έφυγε νύχτα. Σε εμένα προσωπικά ΤΣΕ Σπανός κτλ δεν είχαν ερθει ποτέ για οτιδήποτε, για τον Τρύφωνα την επόμενη χρονιά δεν γνωρίζω ρώτα τον Τρύφωνα.

Στο διαταυτα τώρα σε παρακαλώ την επόμενη φορά πριν αρχίσεις να γράφεις φρόντισε να σε εχουν ενημερώσει πολύ καλά και να είναι αληθη τα γεγονότα και μετά γράψε οτι θες να γράψεις γιατί πολύ απλα δεν θα το δεχθώ με τον καλύτερο τρόπο, και τελικά αυτοί που σου τα λένε ολα αυτά καλά τα παθαίνουν αυτά που παθαίνουν (για το κράξιμο εννοώ <_< )

Σε ολα τα υπόλοιπα που γράφεις πολύ απλά δεν με ενδιαφέρουν

Και κάτι ακόμα τους τεως τους ηξερα και για αυτό έγραφα. Τους νεους που ανέλαβαν δεν τους γνωρίζω και για αυτό δεν εχω λογο να γράψω .Ο καιρός θα δείξει την αξία τους αν είναι καλοί ή οχι πολύ απλά.

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. best-ever
      best-ever
      (41 years old)
    2. Georgelogo
      Georgelogo
      (48 years old)
    3. joannaki
      joannaki
      (37 years old)
    4. sabsab
      sabsab