Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

Aύριο 27/1/2011 οι καιρικές συνθήκες δείχνουν ότι θα είναι ιδανικές για χιονοδρομία.

Για αύριο σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, η πίστα Ισμήνη με τον αναβατήρα Θέτις, οι πίστες Αντιγόνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, καθώς και ο αναβατήρας Αχιλλέας για πρόσβαση στη Βαθιά Λάκκα. Βρισκόμαστε σε αναμονή νέων χιονοπτώσεων.

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Αυτή σήμερα κόπηκε;

artemis3.jpg

Τώρα που το σκέπτομαι.... "μόνη της ή όχι....?"

Τρελογέλαδο... έσω έτοιμο λέμε....

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Όταν είδαν τι είναι στρέψανε την κάμερα αλλού για να μη φαίνεται.

Παιδιά οι απότομες κλίσεις και η συσσώρευση χιονιού δημιουργεί χιονοστιβάδες, δεν είναι κάτι αφύσικο. Όπως αφύσικος δεν είναι ο κυματισμός στη θάλασσα που δημιουργείται με τον αέρα.

Δεν είναι κακό να φαίνεται η χιονοστιβάδα στην κάμερα.

Όσο φαίνεται πιστεύω ότι δημιουργεί σύνεση στους χιονοδρόμους.

Θεωρώ άτοπο να στέψουν την εικόνα της κάμερας αλλού να μη φαίνεται η χιονοστιβάδα

Στο γειτονικό φόρουμ διάβασα από αυτόπτη μάρτυρα ότι ο αναβατήρας Στύγα είναι παγωτό από τον πυλώνα 10 και μετά!

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp...24305&PN=93

Καλά ρε παιδιά τι περιμένετε? Πότε θα την ξεπαγώσετε? Ή μήπως περιμένετε και το νέο ψύχος και θα ασχοληθείτε μαζί της από εβδομάδα... δε λέω το Πάσχα αργεί ακόμη!

Αγαπητέ Nickel εσύ πρώτος το έθεσες το θέμα αλλά από ό,τι φαίνεται ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΧΚΚ δεν σε παρακολουθεί, εκτός εάν είναι υπεύθυνος μόνο στα χαρτιά! :blink:

Υ.Γ. Για τη χιονοστιβάδα δεν το σχολιάζω. Θα τα πούμε στις επόμενες!

Edited by sotogiannop

Kατάρχήν αυτό δ εν ηταν χιονοστιβάδα.Το κλασσικό φρυδι στη στύγα είναι το οποίο κοβεται συχνά πυκνά και το οποίο αν προσέξετε δεν εχει εισέλθει στη πίστα!επίσης ξερω οτι όλοι οι ανθρωποι του χ/κ μαζί με τον αυστριακό που έχει πιάσει δουλειά και γνωριζει το αντικείμενο, περιπολούν συνέχεια και προσέχουν.

Ας πάμε ρε παιδιά να το απολάύσουμε το σ/κ και ας αφησουμε τη γκρίνια!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Στο γειτονικό φόρουμ διάβασα από αυτόπτη μάρτυρα ότι ο αναβατήρας Στύγα είναι παγωτό από τον πυλώνα 10 και μετά!

http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp...24305&PN=93

Καλά ρε παιδιά τι περιμένετε? Πότε θα την ξεπαγώσετε? Ή μήπως περιμένετε και το νέο ψύχος και θα ασχοληθείτε μαζί της από εβδομάδα... δε λέω το Πάσχα αργεί ακόμη!

Αγαπητέ Nickel εσύ πρώτος το έθεσες το θέμα αλλά από ό,τι φαίνεται ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΧΚΚ δεν σε παρακολουθεί, εκτός εάν είναι υπεύθυνος μόνο στα χαρτιά! :blink:

Υ.Γ. Για τη χιονοστιβάδα δεν το σχολιάζω. Θα τα πούμε στις επόμενες!

Μην παρερμηνεύεις όσα γράφονται , θα σου έλεγα να διαβάσεις πάλι τι γράφουν στο snow report forum

Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/

Και λίγες φωτογραφίες από το κινητό μου. Περισσότερες αύριο...

IMG_0283.jpg

IMG_0285.jpg

IMG_0286.jpg

IMG_0289.jpg

Ετσι θελω να βαράτε κάποιοι οσο μπορείτε γιατί ολα τα προηγούμενα χρόνια της λειτουργίας του χκ η Στύγα άνοιγε απο την πρώτη ημέρα μετά απο χιονόπτωση και πόσο δε αν ήταν και παγωμένη

Και ακόμα περισσότερο θα περίμενα απο μέλος του φόρουμ το οποίο εργάζεται και στο απέναντι χιονοδρομικό αν μη τι άλλο να κρατήσει μια πιο λογική στάση :blink::P :P

9-2-05020.jpg

Ετσι θελω να βαράτε κάποιοι οσο μπορείτε γιατί ολα τα προηγούμενα χρόνια της λειτουργίας του χκ η Στύγα άνοιγε απο την πρώτη ημέρα μετά απο χιονόπτωση και πόσο δε αν ήταν και παγωμένη

Και ακόμα περισσότερο θα περίμενα απο μέλος του φόρουμ το οποίο εργάζεται και στο απέναντι χιονοδρομικό αν μη τι άλλο να κρατήσει μια πιο λογική στάση :blink::P :P

.............. :P

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Και κάτι ακόμα, ενα μπράβο στη διοίκηση του χκ γιατι μετά απο πολλά πολλά χρόνια εχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο χκ και τι θα λειτουργεί την άλλη μέρα μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.

Edited by mainalo

9-2-05020.jpg

Γιώργο την άποψή μου και την κριτική μου θα την λέω χωρίς φόβο, πόσο μάλλον όταν τη λέω και επώνυμα, ακόμη δε περισσότερο όταν έχω παραιτηθεί από το ΧΚΚ πιστεύοντας ότι τα πράγματα εκεί πάνω δεν πάνε καλά.

Το τι γινόταν παλιά όλοι το γνωρίζουμε! Ομως φέτος υπήρχε η ευκαιρία το ΧΚΚ να δουλέψει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Δυστυχώς η ακαταλληλότητα μερικών ανθρώπων το καταδικάζουν να συνεχίζει να κινείται στους ίδιους για να μην πω και σε χειρότερους ρυθμούς!

Οταν δεν μπορούν να ανοίξουν τη Στύγα... ενώ καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν το baby της Βαθειάς Λάκκας! Οταν πέφτει η χιονοστιβάδα (τουλάχιστον η συγκεκριμένη ήταν ακίνδυνη είναι αλήθεια) και από τον πανικό τους αλλάζουν τη θέση της κάμερας για να μην τη βλέπει το κοινό! Εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις Γιώργο? Οτι έχεις να κάνεις με σχετικούς?

Τέλος για να εξηγούμαι, εαν εργαζόμουν στο ΧΚΠ θα έπρεπε πράγματι να είμαι πιο προσεκτικός για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

Ωστόσο σε ενημερώνω και επίσημα (αφού έχεις λάθος ενημέρωση) ότι δεν έχω εργαστεί ούτε μια μέρα φέτος στον Παρνασσό, άρα δεν υπάρχει καμμία δέσμευση από μέρους μου.

Edited by sotogiannop

Και κάτι ακόμα, ενα μπράβο στη διοίκηση του χκ γιατι μετά απο πολλά πολλά χρόνια εχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο χκ και τι θα λειτουργεί την άλλη μέρα μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.

Και για να μην είμαι αρνητικός συνέχεια Γιώργο σε αυτό θα πω κι εγω μπράβο. Επιτέλους η μεγάλη φοβία του Τσεκούρα για την πρόβλεψη δεν υπάρχει πια!

Ομως στα θέματα επικοινωνίας (και στα οποία ως γνωστόν είχα συμμετοχή) μαζί με την εταιρεία My Publics τα είχαμε δρομολογήσει από το φθινόπωρο και ήμουν σίγουρος ότι το ΧΚΚ θα τα πάει καλά.

Εγιναν στον τομέα αυτό σπουδαία πράγματα όπως: το All Inclusive Ski, η πώληση της ετήσιας κάρτας σε προνομιακή τιμή τον Αυγουστο-Σεπτέμβριο, η νέα ιστοσελίδα του ΧΚΚ, το επικοινωνιακό άνοιγμα του ΧΚΚ προς τους επιχειρηματίες των Καλαβρύτων κ.ά. Και η νέα ιστοσελίδα λοιπόν κατασκευάστηκε έτσι ώστε να ενημερώνει τον χιονοδρόμο τόσο για τις συνθήκες που επικρατούν ανήμερα όσο και για την επόμενη.

Στον επικοινωνιακό τομέα λοιπόν ήταν πολύ εύκολο να κερδιθεί η μάχη αφού ο Τσεκούρας ήταν πολύ κάτω από τη βάση!

Κατά τα άλλα όμως Γιώργο, όπως είπα και παραπάνω, επέτρεψέ μου να έχω τις ενστάσεις μου και φυσικά να μπορώ να τις διατυπώνω. (Δυστυχώς τα ακούει ο Κάπτεν, που δεν το ξέρω κι όλας το παιδί, αφού ο Υπεύθυνος Λειτουργίας του ΧΚΚ είναι ο άνθρωπος δίχως πρόσωπο! :blink:)

Φιλικά

Σωτήρης

Edited by sotogiannop

Μην παρερμηνεύεις όσα γράφονται , θα σου έλεγα να διαβάσεις πάλι τι γράφουν στο snow report forum

Αφού λοιπόν εγώ παρερμηνεύω τα όσα γράφονται για πες μας:

γιατί δε δούλεψε χτες η Στύγα ενώ και ιδανική μέρα είχε (ήλιο και ήπιους ανέμους) και επιπλέον 35-40εκ φρέσκο χιόνι (άρα μαζί με το προηγούμενο κοντά στα 50εκ.)?

Βλέπω μάλιστα στην ενημέρωση του ΧΚΚ ότι δεν θα δουλέψει ούτε σήμερα (27/01/11)!

Edited by sotogiannop

Σωτήρη ,

Μου φαίνεται ότι τα λές λίγο λάθος. Που βλέπεις σωστή επικοινωνία από την πλευρά του χιονοδρομικού κέντρου.

1.Λέμε ότι έχει χιονόπτωση και μάλιστα ασθενείς και το βουνό έχει ήλιο.

2.Το site ενημερώνεται περίπου στις 11.00 το πρωί και μέχρι τότε λέει για την προηγούμενη.

3.Η Στύγα παραμένει κλειστή ( είχαμε δει φωτογραφίες ) και κανείς δεν μπορεί να ενημερώσει τι γίνεται.

4.Ο ΚΑPTEN προσπαθεί να γράψει κάτι ( το οποίο του έχουν υπαγόρευση , αφού δεν βρίσκεται στην θέση του ) και απλά κάνει copy – paste στα forum χωρίς να έχει ο ίδιος άποψη τι συμβαίνει στο βουνό.

5.Έχουμε μια χιονοστιβάδα και τρέχουν να αλλάξουν θέση στην κάμερα ! Τι ενέργειες έχουν γίνει μετά την χιονοστιβάδα κανείς δεν ενημερώνει.

6.Ο δρόμος Καλάβρυτα – Χιονοδρομικό θέλει αλυσίδες λέει σήμερα όλοι μέρα.

Mε δικά σου λόγια ‘’ Και η νέα ιστοσελίδα λοιπόν κατασκευάστηκε έτσι ώστε να ενημερώνει τον χιονοδρόμο τόσο για τις συνθήκες που επικρατούν ανήμερα όσο και για την επόμενη. ‘’ γιατί η προηγούμενη τι είχε ?

Αισθητικά ήταν δυνατή , πληροφορίες για το τι λειτουργεί , αλλά και τι θα λειτουργήσει την επόμενη μέρα είχε , ανέβαζαν καθημερινά φωτογραφίες από το βουνό κτλ. Πες μου ποιο ήταν το όφελος με την αλλαγή της σελίδας.

Ούτε σχεδιάστηκε κάτι μοντέρνο , τεχνολογικά και αισθητικά , για να δικαιολογήσουν την αλλαγή και τα χρήματα που κόστισε.

Το allinclusive θα περιμένω να δώ του χρόνου αλλά και να δούμε μια ανακοίνωση για την ανταπόκριση του έχει από τον κόσμο. 10 ξενοδοχεία από όλα τα Καλάβρυτα συμμετέχουν.

Η πώληση της ετήσιας κάρτας σε προνομιακή τιμή δεν θέλει και πολύ μυαλό όταν ψάχνεις να βρεις χρήματα.

Συγνώμη μην σε κουράζω αλλά κάνω καθημερινά τον σταυρό μου !!!

Οταν πέφτει η χιονοστιβάδα (τουλάχιστον η συγκεκριμένη ήταν ακίνδυνη είναι αλήθεια)

Συγγνώμη κιόλας....αλλά....μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ενημέρωση για το τι έγινε τελοσπάντων με αυτό...? :P

Ήταν χιονοστιβάδα....που την έριξαν ή έπεσε μόνη της...?Ήταν κορνίζα-φρύδι-(μάτι αυτί whatever) που κόπηκε...?

Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες πρόβλεψης-αποφυγής παρόμοιου σκηνικού για τις επόμενες μέρες, μετά το σημερινό...?

(Δεν ξέρω ρε γμτ αλλά νιώθω ότι δεν ήταν καλό σημάδι όλο αυτό....και λιγάκι....φοβάμαι...) :P

ΥΓ1:Ξεκολλήστε λίγο από την Στύγα...!Όταν είναι έτοιμη θα την δώσουν. Εκτός και αν προτιμάτε να την ανοίξουν ,να γίνει καμία μακακία και μετά να τρέχουμε όλοι μαζί..... :blink: Δεν λέω, φοβερή πίστα η Στύγα.Αλλά μετά από στέρηση τόσων ημερών, οι υπόλοιπες πίστες σας πέφτουν λίγες....?? :P

ΥΓ2:Ω ρε παλικάρια.....ας κρατήσουμε τις εμπάθειες έξω από αυτό το φορουμ-τοπικ.Ας απολαύσουμε όσες χιονισμένες μέρες μας μένουν και ας αφήσουμε λίγο τις γκρίνιες...για το καλοκαίρι.. :D

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Συγνώμη μην σε κουράζω αλλά κάνω καθημερινά τον σταυρό μου !!!

Με φοβίζεις......scared.gif

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αύριο Παρασκευή θα είναι κανένας επάνω;

"Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!"

Μιχάλης

Με φοβίζεις......scared.gif

Μη φοβάσαι ρε Μαιρη (πολεμος εντυπωσεων γινεται) θα πιουμε ολοι λιγο μαγικό ζωμό και θα ειμαστε ok.

Θοδωρη φερε μαζι σου στο σακιδιο τα ρακόμελα σου να κεράσεις και παμε όλοι μαζί να χαρουμε το βουνό.

Edited by Wipika

YouTube Video ->

Eμεις το χαρικαμε παντος το βουνο και με το παραπανω
19 καταβασεις 6500μ vertical :D \
Για πιο αξιοπιστη βλεπω την καινουργια διευθυνση
Η Στυγγα εχει πετρες στην κορυφη και δεν μπαινουν δυχτια εκει πανω τα ξυλωνει ολα ο αερας
Παιζει Κυριακη να ειναι τουμπανο. Edited by Hellbent

Παιζει Κυριακη να ειναι τουμπανο.

Πάντα με ωραια βίδεα ο Χελλβενδιος

Την κυριακή θα σε βρω στο αυγο :D

το video απλα δεν υπάρχει....ειναι τελεια η πουδρίτσα...

φιλικά

Νανα

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Σωτήρη θα συμφωνήσω με τον violi ότι και στα θέματα επικοινωνίας δεν είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους. Μπορεί να μας λένε βέβαια τι συνθήκες επικρατούν στο βουνό και μια πρόβλεψη για την επόμενη μέρα αλλά για την ταμπακιέρα μιλιά, και εξηγούμαι:

Α) Στο θέμα που προέκυψε με τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του ΧΚΚ, τσιμουδιά! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγαίνουν ανοιχτά να πουν το όνομά του.

Δηλαδή έχουμε:

Διευθύνων σύμβουλο το Θύμιο Βαζαίο

Υπεύθυνο λειτουργίας: τον άγνωστο!

Προϊστάμενο λειτουργίας των αναβατήρων τον Παναγ. Καραμερτζάνη

Και ερωτώ ξανά και ξανά τόσο δύσκολο είναι να μάθουμε το όνομα αυτού του Χριστιανού. Εφόσον δεν το κάνουν για μένα δύο τινά συμβαίνουν ή δεν έχει πληρωθεί η θέση ή την έχει αναλάβει ο ίδιος ο Βαζαίος παρά του ότι δεν πληροί τα κριτήρια!

Αυτά τα κόλπα πάρτε τηλέφωνο το Βαζαίο να σας πει είναι υπεκφυγές. Αντί να πάρουν 300 το Βαζαίο ας μπει στον κόπο ΕΝΑΣ να απαντήσει. Εφόσον είστε εντάξει δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Καθαρός ουρανός....

Β) Βγαίνει ένας άνθρωπος (Nickel) και εμπεριστατωμένα, τόσο με φωτός όσο και με κείμενο σας εκθέτει γιατί δεν λειτούργησε η πίστα Στύγα 2 από τις 3 Ιανουαρίου και μετά αφού είχε χιόνι και γιατί ενώ έχει φτάσει ο μήνας 17 (και με ήπιες καιρικές συνθήκες ) δεν έχετε φροντίσει να καθαρίσετε τον αναβατήρα Στύγα από τον πάγο!

Και η απάντηση του εκπροσώπου του ΧΚΚ είναι «Τρύφωνα έλα να τα πούμε από κοντά να σε γνωρίσουμε!» ΕΛΕΟΣ!!!

Γ) Ρωτάς εσύ Σωτήρη γιατί δεν λειτούργησε η Στύγα χτες, σήμερα και αύριο (απʼ ότι φαίνεται από την ενημέρωση) και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός να μας ενημερώσει. Τι συμβαίνει αφού και η καιρικές συνθήκες είναι καλές αλλά και χιόνι έχει πέσει πολύ περισσότερο από αυτό που μας παρουσίασε ο Nickel πριν από λίγες μέρες.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ... ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚΚ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑ!

Aυτό το (πικρόχολο) σχόλιο το καταλαβαίνω... Άσχετο αν συμφωνώ... το δέχομαι...

Αυτό αν και δεν το καταλαβαίνω .... πάλι το δέχομαι...

Και ακόμα περισσότερο θα περίμενα απο μέλος του φόρουμ το οποίο εργάζεται και στο απέναντι χιονοδρομικό αν μη τι άλλο να κρατήσει μια πιο λογική στάση :D:rolleyes::lol:

Αυτή η υπόδειξη-σχόλιο όπως και πολλές άλλες δεν καταλαβαίνω σε τι κώδικα δεοντολογίας υπάγονται...?

Σε αυτόν του: "Ασχετοι μην λέτε ότι θέτε...."?

Σε αυτόν του: "Αφηστε να δούμε"?

Σε αυτόν του: "Εφυγαν οι καταρες του ΧΚΚ..."?

Όμολογώ ότι μου πέφτει βαρύ το να υποβιβάζεις και να προσπαθείς να υποσκελίσεις συνεχως τα γραπτά του Σωτήρη τα δικά μου και οποιουδήποτε άλλου διαφωνεί μαζί σου. Κανε το σχολιο σου Γιώργο και ασε μας να λέμε ότι μας καπνίσει. Το τι γίνεται στο βουνό ΔΕΝ εχεις ενημερωθει επίσημα από κανέναν στο ΧΚΚ... Υπάρχουν εύλογα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί ΑΚΟΜΑ... Στο τι θα λειτουργεί αυριο... επίσης σε βλέπω να σχολιαζεις ότι παλιά δεν ανοιγε αμέσως η Στυγα... αρα ότι έκαναν οι προηγούμενοι κάνουν και οι τωρινοί... Συμπερασματικά λοιπόν... και οι μεν και οι δε είναι αχρηστοι... (συμφωνα με τα γραπτά σου όλα αυτα τα χρόνια...) ή τελικά οι παλιοί δεν ήταν σκάρτοι... αφού και η τωρινοί το ίδιο κάνουν...(σύμφωνα με το σχόλιο σου παραπάνω...) 3 μέρες και η Στυγα ακίνητη... όπως παλιά.... Τελικά είναι μάγκες οι νεοι... που την έχουν κλειστή... και αχρηστοι οι παλιοί που έκαναν το ίδιο... Φασκεις και αντιφάσκεις μόνο και μόνο για να εχεις τον αντιλογο... Η Στυγα από την 10 και πάνω είναι κόκαλο στανταρ... Πεσ'μας λοιπόν τι φταίει αφού έχεις ενημερωθει από το ΧΚΚ να μάθουμε και μεις.... Δεν έχει χιόνι....? Είναι παγωμένη...? Είναι ψηλά και δεν φτάνουν...? Τι ακριβώς συμβαίνει και δεν δουλέυει... Διότι τα τελευταία 2 χρόνια από εμένα ΜΑΘΑΙΝΕΣ τι συμβαίνει και δεν δουλέυει καποιο λιφτ... και μαλιστα άμεσα. Αν έχεις αντίθετη άποψη υπάρχει τεράστια data στο φορουμ να στο θυμίσω... Ακόμα και για χιονοστοιβάδα στο ίδιο σημείο ΕΓΩ ο ίδιος είχα δημοσιευσει φωτογραφίες ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑ....

Τα θυμασε αυτα Γιώργο ή με την απομάκρυνση της παλιάς διοίκησης εφυγαν και αυτά...?

Είπες να κάνουμε υπομονή να κρινουμε μετά... Κάνε λοιπόν και συ υπομονή να δούμε... ΣΚ κοντος ψαλμός .... B)

Φιλικα

Τεο...

Υ.Γ. Στο επικοινωνιακό κομμάτι δεν δίνω καμία σημασία ... διότι είναι από μόνο του επικοινωνιακο... Στα καυτα μενω...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΧΚΚ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΣΤΥΓΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΗ.

ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΟΥΝΙΣΤΡΟ ΜΙΑ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΔΩΘΕ

ΚΑΠΤΕΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΧΙ ΧΡΥΣΑΦΙ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...