Wipika 676 Report post Posted January 19, 2011 O Nικελενιος πολυ σωστα αποτυπωσε την προταση του για ενδεχομενη λειτουργία του χιονοδρομικου και την προταση του ισως και να την λαβοθν υποψη τους. ΑΛΛΑ, τα φαινομενα μπορει να απεχουν μακράν απο την πραγματικοτητα. Δεν το ξερουμε μονο να υποθετουμε μπορουμε. Αφηστε τους και θα δουμε. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 19, 2011 ελα βρε Fid που θα παθει βλάβη η ερπυστρια του ρατρακ δε θα κανει αγώνες, υπάρχει χιονάκι εστω και λιγο και χωμα και θα ανέβει με ανεση μεχρι τη βαθειά λάκκα, τιποτα δε θα παθει. ο βαρια τραυματίας θα κατεβει με snowmobile μέχρι και το ασθενοφόρο θα φτάσει μεχρι τον Αχιλλέα ακομα και με το καρεκλακι του αχιλλεα θα μπορουσαν να τον κατεβασουν.... μια χαρα χιονι εχει και θα μπορουσε να δουλευει το πανω μερος. Το εχει ξανακανει και εσυ ο ιδιος εχεις παραπονεθει οτι θα μπορουσε να δουλευει το πανω μισό αλλες φορες που ειμασταν και μπουχτισμένοι απο σκι... απεχει απο τη πραγματικότητα οτι η Στύγα ειναι παγωτο χωρίς να έχει χιονίσει? γιατι για να εδιναν τη πιστα καποιος πρεπει να καθαρισει το λιφτ που ειναι παγακι απο τη μεση και πανω. ή οι φωτογραφίες ξεγελουν και δεν εχει χιονι η Στύγα 2? εχετε δουλεψει και οι 2 στο χκΚ κατι καταλαβαινετε... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 19, 2011 Έμενα πάντως πολύ μου αρέσει που θα κινδυνέψω φέτος στο Χελμό, μου ανεβάζει την αδρεναλίνη ρε παιδί μου . Το σκι στα χιονοδρομικά σου προσφέρει λίγη αδρεναλίνη και αυτό μόνο στην κατάβαση οπότε τώρα τόσο το καλύτερο λοιπόν . Τέλος πια στις πληκτικές και πολύωρες αναμονές στην ουρά της Στυγός. Και μόνο με την ιδέα ότι μπορεί να σου σκάσει το μοτέρ στο κεφάλι…. Θα παίρνεις την δόση αδρεναλίνης που χρειάζεσαι φίλε μου… Τέλος στην ανιαρή 20 λεπτη ανάβαση μέχρι την νεραιδοράχη. Η σκέψη ότι από σε ώρα θα κοπεί το συρματόσκοινο και θα βρεθείς στο κενό θα σου δίνει αυτό που σου έλειπε μέχρι τώρα. Η Υποψία ότι σε ακολουθει χιονοστιβάδα και ότι και εσύ μπορείς να γίνεις για λίγο Seth δεν μπορεί να σε αφήνει αδιάφορο φιλαράκο. Και όλα αυτά επειδή δεν θα είναι πια εκεί αυτοί …. Παλιά όντος θυμάμαι πηγαίναμε στα Καλάβρυτα και όλοι αισθανόμασταν ασφαλεια, ειδικά μες στο σάλε περιμένοντας με τις ώρες να ανοίξει έστω και ο Αχιλλέας που παρέμενε κλειστός λόγο ομίχλης ή ανέμου ή για οποιουδήποτε λόγο. Φέτος όμως…χεχεχε απ ότι φαίνεται ανεβαίνουμε level. Εγώ δεν έχω παράπονο όμως, είχα στο παρελθον μια παρά λίγο μοιραία εμπειρία που το ασφαλέστερο χιονοδρομικό της χώρας με άφησε να απολάυσω . Το ξεχασμένο ρατρακ καραδοκούσε το θύμα του… χεχεχε…. Είχε ομίχλη όχι πολύ τόση όση να μη μπορείς να δεις στα 20 μέτρα. Αποφάσισα αφήνοντας τη Άρτεμης να φύγω δεξιά προς Ειρήνη τραβερσαροντας σχετικά γρήγορα για να βγω αρκετά αριστερότερα της ειρήνης και να κινηθώ εκτός. Ξαφνικά ένιωσα τον ουρανό να πέφτει με δύναμη στο κεφάλι μου και να εκσφενδονίζομαι 20 μέτρα μακριά. Συνήλθα από την πτώση λίγα δευτερόλεπτα αργότερα νιώθοντας φρικτό πόνο στα καλάμια μου. Κοιτώντας γύρω μου κατάλαβα τι είχε συμβεί και αμέσως σήκωσα την φόρμα μου για να δω αν κάποιο κόκκαλο προεξείχε έχοντας υπόψη μου να μη ξεχάσω να λιποθυμήσω. Ευτυχως τα titanium alloy καλάμια μου δεν είχαν σπάσει αλλά η πέτσα , το δέρμα στο σημείο πρόσκρουσης ακριβώς στο κόκκαλο είχε εξαφανιστεί . Τι είχε γίνει. Το ρατρακ με βιντζι που θα έστρωνε την Ειρήνη μάλλον είχε πάθει κάποια βλάβη και έμεινε στη μέση της πίστας . Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν μέχρι να το επισκευάσουν να το παρατήσουν εκεί με το συρματόσκοινο να είναι τεντωμένο πίσω του μεχρι το σημείο πρόσδεσης ΧΩΡΙΣ να έχουν βγάλει σχετική ανακοίνωση, ΧΩΡΙΣ να έχουν αποκλείσει την περιοχή και κυρίως ΧΩΡΙΣ να έχουν τοποθετήσει ειδική προειδοποιητική σήμανση. ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ? Εγώ τραβερσαροντας κάθετα την ειρήνη στην αρχή της έπεσα με δύναμη πάνω στο τεντωμένο συρματοχοινο. Στην συνέχεια κατέβηκα μόνος μου κάτω ανέφερα το περιστατικό και έγιναν οι ενέργειες που έπρεπε. Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα, μερικές φορές, καταλήγουν σε μοιραία περιστατικά. Εγώ έχοντας εργαστεί παλιά σε Χιονοδρομικό βρέθηκα αρκετές φορές απέναντι στην οργή του κόσμου. Άλλες φορές είχαν δίκιο άλλες φορές ήταν εντελώς παράλογοι. Ένα απόγευμα με πήγαν στο τμήμα να απολογηθώ γιατί δεν είχε καλυφτεί το δέντρο με στρώμα στο οποίο έσκασε με το έλκηθρα και χτύπησε στο κεφάλι ένας πιτσιρικάς. Ο μπαμπάς του ήρθε με κάμερες και μόνο το Τριανταφυλλόπουλο που δεν έφερε. Αφήστε τους καινούριους ανθρώπους στο Χιονοδρομικό να λειτουργήσουν το κέντρο όπως αυτοί ξέρουν και ευχηθείτε τους καλή επιτυχία παρά να τους κράζετε και να δημιουργείτε εντυπώσεις με το τάχα σκοτεινό παρασκήνιο που μόνο εσείς γνωρίζετε. Θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. ΚΑPTEN κουράγιο και καλή επιτυχία σε σένα και σε όλους εκεί πάνω. Φιλικά Τρύφωνας Δουβρης Ευχαριστούμε Τρύφωνα,όποτε ανέβεις πέρνα μια βόλτα να γνωριστούμε Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 19, 2011 (edited) ελα βρε Fid που θα παθει βλάβη η ερπυστρια του ρατρακ δε θα κανει αγώνες, υπάρχει χιονάκι εστω και λιγο και χωμα και θα ανέβει με ανεση μεχρι τη βαθειά λάκκα, τιποτα δε θα παθει. ο βαρια τραυματίας θα κατεβει με snowmobile μέχρι και το ασθενοφόρο θα φτάσει μεχρι τον Αχιλλέα ακομα και με το καρεκλακι του αχιλλεα θα μπορουσαν να τον κατεβασουν.... μια χαρα χιονι εχει και θα μπορουσε να δουλευει το πανω μερος. Το εχει ξανακανει και εσυ ο ιδιος εχεις παραπονεθει οτι θα μπορουσε να δουλευει το πανω μισό αλλες φορες που ειμασταν και μπουχτισμένοι απο σκι... απεχει απο τη πραγματικότητα οτι η Στύγα ειναι παγωτο χωρίς να έχει χιονίσει? γιατι για να εδιναν τη πιστα καποιος πρεπει να καθαρισει το λιφτ που ειναι παγακι απο τη μεση και πανω. ή οι φωτογραφίες ξεγελουν και δεν εχει χιονι η Στύγα 2? εχετε δουλεψει και οι 2 στο χκΚ κατι καταλαβαινετε... Ελα ρε συ , το κατω χιονοδρομικο είναι εντελώς αποκομένο ,δες εδώ κατάσταση στις 9 του μηνος : ...αν τωρα επάνω είχε ιατρειο ή αν υπηρχε ασφαλή προσβαση για ασθενοφόρο (στο καρεκλακι θα πρέπει να παιξει πατέντα για να δέσει το φορείο και να παίζει χώρος για έναν τουλάχιστον συνοδο, οπωσδήποτε....) τότε ναι , αλλα θα έπρεπε να υπηρχε ένας στοιχειώδεις χιονοδιαδρομος για τα ρατρακ ή έστω ένας χώρος σταθμευσης για ένα απο τα ρατρακ επανω......θεληση να υπαρχει και με απλες πινελιες ολα γινονται . Θελει χρονο , θέληση και λιγο αλτρουισμο (ναι ....) Edited January 19, 2011 by Fidelio People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 19, 2011 θεληση να υπαρχει και με απλες πινελιες ολα γινονται . Θελει χρονο , θέληση και λιγο αλτρουισμο (ναι ....) να προσθέσω και τον σεβασμό στους πελάτες που εχουν ηδη αγοράσει ετήσια απο το καλοκαίρι. @Καπτεν. για ονομα ρε αδερφέ με το μηνυμα σου μου εφυγε ο καφές απο το στόμα, χαλια το εκανα το laptop, στα Καλαβρυτα θα αργησω να ανεβω ,θες να πιουμε ενα καφέ στην Αντίκο στη Πλατεια της Πετρουπολης θα ερθει και ο Τρυφωνας? Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 19, 2011 να προσθέσω και τον σεβασμό στους πελάτες που εχουν ηδη αγοράσει ετήσια απο το καλοκαίρι. @Καπτεν. για ονομα ρε αδερφέ με το μηνυμα σου μου εφυγε ο καφές απο το στόμα, χαλια το εκανα το laptop, στα Καλαβρυτα θα αργησω να ανεβω ,θες να πιουμε ενα καφέ στην Αντίκο στη Πλατεια της Πετρουπολης θα ερθει και ο Τρυφωνας? Για πότε λες? Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 19, 2011 Οι φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο πειστήριο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΧΚΚ. Οι ανίκανοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ??? Δυστυχώς οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του ΧΚΚ το έχασαν το χιόνι μπορεί??? να χάσουν και τραίνο. Δυστυχώς απ’ ότι βλέπω στις φωτογραφίες ούτε τον αναβατήρα έβαλαν σε λειτουργία για να πέσουν κάτω οι πάγοι πριν έρθει η νέα κακοκαιρία όπως τα μετεωρολογικά δελτία προβλέπουν. Τότε θα χρειαστούν ενδεχόμενος αρκετές ημέρες δουλειάς για να ξεπαγώσει αντί λίγων ωρών που σίγουρα με όσα βλέπω χρειάζονται. Όσο για την πίστα για την ανοίξεις θέλει δουλεία και ειδικό που να ξέρει. Φαίνεται πως καμία προσπάθεια δεν έγινε δεν φαίνονται στις φωτογραφίες καθόλου ίχνη από χιονοστρωτήρα ή snowmobile που να δείχνει ότι έγινε προσπάθεια. Τώρα όσο αφορά ζημία σε χιονοστρωτήρα γνωρίζω ότι δίπλα στο παλιό μαγαζί του ΤΕΟ υπάρχει γκαράζ χιονοστρωτήρων. Όσο για ατύχημα το φορεί κατεβαίνει και με το καρεκλάκι το έχω δει και στο παρελθόν άνοιξη ήταν και δούλευε το μισό ΧΚ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Οι δε φωτογραφίες έρχονται να δέσουν και με τα γραφόμενα περί ελλέιψεων???? Δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ?????ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΧΚΚ ΚΑΡΦΩΣΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. edit by Nickel Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted January 19, 2011 http://www.weatherlink.com/user/kalavrita/ Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 19, 2011 ξέχασα να βάλω την υπογραφή μου...καφε με θεα τη θαλασσα αυτοι... καφέ με θέα τα δεντρα του "Αυγου" εγώ Nickel ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ,,,,,,,,,,,,,ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ????? :P :P Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 19, 2011 Βλέπω και ξαναβλέπω τις φωτογραφίες και δε μπορώ να το πιστέψω ότι χάνεται τέτοια ευκαιρία. Να 'χει τέτοιο χιόνι η Νεφέλη κι εμείς των Φώτων να είμαστε στις θάλασσες αντί να τσουλάμε... Διάβασα από περιέργεια και το περσινό νήμα και είδα ότι και τότε το κέντρο είχε ξεκινήσει μόνο με τη Στύγα σε λειτουργία με την πίστα του Αχιλλέα κλειστή... Γιατί όχι και φέτος λοιπόν; Μάλιστα πέρσι, αντίθετα με την εικόνα που βλέπουμε στις φωτογραφίες, η κατάσταση στην κορυφή της Στύγας ήταν πολλή κακή γιατί ο δυνατός αέρας τότε είχε ξυρίσει το χιόνι και μέχρι και το τέλος του πρώτου απότομου κομματιού είχαν βγει πολλές πέτρες. Τι να πω; Θέλω να παραμένω καλόπιστος. Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δε δουλεύουν λένε στην αγορά... Εύχομαι τουλάχιστον στο ΧΚΚ να μαθαίνουν γρήγορα από τα λάθη τους και στα μέσα της άλλης βδομάδας να τσουλάμε... Πάντως φαίνεται καθαρά ότι το βουνό πάνω από τα 2000 έχει καλό χιόνι. Είναι αμαρτία να έχεις μια πίστα τόσο ψηλά, να έχεις αυτό το χιόνι και να μην το εκμεταλλεύεσαι όταν στον Παρνασσό εύχοντα να μπορέσουν κάποτε στο μέλλον να πάνε λίγο παραπάνω... Share this post Link to post Share on other sites
violi 0 Report post Posted January 19, 2011 (edited) Τroboni παλιόπαιδο θα σε μαλώσω !!! NicKel απα πα … ( Κακές παρέες κάνεις ) Σε λίγο θα βγει και ανακοίνωση : ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΟΝΙ … ετοιμάστε τα πέδιλα σας ! Λυπάμαι για αυτά που βλέπω , λυπάμαι που δεν ιδρώνει αυτί κανενός και ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ κάνει προσκλήσεις για καφέ. Το ξεπάγωμα θα το κάνουν οι πελάτες. Y.Γ Αυτό που βλέπετε στις φωτό το λέτε οργάνωση …. MAINALO τι έχεις να πεις τώρα που βλέπεις και εικόνες. Βρες εθελοντές για ξεπάγωνα. Edited January 19, 2011 by violi Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted January 19, 2011 ξέχασα να βάλω την υπογραφή μου...καφε με θεα τη θαλασσα αυτοι... Nickel Έδειξες με τον ηχηρότερο τρόπο το πόσο λάθος έχουν στηθεί οι εγκαταστάσεις (εδώ αφορά το ΧΚΚ, αλλά δεν συμβαίνει αυτό μόνο στο ΧΚΚ). Το μόνο που κατάφερε το ΧΚΚ από ίδρυσης και μέχρι τώρα, είναι να απαξιώνεται σταδιακά. Δεν αποτελεί πλέον χιονοδρομικό προορισμό για κάποιον που έχει εναλλακτικές λύσεις και ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από καφέ με φόντο το χιόνι και 2 κατεβασιές την ημέρα. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 19, 2011 Τα μηνύματα που έχουν ειρωνικό περιεχόμενο προς άλλα μέλη διαγράφηκαν. Αυτό το νήμα το έχουμε για να ενημερωνόμαστε για το ΧΚΚ. και για να διατυπώνουμε τις παρατηρήσεις μας πάνω σε κακώς κείμενα. Την στιγμή που μιλάμε, στα Καλάβρυτα δεν υπάρχει αρκετό χιόνι για χιονοδρομία. Είναι δυνατόν να καθόμαστε να τσακωνόμαστε επί χάρτου για το τι θα συμβεί ΑΝ και Όταν χιονίσει; Περιμένετε να φτάσει αυτή η στιγμή και βλέπουμε. Ο σύλλογος έχει θέσει τους προβληματισμούς του επίσημα στους αρμόδιους και περιμένουμε απάντηση. Από εκεί και πέρα το να καθόμαστε και να γράφουμε σελίδες επί σελίδων στο forum πάνω σε υποθετικά σενάρια, είναι εντελώς ανούσιο. Για την ιστορία, για να μπορεί να λειτουργεί σήμερα ο Περικλής με τόσο λίγο χιόνι στον Παρνασσό, δούλεψαν 1-2 χειμώνες μηχανήματα που ισοπέδωσαν όλες τις πέτρες και έκαναν την πίστα γήπεδο κυριολεκτικά. Είμαστε σίγουροι ότι στα Καλάβρυτα, στις κλίσεις της Στύγας υπάρχει αυτή η τεχνική (αλλά και οικονομική) δυνατότητα; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 19, 2011 (edited) Για την ιστορία, για να μπορεί να λειτουργεί σήμερα ο Περικλής με τόσο λίγο χιόνι στον Παρνασσό, δούλεψαν 1-2 χειμώνες μηχανήματα που ισοπέδωσαν όλες τις πέτρες και έκαναν την πίστα γήπεδο κυριολεκτικά. Είμαστε σίγουροι ότι στα Καλάβρυτα, στις κλίσεις της Στύγας υπάρχει αυτή η τεχνική (αλλά και οικονομική) δυνατότητα; Χρήστο μην ξεχνάς ότι πριν 2 χρόνια έγιναν και στα Καλάβρυτα πολύ καλής ποιότητας χωματουργικά. Και τότε διαφήμιζαν ότι στις πίστες αυτές θα μπορούμε να κάνουμε σκι με μόλις 20εκ. χιόνι! Βέβαια συμφωνώ μαζί σου ότι τα χωματουργικά αυτά δεν είναι ποιοτικά αντάξια του ΧΚΠ αλλά έγιναν και μάλιστα στις πίστες Νεφέλη (ολόκληρη) και Ειρήνη (μόνο στο πάνω μέρος της). Επίσης εάν αυτά που λέει ο KSpecial είναι έτσι (γιατί εγώ δεν μπήκα στο περσινό νήμα να δώ με ποιές πίστες ξεκίνησε να δουλεύει το ΧΚΚ και με τι ποσότητα χιονιού), τότε το πράγμα εαν μη τι άλλο δείχνει μια απειρία από την πλευρά του υπεύθυνου λειτουργίας του χιονοδρομικού! Τελειώνοντας δε νομίζω ότι αυτά που μας παρουσίασε παραπάνω ο Nickel αμφισβητούνται, τουλάχιστον από όσους από εμάς έχουμε μια σχετική εμπειρία στο άθλημα και γνώση του χιονοδρομικού τερέν του συγκεκριμένου χιονοδρομικού κέντρου. Από κει και πέρα δεν διαφωνώ ότι θα πρέπει να δώσουμε μια πίστωση χρόνου στο ΧΚΚ. Ωστόσο στα θέματα επικοινωνίας με τους πελάτες μέχρι τώρα η σημερινή διοίκηση μου θυμίζει διοίκηση... Τσεκούρα! Λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα! Edited January 19, 2011 by sotogiannop Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 19, 2011 Για του λόγου το αληθές... http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=181347 Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 19, 2011 KSpecial με συγχωρείς δεν ήθελα να πω ότι δεν είσαι αξιόπιστος απλά ότι εγώ δεν είχα λάβει γνώση! Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 19, 2011 Μα δε χρειάζεται η συγνώμη, δεν το εξέλαβα έτσι. Ίσως φταίει ο τρόπος που το έγραψα εγώ. Έβαλα το λινκ απλά για να διευκολύνω... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 19, 2011 (edited) Και εκεί που δούλευα ενα παλιομηχάνημα στην Καλαμάτα σήμερα άκουσα μια πολύ ωραία διαφήμιση στο ραδιοφωνο για το χκ καλαβρύτων. δεν ξέρω αν έπαιζε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά μπράβο τους. ΥΣ Πρός διαχειρηστές-συντονιστές θα παρακαλούσα αν κάποια ποστ που διαδράφηκαν και αφορούσαν και το προσωπό μου θα ήθελα να μου τα στείλετε με ΡΜ Edited January 19, 2011 by mainalo Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 19, 2011 Και εκεί που δούλευα ενα παλιομηχάνημα στην Καλαμάτα σήμερα άκουσα μια πολύ ωραία διαφήμιση στο ραδιοφωνο για το χκ καλαβρύτων. δεν ξέρω αν έπαιζε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά μπράβο τους. Πράγματι Γιώργο είναι καλό και είναι φετινό. Το περασμένο φθινόπωρο φτιάχτηκε και παίζεται από αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πελοπονήσου και των Αθηνών. Τα συγχαρητήρια παρακαλώ στην εταιρεία My Publics που ήταν και ο δημιουργός. Share this post Link to post Share on other sites
violi 0 Report post Posted January 19, 2011 QUOTE (mainalo @ Jan 20 2011, 06:36 AM) Και εκεί που δούλευα ενα παλιομηχάνημα στην Καλαμάτα σήμερα άκουσα μια πολύ ωραία διαφήμιση στο ραδιοφωνο για το χκ καλαβρύτων. δεν ξέρω αν έπαιζε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά μπράβο τους. Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας ή καλύτερα με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Y.Γ Καπτεν μου είπαν έρχεται χιονιάς την Παρασκευή. Πάρε αλυσίδες. Share this post Link to post Share on other sites
Troboni 10 Report post Posted January 20, 2011 Έρχεται ο χιονιάς συνέφιασε στον πάγο και αλλάζει και το φεγγάρι. Άντε ν' αρχίζει να ρίχνει να γίνει ο κουραμπιές. kapten μια παράκληση δες μήπως χρειάζεται σετάρισμα ο σταθμός. Πρίν λίγο μίλησα μ΄ ένα φίλο στα Καλάβρυτα είχε -3 ο σταθμός δείχνει -1 είναι σωστό??? κάνε έλεγχο. Καλό που μπήκε ο σταθμός στα θετικά αλλά να δουλεύει σωστά Καλημέρα Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 20, 2011 Κι ας ξεκινήσουν την αποπαγοποίηση της Στύγας όσο είναι νωρίς. Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως προβλέπεται, με δεδομένη την καλή βάση στα 2000+, από Τετάρτη θα υπάρχει ικανοποιητικό χιόνι στο βουνό για να ανοίξει το ΧΚ... Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted January 20, 2011 Ο ΕΣΤΟΥΧ, εκπροσωπούμενος απο την Πρόεδρο κ. Όλγα Κοτσίνα και τον Σύμβουλο ΔΣ στα θέματα χιονοδρομίας κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο, πραγματοποίησε την Τρίτη, 18-1-2011 συνάντηση στον ΕΟΤ/Διεύθυνση Τουριστικών Εγκαταστάσεων, με τον υπεύθυνο στα θέματα χιονοδρομίας κ. Α. Χατζηδάκη, με σκοπό την ενημέρωση μας στα θέματα Ασφαλείας Χιονοδρομικών Κέντρων, τα οποία ήγειρε ο ΕΣΤΧ με επιστολή στον κ, Χατζηδάκη για κοινοποίηση των κάτωθι: 1.Τον κατάλογο των χιονοδρομικών κέντρων τα οποία έχουν υποβάλλει ολοκληρωμένο φάκελο με τα παραπάνω απαιτούμενα πιστοποιητικά. 2. Εάν ο ΕΟΤ αποστέλλει επιστολή έγκρισης λειτουργίας, στα χιονοδρομικά τα οποία έχουν ολοκληρώσει την παραπάνω νόμιμη διαδικασία, ζητάμε να συνάψετε αντίγραφα των επιστολών έγκρισης. 3. Τον κατάλογο των χιονοδρομικών κέντρων τα οποία δεν έχουν ολοκληρωμένο φάκελο (ή και καθόλου), με λεπτομέρειες ως προς το ποια πιστοποιητικά, η άλλες απαιτήσεις δεν πληρούνται, ανά χιονοδρομικό. Εάν έχουν αποσταλεί από τον ΕΟΤ επιστολές οι οποίες απαιτούν την αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένων χιονοδρομικών κέντρων, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τον κατάλογο με αυτά τα χιονοδρομικά κέντρα για την υπεύθυνη ενημέρωση μας. Ο κ-ος Χατζηδάκης μας διαβεβαίωσε ότι, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον ΕΟΤ στα δικαιολογητικά που προσκόμισαν τα χιονοδρομικά κέντρα, θα μας απαντήσει επίσημα. Επίσης, θα επισπεύσει την δεύτερη συνάντηση ομάδας εργασίας η οποία συντάθηκε το φθινόπωρο μαζί με την Ένωση Χιονοδρομικών Κέντρων για την έκδοση σήματος λειτουργίας. Η Πρόεδρος του συλλόγου και ο κ. Γιαννόπουλος συνομίλησαν επίσης με τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, τον κ. Κανελλόπουλο στον οποίο παρουσίασαν τις θέσεις του ΕΣΤΟΥΧ, ο οποίος δεσμεύτηκε για μια συνάντηση στις αρχές Φεβρουαρίου αφού μελετήσει τον φάκελο με τις προτάσεις του συλλόγου. Το βάζω εδώ, αφενός γιατί έχει σχέση με τη συζήτηση που γίνεται, αφετέρου γιατί δε μπορώ να το σχολίασω στις ανακοινώσεις... Η απάντηση του ΕΟΤ λοιπόν αποδεικνύει αυτό που έλεγα παραπάνω... Στην Ελλάδα δυστυχώς δε μπορείς να στηρίζεσαι στις εποπτικές αρχές. Οπότε ο πολίτης οφείλει να ασκεί έλεγχο ο ίδιος και μάλιστα και απένταντι στις εποπτικές αρχές. Είναι δυνατό τέλος Γενάρη ο ΕΟΤ να μη έχει ολοκληρώσει ακόμη τον έλεγχο στα δικαιολογητικά των χιονοδρομικών;;;!!! Και πότε περιμένουν να το κάνουν; Το καλοκαίρι μαζί με τις μπλε σημαίες στις παραλίες; Κράτος παραλόγου, επιχειρήσεις παραλόγου και στη μέση ο πολίτης... Την ίδια στιγμή που ΕΟΤ προσπαθεί να ελέγξει αν τα χιονοδρομικά πληρουν τις απαραίτητες προυποθέσεις για λειτουργία κάποια από αυτά είναι ανοικτά και άλλα αναμένεται να λειτουργήσουν από μέρα σε μέρα... Και αν επιτρέπεται τι απάντησαν οι εκπρόσωποι του συλλογου σε αυτό; Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 20, 2011 αυτό που εχει περάσει εδώ και καιρο ότι όλα τα ΧΚ είναι εντάξει και εχουν στειλει τα δικαιολογητικά τους στον ΕΟΤ ο οποίος καθυστερεί να τα ελέγξει δεν ευσταθει. απ'ότι καταλάβαμε υπάρχουν ελλείψεις σε πολλα χιονοδρομικά (χωρίς να εχει αναφερθεί επίσημα). αναμένουμε την επίσημη απάντηση του οργανισμού λοιπόν "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 20, 2011 Έχει σταλεί στον ΕΟΤ η παρακάτω επιστολή Βρισκόμαστε στην αρχή της χιονοδρομικής περιόδου και ενώ ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα χιονοδρομικά κέντρα λόγω καιρού, το θέμα της Ασφάλειας στα χιονοδρομικά μας έχει έλθει με ανησυχία στο προσκήνιο της σκέψης όλων των Ελλήνων χιονοδρόμων. ..... Δεδομένου ότι η Ασφάλεια στα χιονοδρομικά κέντρα έχει άμεσες επιπτώσεις στην ζωή μας, την ακεραιότητά μας και την υγεία μας ως Ελλήνων χιονοδρόμων, ζητάμε να εφαρμοσθούν στο ακέραιο όλες οι προβλεπόμενες κατά νόμον διαδικασίες, καθώς και να τηρηθούμε ενήμεροι των εξελίξεων, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε, έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση στις ερωτήσεις που μας απευθύνονται καθημερινά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που θα εχουμε απο τον ΕΟΤ, ο ΕΣΤΟΥΧ σκοπεύει να έρθει σε επικοινωνία και με τα το Υπουργείο Τουρισμού, το ΥΠΕΚΑ και τα ΧΚ για να διευκρινίσει σε τι στάδιο βρίσκονται οι φάκελοι που έχουν κατατεθεί από τα χιονοδρομικά για την απόκτηση σήματος λειτουργίας. Ο συλλογος δεν χρειαζεται να απαντησει KSpecial, εχει ηδη τοποθετηθει! Στον κο Χατζηδακη εσταλει η επιστολη. Η υπογραμμιση και τα italics δικα μου, για το παρον ποστ. Share this post Link to post Share on other sites